Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Celalettin peru isimli doktorun adını çok duydum ve hemen esimin tahlil sonuçlarını attım mail olarak ve dönüş sağladı kendisi ssizin sorun tıkanma gibi gözükür ve hormonlar fena gözükmüyor dedi şuanda bizim muayene olduğumuz profesör de çok iyi androloji alanında kitaplar yazmış ve bu anlamda bı çok başarısı olduğunu duydum esimin eski doktoru aynı zamanda doktorda bize tıkanıklık var demişti hatta eskiden demiski evlenmeye yakın gel ameliyat edelim sende sperm var ama gelmiyor demiş zaman ilerledikçe esimin üretimine de yansımış ve FSH değeri yükselmiş yani 2013 yılından itibaren bir muayene geçmişi var eşimden hiç meni dahi gelmiyormus sonrasında ilaç tedavisi ile gelmeye başlamış acikcasi umudumuz var insalah süreç çok uzamadan hallolur eşim birde kistik fibröz taşıyıcısi çıktı yani nedir ne değildir kapalı kutu mikro tese sonrası belli olucak herşey

Hakkınızda hayırlısı olsun ama moral bozmayın tıkanıklık varsa kolay diye biliyorum. Bende detaylıca araştırmak ve umut olması için buraya üye oldum.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Detaylı anlatmışsınız çok teşekkürler eşimde özel iki hastanede bir hafta içinde iki kez test yaptı ve azosperm çıktı kaç gündür blogları okuyoruz bilgiler alıyoruz maddi ve manevi yıpranma süreci olacak iki doktor direkt tese ilaç bitkisel vs etkisiz dedi eşime kalsa Tese olup tüp bebek deneme yanlısı ben istemiyorum teseyi karmakarışık duygular içindeyiz yaşadığımız şehir de imkan bakımından kısıtlı nasıl yol alacağız hiç bir fikrimiz yok

Canım bizim patolojide primier spermatosit aşamasında duraklama cıkti. Gecen sene agustosta ameliyat olmustu eşim bu sene haziranda tekrar olcak

Kizlarrrr eşimin test sonucu çıktı 4 adet haraketsiz sperm çıkti haraketli de bekliyoruz 2.3 gün verdiklerimizde darısı hepinize asla umudunuzu kaybetmeyin önce rabbim sonra celalettin hocam elhamdülillah sabahtan beri hem ağlayıp hem gülüyoruz çok şükür

gözünüz aydın darısı gebelik haberini olsun inşallah

Canım bizim patolojide primier spermatosit aşamasında duraklama cıkti. Gecen sene agustosta ameliyat olmustu eşim bu sene haziranda tekrar olcak
Neden tekrar teseye karar verdiniz peki canım iğne tedavisi felan mı oldu eşin ? Biz tekrar teseden cok çekiniyoruz. Ne yapacağımızı da bilmiyoruz ama peru hocaya gitmeyi düşünüyoruz bi zaman sonra. Siz nerde tedavi oldunuz

Merhabalar a life hastanesinde semra sertyele sperm testi veren varmı önceki ve simdiki sonuclariniz nasil fark varmı sperm sonucu 0 olup a life ta çıkıs olan varmı?

Nedensiz azosperm olup ilaç tedavisi gören varmı mikro tese olmadan nasıl bir yol izliyorsunuz ?
1-2tane motil ve immotil sperm cikisi vardi en son.
Proxeed kullaniyor esim 1 haftadır kullanan varmı bizim durumda olup veya farkli tedavilerle olumlu sonuc alan varmı?

Merhabalar a life hastanesinde semra sertyele sperm testi veren varmı önceki ve simdiki sonuclariniz nasil fark varmı sperm sonucu 0 olup a life ta çıkıs olan varmı?
Tanidigim sperm cikisi olanlar var bizde mart sonunda tesrt verdik grade 4 sd1 sd2 cikti tedaviye basladik sonrasinda bayramdan sonra tekrar gidcez insallah cikis olmuştur

Tanidigim sperm cikisi olanlar var bizde mart sonunda tesrt verdik grade 4 sd1 sd2 cikti tedaviye basladik sonrasinda bayramdan sonra tekrar gidcez insallah cikis olmuştur
Insallah olmustur. tesekkur ediyorum cevabiniz icin vitamin takviyesi kullaniyo .son kez bulundugumuz sehirde test verecek esim 15 gün sonra .
ona göre semra hocaya gidecegiz .
Motil ve immotil cikis vardı en son tekrar cikis olurmu bilmiyorum tereddut ediyorum sürekli cikis varmi onuda bilmiyorum takip edilecek sürekli insallah vardir ve artmistir .
Neyden kaynaklı azosperm?

Sebepsiz bizim. En sağlıklı sonuç gunde 2 defa test versin eşiniz 2 3 gun bu şekilde versin semra hocada bunu öneriyor ne kadar sık test o kadar iyi

Sebepsiz bizim. En sağlıklı sonuç gunde 2 defa test versin eşiniz 2 3 gun bu şekilde versin semra hocada bunu öneriyor ne kadar sık test o kadar iyi
Bizimde sebepsiz malesef hersey normal .
Semra hoca tedavi uyguluyormu size ?

Canim biz ıspartada yasıyoruz. Onceki ameliyati eşim özel bi hastanede oldu sperm cıkmadi . Patoloji sonucu duraklama cikti . Doktorumuz igne verdi . Testesteron hormonunu ýukseltmek icin , 3 ay igne kullandık. Daha sonra doktorumuzun tayini cikti ankaraya gitti . Bizde ispartadaki universite hastanesine gittik . Tekrar butun testlere bakildi ikinci teseye karar verildi. Emodex diye bir ilac verdi doktor bunu hazirana kadar kullan daha sonra tese ameliyati yapcaz dedi.

Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun. Aslında burda yazılan semra hoca ya da diğer gelişmiş laboratuvarlar varmış bi oralarda da baktırsanız son teseden önce. Bize de doktor iğne yazdı kullanın 6 ay sonra tese dedi ama cesaret edemedik. Bi gelişmiş laboratuvarlarda da baktırmak istiyoruz. Rabbim bu güzel günümüzü evlatlarımızla kutlamayı bize de nasip etsin ne diyim çok zor

Merhaba yazınızı tesadüfen gördüm ve yazmak istedim benim eşimde azosperm doğuştan sperm taşıyan kanallar gelişmemiş kistik fibrozis taşıyıcısı çıktı bende de genetik test yapıldı Bi sorun çıkmadı. Eşimde üretim var ama kanal olmadığı için çıkış yok. Tese oldu bulundu 2 başarısız denememiz var aslında ikiside pozitifti ama gebeliklerimin devamı gelmedi. Yakın zamanda 3.üncüye başlayacagız eşim yeniden tese olacak eşim takviyeler kullandı sigarayı azalttı arada içiyor yememize dikkat ediyoruz abur cuburu bıraktık bide bu şekilde deneyeceğiz. İlk tesede bilinçsizdik inşallah bu defa nasip olur. Covit konusunda bilgim yok umarım herşey istediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…