Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım var. telegramda sürekli bilgilendirdiği bir grubu varKizlar sey sorcam C.P whatsap grubu var mi? Doktorun hastalarinin olustugu bir grub yani?
kendisi şu an hastalarıyla online olarak görüşüyor yüz yüze görüşmeye haziran ayınla başlayacak biz şubat ayında tahliller için gidip görüşmemizi online olarak yaptıkArkadaşlar yakın zamanda celalettin peruya giden veya gidecek olan varmı.
Hoca çalıştığı hastaneden ayrılmış.Bizde esim için rapor alicaktik işyeri için ama herhangi biryere bagli olmadığı için rapor veremiyorlarmis.kendisi şu an hastalarıyla online olarak görüşüyor yüz yüze görüşmeye haziran ayınla başlayacak biz şubat ayında tahliller için gidip görüşmemizi online olarak yaptık
Çocuğunuz varsa rapor cikmiyor malesef bizim evrak listemizde öyle yaziyordu. Bunun icinde vukuatli nüfus örnegi istiyolar zaten. Ama yine de % 100 konusmak istemiyorum yanlis yönlendirme yapmayayim. Hastanenize bi danışın isterseniz.Peki çocuk varsa da rapor oluyor mu bizim doğal yoldan 5 yıl önce oldu çocuğumuz. Çok araştırdım ama net bi şey yazmıyor hiçbi yerde
Ah keşke bastan bilsek ama işte olacağı varmış ne diyelim. Yaşlar kaç canim8 senedir evliyiz ama 1.5 sendir ugrasıyoruz. Genc evlendigimiz icin istememistik erken ama suan pismanım, azospermi sonradanda oluyormus. Bunları nerden bilelim. Ben her sene düzenli olarak kadın doktoruna giderim ama esim ilgilenmedi malesef hic ☹
Teşekkür ederim canımÇocuğunuz varsa rapor cikmiyor malesef bizim evrak listemizde öyle yaziyordu. Bunun icinde vukuatli nüfus örnegi istiyolar zaten. Ama yine de % 100 konusmak istemiyorum yanlis yönlendirme yapmayayim. Hastanenize bi danışın isterseniz.
Tesekkürler cnmevet canım var. telegramda sürekli bilgilendirdiği bir grubu var
Benim 30 esim 36. Ben 29 basi gibi basladim hamile kalirim diye esimde 35 di ozmn. Yaslar uygun geldi bize ama sen misin bekleyen . Sen plan yaparsın, rabbim baska planlar yapar. Ben zaten 1 en fazla 2 düsünüyirdum. 29 hamile kalirsam 30 ilk cocuk 32 gibi 2 yaparim diye ama artik kismet rabbim ne zaman uygun görcek Veya ikiz olurmus allah büyük belki bekletince daha güzelini nasip eder. Positiv düsünmek istiyorum. Ikiz anneler cok sanslı oda bambaska birseydir benceAh keşke bastan bilsek ama işte olacağı varmış ne diyelim. Yaşlar kaç canim
Canım benim de hep hayalim ikizdi. Inşaallah nasip olur ikimize de kul kurar kader gülermiş ama işte ne bilecezTesekkürler cnm
Benim 30 esim 36. Ben 29 basi gibi basladim hamile kalirim diye esimde 35 di ozmn. Yaslar uygun geldi bize ama sen misin bekleyen . Sen plan yaparsın, rabbim baska planlar yapar. Ben zaten 1 en fazla 2 düsünüyirdum. 29 hamile kalirsam 30 ilk cocuk 32 gibi 2 yaparim diye ama artik kismet rabbim ne zaman uygun görcek Veya ikiz olurmus allah büyük belki bekletince daha güzelini nasip eder. Positiv düsünmek istiyorum. Ikiz anneler cok sanslı oda bambaska birseydir bence
Bizde araştırıyoruz ankaradayız Ahmet hakan Haliloğluna gidiyoruz ama Celalettin hocaya veya Tansel hacaya gitmeyi düşüyoruz tese olmadı hiç siz kimde takip ediliyosunuzBiz esim kücukken cift tarafli inmemis testis ameliyati olmus ilk tesede sperm bulundu. Doktor labaratuar cok onemli iyi arastirin
Bende katılmak istiyorum o gruba yardımcı olur musunuzevet canım var. telegramda sürekli bilgilendirdiği bir grubu var
Evet bende isterim katılmak, telegram kulanmadım hic. Bizi davet mi ediyorlar gruba ?Bende katılmak istiyorum o gruba yardımcı olur musunuz
Grubun linki davetini verirlerse girebiliriz biz deEvet bende isterim katılmak, telegram kulanmadım hic. Bizi davet mi ediyorlar gruba ?
Bizm tedavimiz bitti donmus spermlerimiz var.Bizde araştırıyoruz ankaradayız Ahmet hakan Haliloğluna gidiyoruz ama Celalettin hocaya veya Tansel hacaya gitmeyi düşüyoruz tese olmadı hiç siz kimde takip ediliyosunuz
Merhabalar, Sizin tedavi ne kadar sürdü ? Azospermi miydi sizdede? Tedaviyi kimde oldunuz yoksa direk tese mi yaptınız?Bizm tedavimiz bitti donmus spermlerimiz var.
Bahceci tup bebekte egecan serefoglu yapmisti teseyi
Evet azosperm hastasiyiz.Merhabalar, Sizin tedavi ne kadar sürdü ? Azospermi miydi sizdede? Tedaviyi kimde oldunuz yoksa direk tese mi yaptınız?
Woow cok şanslısınız sevindim sizin adınıza. Bakalım bizde ne kadar sürcekEvet azosperm hastasiyiz.
Bizimki 3 aylik ilac tedavisi sonrasinda tese oldu hormonlar genetik normal olunca sperm bulunma durumu yuksek demisti doktorumuz. Bence yetersiz bi tedavi ama şansa bizde sperm bulundu.
Insallah herkes bizim gibi şansli olurWoow cok şanslısınız sevindim sizin adınıza. Bakalım bizde ne kadar sürcek
Olacak insallah yasnazımmInsallah herkes bizim gibi şansli olur
Sperm bulmakla bitmiyoki 3 tup bebek denedik halâ bebis yok