- 3 Mayıs 2019
- 313
- 141
- 39
İnşallah canimm Mayıs ta tekrar verecegiz nasipseOoo süpermisssss gerisi gelir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canimm Mayıs ta tekrar verecegiz nasipseOoo süpermisssss gerisi gelir inşallah
Sağol canım bizde artık hemen tese olmak istemiyoruz ama malesef maddiyat bizleri devlete itiyor. Cok pahalı bize göre celalettin hoca felan. Allah yardımcımız olsunAsla zor degil. 4 tese olmus sonucunda hic bisey cikmamis. celalettin hocanin tedavisiyle cikislari olmus cok kisi var. Lutfen bi daha tese olmayin. Her tese oldugunuzda sperm ureten kanallari koparip aliyorlar. Tedavi olun. Artik herkes bunun bilincinde tedavisiz tese zarar verir arkadaslar.
Bu kanları regl olduğunuzda verdiydiniz maalesef sonuçlarınız iyi değil ; ama şöyle bit şeyde var kan sonuçlarından ziyade regl 2 yada 3.günü vajinal ultrasona bakılması lazım yumurta olup olmadığına dair. Bu arada yaşınız kaç?Benimde Test sonucları cıktı kızlar. Bilgisi olan varsa değerler haklında bekliyorum
Inhıbin b sonucu falan sizin degil dimi eşinizinBenimde Test sonucları cıktı kızlar. Bilgisi olan varsa değerler haklında bekliyorum
Evet azospermie, esimin sonucları bunlar. Insallah bu hafta dr. Peruya randevu alacagız online. Çok merak ediyorum bakalım ne diyecekInhıbin b sonucu falan sizin degil dimi eşinizin
Cani. Fsh yuksek cikmis fsh in yuksej oldugu durumda sperm üretimi olmuyor diye biliyorum ben. Siz yine de doktorunuzla konusun.Benimde Test sonucları cıktı kızlar. Bilgisi olan varsa değerler haklında bekliyorum
Aynen bende öyle seyler okudum. Bide galiba inhibin b daha yüksek olması lazımmış. Ben yine haber ederim burayaCani. Fsh yuksek cikmis fsh in yuksej oldugu durumda sperm üretimi olmuyor diye biliyorum ben. Siz yine de doktorunuzla konusun.
2. Görselde ise spermotozit görülmüş lökosit var bir de. Lokosit iltihaplı durumlar da olabiliyor. Esin enfeksiyon mu gecirdi acaba? Okuduğum kaynaklara göre bazen sperm on hücreleri lökosit ile karistirilaboliyormis. O nedenle lökosit yazılan bazen lökosit olmayabiliyormus. Dilerseniz doktorunuza danışın.
Beni de çok uğraştırdılar hele o tüp bebek kısmındaki çalışanlar düzgün bilgi de vermiyorlar. Sizin hangi doktorlar kaldıysa sistemden hepsine randevu al. Maalesef beni de 2 ay oyalamşlardı çok iyi anlıyrmZeynep kamilden rapor çıkarmaya uğraşıyorum. 2 aydan fazla oldu sürekli randevu alın gelin demelerinden bıktım. Bi imza atacaklar randevu istiyorlar. Ki ben bütün smear testi, kültür testi, meme ultrasonu gibi şeyleri hep özel hastanede yaptırdım. En son dahiliye doktoru bi kardyolojiye de gidin dedi hemen ona da gittim özel hastanede. Doktor kalbinde hiç bir sorun yok dedi. Ama gene randevu alıp gitmem gerek dahiliyeye. Randevu aldım 15 gün sonrasına kaldı. Tek bi imza atacak bunun için uzatıyorlar. Herşey hazır dosyayı teslim edicem ama hep bi engel çıkarıyorlar
Ben bütün doktorlara randevu alarak gittim ve onaylattım. Yani hiç bir sorun olmamasına rağmen dahiliye doktoru bir da kardiyoloji görsün ve tekrar randevu al gel dedi. Aynı gün özel hastane gittim kardiyoloji uzmanı hiç bir sorun yok dedi. Rapor da yazdı. Ama randevuyu 15 gün sonrasına aldım şimdi tekrar. Dosyayı teslim edecektim o gün. Durduk yere 2 hafta daha uzadı.Beni de çok uğraştırdılar hele o tüp bebek kısmındaki çalışanlar düzgün bilgi de vermiyorlar. Sizin hangi doktorlar kaldıysa sistemden hepsine randevu al. Maalesef beni de 2 ay oyalamşlardı çok iyi anlıyrm
evet daha önce sperm çıkışlarımız vardı bizim gecen sene mart ayında tüp bebek yaptırdık o zaman teseye aldılar istedikleri kalitede değilmiş öyle demişlerdi daha sonra pozitif sonuç aldık ama 5.ayın sonunda kalbi durdu kaybettik eşimede testis kanseri teshisi konuldu 1tanede yumurtaligi alındı hamileligimin 5.ayın başında eşim testis ameliyatı oldu 20gün sonra çocuğu kaybettik çok yeni daha 1sene bile olmadı ama tedaviye başladık hemen geçen zaman vakit kaybı oluyordu o yuzden gecen sene mart ayindan beri spermler ne alem bilmiyoruz inşallah sağlıklı sağlıklı spermler vardir diye dua ediyorumEşimde azospermi var. 3 ay doktorun verdiği ilaç ve vitaminlerini kullandı sperm testi yaptırdık gene sperm cıkmadı. Kullanmaya devam ediyor Mayıs ayında tekrar gidicez doktor program yapacak bize. Yani sanırım tese ameliyatı olacak artık. kan Değerleri normal aslında. Dediğiniz gibi inşallah güzel şeyler olur. Daha önce sperm testi yaptırdığınızda hiç sperm çıkışı oldu mu sizde
İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır. Hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yağdığınız şeyler sınavınız çok ağır olmuşevet daha önce sperm çıkışlarımız vardı bizim gecen sene mart ayında tüp bebek yaptırdık o zaman teseye aldılar istedikleri kalitede değilmiş öyle demişlerdi daha sonra pozitif sonuç aldık ama 5.ayın sonunda kalbi durdu kaybettik eşimede testis kanseri teshisi konuldu 1tanede yumurtaligi alındı hamileligimin 5.ayın başında eşim testis ameliyatı oldu 20gün sonra çocuğu kaybettik çok yeni daha 1sene bile olmadı ama tedaviye başladık hemen geçen zaman vakit kaybı oluyordu o yuzden gecen sene mart ayindan beri spermler ne alem bilmiyoruz inşallah sağlıklı sağlıklı spermler vardir diye dua ediyorum
sınav dünyası kolay yaşanmadı bazı şeyler zor günlerdi ama çok şükür inancımız var rabbim her zorlugun sonunda kolaylık verir inşallah rabbim hepimize yardım edin sağlıkla sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin tüm isteyenlere bizler anlıyoruz sadece birbirimizi o yüzden burdan destek almak çok güzelİnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır. Hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yağdığınız şeyler sınavınız çok ağır olmuş
Amin inşallahsınav dünyası kolay yaşanmadı bazı şeyler zor günlerdi ama çok şükür inancımız var rabbim her zorlugun sonunda kolaylık verir inşallah rabbim hepimize yardım edin sağlıkla sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin tüm isteyenlere bizler anlıyoruz sadece birbirimizi o yüzden burdan destek almak çok güzel
hepimizin güzel guzel haberlerini aliriz inşallah
kesinlikle rabbim yeter ki o desin bülent hoca dediginiz gibi cok iyi birisi cok ilgili saolsun ne sorarsak bıkmadan cevap veriyor saolsun sonuda güzel olur inşallahAmin inşallah
Bülent hoca da çok iyi bir insan ve doktor çok umut dolu. Ona çok güveniyorum bazen karamsarlık oluyor içimde ama herşey nasip diyorum. Rabbim dilerse olur
Celalettin peruda mi basladiniz.spermiyogram sonucu ne çıktıDr. Randevumuz vardı bugün kızlar. Doktor bey ilk okul daha demiş ve tedaviye başlıyoruz. Uzun bi yolumuz var. Cok uzun bir ilac listesi var aksama üstünden geciceğiz. Bir kac kez okumak lazım anlamak için bide yemek listesi vermis doktor bey. 80 -90 gün sonra tekrar kontrol edilcek. Diger doktor gibi salama değil çok memnun kaldı esim ve tabiki bende ve en önemlisi bir umut var Tese olmaması cok büyük avantaj demiş doktor bey. Insallah güzel geçer tedavimiz
100% Spermotosit ile basladik tedaviye. Evet Celaletin beyde basladikCelalettin peruda mi basladiniz.spermiyogram sonucu ne çıktı
Merhaba. Umarım tedaviniz başarılı olur. Acaba online görüşme için ne kadar ödediniz birde verdiği ilaçlar ne kadar tuttu nerden temin ettiniz yardımcı olur musunuz benim eşimin de patoloji sonucu spermatositte.100% Spermotosit ile basladik tedaviye. Evet Celaletin beyde basladik
Muayene toplamda 500.Doopler 350 spermiyogram 500 TL olması lazım.inhibin b testini 250tl ye yaptirmistik .Biz ilk etapta eczaneye 200tl verdik.Diger takviyeler bitkiseller nerden baksanız 5bini buluyor.Tabi kişiden kişiye degisir ama aşağı yukarı bu fiyatlarda.Biz ikinci muayenemizi olduk onda eczane için 1100tl bitkiseller ve takviyeler de bir önceye göre daha fazla tuttu.Hepsini farklı farklı yerlerden alıyorsunuz.Dr.asistani yönlendiriyor nerden ne alınacaksa.sekteteride randevuyu ve yapılacak testleri söylüyor size.Merhaba. Umarım tedaviniz başarılı olur. Acaba online görüşme için ne kadar ödediniz birde verdiği ilaçlar ne kadar tuttu nerden temin ettiniz yardımcı olur musunuz benim eşimin de patoloji sonucu spermatositte.