Amin insallah cnm. Söyle muayne 500 tl, inhibin b 300, kan tahlil 250, doppler 350 spermiogram 500 tl. Ilac listesi verdi onlari daha alacagız. Toplam ne kadar tutar bilmiyorum onuda yazarım. Ama baja ilac var 4000 5000 vardır. Pazartesi siparis verecegiz. Ama söyle bu parayı 3 aya böl cünki birdahaki randevu 3 ay sonra olacak.Merhaba. Umarım tedaviniz başarılı olur. Acaba online görüşme için ne kadar ödediniz birde verdiği ilaçlar ne kadar tuttu nerden temin ettiniz yardımcı olur musunuz benim eşimin de patoloji sonucu spermatositte.
Teşekkür ederim canım detaylıca anlatmışsın Allah razı olsun. Takip edeceğim serüvenini inşallah iyi haberlerini alırız. Bizi de bilgilendir aynı süreçteyiz çünkü maddi durumumuzu ayarlayıp baslayacağız inşallahAmin insallah cnm. Söyle muayne 500 tl, inhibin b 300, kan tahlil 250, doppler 350 spermiogram 500 tl. Ilac listesi verdi onlari daha alacagız. Toplam ne kadar tutar bilmiyorum onuda yazarım. Ama baja ilac var 4000 5000 vardır. Pazartesi siparis verecegiz. Ama söyle bu parayı 3 aya böl cünki birdahaki randevu 3 ay sonra olacak.
Sağol cnmTeşekkür ederim canım detaylıca anlatmışsın Allah razı olsun. Takip edeceğim serüvenini inşallah iyi haberlerini alırız. Bizi de bilgilendir aynı süreçteyiz çünkü maddi durumumuzu ayarlayıp baslayacağız inşallah
Uzunca bir mesaj atmıştım ama gelmemiş sizeMuayene toplamda 500.Doopler 350 spermiyogram 500 TL olması lazım.inhibin b testini 250tl ye yaptirmistik .Biz ilk etapta eczaneye 200tl verdik.Diger takviyeler bitkiseller nerden baksanız 5bini buluyor.Tabi kişiden kişiye degisir ama aşağı yukarı bu fiyatlarda.Biz ikinci muayenemizi olduk onda eczane için 1100tl bitkiseller ve takviyeler de bir önceye göre daha fazla tuttu.Hepsini farklı farklı yerlerden alıyorsunuz.Dr.asistani yönlendiriyor nerden ne alınacaksa.sekteteride randevuyu ve yapılacak testleri söylüyor size.
Rica ederim canım Amin inşallah Allah hepmizin gönlüne göre versinUzunca bir mesaj atmıştım ama gelmemiş sizeteşekkür ederim bilgileriniz için. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin içinde bize de inşallah. Umarım emeklerinizin karşılığında beklemeden gelir bebişiniz canım sağol bilgilendirmen için
Merhaba ilac siparislerini verdik: 5500 TL tuttu bizim tam olarak. Üstüne gecen yazdigim 1900 tl. Toplam 3 aylık bu sekilde gidecekUzunca bir mesaj atmıştım ama gelmemiş sizeteşekkür ederim bilgileriniz için. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin içinde bize de inşallah. Umarım emeklerinizin karşılığında beklemeden gelir bebişiniz canım sağol bilgilendirmen için
O ilaclari devlette yazdirabilirsin esiniz icin olan ilaclar degil m8Merhaba ilac siparislerini verdik: 5500 TL tuttu bizim tam olarak. Üstüne gecen yazdigim 1900 tl. Toplam 3 aylık bu sekilde gidecek
Devlette yazılan ilaçlarda var ama bitkisel ilaçlarda var onlar zaten çok tuttu. Onlarda devlete yazılabiliniyor mu? Receteli olan ilaclar 200 tl tuttu sadece.O ilaclari devlette yazdirabilirsin esiniz icin olan ilaclar degil m8
Rabbim yardımcınız olsun canım bizde birikimi artıralım inşallah hepimize mucizeler nasip olsun. Allah razı olsunMerhaba ilac siparislerini verdik: 5500 TL tuttu bizim tam olarak. Üstüne gecen yazdigim 1900 tl. Toplam 3 aylık bu sekilde gidecek
Yok canim otlar devlette yazilmiyorDevlette yazılan ilaçlarda var ama bitkisel ilaçlarda var onlar zaten çok tuttu. Onlarda devlete yazılabiliniyor mu? Receteli olan ilaclar 200 tl tuttu sadece.
Öncelikle gecmiş olsun cnm. Hepimizin durumu aynı, iyi yapmışsın yazarak. Burda herkes tedavi sürecini vs yazıyor. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. Eşinin Fsh degeri bide inhibin degeri kactı ona baktırdınız mı ? Azospermi sebebibiz kistik fibroz muymuş? Bende daha yeniyim bu islerde sürekli arastırıyorum. Bu arada benimde buraya üye olma tarihi esimin rahatsızlığını ögrendiğim tarihtiMerhaba, ben yeni evliyim yaşım 25 eşimde 25 yaşında 2 kere semen analizi yaptırdık ilkinde sonuç 0 çıktı yanlıs oldu sandık birdaha tahlil yaptık ve ondada sonuç ayniydi sonra özel bir kliniğe gittik bu gibi durumlarda kistik fibrozis hastası veya taşıyıcılığı olabilir dendi ve test istedi testin sonucu 1,5 aya çıkıyor yaptırdık ve eşim taşıyıcı cikti aynı testten bana da yaptırdık ve şuan sonucun çıkmasını bekliyoruz. Bu arada bendende muayene olmami istedi doktor herangi bir problem çıkmadı fakat bu sürede eşimle covid hastalığına yakalandık ilaç kullandım eşimde belirti olmadığı için tedaviden dolayı korktuğumuz için ilaç kullanmıyor herangi bir ağrısı ateşi öksürüğü de yok bu ilaç spermlere etki ediyor diye duyduk ve çok üzüldük yani çok zor bı süreç gerçekten Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin yaşım daha genç ama insan üzülüyor yinede umudumu kaybetmiyorum inancım tam neden yazdım çünkü biraz teselli bulmak istiyorum hani covid sebebi ile kullandığım ilaçlar benim yumurtalarımi kötü etkilermi bilmiyorum tedavi sürecimizi zorlastirirmi bilmiyorum doktorumuz telefondan görüşme yapmıyor herangi bir sağlık kuruluşu ile görüşüyoruz kısırlık yapmaz kullanın diyor açıkçası ne yapacağımızı bilmiyoruz tek çare bende bir üyelik oluşturup burdan dertlesmek istedim umarım doğru başlığa girmisimdir hikayemi dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum ben ilaçlarımı kullanıyorum çünkü covidi biraz ağır geçirdim diğer yandan hiç birşey imkansız değildir dimi hanimlar ?
Teşekkür ederim :) FSH değeri bu şekilde 1.5. -. 27.1 U/L . İnhibinin ne olduğunu bilmiyorumÖncelikle gecmiş olsun cnm. Hepimizin durumu aynı, iyi yapmışsın yazarak. Burda herkes tedavi sürecini vs yazıyor. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. Eşinin Fsh degeri bide inhibin degeri kactı ona baktırdınız mı ? Azospermi sebebibiz kistik fibroz muymuş? Bende daha yeniyim bu islerde sürekli arastırıyorum. Bu arada benimde buraya üye olma tarihi esimin rahatsızlığını ögrendiğim tarihtiInsan dert ortağı ve konuşacak insan arıyor bende covit gecirdim ve hastanede yattım zor gecti mecbur kullandım ilacları. Orda sorun olacagını sanmıyorum aslında
Evet sizinkide karışıkmış. Bizimde Fhs yüksek inhibin cok düsük, dk üretemiyor dedi. Genetik sonucu kaldı onu bekliyoruz ama tedaviye ilaclara başladık bile. Bizide dogal yoldan gebelik imkansız dendi.Tek umudumuz sperm çıkışı olsunda tüp bebek olsun. Ama tedavi cok uzun olacak, allahım bize sabır versin. Dr iyi araştırın başlamadan önce tedaviye. Biz 2 ay bir dk oyalandık, kendisi berbatı malesef. Zaman kaybıdıTeşekkür ederim :) FSH değeri bu şekilde 1.5. -. 27.1 U/L . İnhibinin ne olduğunu bilmiyorumdoktor doğal yoldan gebelik imkansiz dedi ve tüp bebegi önerdi hayırlısı buymus demekki rabbim sağlık versin. En zoruda belirsizlik içinde beklemek yani bilmiyorum mikrotese ameliyatından sonra bu rahatsızlık düzelir mi diye çok araştırdım ama doktor tembellik var dedi sperm var ama gelmiyo dedi kistik fibrozla bu rahatsızlığın ilgisi yok dedi kafa allak bullak oldu kistik fibröz hastalarında sperm kanalı hiç olmayabiliyomus ama eşim hastası değil taşıyıcısı muhtemelen bu yüzdende tıkanıklık yok diye goruyo doktor FSH değeri yüksek çıktığı içinde vücudunun yeteri kadar sperm uretemedigini destekliyor dedi bu gibi durumlarda %50 sperm elde etme şansımız var dedi
Allah gönlünüze göre versin inşallah en kısa sürede hayallerinize kavuşursunuz yaş kaçtı bu aradaEvet sizinkide karışıkmış. Bizimde Fhs yüksek inhibin cok düsük, dk üretemiyor dedi. Genetik sonucu kaldı onu bekliyoruz ama tedaviye ilaclara başladık bile. Bizide dogal yoldan gebelik imkansız dendi.Tek umudumuz sperm çıkışı olsunda tüp bebek olsun. Ama tedavi cok uzun olacak, allahım bize sabır versin. Dr iyi araştırın başlamadan önce tedaviye. Biz 2 ay bir dk oyalandık, kendisi berbatı malesef. Zaman kaybıdı
Amin cnm hepimiz allahın izniyleAllah gönlünüze göre versin inşallah en kısa sürede hayallerinize kavuşursunuz yaş kaçtı bu arada
Derencim gecmisler olsun. Hepimiz ayni sebepten burdayiz. Bizde 1 ay oldu ogreneli ankara memorial da tedaviye basladik. Annemin arkadasinin eside azospermi sebebiyle memorialda tedavi gormus. Simdi ikizleri var:) Bende ankarada butun dr larla gorustukten sonra en son burada karar kildim. Bi sure tedavi deneyecegiz. Allah hepimize sabirlar versin.Allah gönlünüze göre versin inşallah en kısa sürede hayallerinize kavuşursunuz yaş kaçtı bu arada
Biz eşimle 25 yasindayizAmin cnm hepimiz allahın izniyleBen 30 esim 36. Sizin?
Amin inşallah en kısa sürede dileginize kavuşursunuz bizde 9 aydır evliyiz esimin rahatsızlığı önceden varmış zaman kaybetmemek adına hemen doktora gittik önceden de FSH değeri yüksekmiş esimin zaman ilerledikce daha da yükselmiş doktor ameliyatla olur imkansız diye birşey yok dedi. Birde doktorum.sunu söyledi normalde günlük bir kapasite vardır dedi ve vücut o kapasitede sperm üretir ve bunu dışarı atar dedi ama o kapasiteye gelmeden dışarı atamaz dedi aynı mesane dolmadan idrara çıkamamak gibi düşündüm ben.bazi insanlarda sperm üretimi daha yavaş ve daha düşük olabiliyor çünkü her erkeğin mekanizmasında vardır sperm üretmek doğasının gereği bu çünkü bunun içinde yardımcı üreme tedavileri var tüp bebek gibi. Kendimi hep bu şekilde motive ediyorumDerencim gecmisler olsun. Hepimiz ayni sebepten burdayiz. Bizde 1 ay oldu ogreneli ankara memorial da tedaviye basladik. Annemin arkadasinin eside azospermi sebebiyle memorialda tedavi gormus. Simdi ikizleri var:) Bende ankarada butun dr larla gorustukten sonra en son burada karar kildim. Bi sure tedavi deneyecegiz. Allah hepimize sabirlar versin.
Şişli memorial de 2017 de eşime yapılan tese ile ve sadece tesede çıkan 4 sperm ile (oluşan 1 embriyo) transfer sonucu oğlum şu ana 2 yaşında
Doktorumuz Prof. Dr. Mehmed Murat BAŞAR
Kesinlikle tavsiye ederim.
Öncelikle geçmiş olsun. Sizin hikayeniz ile bizimkisi hemen hemen aynı. Biz üni hast başladık tese oldu eşim ve pataloji sonucunda tek tük spermatid ile uyumlu birkaç hücre izlenmiştir yazıyor. Üroloji dr covid olduğu için görüşemedik onunla fakat tüp bebekteki dr ile görüştük kendisi bize istanbulda acıbadem maslak yada şişli memorial önerdi. Bizimde tanıdığımızın şişli memorial de tedavisi olumlu sonuçlandı bizde direk orda başlamayı düşünüyoruz. Bende siteye yeni üye oldum yeni keşfediyorum. İnşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter.Merhaba, ben yeni evliyim yaşım 25 eşimde 25 yaşında 2 kere semen analizi yaptırdık ilkinde sonuç 0 çıktı yanlıs oldu sandık birdaha tahlil yaptık ve ondada sonuç ayniydi sonra özel bir kliniğe gittik bu gibi durumlarda kistik fibrozis hastası veya taşıyıcılığı olabilir dendi ve test istedi testin sonucu 1,5 aya çıkıyor yaptırdık ve eşim taşıyıcı cikti aynı testten bana da yaptırdık ve şuan sonucun çıkmasını bekliyoruz. Bu arada bendende muayene olmami istedi doktor herangi bir problem çıkmadı fakat bu sürede eşimle covid hastalığına yakalandık ilaç kullandım eşimde belirti olmadığı için tedaviden dolayı korktuğumuz için ilaç kullanmıyor herangi bir ağrısı ateşi öksürüğü de yok bu ilaç spermlere etki ediyor diye duyduk ve çok üzüldük yani çok zor bı süreç gerçekten Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin yaşım daha genç ama insan üzülüyor yinede umudumu kaybetmiyorum inancım tam neden yazdım çünkü biraz teselli bulmak istiyorum hani covid sebebi ile kullandığım ilaçlar benim yumurtalarımi kötü etkilermi bilmiyorum tedavi sürecimizi zorlastirirmi bilmiyorum doktorumuz telefondan görüşme yapmıyor herangi bir sağlık kuruluşu ile görüşüyoruz kısırlık yapmaz kullanın diyor açıkçası ne yapacağımızı bilmiyoruz tek çare bende bir üyelik oluşturup burdan dertlesmek istedim umarım doğru başlığa girmisimdir hikayemi dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum ben ilaçlarımı kullanıyorum çünkü covidi biraz ağır geçirdim diğer yandan hiç birşey imkansız değildir dimi hanimlar ?