Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimde yaklaşık 7 aydır kullanıyor ama ben herhangi bir problem yaşamadım
Yalnız benim öncesinde de düzensizlik yoktu.

Eşinizin hormon değerleri nasıldı?
Bizim fsh yüksek olmasına rağmen klomen vermesi beni biraz şaşırttı açıkçası
Eşimin ilk tahlili
FSH 9,6
LH. 5,04
Total Testesteron 329

3. Ayın sonundaki tahlili
FSH 4,67
LH 5, 68
Total Testosteron 1256

6. Ayın sonundaki tahlil
FSH 4,87
Total Testesteron 956
LH şu an hatırlayamadım

Eşimin ilk tahlili
FSH 9,6
LH. 5,04
Total Testesteron 329

3. Ayın sonundaki tahlili
FSH 4,67
LH 5, 68
Total Testosteron 1256

6. Ayın sonundaki tahlil
FSH 4,87
Total Testesteron 956
LH şu an hatırlayamadım
Merhaba, adanadasiniz sanirim. Tedavinizi nerede görüyorsunuz acaba.

Turan Çetin Tüp Bebek Merkezinde
Cevap icin tsk ederimm. Orada tedavi olmadan gidip ayrintili sperm testi yaptirabiliyor muyuz? Yoksa sizin tedavi gördügünüz yer ile anlasmalari mi var? Ve son olarak fiyat nedir? kusura bakmayin cok soru sordum

Cevap icin tsk ederimm. Orada tedavi olmadan gidip ayrintili sperm testi yaptirabiliyor muyuz? Yoksa sizin tedavi gördügünüz yer ile anlasmalari mi var? Ve son olarak fiyat nedir? kusura bakmayin cok soru sordum
Rica ederim
Herhangi bir anlaşma yok biz detaylı sperm tahlili yapan bize en yakın yer olduğu için oraya gittik yaptırdık
Son gittiğimizde 300 TL verdik Martın 2. Hafasıydı sanırım arttı mı bilmem haftaya yine gideceğiz

Cok tesekkur ederimmm

Canim bağlantılı olmaz. Kadin dogum uzmabina gorun bence. Belli ki bir problem var. Sebebi araştırılması olur.

Canim bağlantılı olmaz. Kadin dogum uzmabina gorun bence. Belli ki bir problem var. Sebebi araştırılması olur.
Kadın doğumda şu an tüp bebek için testlerimi toplamaya çalışıyorum 5 nisanda ultrasonda bişey demediler adet olamadığım için de kan tahlili yaptırmıyorum geçen adetim bayram tatiline denk gelmişti testlerimi toparlayabilsem doktorumla görüşücem ama işte

Bir de burda hepimizin eşi azosperm mesela, ama ben her ay sanki olabilecekmiş gibi ümitleniyorum size de oluyor mu galiba insan kabullenemiyor bu durumu
Oluyor canim oluyor. Bir umut iste... mucizeler allahtan... her ne kadar kabullensekte yumurtlama takibi yapiyoruz, adetim 1 gun gecikse acaba mi diyoruz. Yalniz degilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…