- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
Ne dedi canım?Görüştük celalettin beyle teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dedi canım?Görüştük celalettin beyle teşekkür ederim
Ne dedi canımSizde kısa zmanda guzel sonuç alırız dediNe dedi canım?
İnşallah canımK kartanesikar cok iyi canım, umarım kısa sürede sonuc alırsınız
Normal yolda çıkış olmaz mı dedi? Bazılarda 1 - 2 sene normal tedaviyle cıkış oluyormus. Bende celalettin beyin instegram sayfasından gördüm.Merhaba. Bugün eşimin patoloji sonucunu gösterip tedavi için doktora gittik. Eşimde spermatosit arrest ile uyumlu mikroskobik bulgular yazıyordu ve hoca çok ihtimal vermeyerek iğne tedavisi yapalım 6 ay sonra tekrar tese yapalım dedi bizde burda yazılanlardan sonra teseden korktuk olmak istemiyoruz ama nasıl olacak gerçekten bu spermatosit aşaması kötü bi aşama mı yaşayan ve basarılı olanlar var mı yardımcı olur musunuz lütfen.
Olmaz zor dedi yani direkt ikinci defa teseye yönlendirince korktum açıkçası bu kadar basit değil. ya ikincide de çıkmazsa. ? İğneler verdi 6 ay kullanın sonra bi daha tese yapıcaz dedi bende diyorum tansel kaplancana mı gitsek onlar da teseye mi yönlendirirNormal yolda çıkış olmaz mı dedi? Bazılarda 1 - 2 sene normal tedaviyle cıkış oluyormus. Bende celalettin beyin instegram sayfasından gördüm.
Asla olmayın ikinci teseyi gidebiliyorsaniz celalettin peruya gidinOlmaz zor dedi yani direkt ikinci defa teseye yönlendirince korktum açıkçası bu kadar basit değil. ya ikincide de çıkmazsa. ? İğneler verdi 6 ay kullanın sonra bi daha tese yapıcaz dedi bende diyorum tansel kaplancana mı gitsek onlar da teseye mi yönlendirir
Celalettin peru da teseden sonra 6 ay dinlendirme veriyormuş bakmıyormuş bu süreyi de bekleyerek geçirmek istemiyoruz aslında iğneler faydalı olur mu bilmiyoruz ovitrelle ve merional 6 ay kullansın dedi ama ne yapıcaz hiç bilmiyorumAsla olmayın ikinci teseyi gidebiliyorsaniz celalettin peruya gidin
Teseden 1 ay sonra gittik biz, kendisi öyle istedi.Celalettin peru da teseden sonra 6 ay dinlendirme veriyormuş bakmıyormuş bu süreyi de bekleyerek geçirmek istemiyoruz aslında iğneler faydalı olur mu bilmiyoruz ovitrelle ve merional 6 ay kullansın dedi ama ne yapıcaz hiç bilmiyorum
Merhaba siz daha tedaviye devam ediyor musunuz, bitirdiniz mi? Bizim 100%spermotosit cıktı. Yaklaşık 9 gün sonra kalan kan tahlileri çıkacak. Doktorun ne diyecek çok merak ediyorum. Cryptozospermide galiba azda olsa sperm var sanırım?Merhaba arkadaslar, uzun suredir katilmadim buraya, cok eskilerdenim, spermiogramda cryptozospermi yazan varmi?
Bize sekreteri 6 ay dinlenme veriyor dedi ama arayalım bi daha ozaman ya zaman kaybı beklemekTeseden 1 ay sonra gittik biz, kendisi öyle istedi.
Bize öyle bisey söylenmedi basladık hemen evet tekrar sorun en iyisiBize sekreteri 6 ay dinlenme veriyor dedi ama arayalım bi daha ozaman ya zaman kaybı beklemek
Tamam teşekkür ederimBize öyle bisey söylenmedi basladık hemen evet tekrar sorun en iyisi
Merhabalar anladım şuanda eşinizin inhibin değeri 174 mü#174.588
Merhaba arkadaşlar 3 aydır celalettin peruda tedavi görüyoruz.Bugun kan tahlili verdik fsh <0.100- Lh <0.100 -Estradiol 167.8 - Prolaktin 1.75- Total testesteron 15.00 .Eski sonuclarimiz (fsh 20- lh 4.93- Estradiol 18.47 - prolaktin 5.33- testesteron 2.82) inhibin 29 larda
Merhabalar benim eşim de azospermi. Bahçecide tedavi görüyor. Ortalama 4 aydır tedavideyiz. İnhibin değeriniz kaçtı sizinBizm tedavimiz bitti donmus spermlerimiz var.
Bahceci tup bebekte egecan serefoglu yapmisti teseyi
Degerlerimizi hatirlamiyorum ama bizim herseyimiz normal di. Hormonlar genetik hepsi olmasi gerektigi gibiydiMerhabalar benim eşim de azospermi. Bahçecide tedavi görüyor. Ortalama 4 aydır tedavideyiz. İnhibin değeriniz kaçtı sizin
Bir defa yaptırdık oda 29 du tedaviden onceMerhabalar anladım şuanda eşinizin inhibin değeri 174 mü
Bizim de bütün değerler normal. Genetik test de normal çıktı. İnhibin 5 çıktı ama onun için sordum. Çok bi etkisi yok diye bir kaç yerde okumuştum. Teşekkürler cevap yazdığınız içinBir defa yaptırdık oda 29 du tedaviden once