- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Insallah canim benim. Hepimizin minnos minnos bebeleri olsunOlacak insallah yasnazımm
Üniversite hastanesinde bakacağız canim çok uzun süre olursa artık raporsuz başlarızYok normal devlet hastanesi yapmiyormus bizde gittik sorduk. Mesela bursada sadece birtane arastirma hastanesi var sadece o veriyormus cnm. Cok büyük bir hastane oluyor mutlaka ankaradada vardir öyle bir tane oraya gitmen lazim. Sadece bir randevuyu bile 4 ayda veriyorlar cok uzun sürüyor isler orda ama bütün tahlileri yapiyorlar ve hastaligini arastiriyorlar. Bide rapor icin kadininda gitmesi gerekiyormus, yani bende bütün testleri yapiyorum orda suan. Bakalim raporu ne zaman cikartcaklar. Ankaradan baska kimse yok mu burda belki bile vardir hastane ismini?
Başla hemen başla tedaviye. Bak bizim 4 ay oldu ögreneli 2 ay sacma sapan bir doktorda zaman kaybettik bide ögrendigimiz gibi arastirma hastanesine kostuk rapor icin daha hala esim gen testini oldu 2 ay gecti ve gen test 18 mayis cikcsk bende daha test yapmam lazim sonra kurul toplancakmısta felan fila. Bide zaten sana randevulari hep 2 ay sonrasina veriyorlar cok zor. Sen simdi basla yandan o testleri verirsin hastaneye koca 1 sene kayıb etme. Bizim kesin daha bir kac ay sürcek bu raporu alana kadar hic gerek yok.Üniversite hastanesinde bakacağız canim çok uzun süre olursa artık raporsuz başlarız
O kadar uzun sürüyor mu yaaBaşla hemen başla tedaviye. Bak bizim 4 ay oldu ögreneli 2 ay sacma sapan bir doktorda zaman kaybettik bide ögrendigimiz gibi arastirma hastanesine kostuk rapor icin daha hala esim gen testini oldu 2 ay gecti ve gen test 18 mayis cikcsk bende daha test yapmam lazim sonra kurul toplancakmısta felan fila. Bide zaten sana randevulari hep 2 ay sonrasina veriyorlar cok zor. Sen simdi basla yandan o testleri verirsin hastaneye koca 1 sene kayıb etme. Bizim kesin daha bir kac ay sürcek bu raporu alana kadar hic gerek yok.
Allah yardımcımız olsun canım. İnşallah iyi haberler alırsın yeni tese olduk bizimde pataloji sonucumuz spermatosit arrest çıktı ama henüz bilgi sahibi değiliz. Oyüzden seni de takip edeceğim. Bide benim herkese sormak istediğim şey şu. Celalettin peru tansel kaplancan gibi doktorları çok duyduk başarıları var ama maddi olarak suan onlarda tedavi olamayız. Acaba araştırma hastanesinde devam etsek tedaviye başarabilir miyiz. Devlette başarıya ulaşanlar var mı acabaKizlar yardımcı olur musunuz eşimin sperm sonucu yüzde yüz spermatosit çıktı.Ne demek çokmu geride oluyor.
Kök hücreniz var canım, bizimde aynı Mayıs’ta kontrol var bakalım ne durumdayız.Kizlar yardımcı olur musunuz eşimin sperm sonucu yüzde yüz spermatosit çıktı.Ne demek çokmu geride oluyor.
İnşallah canım bizim 3 aylık sonucumuz bu ilk defa örnek verdim bakalım 3 ay sonra gelişme olucakmiKök hücreniz var canım, bizimde aynı Mayıs’ta kontrol var bakalım ne durumdayız.
daha yolun başındasın, zamanla ilerler
Yeni tese olmuşsunuz canım ben devlette ilerleme olacağını sanmıyorum.Bizde ilk devlette başladık bir mikrotese olduk tekrar gittiğimizde devlete tekrar tese dediler. Bıraktık yeni celalettin peruya başladık şuan memnunuz canım simdilikAllah yardımcımız olsun canım. İnşallah iyi haberler alırsın yeni tese olduk bizimde pataloji sonucumuz spermatosit arrest çıktı ama henüz bilgi sahibi değiliz. Oyüzden seni de takip edeceğim. Bide benim herkese sormak istediğim şey şu. Celalettin peru tansel kaplancan gibi doktorları çok duyduk başarıları var ama maddi olarak suan onlarda tedavi olamayız. Acaba araştırma hastanesinde devam etsek tedaviye başarabilir miyiz. Devlette başarıya ulaşanlar var mı acaba
Allah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin canım. Peki ilk teseden sonra devlette doktor hormon iğneleriyle tedavi denedi mi size ? Spermatosit durumunu orda mı söylemişlerdi?Yeni tese olmuşsunuz canım ben devlette ilerleme olacağını sanmıyorum.Bizde ilk devlette başladık bir mikrotese olduk tekrar gittiğimizde devlete tekrar tese dediler. Bıraktık yeni celalettin peruya başladık şuan memnunuz canım simdilik
Anladım canım, bizimde ilk sonucumuz bu.İnşallah canım bizim 3 aylık sonucumuz bu ilk defa örnek verdim bakalım 3 ay sonra gelişme olucakmi
Hayır canım hiçbir tedavi uygulanmadi sadece bir ilaç verdiler teseden önce onu kullandik okadar.cellalettin hoca verdi iğne ilaç ve takviyeler onun sonucunda spermatosit çıktı.Bakalim ilerde nasıl gelişme olucak.Allah hepimizin yardımcısı olsun zor hem maddi hem manevi olarak canım.Allah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin canım. Peki ilk teseden sonra devlette doktor hormon iğneleriyle tedavi denedi mi size ? Spermatosit durumunu orda mı söylemişlerdi?
#174.588Anladım canım, bizimde ilk sonucumuz bu.
hormonları nasıl eşinin? İnhibin-b kaç?
Olur insallah
Aynen öyle canım rabbim yardımcımız olsun tüm bu yolda caba sarfedenlere hayırlı güzel evlatlar nasip etsin çok zor. Bizde teseden önce ilaç kullandık ameliyattan sonra doktor eğer kök hücre seviyesinde değilse hormon iğneleri kullanıcaz demişti ama bilmiyorum bakalım toparlanıp gidicez yine inşallah. Öylece boş beklemek istemiyoruz.Hayır canım hiçbir tedavi uygulanmadi sadece bir ilaç verdiler teseden önce onu kullandik okadar.cellalettin hoca verdi iğne ilaç ve takviyeler onun sonucunda spermatosit çıktı.Bakalim ilerde nasıl gelişme olucak.Allah hepimizin yardımcısı olsun zor hem maddi hem manevi olarak canım.
Emre bakırcı oğlu hangi ilde hangi hastanedeMerhaba,
Bizde 1,5 yıllık evliyiz ve eşimin azospermi olduğunu 4 ay önce bebek düşünmeye başladığımızda yapılan kontrollerde öğrendik. geçen hafta eşime mikrotesa yapıldı ve sperm bulundu, artık tüp bebek transfer sonucunu bekliyoruz. bence ertelemeyin, umarım herşey istediğiniz gibi olur. doktor tavsiyesi isterseniz emre bakırcıoğluna gidin derim. bu zor zamanımızda bizi gerçekten çok rahatlattı.
Istanbulda ozel klinigi var. Google da yazın emre bakircioglu yazın iletişim numarası cikiyor.Emre bakırcı oğlu hangi ilde hangi hastanede
Ben dün aradım. Online görüşme kabul ediyormuş. Bazı tahlil, test ve röntgen istedi.Arkadaşlar yakın zamanda celalettin peruya giden veya gidecek olan varmı.
Görüştük celalettin beyle teşekkür ederimBen dün aradım. Online görüşme kabul ediyormuş. Bazı tahlil, test ve röntgen istedi.