Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Üniversite hastanesinde bakacağız canim çok uzun süre olursa artık raporsuz başlarız

Üniversite hastanesinde bakacağız canim çok uzun süre olursa artık raporsuz başlarız
Başla hemen başla tedaviye. Bak bizim 4 ay oldu ögreneli 2 ay sacma sapan bir doktorda zaman kaybettik bide ögrendigimiz gibi arastirma hastanesine kostuk rapor icin daha hala esim gen testini oldu 2 ay gecti ve gen test 18 mayis cikcsk bende daha test yapmam lazim sonra kurul toplancakmısta felan fila. Bide zaten sana randevulari hep 2 ay sonrasina veriyorlar cok zor. Sen simdi basla yandan o testleri verirsin hastaneye koca 1 sene kayıb etme. Bizim kesin daha bir kac ay sürcek bu raporu alana kadar hic gerek yok.

O kadar uzun sürüyor mu yaa ufuk üniversitesi para ile veriyormuş hızlı bir şekilde ona da bakacağız

Kızlar yanıklar baharattan macun kullanıp faydasini gören var mi ???

Tup bebek raporu alirken devlet hastanesine gitmeden önce ozelde yaptırdığınız 2 tane spermiyogram testini yaptiein urolog doktor o sonucu gorup bir tane de orda spermiyogram istiyor. Yalniz yapılan testlerin en fazla 6 ay kadar olmask lazim ve aralarında en az 15 gun sure olmasi lazim.
Biz tum evrakları goturduk ona rağmen 2 ay oldu daha rapor cikmadi.

Kizlar yardımcı olur musunuz eşimin sperm sonucu yüzde yüz spermatosit çıktı.Ne demek çokmu geride oluyor.
Allah yardımcımız olsun canım. İnşallah iyi haberler alırsın yeni tese olduk bizimde pataloji sonucumuz spermatosit arrest çıktı ama henüz bilgi sahibi değiliz. Oyüzden seni de takip edeceğim. Bide benim herkese sormak istediğim şey şu. Celalettin peru tansel kaplancan gibi doktorları çok duyduk başarıları var ama maddi olarak suan onlarda tedavi olamayız. Acaba araştırma hastanesinde devam etsek tedaviye başarabilir miyiz. Devlette başarıya ulaşanlar var mı acaba

Yeni tese olmuşsunuz canım ben devlette ilerleme olacağını sanmıyorum.Bizde ilk devlette başladık bir mikrotese olduk tekrar gittiğimizde devlete tekrar tese dediler. Bıraktık yeni celalettin peruya başladık şuan memnunuz canım simdilik

Allah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin canım. Peki ilk teseden sonra devlette doktor hormon iğneleriyle tedavi denedi mi size ? Spermatosit durumunu orda mı söylemişlerdi?

Allah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin canım. Peki ilk teseden sonra devlette doktor hormon iğneleriyle tedavi denedi mi size ? Spermatosit durumunu orda mı söylemişlerdi?
Hayır canım hiçbir tedavi uygulanmadi sadece bir ilaç verdiler teseden önce onu kullandik okadar.cellalettin hoca verdi iğne ilaç ve takviyeler onun sonucunda spermatosit çıktı.Bakalim ilerde nasıl gelişme olucak.Allah hepimizin yardımcısı olsun zor hem maddi hem manevi olarak canım.

Anladım canım, bizimde ilk sonucumuz bu.
hormonları nasıl eşinin? İnhibin-b kaç?
Olur insallah
#174.588
Merhaba arkadaşlar 3 aydır celalettin peruda tedavi görüyoruz.Bugun kan tahlili verdik fsh <0.100- Lh <0.100 -Estradiol 167.8 - Prolaktin 1.75- Total testesteron 15.00 .Eski sonuclarimiz (fsh 20- lh 4.93- Estradiol 18.47 - prolaktin 5.33- testesteron 2.82) inhibin 29 larda

Aynen öyle canım rabbim yardımcımız olsun tüm bu yolda caba sarfedenlere hayırlı güzel evlatlar nasip etsin çok zor. Bizde teseden önce ilaç kullandık ameliyattan sonra doktor eğer kök hücre seviyesinde değilse hormon iğneleri kullanıcaz demişti ama bilmiyorum bakalım toparlanıp gidicez yine inşallah. Öylece boş beklemek istemiyoruz.

Emre bakırcı oğlu hangi ilde hangi hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…