Bizim de diğer değerler falan normal. Genetik test de temiz geldi. Ancak inhibin değerinin çok bi önemi olmadığını bir kaç yerde okumuştum ondan dolayı sordum. İnşallah bebeğinizi de kucağınıza alırsınızDegerlerimizi hatirlamiyorum ama bizim herseyimiz normal di. Hormonlar genetik hepsi olmasi gerektigi gibiydi
Biz şuan celalettin peruda tedavideyiz bizim genetik herseyimiz temiz çıkmıştı fsh biraz yüksekti.Bir tese oldu sonuç 0. ilk 3 üncü ayimizdayiz bizde şuan spermatosit çıkışı oldu.Hocamiz siz kolay vakasiniz sizle işimiz çok surmucek dedi inşallah öyle olur.Suan 2. 3 aylık tedavimize basliyacagiz spermatosit den sonra sperm çıkışı olabilir nasipseBizim de bütün değerler normal. Genetik test de normal çıktı. İnhibin 5 çıktı ama onun için sordum. Çok bi etkisi yok diye bir kaç yerde okumuştum. Teşekkürler cevap yazdığınız için
Benim eşimde 3 ay vitaminlerini falan kullandı. Geçen hafta sperm testi yaptırdık hiç çıkmadı gene. Siz iğne falan mı kullandınız acaba yoksa sadece vitamin falan mıBiz şuan celalettin peruda tedavideyiz bizim genetik herseyimiz temiz çıkmıştı fsh biraz yüksekti.Bir tese oldu sonuç 0. ilk 3 üncü ayimizdayiz bizde şuan spermatosit çıkışı oldu.Hocamiz siz kolay vakasiniz sizle işimiz çok surmucek dedi inşallah öyle olur.Suan 2. 3 aylık tedavimize basliyacagiz spermatosit den sonra sperm çıkışı olabilir nasipse
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizBizim de diğer değerler falan normal. Genetik test de temiz geldi. Ancak inhibin değerinin çok bi önemi olmadığını bir kaç yerde okumuştum ondan dolayı sordum. İnşallah bebeğinizi de kucağınıza alırsınız
Siz nerde tedavi oluyorsunuz acaba birde hicmi hücre yok sizdeBenim eşimde 3 ay vitaminlerini falan kullandı. Geçen hafta sperm testi yaptırdık hiç çıkmadı gene. Siz iğne falan mı kullandınız acaba yoksa sadece vitamin falan mı
İğne kullanıyoruz.ilave ilaçlar ,vitaminler ve takviyeler baya var kullandığımız ilaçlar.sadece vitaminle olacak iş değil açıkçası birbirini tamamlayan bir sistem var.Benim eşimde 3 ay vitaminlerini falan kullandı. Geçen hafta sperm testi yaptırdık hiç çıkmadı gene. Siz iğne falan mı kullandınız acaba yoksa sadece vitamin falan mı
Spermiyogram testinde Değerleri sıfır yazıyor hep. Bahceçide tedavi görüyoruz.Siz nerde tedavi oluyorsunuz acaba birde hicmi hücre yok sizde
Detaylı hücre analizi yapan yerler de yaptırın testinizi biz andromedde yaptırdık istanbuldaysaniz yaptırabilirsiniz randevu alıp.Heryerde yapılmıyor detaylı olarak.Bizim gibi azospermi hastalarında sperm oluşum evreleri önemli şuan spermden önceki kaçıncı evredesiniz acaba ona bakılması lazım.spermiyogram testi yapan yerlerde varmı yokmu ona bakıyorlar yoksa zaten tese diyorlar.Spermiyogram testinde Değerleri sıfır yazıyor hep. Bahceçide tedavi görüyoruz.
yani kullandığı vitaminlere aylık bin TL ödüyoruz. Bir de ek olarak klomen kullanıyor eşim
Biz hic tedavi olmadik, sadece bir tese yapildi 2015 te, certolly cell denildi, ara vermistik turkiye gitmeyi dusunurken bu haberi aldik, hangisi dogru bilemedim, canli bulma sansimiz varmi bilemiyorum, spermatosit spermin ilk evlerimi? Sizin azoo sebebimiz nedirMerhaba siz daha tedaviye devam ediyor musunuz, bitirdiniz mi? Bizim 100%spermotosit cıktı. Yaklaşık 9 gün sonra kalan kan tahlileri çıkacak. Doktorun ne diyecek çok merak ediyorum. Cryptozospermide galiba azda olsa sperm var sanırım?
Merhabalar raporunuzu hangi hastaneden çıkarıyorsunuz. Biz Zeynep Kamil kadın doğum hastanesinden çıkarıyoruz. 2 tane elimizde sperm testi var. Doktor başka istemediTup bebek raporu alirken devlet hastanesine gitmeden önce ozelde yaptırdığınız 2 tane spermiyogram testini yaptiein urolog doktor o sonucu gorup bir tane de orda spermiyogram istiyor. Yalniz yapılan testlerin en fazla 6 ay kadar olmask lazim ve aralarında en az 15 gun sure olmasi lazim.
Biz tum evrakları goturduk ona rağmen 2 ay oldu daha rapor cikmadi.
Bahçecinin de laboratuvarı çok iyi diyorlar aslında. 450 lira verdik bi test için. Siz kaç liraya yaptırdınız hatırlıyor musunuzDetaylı hücre analizi yapan yerler de yaptırın testinizi biz andromedde yaptırdık istanbuldaysaniz yaptırabilirsiniz randevu alıp.Heryerde yapılmıyor detaylı olarak.Bizim gibi azospermi hastalarında sperm oluşum evreleri önemli şuan spermden önceki kaçıncı evredesiniz acaba ona bakılması lazım.spermiyogram testi yapan yerlerde varmı yokmu ona bakıyorlar yoksa zaten tese diyorlar.
Merhabalar sizin bahcecideki doktorunuz kimdi. Biz de orada tedavi görüyoruz. Eşimde azospermi varinsanları yanlış yönlendirmek diye bir şey yok. o başka doktor da tedavi görmüş memnun olmuş sen başka doktor da tedavi görmüş memnun olmuştursun. burda kimse kimseye akıl vermiyo ya da bir zorlama durumu yok. ankarada bir doktor için en iyi ürolog deniyor ama araştırınca bazı insanlar o kadar memnun bazıları da tam tersi. bir tüp bebek merkezi için de aynı şeyler geçerli. mesela biz ünlü olan bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olduk eşime hiç bir ilaç vermeden %80 sperm buluruz deyip bizi umutlandırıp daha sonra ameliyatta hiç bir şey bulamayıp ülke kök hücre tedavisini bekliyo onu bekleyin deniyor daha sonra doktorumuzu aradığımızda şu satten sonra şansınız %15 diyor. patoloji sonucunuzu ben biliyorum deyip alınan parçayı patolojiye dahi göndermiyor. şimdi size soruyorum insanın hayalleriyle umutlarıyla oynayan kim ? celalettin hoca iyi ürolog olmadığı için mi bu tavır? instagram fenomeni dediğiniz kişinin yüzlerce hastası var lütfen bunu bu kadar basitleştirmeyin sizde bu şekilde cümle kurarak belki çoğu kişinin umudunu kırıyorsunuz.. bunlardan biri de biziz şu an onda tedavi görüyoruz evet zor ve maliyetli bir tedavi ama şuanki durumda hangi ürolağa gitsen hemen hemen aynı ilaçları veriyor zaten. herkes hür özgür isteyen istediği yerde tedavi olur.
Biz yanilmiyorsam ya 500 TL yada 550 TL idi.Andromedden sperm olmasa bile spermden önceki hücreler dahi çıkıyor var ise tabi şuan biz spermden bir önceki hücredeymisiz .Bahçecinin de laboratuvarı çok iyi diyorlar aslında. 450 lira verdik bi test için. Siz kaç liraya yaptırdınız hatırlıyor musunuz
Size doopler çektirdiler mi peki bahcecideBahçecinin de laboratuvarı çok iyi diyorlar aslında. 450 lira verdik bi test için. Siz kaç liraya yaptırdınız hatırlıyor musunuz
Size doopler çektirdiler mi peki bahcecide
Biz bahçeciye gitmeden önce Medical park Bahçelievler’de çektirmiştik varikosel var eşimde.Size doopler çektirdiler mi peki bahcecide
Eşiniz azospermi yani hiç spermi yok keşke ciksada dondurma işlemi yapılsa zaten dondurmakdan başka care yok.Ama 3 ay tedaviyle çıkış olması bizim gibi hastalarda mucize gibi bişey hemen tese olmayin derim.Biz o hatayı yaptık.Merhaba benim eşimde de azospermi teşhisi kondu. Bizde bütün tetkiklerini yaptıktan sonra online olarak Ege Can hocayla görüştük. Ege Can hoca 3 ay klomen ve bir vitamin kullanmasını tavsiye etti. Daha sonrasında tese mi yoksa normal yolla çıkış mı desteklenicek bakalım dedi. Fakat ben bu sırada Ankara bahçeci ile görüştüm. 3 ay zarfında sperm testi verirsek ve sperm çıkışı olursa dondurmamızın iyi olabileceiğini söyledi. Tabi dondurma işlemi oldukça maliyetli. Açıkcası çok kararsız kaldım. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Aslında şöyle bir iki çıkış var ikinci teste ama dondurduktan sonra çözünürken bozulmalar oluyormuş. Ben o açıdan çok emin olamıyorum. 3 ay beklesek mi yoksa 3 ay içinde beklemeden test yapıp dondursak mı?Eşiniz azospermi yani hiç spermi yok keşke ciksada dondurma işlemi yapılsa zaten dondurmakdan başka care yok.Ama 3 ay tedaviyle çıkış olması bizim gibi hastalarda mucize gibi bişey hemen tese olmayin derim.Biz o hatayı yaptık.
Bizde ege hocada tedavi gorduk ozamanlar bahcecideydi.Merhaba benim eşimde de azospermi teşhisi kondu. Bizde bütün tetkiklerini yaptıktan sonra online olarak Ege Can hocayla görüştük. Ege Can hoca 3 ay klomen ve bir vitamin kullanmasını tavsiye etti. Daha sonrasında tese mi yoksa normal yolla çıkış mı desteklenicek bakalım dedi. Fakat ben bu sırada Ankara bahçeci ile görüştüm. 3 ay zarfında sperm testi verirsek ve sperm çıkışı olursa dondurmamızın iyi olabileceiğini söyledi. Tabi dondurma işlemi oldukça maliyetli. Açıkcası çok kararsız kaldım. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Çok teşekkürler bilgiler için. Dr bize dondurma işlemi sonrası çözünürken bozunmalar olabiliyormuş. Ve o çıkan 1-2 tane spermin morfolojisine bakılmıyormuş Yani sperm çok iyi değil ve dondurma sonrasıda bozulma gerçekleşirse boşa dondurmuşta olabilirmişiz. Böyle söylendi bize.Bizde ege hocada tedavi gorduk ozamanlar bahcecideydi.
3 ay klomen ve progeny m kullandirdi sizede muhtemelen aynisini vermistir.
Tahliller temiz cikinca seni hazirliyolar opu icin esinizi once normal sperm testi vermesini istiyolar o an yine sıfır cikarsa teseye alip sonucu bekliyosunuz.
Bizde sperm bulundu ama şansa bulunduguna inaniyorum 3 ay yetersiz bence.
Sperm dondurmaya gelirsenizde tese de bulunan spermleri zaten dondurucaksiniz bizm 2 yildir donmus sekilde spermlerimiz var her yil odeme yapiyoruz ve bu boylede devam edicek maliyeti dusunemiyoruz bu durumda malesef