Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam hanımlar size bir arkadaşım için yazıyorum, eşinin daha önce yaptığı tüm testlerde azosperm yazıyordu yeni başka test yaptırdı sonuçlar böyle yorumlar mısınız

Birşey kullanıyormuydu Azospermi öğrendiği süreçten sonra?
Hormonlar gayet iyi Testesteron baya yüksek ama birşey kullandıgını düşünüyorum.
Hareketli ve hareketsiz sayılı sperm Çıkmış.
Şu süreçten sonra daha sık test vermesi gerekir ve havuzlama yapmasıni gerek ki güzel spermleri birktirip makul sayıya gelindiğinde tüp bebeğe geçilsin.

Bitkisel macunlar kullandı teşekkür ederim ona iletecem

Benide eklermisiniz gruba rica etsem

Merhabalar , bizde de 1 adet sperm çıkışı var, fsh biraz yüksek, bahçeci Bülent tüp bebeğe gitmeyi düşünüyoruz belki bir spermle havuzlama dondurma falan yapılır mı diye ? Ya da Celalettin hocaya gidip hormon tedavisi sperm sayısını arttırma mı ? Bilemiyoruz ?fikriniz olursa alırım . Hepimize geçmiş olsun

Merhaba WhatsApp grubuna beni de ekleyebilir misiniz grup dolu değilse

Arkadaşlar merhaba benimde eşim azaspermi hastası 5 yıllık evliyim Ankara'da Buğra buyrukçu diye bir doktor var giden var mı tortum yapabilir misiniz

Merhaba arkadaslar esim azoospermi 2 defa tüp bebek yaptık tutmadı tese de sperm bulundu azoospermi olupta tup bebek tutan varmi ve bazıları boşa yapıyorsunuz tutmaz diyor azoospermi zor bir vaka diyorlar bilgisi olan cevap verirmisiniz

%50 şansinjiz war umarim tutwr azosperm olup bi cok tutan insan war umutsuzluga kapilma

Bizde tese olduk bekliyiruz transfer için.kac tane sperm çıktı

Arkadaşlar eşinde inmemiş testisli azosperm olanlar celalettin peru hocanın instagram paylasimlarina bir goz atsın. Son paylasimlari bizim gibi inmemis testisli vakalar. Her ikisindede sperm çıkışı olmuş. Bir göz atın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…