Güzel sonuçlar alırsınız inşallah bahcecide doktorunuz kimdi öğrenebilirmiyim bizde bahçecide tedavi görüyoruz daBizi ordan şu şekilde uğurladılar. Kök hücre tedavisini bekleyin. Yaşınız çok genç vs vs.. patoloji sonucumuz bile yok elimizde. Doktor bey sonucun ne olduğunu gayet iyi biliyormuş. Şu an celalettin peru da tedavi görüyoruz. Mayısta 2. Kontrolümüze gideceğiz.
Eşinizde sorun ne idi? Hormonlar nasıldı ? Bizim FSH yüksek testesteron düşük
Biz de yeni test verdik semra hoca da sd4 çıktı sonucumuz elhamdülillahBizi ordan şu şekilde uğurladılar. Kök hücre tedavisini bekleyin. Yaşınız çok genç vs vs.. patoloji sonucumuz bile yok elimizde. Doktor bey sonucun ne olduğunu gayet iyi biliyormuş. Şu an celalettin peru da tedavi görüyoruz. Mayısta 2. Kontrolümüze gideceğiz.
Çok sevindim. Kaç aydır tedavideydiniz ?Biz de yeni test verdik semra hoca da sd4 çıktı sonucumuz elhamdülillah
Egecan Şerefoğlu vardı o zaman. O yaptı ameliyatımızı. Şimdi Bülent hoca var galibaGüzel sonuçlar alırsınız inşallah bahcecide doktorunuz kimdi öğrenebilirmiyim bizde bahçecide tedavi görüyoruz da
Ooo süpermisssssBiz de yeni test verdik semra hoca da sd4 çıktı sonucumuz elhamdülillah
Bize de aynısı dediler 2 tesenin ardındanBizi ordan şu şekilde uğurladılar. Kök hücre tedavisini bekleyin. Yaşınız çok genç vs vs.. patoloji sonucumuz bile yok elimizde. Doktor bey sonucun ne olduğunu gayet iyi biliyormuş. Şu an celalettin peru da tedavi görüyoruz. Mayısta 2. Kontrolümüze gideceğiz.
bizde şuan bülent beyde tedavdeyiz inşallah hepimiz güzel sonuç alırızEgecan Şerefoğlu vardı o zaman. O yaptı ameliyatımızı. Şimdi Bülent hoca var galiba
Merhabalar siz kaç aydır tedavidesiniz. Doktor umutsuz konuşmuyor ama bende çok umut yok niye bilmiyorumbizde şuan bülent beyde tedavdeyiz inşallah hepimiz güzel sonuç alırız
1 ay ilaçları kullandık baska saglik sorunlari yüzünden 1ay ara verdik simdi tekrar başladık 25inde 1ay olacak tekrar kan tahloli vericez doktorda duruma gore ilaclari ayarlayacak bizim hormonlarimiz düşük igne kullaniyor sperm testide 1yildir hiç yaptirmadik doktor ben sizi cagiricam dedi bekliyoruz ben umutluyum elimden geleni yapmak istiyorum sizin ne sıkıntınız var umudunuzu kaybetmeyin inşallah güzel seyler olurhepimiz içinMerhabalar siz kaç aydır tedavidesiniz. Doktor umutsuz konuşmuyor ama bende çok umut yok niye bilmiyorum
Asla zor degil. 4 tese olmus sonucunda hic bisey cikmamis. celalettin hocanin tedavisiyle cikislari olmus cok kisi var. Lutfen bi daha tese olmayin. Her tese oldugunuzda sperm ureten kanallari koparip aliyorlar. Tedavi olun. Artik herkes bunun bilincinde tedavisiz tese zarar verir arkadaslar.Olmaz zor dedi yani direkt ikinci defa teseye yönlendirince korktum açıkçası bu kadar basit değil. ya ikincide de çıkmazsa. ? İğneler verdi 6 ay kullanın sonra bi daha tese yapıcaz dedi bende diyorum tansel kaplancana mı gitsek onlar da teseye mi yönlendirir
Eşimde azospermi var. 3 ay doktorun verdiği ilaç ve vitaminlerini kullandı sperm testi yaptırdık gene sperm cıkmadı. Kullanmaya devam ediyor Mayıs ayında tekrar gidicez doktor program yapacak bize. Yani sanırım tese ameliyatı olacak artık. kan Değerleri normal aslında. Dediğiniz gibi inşallah güzel şeyler olur. Daha önce sperm testi yaptırdığınızda hiç sperm çıkışı oldu mu sizde1 ay ilaçları kullandık baska saglik sorunlari yüzünden 1ay ara verdik simdi tekrar başladık 25inde 1ay olacak tekrar kan tahloli vericez doktorda duruma gore ilaclari ayarlayacak bizim hormonlarimiz düşük igne kullaniyor sperm testide 1yildir hiç yaptirmadik doktor ben sizi cagiricam dedi bekliyoruz ben umutluyum elimden geleni yapmak istiyorum sizin ne sıkıntınız var umudunuzu kaybetmeyin inşallah güzel seyler olurhepimiz için
Zeynep kamilden rapor çıkarmaya uğraşıyorum. 2 aydan fazla oldu sürekli randevu alın gelin demelerinden bıktım. Bi imza atacaklar randevu istiyorlar. Ki ben bütün smear testi, kültür testi, meme ultrasonu gibi şeyleri hep özel hastanede yaptırdım. En son dahiliye doktoru bi kardyolojiye de gidin dedi hemen ona da gittim özel hastanede. Doktor kalbinde hiç bir sorun yok dedi. Ama gene randevu alıp gitmem gerek dahiliyeye. Randevu aldım 15 gün sonrasına kaldı. Tek bi imza atacak bunun için uzatıyorlar. Herşey hazır dosyayı teslim edicem ama hep bi engel çıkarıyorlarMerhaba,
Raporla ilgili bilgi vereyim.
Eşinizden ileri hızlı sperm sayisi 3 defa yapılan 15 gunluk aralıklı spermiyogram testinde 5 milyon altındaysa tup bebek raporuna hak kazanıyorsunuz. Bu hak icin hic çocuğunuz olmamasi gerekiyor.
Bu rapor ile devlet ilac masrafını yuzde 80 ini karsiliyor. Sgk gecen anlasmali hastanelerde de tup bebek düşünürseniz ucretde de belirli bir miktar indirim oluyor.
Biz bugun ilaclari sgk raporuyla aldik 8600 tl tutan ilaclar 2400 civarına dustu.
Rapor nasil alınır konusuna donecek olursak,
Ilinizde bulunan sgk raporu veren hastanelere gidiyorsunuz.
1. Öncelikle kadin icin gerekli testler yapiliyor.
2. Ayni gun eşinize spermiyogram icin gun veriliyor ve uroligtan randevu alıyorsunuz. ( burada kritik nokta daha once elinizde olan son 6 aya yönelik 2 tane spermiyogram sonucunuzu goturunuz ki sadece sizden 1 defa spermiyogram istersin.)
3. Adetin 3. Gunu gidip kalan testlerinizi tamamliyorsunuz
4. Vajinal smeer testi ve rahim testinizi de ayni gun götürün ve kadin dogim doktoru onayınızı versin.
5. Sonrasinda urologi den çıkan test sonucuna göre de urolojiden ayni gub onay olabilirsiniz.
6. Bu iki onayla hemen dosya görevlisine gidip dosya açtırin. Size gun veriyorlar dahiliye genel cerrah psikiyatr doktorlari icin de ek tahlilleri yaptiriyorsunuz. Akciger grafiği ve ekg çekiliyor. Bunlar gözünüzü korkutmasın cogu tup bebek raporu alacak hastanede 1 gunde yapiliyor. Biz basaksehir cam ve sakura da aldığımızda 4 defa ayrıca gitmemiz gerekti. Bu hastaneyi tavsiye etmiyorum.
7. Tum doktorlar onay verdikten sonra dosya görevlisi gidip doktordan kagidi onaylatiyor.
8 bu kagitla birlikte tup bebegi yaptiracaviniz hastaneye goturun.
Bizde indirimler soyle oldu rapor oldugu icin tedavi ucreti 7500 tl ye düştü. Bu hastaneden hastaneye degisiyor kimisinde 4000 tl ye düşüyormuş. Ilac icin yazılan ilaçların da yuzde 20 sini ödüyorsunuz.
Canim doktor sistemden onay versin kendiniz doktorlari gezin biz bir gün hastanede bekledik. Tum doktorlardan yazılı onayı da wldik oyle raporu aldik. Yoksa 1 ay daha git gel olacakti.Zeynep kamilden rapor çıkarmaya uğraşıyorum. 2 aydan fazla oldu sürekli randevu alın gelin demelerinden bıktım. Bi imza atacaklar randevu istiyorlar. Ki ben bütün smear testi, kültür testi, meme ultrasonu gibi şeyleri hep özel hastanede yaptırdım. En son dahiliye doktoru bi kardyolojiye de gidin dedi hemen ona da gittim özel hastanede. Doktor kalbinde hiç bir sorun yok dedi. Ama gene randevu alıp gitmem gerek dahiliyeye. Randevu aldım 15 gün sonrasına kaldı. Tek bi imza atacak bunun için uzatıyorlar. Herşey hazır dosyayı teslim edicem ama hep bi engel çıkarıyorlar
Bir de ben kan testi sonucunu gostermek icin bile kadin doğumdan randevu aldim. Kan testine bakip onay verecek bunun icin randevu aldim. O kadar çok gidip geldim ki vazgeçmiştim bir araZeynep kamilden rapor çıkarmaya uğraşıyorum. 2 aydan fazla oldu sürekli randevu alın gelin demelerinden bıktım. Bi imza atacaklar randevu istiyorlar. Ki ben bütün smear testi, kültür testi, meme ultrasonu gibi şeyleri hep özel hastanede yaptırdım. En son dahiliye doktoru bi kardyolojiye de gidin dedi hemen ona da gittim özel hastanede. Doktor kalbinde hiç bir sorun yok dedi. Ama gene randevu alıp gitmem gerek dahiliyeye. Randevu aldım 15 gün sonrasına kaldı. Tek bi imza atacak bunun için uzatıyorlar. Herşey hazır dosyayı teslim edicem ama hep bi engel çıkarıyorlar
Hiç bir şekilde randevu almadan imza atmıyorlar onaylamıyorlar Zeynep kamilde. Ben kaç kere gün boyu hiç çıkmadım hastanedenCanim doktor sistemden onay versin kendiniz doktorlari gezin biz bir gün hastanede bekledik. Tum doktorlardan yazılı onayı da wldik oyle raporu aldik. Yoksa 1 ay daha git gel olacakti.
2.5 yıldır canimÇok sevindim. Kaç aydır tedavideydiniz ?