Canım bizimde aynı durum bir yerde 0 görülmüyor diğer yerde binlere kadar çıkıyor. Neden nete göre değişiyor anlamadık. Ankarada flnsan düzen lab. Verin bir deEvet hemen umutsuzluğa kapılmayın 2 ayrı hastanede yaptrdk azosperm dediler ama bu gittiğimiz yer iki ayrı ayrı verdik çıktı şükür
Bir tatlı kaşığı günde tok. Tahta kasiklaMerhaba kızlar arı ekmeği, polen, propolis ve balı hangi ölçülerde nasıl kullanmalıyız Bilgisi olan var mı? Bulamadım
Ya azospermide naisl birbyoo izlendi normal gebemi kalindi benim esimde azoseprmi hic cikis yok bi operasyon gecirdi cikis gozlendi ama sperm yine yoktu sonra tese oldu cok ve saglikli sperm bilundugu soylendi ama hic hani cikis olur bi tedaviyle flan denmedi burda yazilanalri okuyunca merak ettim ahiç sperm yoktu ve sonra cikmayami basladi acabaMerhaba msjınızı okuyunca yazmak İstedim.benim eşimde azospermi bizde çok uğraşlar verdik duyup yapmadığımız kalmadı.en son S9macun havuç suyu doğal elma sirkesi ve çörekotu yağını düzenli kullandık.doğal bir şekilde beslenmeye özen gösterdik ekmeğimi hatta mayamı bile kendim yaptım o dönemlerde.çok şükür biz evladınıza kavuştuk,dualarım bu yolda uğraş veren herkes için
Ya azospermide naisl birbyoo izlendi normal gebemi kalindi benim esimde azoseprmi hic cikis yok bi operasyon gecirdi cikis gozlendi ama sperm yine yoktu sonra tese oldu cok ve saglikli sperm bilundugu soylendi ama hic hani cikis olur bi tedaviyle flan denmedi burda yazilanalri okuyunca merak ettim ahiç sperm yoktu ve sonra cikmayami basladi acaba
Merhaba doktorum eşimle bana da aynı takviyeleri yazdı. bir sonuç alabildiniz mi acaba ?Infix epimedium ve black maca max yazdi bir ay kullanılcak simdi ve kotrol gidicek bittikten sonra
Eşim ilk tesisini 2010 yılında oldu ve sperm çıkmıştı ama gebelik elde edilemedi,daha sonra iki kez daha tese ve sonrasında sıkça verdiği spermiyogramlarda da hiç sperm çıkmadı.azosperm hastalarında normal gebelik imkansız olmasada mucizevi bir durum olur.siz tesede çıkan spermler ile tüpbebek denemesi yapmadınız mı ,çok sayıda ve sağlıklı sperm çıktığına göre sizin tıkanıklığa bağlı azosperm olmalı ve tüpbebekte tutma şansınız daha yüksek Allah’ın izniyleYa azospermide naisl birbyoo izlendi normal gebemi kalindi benim esimde azoseprmi hic cikis yok bi operasyon gecirdi cikis gozlendi ama sperm yine yoktu sonra tese oldu cok ve saglikli sperm bilundugu soylendi ama hic hani cikis olur bi tedaviyle flan denmedi burda yazilanalri okuyunca merak ettim ahiç sperm yoktu ve sonra cikmayami basladi acaba
Maalesef 6 deneme yaptik tabiki 5.de tekarardan amleyat odlu doger 4ü donmuş spermlerle idi benimd eyukrutakarda sorun var yaşli ve simdi dhada az zaten olamdi maalesef enson 2ay önce yaptirdim topalmadan önce erken çatladı donmuş apermlerimiz var yine biuerlede görüstum oda esimin tekrar ilac kullanip amelyat okup öyle yapalim dedi kolay bi amelyat degil donmuşlar varkende pek icimize sinmedi farkedermi bilemedik hayirlsii artikEşim ilk tesisini 2010 yılında oldu ve sperm çıkmıştı ama gebelik elde edilemedi,daha sonra iki kez daha tese ve sonrasında sıkça verdiği spermiyogramlarda da hiç sperm çıkmadı.azosperm hastalarında normal gebelik imkansız olmasada mucizevi bir durum olur.siz tesede çıkan spermler ile tüpbebek denemesi yapmadınız mı ,çok sayıda ve sağlıklı sperm çıktığına göre sizin tıkanıklığa bağlı azosperm olmalı ve tüpbebekte tutma şansınız daha yüksek Allah’ın izniyle
Yani hikayenize göre spermler sağlıklı değil gibi bizede sperm çıktığında bol miktarda ve sağlıklı denildi ama iki deneme ve birde iptal olan dondurulmuş transfer var.bu arada tekrar sağlıksız denilerek ve ilkte çıktı ise ikincide %90 çıkar denilerek tekrar tese yapıldı,tabi o zamanlarda bizde bilinçli değildik ne dedilerse yaptık.sonrasında kaç doktor değiştirdik ne hormonlar ilaçlar bitkiseller kullandık.her ay büyük bir umutla bu sefer çıkar diye tahlil sonuçları bekledik ama nafile.son beş yıldır tedaviyi bırakıp kendi yöntemlerimizi yaptık ve doğal beslenmeye özen gösterdik.yaklaşık iki yol sonra spermiyogram da immotil ve devamında motil sperm çıkmaya başladı.havuzlama yapıldı.siz kimde tedavi görüyorsunuzMaalesef 6 deneme yaptik tabiki 5.de tekarardan amleyat odlu doger 4ü donmuş spermlerle idi benimd eyukrutakarda sorun var yaşli ve simdi dhada az zaten olamdi maalesef enson 2ay önce yaptirdim topalmadan önce erken çatladı donmuş apermlerimiz var yine biuerlede görüstum oda esimin tekrar ilac kullanip amelyat okup öyle yapalim dedi kolay bi amelyat degil donmuşlar varkende pek icimize sinmedi farkedermi bilemedik hayirlsii artik
Canım hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi 4 yıllık evliyiz bir ilk yıl korunduk daha sonra korunmayı bıraktık 1 sene sonra doktora gittik tahlil istedi orada belli oldu 2 senedir biliyoruz durumu ama benim eşimde tedaviye yanaşmıyor kendiliğinden olur diyor, bakalım allah büyük eninde sonunda gider inşallah doktora allah herkese ii ve mutlu haber versin kardeşlerim
Cnm günaydin, bursadan mi geliyorsunuz? Asla ve asla ise yaramadi. Doktor birsey bilimiyordu öylesine yazdi 2 ayimiz cöp oldu. Ise yaramazsa şoklama yapariz keseriz bakariz dedi ama umut yok dediMerhaba doktorum eşimle bana da aynı takviyeleri yazdı. bir sonuç alabildiniz mi acaba ?
Yaşadığınız yere göre kaliteli tüp bebek merkezleri varsa orda verin bir havuz oluşturun bence ilaçları da kullanın tabiki ama şahsi fikrim aynı zamanda hazır çıkıyorken boşa gitmesin dondurunAynen iki defa sperm verdik özel hastanede azosperm denildi tese dediler direk celalettin bey farklı bi labaratuvar da istedi sperm var 4 tane canlı ama bi dünya ilaç verdi yinede çoğaltmak için çok pahalı ama alcaz bi umut diyorz.her sperm verdiğiniz yerlere güvenmeyin azosperm dediler ama değilmiş
Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasinAynen iki defa sperm verdik özel hastanede azosperm denildi tese dediler direk celalettin bey farklı bi labaratuvar da istedi sperm var 4 tane canlı ama bi dünya ilaç verdi yinede çoğaltmak için çok pahalı ama alcaz bi umut diyorz.her sperm verdiğiniz yerlere güvenmeyin azosperm dediler ama değilmiş
Bizim ikinci tesede de çikti ama tabi tutmadigian gore spermlerde sorun var gaoiba ama biz ebunu diyen hiç olmadi eşim hic tedavi goremdi sadece amelyat oldu 6 denemede boyel oldu ilkinden sorna 3ü donmuş spemrle sorna 1 amelyat daha esimden test bile istemiyorlar son donmuslar bursyaa getirdik ama yumaurtalairm erken çataldi bendede yumurta azlığı var son konuşduğum yer esinize tedavi uygulayalim oyle deneyelim dediler ama amelyatta zor 3.cü olacak olursa bilemedik spermde sorin vardir kimse demedi ama azospemrlerde bu sorun oluyor galiba ne yapacağımı bilmiyoum kime gidecegimideYani hikayenize göre spermler sağlıklı değil gibi bizede sperm çıktığında bol miktarda ve sağlıklı denildi ama iki deneme ve birde iptal olan dondurulmuş transfer var.bu arada tekrar sağlıksız denilerek ve ilkte çıktı ise ikincide %90 çıkar denilerek tekrar tese yapıldı,tabi o zamanlarda bizde bilinçli değildik ne dedilerse yaptık.sonrasında kaç doktor değiştirdik ne hormonlar ilaçlar bitkiseller kullandık.her ay büyük bir umutla bu sefer çıkar diye tahlil sonuçları bekledik ama nafile.son beş yıldır tedaviyi bırakıp kendi yöntemlerimizi yaptık ve doğal beslenmeye özen gösterdik.yaklaşık iki yol sonra spermiyogram da immotil ve devamında motil sperm çıkmaya başladı.havuzlama yapıldı.siz kimde tedavi görüyorsunuz
Sperm kalitesini artıracak takviyeler kullanmanız gerekli ve kendiniz içinde destekleyici takviyeler .doktorunuzu burda paylaşmak istemediniz sanırım özelden yazarsanız bende ona göre öneride bulunabilirim sizeBizim ikinci tesede de çikti ama tabi tutmadigian gore spermlerde sorun var gaoiba ama biz ebunu diyen hiç olmadi eşim hic tedavi goremdi sadece amelyat oldu 6 denemede boyel oldu ilkinden sorna 3ü donmuş spemrle sorna 1 amelyat daha esimden test bile istemiyorlar son donmuslar bursyaa getirdik ama yumaurtalairm erken çataldi bendede yumurta azlığı var son konuşduğum yer esinize tedavi uygulayalim oyle deneyelim dediler ama amelyatta zor 3.cü olacak olursa bilemedik spermde sorin vardir kimse demedi ama azospemrlerde bu sorun oluyor galiba ne yapacağımı bilmiyoum kime gidecegimide
Aminn hepimizin inşallahRabbim emeğinizi boşa çıkarmasin
merhaba Tekirdagda yaşıyorum. bizde azospermi sıkıntısı yok. sadece ben polip aldırdım. 2 ay klomen catlatma kullandım kist yaptı şimdi tekrar folik asit duphaston klomenle birlikte eşimle bana bu takviyeleri verdi. bu başlıkta ısimleri geçtiği için fikir almak istedim. aldık bakalım hayırlısı artık. Allahım hepimizin kucağını doldursunCnm günaydin, bursadan mi geliyorsunuz? Asla ve asla ise yaramadi. Doktor birsey bilimiyordu öylesine yazdi 2 ayimiz cöp oldu. Ise yaramazsa şoklama yapariz keseriz bakariz dedi ama umut yok dediumut yok deyipde halen bize bu ilaclari verdi para kazanmak icin. 2 ayin sonunda bizde istanbula gitmeyi katat verdik. Ordaki doktorumuz spermotositen sd2 seviyesine cikarti bu ayin sonunda insallah dahada gelisir burdaki ilsclar cok ama cok pahali bu gercek ama ise yararsa degicek insallah. Bir celalletin beye bak derim