Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnş canım Rabbim hepimizin yardimcısı olsun hepimizin evladimizi kucağımıza almayı nasip etsin

İyi akşamlar canım.. Benim eşimde hipogonadizme bağlı azosperm hastası. Siz nasıl bir tedavi gördünüz? Hangi hormon iğnelerini hangi ilaçları ve takviyeleri kullandınız rica etsem anlatır mısınız?

Merhaba msjınızı okuyunca yazmak İstedim.benim eşimde azospermi bizde çok uğraşlar verdik duyup yapmadığımız kalmadı.en son S9macun havuç suyu doğal elma sirkesi ve çörekotu yağını düzenli kullandık.doğal bir şekilde beslenmeye özen gösterdik ekmeğimi hatta mayamı bile kendim yaptım o dönemlerde.çok şükür biz evladınıza kavuştuk,dualarım bu yolda uğraş veren herkes için

hangi hastaneye gittiniz nasıl bır tedavı sundular peki

Çok sevindim maşallah. Allah evladınızı bağışlasın bizlere evlat meyvesini tattırsın inşallah en kısa zamanda. Peki başka bir tedavi gördünüz mü tese oldu mu eşiniz hangi doktora gittiniz (gittiyseniz) doğal yolla mı oldu ? Biraz daha bilgi verir misiniz eşinizin azosperm sebebi neydi ?

Teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizlerde kavuşursunuz cennet kokulu yavrularaBizim hikayemiz oldukça uzun yaklaşık 15 yıl uğraştık.inmemiş testise bağlı azospermi 3tesemiz var Emre Bakırcıoğlu,Kağan Aydos,Celalettin Peru yolumuz bunlardan geçti çokça hormon iğnesi otlar şunlar bunlar ne dedilerse kullandık ama bir netice alamadık.son beş yılda eşim tedavisi kendi düzenledi, bütün ilaçları hormonları bıraktı.S9 macun ,havuç suyu ,çörekotu yağı ,doğal elma sirkesi kullandı ve doğal beslenmeye özen gösterdik bu arda bizde immotil motil sperm çıkışları başladı havuzlama yaptık. Azospermi hastalarında normal gebelik imkansız değil ama mücize olur.kadın doğumcumuz Recai Papuçcu embriyoloğumuz Semra sertyel hoca idi.toplamda da 5tüpbebek denememiz oldu.son ikinci Recai hocada ilkte olmadı ikincide şükürler olsun kucağımıza aldık

Merhaba
Takviye olarak ne kullandınız acaba?
Benim eşimin sperm değerlerinde problem yok ama gebelik elde edemeyince acaba sperm DNA hasarı mı var diye düşünüyorum da
Bildiğim bir kaç ürün var ama burda açıklamak yasak galiba reklam olur diye.

Bildiğim bir kaç ürün var ama burda açıklamak yasak galiba reklam olur diye.

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmamış ne güzel çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla büyütün inşallaH. Bizde celale Peru’ya başlayacağız inşallah umarım sonu güzel olur

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmamış ne güzel çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla büyütün inşallaH. Bizde celale Peru’ya başlayacağız inşallah umarım sonu güzel olur
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,sizde en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız inşallah

arkadaşlar merhaba s9 macun instagram da onu takip ediyorum biri yazmış ANDROENERGEN VE FERTİLSAN M İLAÇ kullanmış eşi çıkış olmuş bilgisi olan var mı sizce doğrumudur eşim fsh yüksek mikrotese sperm bulundu ama embriyo tutunma olmadı tekrar ameliyat olmak istemiyor eşim takviyeler işe yarar mı

Kizlar selam, azospermi tedavisinde dr. Peruda ilerleyenler var mı aranızda?

A life dan sıra alıp sprem testi vermeye gidenler randevular dolu mu oluyor genelde kaç hafta sonraya sıra veriliyor bilgisi olan var mı acaba

Yani maliyetli bir yol öyle söyleyim canım biz gittik yaklaşık 2 yılda tedavi olduk tedavimiz olumlu sonuçlandı elhamdülillah ama maddi manevi yorucu bir süreç
Selam, hangi seviyede basladiniz celalletin beye ? Öncede Tese durumu var miydi? 9 ay randevumuza aralik sonuda gidicegiz cok heycanliyim simdiden gözüme uyku girmiyor

Yani maliyetli bir yol öyle söyleyim canım biz gittik yaklaşık 2 yılda tedavi olduk tedavimiz olumlu sonuçlandı elhamdülillah ama maddi manevi yorucu bir süreç
Çok sevindim sizin adınıza Rabbim bizleride sevidirsin inş bizden biçok test istedi onları tamamlıyoruz haftaya gidicez inş gelişmeleri paylaşırım Rabbim selamete çıkarsın inş

Selam, hangi seviyede basladiniz celalletin beye ? Öncede Tese durumu var miydi? 9 ay randevumuza aralik sonuda gidicegiz cok heycanliyim simdiden gözüme uyku girmiyor
Biz ilk öğrendik (Ocak 2019da) sonra eşim askere gitti geldi 2019 Nisan ayında başladık 2021 nisan mayıs gibi de bitirdik elonge bile yoktu elonge 6 7 çıktı en son da sd4 çıktı bir yıl boyunca sd4 çıkınca üroloji doktoru Ahmet hakan halilogluna gittik ve tese olduk 3 tüp çıktı inşallah tüp bebek aşamasına geçeceğiz nasip kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…