Celalettin peru isimli doktorun adını çok duydum ve hemen esimin tahlil sonuçlarını attım mail olarak ve dönüş sağladı kendisi ssizin sorun tıkanma gibi gözükür ve hormonlar fena gözükmüyor dedi şuanda bizim muayene olduğumuz profesör de çok iyi androloji alanında kitaplar yazmış ve bu anlamda bı çok başarısı olduğunu duydum esimin eski doktoru aynı zamanda doktorda bize tıkanıklık var demişti hatta eskiden demiski evlenmeye yakın gel ameliyat edelim sende sperm var ama gelmiyor demiş zaman ilerledikçe esimin üretimine de yansımış ve FSH değeri yükselmiş yani 2013 yılından itibaren bir muayene geçmişi var eşimden hiç meni dahi gelmiyormus sonrasında ilaç tedavisi ile gelmeye başlamış acikcasi umudumuz var insalah süreç çok uzamadan hallolur eşim birde kistik fibröz taşıyıcısi çıktı yani nedir ne değildir kapalı kutu mikro tese sonrası belli olucak herşeyÖncelikle geçmiş olsun. Sizin hikayeniz ile bizimkisi hemen hemen aynı. Biz üni hast başladık tese oldu eşim ve pataloji sonucunda tek tük spermatid ile uyumlu birkaç hücre izlenmiştir yazıyor. Üroloji dr covid olduğu için görüşemedik onunla fakat tüp bebekteki dr ile görüştük kendisi bize istanbulda acıbadem maslak yada şişli memorial önerdi. Bizimde tanıdığımızın şişli memorial de tedavisi olumlu sonuçlandı bizde direk orda başlamayı düşünüyoruz. Bende siteye yeni üye oldum yeni keşfediyorum. İnşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter.
Hakkınızda hayırlısı olsun ama moral bozmayın tıkanıklık varsa kolay diye biliyorum. Bende detaylıca araştırmak ve umut olması için buraya üye oldum.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahCelalettin peru isimli doktorun adını çok duydum ve hemen esimin tahlil sonuçlarını attım mail olarak ve dönüş sağladı kendisi ssizin sorun tıkanma gibi gözükür ve hormonlar fena gözükmüyor dedi şuanda bizim muayene olduğumuz profesör de çok iyi androloji alanında kitaplar yazmış ve bu anlamda bı çok başarısı olduğunu duydum esimin eski doktoru aynı zamanda doktorda bize tıkanıklık var demişti hatta eskiden demiski evlenmeye yakın gel ameliyat edelim sende sperm var ama gelmiyor demiş zaman ilerledikçe esimin üretimine de yansımış ve FSH değeri yükselmiş yani 2013 yılından itibaren bir muayene geçmişi var eşimden hiç meni dahi gelmiyormus sonrasında ilaç tedavisi ile gelmeye başlamış acikcasi umudumuz var insalah süreç çok uzamadan hallolur eşim birde kistik fibröz taşıyıcısi çıktı yani nedir ne değildir kapalı kutu mikro tese sonrası belli olucak herşey
Detaylı anlatmışsınız çok teşekkürler eşimde özel iki hastanede bir hafta içinde iki kez test yaptı ve azosperm çıktı kaç gündür blogları okuyoruz bilgiler alıyoruz maddi ve manevi yıpranma süreci olacak iki doktor direkt tese ilaç bitkisel vs etkisiz dedi eşime kalsa Tese olup tüp bebek deneme yanlısı ben istemiyorum teseyi karmakarışık duygular içindeyiz yaşadığımız şehir de imkan bakımından kısıtlı nasıl yol alacağız hiç bir fikrimiz yokSelam arkadaşlar . Ankarada A Life hastanesinde Semra Sertyel diye bir embriyolog var. Kendisi çok detaylı sperm testine bakıyor. Yani sperm yok deyip birakmıyor hücrelere bakiyor. Yani kuyruksuz spermatidlere yada hafif kuyruklu varmı yokmu bunları inceliyor buda bizim tedavilerimizde nasil bir yol izleyecegimizi gösteriyor. Lütfen arkadaşlar tedavisiz teseye karşı gelin. Spermatidler sperme dönüşür. Bunun cok sayıda ispatları var. Tese olmayın demiyoruz tedavisiz tese olmayın diyoruz. Ne kadar cok tedavi olursak o kadar iyi. A life hastanesinde detayli sperm testini mutlaka öneririm. Hepimizin kaderi aynı o yüzden dogru bildiklerimi sizinle paylasmak isterim
Canım bizim patolojide primier spermatosit aşamasında duraklama cıkti. Gecen sene agustosta ameliyat olmustu eşim bu sene haziranda tekrar olcakAllah yardımcımız olsun canım. İnşallah iyi haberler alırsın yeni tese olduk bizimde pataloji sonucumuz spermatosit arrest çıktı ama henüz bilgi sahibi değiliz. Oyüzden seni de takip edeceğim. Bide benim herkese sormak istediğim şey şu. Celalettin peru tansel kaplancan gibi doktorları çok duyduk başarıları var ama maddi olarak suan onlarda tedavi olamayız. Acaba araştırma hastanesinde devam etsek tedaviye başarabilir miyiz. Devlette başarıya ulaşanlar var mı acaba
gözünüz aydın darısı gebelik haberini olsun inşallahKizlarrrr eşimin test sonucu çıktı 4 adet haraketsiz sperm çıkti haraketli de bekliyoruz 2.3 gün verdiklerimizde darısı hepinize asla umudunuzu kaybetmeyin önce rabbim sonra celalettin hocam elhamdülillahsabahtan beri hem ağlayıp hem gülüyoruz çok şükür
Amin Allahümme amin inşallah canimgözünüz aydın darısı gebelik haberini olsun inşallah
Neden tekrar teseye karar verdiniz peki canım iğne tedavisi felan mı oldu eşin ? Biz tekrar teseden cok çekiniyoruz. Ne yapacağımızı da bilmiyoruz ama peru hocaya gitmeyi düşünüyoruz bi zaman sonra. Siz nerde tedavi oldunuzCanım bizim patolojide primier spermatosit aşamasında duraklama cıkti. Gecen sene agustosta ameliyat olmustu eşim bu sene haziranda tekrar olcak
Tanidigim sperm cikisi olanlar var bizde mart sonunda tesrt verdik grade 4 sd1 sd2 cikti tedaviye basladik sonrasinda bayramdan sonra tekrar gidcez insallah cikis olmuşturMerhabalar a life hastanesinde semra sertyele sperm testi veren varmı önceki ve simdiki sonuclariniz nasil fark varmı sperm sonucu 0 olup a life ta çıkıs olan varmı?
Insallah olmustur. tesekkur ediyorum cevabiniz icin vitamin takviyesi kullaniyo .son kez bulundugumuz sehirde test verecek esim 15 gün sonra .Tanidigim sperm cikisi olanlar var bizde mart sonunda tesrt verdik grade 4 sd1 sd2 cikti tedaviye basladik sonrasinda bayramdan sonra tekrar gidcez insallah cikis olmuştur
Sebepsiz bizim. En sağlıklı sonuç gunde 2 defa test versin eşiniz 2 3 gun bu şekilde versin semra hocada bunu öneriyor ne kadar sık test o kadar iyiInsallah olmustur. tesekkur ediyorum cevabiniz icin vitamin takviyesi kullaniyo .son kez bulundugumuz sehirde test verecek esim 15 gün sonra .
ona göre semra hocaya gidecegiz .
Motil ve immotil cikis vardı en son tekrar cikis olurmu bilmiyorum tereddut ediyorum sürekli cikis varmi onuda bilmiyorum takip edilecek sürekli insallah vardir ve artmistir .
Neyden kaynaklı azosperm?
Bizimde sebepsiz malesef hersey normal .Sebepsiz bizim. En sağlıklı sonuç gunde 2 defa test versin eşiniz 2 3 gun bu şekilde versin semra hocada bunu öneriyor ne kadar sık test o kadar iyi
Neden tekrar teseye karar verdiniz peki canım iğne tedavisi felan mı oldu eşin ? Biz tekrar teseden cok çekiniyoruz. Ne yapacağımızı da bilmiyoruz ama peru hocaya gitmeyi düşünüyoruz bi zaman sonra. Siz nerde tedavi old
Canim biz ıspartada yasıyoruz. Onceki ameliyati eşim özel bi hastanede oldu sperm cıkmadi . Patoloji sonucu duraklama cikti . Doktorumuz igne verdi . Testesteron hormonunu ýukseltmek icin , 3 ay igne kullandık. Daha sonra doktorumuzun tayini cikti ankaraya gitti . Bizde ispartadaki universite hastanesine gittik . Tekrar butun testlere bakildi ikinci teseye karar verildi. Emodex diye bir ilac verdi doktor bunu hazirana kadar kullan daha sonra tese ameliyati yapcaz dedi.Neden tekrar teseye karar verdiniz peki canım iğne tedavisi felan mı oldu eşin ? Biz tekrar teseden cok çekiniyoruz. Ne yapacağımızı da bilmiyoruz ama peru hocaya gitmeyi düşünüyoruz bi zaman sonra. Siz nerde tedavi oldunuz
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun. Aslında burda yazılan semra hoca ya da diğer gelişmiş laboratuvarlar varmış bi oralarda da baktırsanız son teseden önce. Bize de doktor iğne yazdı kullanın 6 ay sonra tese dedi ama cesaret edemedik. Bi gelişmiş laboratuvarlarda da baktırmak istiyoruz. Rabbim bu güzel günümüzü evlatlarımızla kutlamayı bize de nasip etsin ne diyim çok zorCanim biz ıspartada yasıyoruz. Onceki ameliyati eşim özel bi hastanede oldu sperm cıkmadi . Patoloji sonucu duraklama cikti . Doktorumuz igne verdi . Testesteron hormonunu ýukseltmek icin , 3 ay igne kullandık. Daha sonra doktorumuzun tayini cikti ankaraya gitti . Bizde ispartadaki universite hastanesine gittik . Tekrar butun testlere bakildi ikinci teseye karar verildi. Emodex diye bir ilac verdi doktor bunu hazirana kadar kullan daha sonra tese ameliyati yapcaz dedi.
Merhaba yazınızı tesadüfen gördüm ve yazmak istedim benim eşimde azosperm doğuştan sperm taşıyan kanallar gelişmemiş kistik fibrozis taşıyıcısı çıktı bende de genetik test yapıldı Bi sorun çıkmadı. Eşimde üretim var ama kanal olmadığı için çıkış yok. Tese oldu bulundu 2 başarısız denememiz var aslında ikiside pozitifti ama gebeliklerimin devamı gelmedi. Yakın zamanda 3.üncüye başlayacagız eşim yeniden tese olacak eşim takviyeler kullandı sigarayı azalttı arada içiyor yememize dikkat ediyoruz abur cuburu bıraktık bide bu şekilde deneyeceğiz. İlk tesede bilinçsizdik inşallah bu defa nasip olur. Covit konusunda bilgim yok umarım herşey istediğiniz gibi olurMerhaba, ben yeni evliyim yaşım 25 eşimde 25 yaşında 2 kere semen analizi yaptırdık ilkinde sonuç 0 çıktı yanlıs oldu sandık birdaha tahlil yaptık ve ondada sonuç ayniydi sonra özel bir kliniğe gittik bu gibi durumlarda kistik fibrozis hastası veya taşıyıcılığı olabilir dendi ve test istedi testin sonucu 1,5 aya çıkıyor yaptırdık ve eşim taşıyıcı cikti aynı testten bana da yaptırdık ve şuan sonucun çıkmasını bekliyoruz. Bu arada bendende muayene olmami istedi doktor herangi bir problem çıkmadı fakat bu sürede eşimle covid hastalığına yakalandık ilaç kullandım eşimde belirti olmadığı için tedaviden dolayı korktuğumuz için ilaç kullanmıyor herangi bir ağrısı ateşi öksürüğü de yok bu ilaç spermlere etki ediyor diye duyduk ve çok üzüldük yani çok zor bı süreç gerçekten Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin yaşım daha genç ama insan üzülüyor yinede umudumu kaybetmiyorum inancım tam neden yazdım çünkü biraz teselli bulmak istiyorum hani covid sebebi ile kullandığım ilaçlar benim yumurtalarımi kötü etkilermi bilmiyorum tedavi sürecimizi zorlastirirmi bilmiyorum doktorumuz telefondan görüşme yapmıyor herangi bir sağlık kuruluşu ile görüşüyoruz kısırlık yapmaz kullanın diyor açıkçası ne yapacağımızı bilmiyoruz tek çare bende bir üyelik oluşturup burdan dertlesmek istedim umarım doğru başlığa girmisimdir hikayemi dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum ben ilaçlarımı kullanıyorum çünkü covidi biraz ağır geçirdim diğer yandan hiç birşey imkansız değildir dimi hanimlar ?
Biz ahmet hakan haliloglunda tedavideyiz semra hocaya test icin gittikBizimde sebepsiz malesef hersey normal .
Semra hoca tedavi uyguluyormu size ?
Anladım .Biz ahmet hakan haliloglunda tedavideyiz semra hocaya test icin gittik