Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Azospermi. Hareketsizlik Düşük Sperm Sayısı Morfoloji Bozukluğu...
Eşimin sperm sayısı iyi ama hız yok, morfoloji 2..Sizde nasıl bi tedavi uygulandi eşinizin başlangıç değerleri nasıldı ???

Malesef hiçbir değişiklik olmadı ne benim çikolata kistimde değişme oldu ne de eşimin sperm testinde hiçbir değişiklik olmadı. Bir kaç kez denedik hemde olmadığını bile bile. Belki yine deneriz umut işte ne duysak yapmak istiyoruz bi ihtimal diye ama fayda görmedik malesef
Yanıklardan memnun kaldınız mı acaba

Yanıklardan memnun kaldınız mı acaba
Yok açıkcası memnun kalmadık. Dediğim gibi ben çikolata kistim için aldım herhangi bi değişme olmadı. Azospermi içinde bi değişiklik görmedik macunlar damlalar hepsini kullandık yani. Ama faydasını görenler de cok bende onları okuyarak almıştım belki bize faydası olmadı.

Yok açıkcası memnun kalmadık. Dediğim gibi ben çikolata kistim için aldım herhangi bi değişme olmadı. Azospermi içinde bi değişiklik görmedik macunlar damlalar hepsini kullandık yani. Ama faydasını görenler de cok bende onları okuyarak almıştım belki bize faydası olmadı.
Anladım peki çok teşekkür ederim

merhaba kızlar eşim azosperm tese ile sperm bulundu embriyo oluştu genetik gönderildi sonuc parsiyel trizomi 4p doktorum transfer yapalım dedi bu şekilde sonuç olup embriyo pozitif sonuç alan var mı sağlıklı olabilir mi

merhabalar eşim azopsermi 2 hafta önce öğrendik istanbul da gidip bilgi alabileceğim bir hastane var mı acıbademe gittim sorularım hep havada kaldı kimse test birsey istemedi tese yada tesa dediler sperm testine göre ölü ya da canlı sperm yok testesteron 83 düşük fsh 3,58 e2 düşük 5 0işlemlere nasıl başlamalı kime güvenmeliyim bilmiyorum bende sorun var mı onu da bılmıyorum eşimde sorun çıkınca direk ona bakıyorlar lütfen bana akıl verin ne yapmalıyım

merhabalar eşim azopsermi 2 hafta önce öğrendik istanbul da gidip bilgi alabileceğim bir hastane var mı acıbademe gittim sorularım hep havada kaldı kimse test birsey istemedi tese yada tesa dediler sperm testine göre ölü ya da canlı sperm yok testesteron 83 düşük fsh 3,58 e2 düşük 5 0işlemlere nasıl başlamalı kime güvenmeliyim bilmiyorum bende sorun var mı onu da bılmıyorum eşimde sorun çıkınca direk ona bakıyorlar lütfen bana akıl verin ne yapmalıyım
Biz bundan 9 yil once ogrendik esimin azosperm oldugunu. O donem cok arastirdim. Biz ankarada kaan aydost muydu oyle bi prof gittik muayene oldu. Bazi takviyeler kullandi sonra tese ameliyati oldu. Sperm bulundu 4 deneme yaptik hepsi negatifti 5 denemede ikizlerim oldu 7 yasindalar cok sukur. Umudunuzu hep canli tutun. Iyi arastirin. Evet maddi olarak cok yipratici surecler ama sonunda cocuk olinca herseyi unutuyorsunuz

merhaba kızlar eşim azosperm tese ile sperm bulundu embriyo oluştu genetik gönderildi sonuc parsiyel trizomi 4p doktorum transfer yapalım dedi bu şekilde sonuç olup embriyo pozitif sonuç alan var mı sağlıklı olabilir mi
Siz baktınız mı bu genetik bozukluğun sonuçlarına , çok ciddi gibi , yasaktır bence bu kadar ağır bir genetik bozukluk olan embriyonun nakli

Biz bundan 9 yil once ogrendik esimin azosperm oldugunu. O donem cok arastirdim. Biz ankarada kaan aydost muydu oyle bi prof gittik muayene oldu. Bazi takviyeler kullandi sonra tese ameliyati oldu. Sperm bulundu 4 deneme yaptik hepsi negatifti 5 denemede ikizlerim oldu 7 yasindalar cok sukur. Umudunuzu hep canli tutun. Iyi arastirin. Evet maddi olarak cok yipratici surecler ama sonunda cocuk olinca herseyi unutuyorsunuz
inşallah ya darısı benim başıma insan korkuyor elinde olamadan bize tedavi sunulmadan ameliyat denildi istanbul da 2 hastaneye gittim herhangi teste istenmedi kafam karıştı o yüzden maşallah sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi

Merhaba benim eşinde azosprem hastası yaklaşık iki ay önce ankara a life hastanesinde normal testte sperm çıkışı oldu. Azosprem hastalarının kurdugu derneğin uyesi ve o dernegin önerdiği vitamin ve gida takviyesini 4 ay kadar kullandi. Sonuc cok sukur Allaha guzel oldu. Imadderi araştırmanızı rica ederim. Samimiyetime inanın lutfen
merhaba benim eşim de azosperm hangi gıda takviye ve vitaminleri verdiler

9 ay celalettin peruda ama ise yaramadi.sigarayi biraktim yaklasik 10 ayda ahmet hakanda tedavi gorduk.suan centrumda dondurduk spermleri.Allah isteyrn herkese cocuklarini versin saglikla kolaylikla hayirla.
aynı hastane de biz de tedavi gördük tese ile sperm buldular sonuç negatif inş sizin olur.

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Söylediğiniz Sayfalara baktım. Başarı öyküleri insani cesaretlendiriyor.

Doktor olumsuz konuşunca insanda moral, cesaret kalmıyor malesef. Bide üstüne doğru dürüst bilgilendirmeden al acele randevu için israrcı olması hepten kafa karışıklığı yarattı galiba. Dediğiniz gibi umut çok var.
recai bey bizde gittik apar topar hemen başladı tüp bebeğe geldiğimiz yer kocaman sıfır

Benim eşimde ezosperm yeni öğrendik 1 yıllık evliyim celalettin beye gidelim diyoruz maliyeti ne kadar
Cemalettin hoca muayene ücretini arayıp asistanindan öğrenebilirsin. Yalnız inhibin b testi istiyor dna hasar testi istiyor d delesyonu testi ile hormon testi istiyor bunlardan 2 sini İstanbul'daki Bi merkezden yapılmasını istiyor sanırım spermiyogram özellikle geçmiş sonuclarinizla gidin 3 gün perhizlj olacak şekilde esin orda görmek istiyor sonucu. Sonra hormon genetik hepsi temizse. İğneler ile bitkisel şeyler recete edip 1 ay sonra çağırıyor ardından da tekrar bakılıyor değerlerle direkt tese demiyor şifa bulursunuz inşallah canim

Daha once bebeklerin kalbi duyylmadi. Spermler az ve dna hasari vardi. Bayagi esim takviye kullandi sperm dna hasari yuzde 2 ye düştü. Tekrar dusuk ve kurtaj riskini almak iwtemedik. 11 tane embriyo ngs ye gitti 4 tanesi duzgun geldi.
Merhaba
Takviye olarak ne kullandınız acaba?
Benim eşimin sperm değerlerinde problem yok ama gebelik elde edemeyince acaba sperm DNA hasarı mı var diye düşünüyorum da 🤨

X