Celalettin peru isimli doktorun adını çok duydum ve hemen esimin tahlil sonuçlarını attım mail olarak ve dönüş sağladı kendisi ssizin sorun tıkanma gibi gözükür ve hormonlar fena gözükmüyor dedi şuanda bizim muayene olduğumuz profesör de çok iyi androloji alanında kitaplar yazmış ve bu anlamda bı çok başarısı olduğunu duydum esimin eski doktoru aynı zamanda doktorda bize tıkanıklık var demişti hatta eskiden demiski evlenmeye yakın gel ameliyat edelim sende sperm var ama gelmiyor demiş zaman ilerledikçe esimin üretimine de yansımış ve FSH değeri yükselmiş yani 2013 yılından itibaren bir muayene geçmişi var eşimden hiç meni dahi gelmiyormus sonrasında ilaç tedavisi ile gelmeye başlamış acikcasi umudumuz var insalah süreç çok uzamadan hallolur eşim birde kistik fibröz taşıyıcısi çıktı yani nedir ne değildir kapalı kutu mikro tese sonrası belli olucak herşeyÖncelikle geçmiş olsun. Sizin hikayeniz ile bizimkisi hemen hemen aynı. Biz üni hast başladık tese oldu eşim ve pataloji sonucunda tek tük spermatid ile uyumlu birkaç hücre izlenmiştir yazıyor. Üroloji dr covid olduğu için görüşemedik onunla fakat tüp bebekteki dr ile görüştük kendisi bize istanbulda acıbadem maslak yada şişli memorial önerdi. Bizimde tanıdığımızın şişli memorial de tedavisi olumlu sonuçlandı bizde direk orda başlamayı düşünüyoruz. Bende siteye yeni üye oldum yeni keşfediyorum. İnşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter.