- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Ikinciyi denedik bos gebelik oldu 8 ay sonra 3. Yu denedik hersey yolundaydi 3 aylik olmustuk ama dedigim gibi bebek hastalikli oldu sonlandirdikSeni hatırladım ama bu süreçten haberim yok yada atlamışım okumayı. En son senin bi denemen tutmamıştı ikinci için bekliyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Anladım canım canın sağolsun inşallah 4.de sağ sağlim kucağına alırsın. En azından sperm sorununuz yok bulunuyor. Tekrar ne zmaan deneyeceksiniz peki ?Ikinciyi denedik bos gebelik oldu 8 ay sonra 3. Yu denedik hersey yolundaydi 3 aylik olmustuk ama dedigim gibi bebek hastalikli oldu sonlandirdik
Biz özel üniversite hastanesi bünyesindeki tüp bebek merkezine gittik. Orada muayenemi oldum, tahliller yapildi, rahim filmi cekildi. Eşimi de ayni merkezdeki ürologa yönlendirdi. Eger tüp bebek yaptiracaksaniz sizinde muayene olmaniz gerekir.Benim esim bugun devlet hastanesine gitti. Spermiyogram sonuçlarını verdi. Bir tane de orda spermiy8gram verilecekmiş.
Siz ayrıca devlet hastanesinde muayene oldunuz mu peki? Benim gidip muayene vs olmam gerekecek mi?
Insallah canm suan embriyo kalmadi sadece spermlerimiz var onun icin tekrar yumurta toplama filan uzun surucek birde yasadiklarim kolay degil 3 gun hastanede yattm normal dogurdum oglumu bunlari unutup gücumu cesaretimi toplamam lazim. Bi 8 9 ayi bulur sanirimAnladım canım canın sağolsun inşallah 4.de sağ sağlim kucağına alırsın. En azından sperm sorununuz yok bulunuyor. Tekrar ne zmaan deneyeceksiniz peki ?
cok gecmıs olsun canım.ınsallah kısa surede toparlar tekrar denemenızı yaparsınız.sızın yumurta toplanınca kac yumurta toplanmıstı sızdenInsallah canm suan embriyo kalmadi sadece spermlerimiz var onun icin tekrar yumurta toplama filan uzun surucek birde yasadiklarim kolay degil 3 gun hastanede yattm normal dogurdum oglumu bunlari unutup gücumu cesaretimi toplamam lazim. Bi 8 9 ayi bulur sanirim
Canim ben de muayene olurum sorun değil de. Tekrardan adetin 2. Gunu va muayene edeceğiz derlerse biz adetin 2. Gunu tedaviye baslamak istiyorduk. Bir de adetin 2. Gunune nasil randevu alicam. Doktora randevu bile alamiyoruz tek doktor bakıyormuş. Mhrs de cikmiyor. Rahim filmi ve tahliller ozelde yapilmisti. Onlari götürsem olur muBiz özel üniversite hastanesi bünyesindeki tüp bebek merkezine gittik. Orada muayenemi oldum, tahliller yapildi, rahim filmi cekildi. Eşimi de ayni merkezdeki ürologa yönlendirdi. Eger tüp bebek yaptiracaksaniz sizinde muayene olmaniz gerekir.
Cok sagol canim.cok gecmıs olsun canım.ınsallah kısa surede toparlar tekrar denemenızı yaparsınız.sızın yumurta toplanınca kac yumurta toplanmıstı sızden
Benim eşimde var daha yolun başındayız amaEşinde inmemiş testise bağlı azosperm olanlar bana ulaşabilirmi
Benim hic tahlillerim falan yoktu canim biz o yüzden 0dan basladik. Sen hazirlikli olarak tahlillerini doktora gösterirsin o artik neyi uygun görürse ona göre bir yol cizer. Bizim ilk randevumuz adetin 13. Gunune denk gelmisti. Sizin her seyin tamam mi yani siz doktora gidip direk tüp bebek mi yaptiracaksinizCanim ben de muayene olurum sorun değil de. Tekrardan adetin 2. Gunu va muayene edeceğiz derlerse biz adetin 2. Gunu tedaviye baslamak istiyorduk. Bir de adetin 2. Gunune nasil randevu alicam. Doktora randevu bile alamiyoruz tek doktor bakıyormuş. Mhrs de cikmiyor. Rahim filmi ve tahliller ozelde yapilmisti. Onlari götürsem olur mu
Beni de ekler misiniz eşimde inmemiş testis sebebiyle azospermi teşhisi konulduWhatsapp grubunda böyle arkadaşlarımız var. Size belki süreci anlatırlar, isterseniz elleteyim sizi.
Whatsapp grubunda hatrı sayılır sayıda CP hastası var, isterseniz ekleteyim birebir görüşür net fikirler alırsınız
Eşinde inmemiş testise bağlı azosperm olanlar bana ulaşabilirmi
Merhaba hakan özkulu öneriyor musun yorumlardan dolayı çok kararsızım. Kğrler işe yarıyor mu sizceMerhabalar bende 5 yıllık evliyim evliliğimin 2 yılında öğrendik eşimin azosperm hastası olduğunu tabi maddi imkandan dolayı hemen tedavi olamadık malesef 1,5 yıl sonra tedavilere başladık 1 yıl murat mermerkaya da tedavi gördük tese oldu fakat sperm bulunmadı patalog sonucu hormona bağlı azosperm olduğunu öğrendik ve sonunda Kaan aydosta benim ısrarlarımla tedaviye başladık 1 aydır tedavi görüyoruz onla beraber hakan Özkul da tedavi görüyoruz 2 doktorun ilaclarini beraber kullanıyor eşim tabi doktorlarin birbirlerinden haberleri var Şubat'ın sonunda tekrar test yapicaz eğer testte sperm artışı olmazsa mart a kadar bekliycem sonra da rosi yapicaz
Biz yeni başladık ilaçlarını 3 ay kullanmamız gerekiyor Sonuç alırsak muhakkak yazarım burayaMerhaba hakan özkulu öneriyor musun yorumlardan dolayı çok kararsızım. Kğrler işe yarıyor mu sizce
Insallah canm suan embriyo kalmadi sadece spermlerimiz var onun icin tekrar yumurta toplama filan uzun surucek birde yasadiklarim kolay degil 3 gun hastanede yattm normal dogurdum oglumu bunlari unutup gücumu cesaretimi toplamam lazim. Bi 8 9 ayi
Zor bi durum allah vericekse de hayırlısını versin biraz dinlen bakalım allah büyüktür hu sef mükafatıInsallah canm suan embriyo kalmadi sadece spermlerimiz var onun icin tekrar yumurta toplama filan uzun surucek birde yasadiklarim kolay degil 3 gun hastanede yattm normal dogurdum oglumu bunlari unutup gücumu cesaretimi toplamam lazim. Bi 8 9 ayi bulur sanirim
Amin amin siz ne asamadasinizZor bi durum allah vericekse de hayırlısını versin biraz dinlen bakalım allah büyüktür hu sef mükafatı
Valla biz hala ilaç iğne kullanmaya devam fan normal değer aralıklarına döndün ama total testosteron için biraz daha ilaca devam dediAmin amin siz ne asamadasiniz
Insallah deger normale dönmustur az kalmis yakinda sonuca ulasicaksiniz insallah bol bol spermleriniz olurValla biz hala ilaç iğne kullanmaya devam fan normal değer aralıklarına döndün ama total testosteron için biraz daha ilaca devam dedi
Test yaptığı hastanenin değer aralığı 164- 750 eşinin degeri 160 a ulaştı şükür ama doktor biraz daha ilaca devam dedi en son 3 ay demisti şimdi 1 ayımız kaldı bakalim 1 ay sonra ne olacak tese yapılacak mi yoksa ilaca devam mi diyecek. Ama inşallah bu sefer herşey yolunda olursa biran önce başlarız çok yoruldk artık.
Yok esim devlete gitmis elinde spermiyogram ve tahliller ile. Tup bebek demis doktor qma orda spermiyogram istemiş. Gun vermisler 12 sine. Gidip örnek verecek. Sonrasinda direkt rapor veriliyor mu noluyor bilgim yok gercektenBenim hic tahlillerim falan yoktu canim biz o yüzden 0dan basladik. Sen hazirlikli olarak tahlillerini doktora gösterirsin o artik neyi uygun görürse ona göre bir yol cizer. Bizim ilk randevumuz adetin 13. Gunune denk gelmisti. Sizin her seyin tamam mi yani siz doktora gidip direk tüp bebek mi yaptiracaksiniz
Inşallah canım ya tedavisiz 1 başarırız tesemizin olması korkutuyo açıkcasıInsallah deger normale dönmustur az kalmis yakinda sonuca ulasicaksiniz insallah bol bol spermleriniz olur
Korkma korkma doktorlar birden fazla tese olunabilir diyo simdi isinizi saglama aldiniz ne guzel tedavide oluyo bu sefer şansiniz yuksek hep oyle düsunInşallah canım ya tedavisiz 1 başarırız tesemizin olması korkutuyo açıkcası
Eger azospermi ise ya da cok az sayida spermi varsa rapor cikar. Ama bunun yaninda tabiki baska sartlarda var onlarinda uygun olmasi gerekiyor.Umarim dilediginiz gibi olurYok esim devlete gitmis elinde spermiyogram ve tahliller ile. Tup bebek demis doktor qma orda spermiyogram istemiş. Gun vermisler 12 sine. Gidip örnek verecek. Sonrasinda direkt rapor veriliyor mu noluyor bilgim yok gercekten