Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar sey sorcam C.P whatsap grubu var mi? Doktorun hastalarinin olustugu bir grub yani?

kendisi şu an hastalarıyla online olarak görüşüyor yüz yüze görüşmeye haziran ayınla başlayacak biz şubat ayında tahliller için gidip görüşmemizi online olarak yaptık
Hoca çalıştığı hastaneden ayrılmış.Bizde esim için rapor alicaktik işyeri için ama herhangi biryere bagli olmadığı için rapor veremiyorlarmis.

Peki çocuk varsa da rapor oluyor mu bizim doğal yoldan 5 yıl önce oldu çocuğumuz. Çok araştırdım ama net bi şey yazmıyor hiçbi yerde
Çocuğunuz varsa rapor cikmiyor malesef bizim evrak listemizde öyle yaziyordu. Bunun icinde vukuatli nüfus örnegi istiyolar zaten. Ama yine de % 100 konusmak istemiyorum yanlis yönlendirme yapmayayim. Hastanenize bi danışın isterseniz.

8 senedir evliyiz ama 1.5 sendir ugrasıyoruz. Genc evlendigimiz icin istememistik erken ama suan pismanım, azospermi sonradanda oluyormus. Bunları nerden bilelim. Ben her sene düzenli olarak kadın doktoruna giderim ama esim ilgilenmedi malesef hic ☹
Ah keşke bastan bilsek ama işte olacağı varmış ne diyelim. Yaşlar kaç canim

evet canım var. telegramda sürekli bilgilendirdiği bir grubu var
Tesekkürler cnm
Ah keşke bastan bilsek ama işte olacağı varmış ne diyelim. Yaşlar kaç canim
Benim 30 esim 36. Ben 29 basi gibi basladim hamile kalirim diye esimde 35 di ozmn. Yaslar uygun geldi bize ama sen misin bekleyen 🙂. Sen plan yaparsın, rabbim baska planlar yapar. Ben zaten 1 en fazla 2 düsünüyirdum. 29 hamile kalirsam 30 ilk cocuk 32 gibi 2 yaparim diye ama artik kismet rabbim ne zaman uygun görcek🍀 Veya ikiz olurmus 🤩🤩🤩 allah büyük belki bekletince daha güzelini nasip eder. Positiv düsünmek istiyorum. Ikiz anneler cok sanslı oda bambaska birseydir bence 😍😍

Tesekkürler cnm

Benim 30 esim 36. Ben 29 basi gibi basladim hamile kalirim diye esimde 35 di ozmn. Yaslar uygun geldi bize ama sen misin bekleyen 🙂. Sen plan yaparsın, rabbim baska planlar yapar. Ben zaten 1 en fazla 2 düsünüyirdum. 29 hamile kalirsam 30 ilk cocuk 32 gibi 2 yaparim diye ama artik kismet rabbim ne zaman uygun görcek🍀 Veya ikiz olurmus 🤩🤩🤩 allah büyük belki bekletince daha güzelini nasip eder. Positiv düsünmek istiyorum. Ikiz anneler cok sanslı oda bambaska birseydir bence 😍😍
Canım benim de hep hayalim ikizdi. Inşaallah nasip olur ikimize de kul kurar kader gülermiş ama işte ne bilecez

Merhabalar, Sizin tedavi ne kadar sürdü ? Azospermi miydi sizdede? Tedaviyi kimde oldunuz yoksa direk tese mi yaptınız?
Evet azosperm hastasiyiz.
Bizimki 3 aylik ilac tedavisi sonrasinda tese oldu hormonlar genetik normal olunca sperm bulunma durumu yuksek demisti doktorumuz. Bence yetersiz bi tedavi ama şansa bizde sperm bulundu.

Evet azosperm hastasiyiz.
Bizimki 3 aylik ilac tedavisi sonrasinda tese oldu hormonlar genetik normal olunca sperm bulunma durumu yuksek demisti doktorumuz. Bence yetersiz bi tedavi ama şansa bizde sperm bulundu.
Woow cok şanslısınız sevindim sizin adınıza. Bakalım bizde ne kadar sürcek 🙂

X