Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Teşekkür ederim efsuni06 umarım bizi aydınlatır

Rica ederim belki inhibin b değerine bakılmıştır diye düşündüm. Sordum kendisine hatta değeri kaçtı diye. Cevap bekliyorum
Muhtemelen inhibindendir eşiniz azospermdi diye hatırlıyorum. Mahsuru yoksa sebebini öğrenebilir miyim?

Teşekkür ederim efsuni06 umarım bizi aydınlatır
Fsh lh total testosteron E2, prolaktin hormon değerlerine ve spermiogram sonucuna bakarak testislerde üretim olduğunu söyledi.Misafirim vardı hemen dönemedim kusura bakmayın.
Rica ederim belki inhibin b değerine bakılmıştır diye düşündüm. Sordum kendisine hatta değeri kaçtı diye. Cevap bekliyorum
İnhibin b testini hatırlamıyorum.Ama onu yakın zamanda yaptırmadık.Bir seneden fazla olmuştur.Mikro tese öncesi bu teste bakılması gerektiğini biliyorum.Biz doğal gebelik olmasını istemiştik.O yüzden de uzadı tedavimiz.Doktora kalsa şuan bize der mikro tese olabilirsiniz tüp bebek için diye.Ama madfi olarak buna hazır değiliz.

Mutlaka sizin de aklınıza gelmiştir devlet hastanesinde tüp bebek denemeyi. Yani devlet hastanesinde yaptırmak mı istemiyorsunuz peki.

Eşim ve ailesi devlet hastanesinde istemiyor maalesef.
Allahım yardımcınız olsun. Burda görüyorum ya da gittiğim hastanelerde falan insanlar farklı farklı şeylerle imtihan ediliyor. Herkesin derdi sıkıntısı farklı. En çok da maddi imkansızlıkları yaşayanlara üzülüyorum. İnşallah normal yoldan hamile kalırsınız

Maddiyattan çok tüp bebek deneyimledim daha önce.O yüzden son çare olarak görüyorum.Bende polikistik over var ileri düzey değilim düzenli adet görüyorum.Ona rağmen yumurta toplama sonrası uzun süre şişkinlik yaptı ben de ilaçlar ve iğneler.Adet düzensizliği yapıyor aurıca.Negatif sonunçlanınca da o psikolojiden çıkmak çok zor oldu.En kötüsü de evliliğimiz çok etkilendi bu durumdan.Ayrılma noktasına geldik.Eşimin ailesinden de manevi destek görmedik o zamanlar bu sorunları yaşarken.Çok zor günlerdi kısacası o yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamayı tercih etmiyorum.Hayat ne gösterir bilmiyorum ama, hakkımızda hayırlısı.Allah bu konuda sıkıntı yaşayan herkesin yüzünü güldürsün tez vakitte.Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu yaşanlar birbirini anlıyor gerçekten.

Evet aynı duyguları yaşayanlar anlıyorlar birbirlerini. Eşinizin ailesinde de anladığım kadarıyla kıskançlık var. Aynı benim eşimin ailesi gibi davranıyorlar. Ama çok şükür bizim maddi sıkıntımız yok zaten eğer onlara bu konuda muhtaç olsak 1 lira vermezlerdi. Teyzemin görümcesinin de 11 yıl sonra bebeği oldu kendiliğinden 4-5 kere düşük yapmıştı. Kafamdan sildim hamile olmayı. artık kabullendim çocuğum olmayacak dedim ondan sonra çocuğum oldu diyor.

Benim hayatta en çok istediğim şey anne olmak.Kafamdan silip atmam çok zor.Bence kafadan silmekten çok stres etkiliyor.Kendi hayatımdan örnek vereyim mecburiyetten şuan kayınvalideme yakın oturuyorum.Evlendiğimden beri sorun çıkarmadıkları bir dönem yok.Sorun sadece kıskançlık olsa keşke.Yakın oturmasak çok sık yüz yüze gelmesek eşimin de benim de kafamız çok rahat olurdu gerçekten.Sadece beni değil eşimi de çok bunaltıyorlar özellikle annesi.

Haklısınız bir kadın için anne olmayı kafadan silmek çok zor ben de yapamam sanırım şuanda bunu. Yazdıklarınız aynı benim yaşadıklarımı anlatıyor biz de aynı sokakta oturduk 1 yıl sürekli gelir tartışma çıkarırdı annesi laf sokardı. Hiç bir zaman benden karşılık bulamadı ama oğlunu çok yıprattı. Sonra başka yerden ev alıp taşındık gelemiyor istediği zaman 8 ay oldu covid bahanesiyle kimseyi kabul etmiyoruz eve
Yemin ederim bir kere bile huzurumuz kaçmadı taşındığımızda bu zamana kadar. Sanki cehennemi yaşıyorduk hergün panik atak hastası olmuştum psikiyatriye bile gittim. Zil çaldığında annesi geldi diye heyecandan ne yapacağımı şaşırıyordum. Şuanda her vakit namazımda Allah’a havale ediyorum onları. Siz de öyle yapın Allahım yardımcı olacaktır inşallah

Ben de taşınırsam çok rahatlayacağımı düşünüyorum.Ben yaklaşık 3 senedir bir sokak ötede oturuyorum.Ben de psikolojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.Allah kolaylık versin bizlere.

benım esımde certoly cell onlydı bızde yaklasık 2 bucuk yıl tedavı gorduk.sımdı hamıleyım cok sukur rabbım ısteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah darısı sıze
Tesemi yapilmisti esinize sertoli sonucunuzu aldiniz . Benim esim tese oldu . Sperm uretiminde duraklama cikti . %95 olmaz cocugunuz dedi. %5 bi ihtimal dedi cevap verirseniz cok sevinirim

Tesemi yapilmisti esinize sertoli sonucunuzu aldiniz . Benim esim tese oldu . Sperm uretiminde duraklama cikti . %95 olmaz cocugunuz dedi. %5 bi ihtimal dedi cevap verirseniz cok sevinirim
2017 de tese olmustu bıyopsı sonucu sertoly cell cıktı 6 ay kaan aydosa gıttık ondada gelısme olmadı ya tese olun ya sperm donasyonuna basvurun dedı tese ıcın yuzde 15 ıhtımal verdı. daha sonra celalettın beye gıttık 2 yıl tedavı suresı verdı pandemıden falan bıraz uzadı ama 2 yılda ıstenılen duruma geldık cıkıslar basladı esımde sonra ben hazırlandım tup bebege basta yumurtalar kalıtesız cıktı sonra celalettın bey banada vıtamın falan verdı 2,yumurta toplamada cok sukur saglıklı oldu tup bebegı de yaptırdık sımdı 3 bucuk aylıga dogru gıdıyorum cok sukur

Peki canim celalletin beyin ucretleri ne kadar

Peki canim celalletin beyin ucretleri ne kadar
Toplam tedaviniz ne kadar tuttu
Tedavi boyunca ne kadar tuttu ucreti tup bebek falan

Toplam tedaviniz ne kadar tuttu

Tedavi boyunca ne kadar tuttu ucreti tup bebek falan
bıraz maddıyat fazla gıttı tabı 3 ayda bır ılaclar takvıyeler ortalama 6 -7 bın falan tutuyor tup bebekte 10 bın tlydı semra hanıma yonlendırıyor orada yaptık bız a lıfe hastanesınde

Merhabalar arkadaşlar hemen hemen hepinizin mesajlarını okudum Allah en kısa ve en hayırlı zamanda hepinize/hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü zürriyetler nasip etsin inşallah
Benim eşim klinefelter sendromlu dolayısıyla da azosperm. Doktorumuz hormon değerlerinin ve testis büyüklüğünün beklediğinden iyi olduğunu söyledi bu yüzden de çok umutlu konuştu tese için. Ama benpek ümitli değilim sanırım hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
3 ay klomen kullanmasını istedi zaten tese olabilmesi için 3 tane spermiogram testi olması gerekiyomuş biz 2 kere yaptırdık şu an klomenin 2.ayında.
Eşi klomen kullanan olduysa bişey sormak istiyorum benim adetlerim düzensizdi zaten evet ama eşim klomen kullanmaya başladığından beri yani 2 aydır siklusum çok uzun sürüyor yani geçen 56 gün bu ay da 50yi göreceğim sanırım bağlantılı olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…