Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Seni hatırladım ama bu süreçten haberim yok yada atlamışım okumayı. En son senin bi denemen tutmamıştı ikinci için bekliyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Ikinciyi denedik bos gebelik oldu 8 ay sonra 3. Yu denedik hersey yolundaydi 3 aylik olmustuk ama dedigim gibi bebek hastalikli oldu sonlandirdik

Ikinciyi denedik bos gebelik oldu 8 ay sonra 3. Yu denedik hersey yolundaydi 3 aylik olmustuk ama dedigim gibi bebek hastalikli oldu sonlandirdik
Anladım canım canın sağolsun inşallah 4.de sağ sağlim kucağına alırsın. En azından sperm sorununuz yok bulunuyor. Tekrar ne zmaan deneyeceksiniz peki ?

Benim esim bugun devlet hastanesine gitti. Spermiyogram sonuçlarını verdi. Bir tane de orda spermiy8gram verilecekmiş.
Siz ayrıca devlet hastanesinde muayene oldunuz mu peki? Benim gidip muayene vs olmam gerekecek mi?
Biz özel üniversite hastanesi bünyesindeki tüp bebek merkezine gittik. Orada muayenemi oldum, tahliller yapildi, rahim filmi cekildi. Eşimi de ayni merkezdeki ürologa yönlendirdi. Eger tüp bebek yaptiracaksaniz sizinde muayene olmaniz gerekir.

Anladım canım canın sağolsun inşallah 4.de sağ sağlim kucağına alırsın. En azından sperm sorununuz yok bulunuyor. Tekrar ne zmaan deneyeceksiniz peki ?
Insallah canm suan embriyo kalmadi sadece spermlerimiz var onun icin tekrar yumurta toplama filan uzun surucek birde yasadiklarim kolay degil 3 gun hastanede yattm normal dogurdum oglumu bunlari unutup gücumu cesaretimi toplamam lazim. Bi 8 9 ayi bulur sanirim

cok gecmıs olsun canım.ınsallah kısa surede toparlar tekrar denemenızı yaparsınız.sızın yumurta toplanınca kac yumurta toplanmıstı sızden

Canim ben de muayene olurum sorun değil de. Tekrardan adetin 2. Gunu va muayene edeceğiz derlerse biz adetin 2. Gunu tedaviye baslamak istiyorduk. Bir de adetin 2. Gunune nasil randevu alicam. Doktora randevu bile alamiyoruz tek doktor bakıyormuş. Mhrs de cikmiyor. Rahim filmi ve tahliller ozelde yapilmisti. Onlari götürsem olur mu

Benim hic tahlillerim falan yoktu canim biz o yüzden 0dan basladik. Sen hazirlikli olarak tahlillerini doktora gösterirsin o artik neyi uygun görürse ona göre bir yol cizer. Bizim ilk randevumuz adetin 13. Gunune denk gelmisti. Sizin her seyin tamam mi yani siz doktora gidip direk tüp bebek mi yaptiracaksiniz

Merhaba hakan özkulu öneriyor musun yorumlardan dolayı çok kararsızım. Kğrler işe yarıyor mu sizce

Insallah canm suan embriyo kalmadi sadece spermlerimiz var onun icin tekrar yumurta toplama filan uzun surucek birde yasadiklarim kolay degil 3 gun hastanede yattm normal dogurdum oglumu bunlari unutup gücumu cesaretimi toplamam lazim. Bi 8 9 ayi

Zor bi durum allah vericekse de hayırlısını versin biraz dinlen bakalım allah büyüktür hu sef mükafatı

Amin amin siz ne asamadasiniz
Valla biz hala ilaç iğne kullanmaya devam fan normal değer aralıklarına döndün ama total testosteron için biraz daha ilaca devam dedi
Test yaptığı hastanenin değer aralığı 164- 750 eşinin degeri 160 a ulaştı şükür ama doktor biraz daha ilaca devam dedi en son 3 ay demisti şimdi 1 ayımız kaldı bakalim 1 ay sonra ne olacak tese yapılacak mi yoksa ilaca devam mi diyecek. Ama inşallah bu sefer herşey yolunda olursa biran önce başlarız çok yoruldk artık.

Insallah deger normale dönmustur az kalmis yakinda sonuca ulasicaksiniz insallah bol bol spermleriniz olur

Yok esim devlete gitmis elinde spermiyogram ve tahliller ile. Tup bebek demis doktor qma orda spermiyogram istemiş. Gun vermisler 12 sine. Gidip örnek verecek. Sonrasinda direkt rapor veriliyor mu noluyor bilgim yok gercekten

Yok esim devlete gitmis elinde spermiyogram ve tahliller ile. Tup bebek demis doktor qma orda spermiyogram istemiş. Gun vermisler 12 sine. Gidip örnek verecek. Sonrasinda direkt rapor veriliyor mu noluyor bilgim yok gercekten
Eger azospermi ise ya da cok az sayida spermi varsa rapor cikar. Ama bunun yaninda tabiki baska sartlarda var onlarinda uygun olmasi gerekiyor.Umarim dilediginiz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…