Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba, Embriyolarınızı neden ngs ye gönderdiniz? Kaçı gitti kaçı geri geldi acaba?
Daha once bebeklerin kalbi duyylmadi. Spermler az ve dna hasari vardi. Bayagi esim takviye kullandi sperm dna hasari yuzde 2 ye düştü. Tekrar dusuk ve kurtaj riskini almak iwtemedik. 11 tane embriyo ngs ye gitti 4 tanesi duzgun geldi.

Daha once bebeklerin kalbi duyylmadi. Spermler az ve dna hasari vardi. Bayagi esim takviye kullandi sperm dna hasari yuzde 2 ye düştü. Tekrar dusuk ve kurtaj riskini almak iwtemedik. 11 tane embriyo ngs ye gitti 4 tanesi duzgun geldi.
Allah yardımcınız olsun transferiniz ne zaman

Kızlar merhaba, eşime takviye için Arifoğlu'nun bu karışımından aldım. Markası mühim değil, karışımı kullanıp gelişme gören oldu mu?

Eklentiler

• 120361.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba ayrintili test yapan sınırlı sayida yer oldugundan soruyorum nerde yaptirdiniz acaba testinizi? Bu konuda malesef sıkıntı çekiyoruz sürekli gidip gelmek zor oluyor alternatif yerler arıyoruz

Kızlar merhaba, eşime takviye için Arifoğlu'nun bu karışımından aldım. Markası mühim değil, karışımı kullanıp gelişme gören oldu mu?
Tamamen eşinizin tedavideki ilerlemesine karşı fayda gösterecektir.Biz bir süre kullandık bir faydasını göremedik.Eşim sıvı l-carnitine, çinko ve l'argenine kullanıyor bir süredir.Bunların daha çok faydası oldu.Eşime sertoli cell only teşhisi konmuştu.Celalettin Peru'da yaklaşık iki buçuk senedir tedavideyiz.Henüz sonuç alamadık.

Teşekkür ederim. Allah emeklerimizin karşılığını versin. Çıkışları yakalarız inşallah

benım esımde certoly cell onlydı bızde yaklasık 2 bucuk yıl tedavı gorduk.sımdı hamıleyım cok sukur rabbım ısteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah darısı sıze

benım esımde certoly cell onlydı bızde yaklasık 2 bucuk yıl tedavı gorduk.sımdı hamıleyım cok sukur rabbım ısteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah darısı sıze
Bu bitkisel takviye, ilaç artık ne veriyorsa eşinizin böbreğine zarar verdi mi?

Bu bitkisel takviye, ilaç artık ne veriyorsa eşinizin böbreğine zarar verdi mi?
Yok kesinlikle çok faydasını gördü hatta hiç hastalanmadi.simdi bıraktı takviyeleri ilaclari belli bi fark var hem zindelik hem güç anlamında.3 ayda bir böbrek ve karaciğer enzimlerine baktırdık zaten hiç bi sorun çıkmadı sukur

Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Çok sevinsim sizin adınıza.Bizi maddi manevi çok yıprattı tedavi, Doktor son üç seferdir sperm üretimi başladı testislerde ama dışarı atamıyorsun diyor eşime.Her kontrolde ayrı bir gerginlik oluyor.Tedavi de çok masraflı oluyor.Altı senedir evliyim.Belki de nasibimizde çocuk yoktur diye düşünmrye başladım.Benim annem babam ebediyete göçeli uzun zaman oldu.Kayınvalidemlerse destek olacaklarına daha da sorun çıkarıyorlar.Bu süreçte bana destek olacak pek kimse yok yani hayatımda.Artık çok yıprandığımız için de bırakmayı düşünüyoruz tedaviyi.

Allahım şifanızı versin. Çok üzülüyorum böyle şeyler okuduğumda. Eşinizin ailesinden destek görememek hele sorun kendi oğullarında olduğu halde destek görememek çok üzücü. Sizi çok iyi anlıyorum. Yaşadığımız herşey geçici bunu unutmamak lazım. Testislerde üretim başladıysa mikro tese olabilir miyiz diye sordunuz mu. Hani daha çok beklemek istemiyorsanız diye böyle düşündüm

Mikro tese ve tüp bebeği maddi açıdan karşılayamaz.Kredi çekmiştik daha önce tedavi için.Taksitleri yeni bitti ve öderken çok zorlandığımız için yeni krediye eşim de çok sıcak bakmıyor.

Mikro tese ve tüp bebeği maddi açıdan karşılayamaz.Kredi çekmiştik daha önce tedavi için.Taksitleri yeni bitti ve öderken çok zorlandığımız için yeni krediye eşim de çok sıcak bakmıyorsun
Ben maddi kısmı düşünmeden sordum kusura bakmayın. Benim de eşim bu ay mikro tese ameliyatı olacak. Eşinizin inhibin b değeri kaçtı hatırlıyor musunuz.

O okulonces tese öncesi testislerde üretim olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz?
Merhaba efsuni06 arkadaşa doktor öyle söylemiş. Testislerde üretim başladı dışarı atamıyorsun demiş. Bir önceki sayfada mesajı duruyor. Ben de onun için yazdım zaten testislerde üretim başladıysa mikro tese olmayı düşünmüyor musunuz diye. Yani kısaca bu nasıl anlaşılmış bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…