Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tese olmadık hiç ilk defa olduk inhibin 426 idi

Insallah olumlu sonuclanır cnm tüp bebek islemi Bizde simdi 9 aya gelicegiz doktor peruda. ne kadar yolumuz var bimiyorum. Cok yorucu bir süreç gerçekten hergün bir göz atıyorum foruma azospermi olupta gebe olan arkadaşlar var mi diye. Tese olmadan daha cabuk sonuc alınır diyorlar ama demeki beli olmuyor. Bazen 3 kes tese olmus insanlarin daha cabuk cıkısları basliyor. Bizde tese olmadik sükür doktor beyi bulduk. Insallah tez zamanda burda yazan aynı derdi paylasan tüm arkadaslar rabbim yardim eder

Merhaba sonucunuz inşallah hayırlı olsun, gebelikte sonuçlansın. bizimde Dr umuz Ahmet bey, ameliyatı nerede oldunuz. Siz tüp bebek için hangi merkezi seçeceksiniz.

Merhaba sonucunuz inşallah hayırlı olsun, gebelikte sonuçlansın. bizimde Dr umuz Ahmet bey, ameliyatı nerede oldunuz. Siz tüp bebek için hangi merkezi seçeceksiniz.
Hrs Hastanesi'nde ameliyat olduk biz tüp bebeği de Kayseri de yapacağız nasipse acıbadem Hastanesi'nde siz hangi hastanede olacaksınız tüp bebeği nerede düşünüyorsunuz inşallah

Eşi kemoterapi'den kaynaklı azospermi olan varsa, isteyeni sadece bayanların olduğu whatsapp grubuna ekleyebilirim.

Hrs Hastanesi'nde ameliyat olduk biz tüp bebeği de Kayseri de yapacağız nasipse acıbadem Hastanesi'nde siz hangi hastanede olacaksınız tüp bebeği nerede düşünüyorsunuz inşallah
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda. Tüp bebek aşamasına gelemedik biz henüz tedavi sürecindeyiz. Karar da vermiş değilim nerede olacağı konusunda

15 yıllık evlilik 5 negatif tüpbebek 5 yıl ara sonunda 1 milyon sperm sayısından bu sonucuna düşüş. Moralim çok bozuk arkadaşlar. Doktor 3 adet var dedi bazı kişilerde azosperm diyorlar. Nasıl artar bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20211125-142911_WhatsApp.jpg
    370,9 KB · Görüntüleme: 62
Meraba arkadaşlar biz celalettin beyde tedaviye başladk bitkisel ilaçlar çok pahalı herbiri farklı yerde eğer kullanan varsa ne kadar tuttu sizin? Fikir verin

Canım.bizde aynı durumdayız 3 yıl önce tüp tüp denedik. 1 milyon sperm vardı şuanda bazen çıkıyor bazen hiç çıkmıyor 0 sperm umutsuz olma çıkış oluyor o esnada ya dondurmak ya da hemen tüp bebek denemek gerekiyor.

Meraba arkadaşlar biz celalettin beyde tedaviye başladk bitkisel ilaçlar çok pahalı herbiri farklı yerde eğer kullanan varsa ne kadar tuttu sizin? Fikir verin
Bizde bitkisel ilaçlarını merak ediyoruz recetesini paylaşan henüz olmadı.

Bizde var reçete çok pahalı faydasını gören varmı 5 bin tutuyor sadece bitkisel olan diğerleri de bi 5 bin tutuyo
Gerçek anlamda faydalı olacağını bilsekte versek keşke. Nice ürünler kullanırdım eşime kendi araştırdı aldı hiçbir işe yaramadı. Acaba bunların faydasından çok zararı mı oldu diyorum. 5000 tl de çok fazla neredeyse 1 tüpbebek parası

Aynen iki defa sperm verdik özel hastanede azosperm denildi tese dediler direk celalettin bey farklı bi labaratuvar da istedi sperm var 4 tane canlı ama bi dünya ilaç verdi yinede çoğaltmak için çok pahalı ama alcaz bi umut diyorz.her sperm verdiğiniz yerlere güvenmeyin azosperm dediler ama değilmiş

Bizde var reçete çok pahalı faydasını gören varmı 5 bin tutuyor sadece bitkisel olan diğerleri de bi 5 bin tutuyo

Bitkiselleri ayrı ayrı aktaran alınacak gibi değil mi macun haline mi getirilmiş. Bilmiyorum gerçekten pahalı ;( ama çok kişide memnun zaten tüp bbk yapamıyoruz Bi bu çare varsa beden olmasn

Başka bir yerde daha yaptıracaz inşallah. Perhiz süresi 2,5 gündü o kadar fark etmez diyorlar ama labaratuvarlar en az 3 gün olmalı diyorlar yeniden yaptıracağız inşallah.

Evet hemen umutsuzluğa kapılmayın 2 ayrı hastanede yaptrdk azosperm dediler ama bu gittiğimiz yer iki ayrı ayrı verdik çıktı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…