Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşinde inmemiş testise bağlı azosperm olanlar bana ulaşabilirmi
Whatsapp grubunda böyle arkadaşlarımız var. Size belki süreci anlatırlar, isterseniz elleteyim sizi.
Celalettin peruda tedavi olan arkadaşlar tedavi leriniz nasıl gidiyor.
Whatsapp grubunda hatrı sayılır sayıda CP hastası var, isterseniz ekleteyim birebir görüşür net fikirler alırsınız

Beni eklemeniz mümkün mü gruba, mayıs ayında biz de tedaviye başlayacağız inşallah

Merhabalar bende 5 yıllık evliyim evliliğimin 2 yılında öğrendik eşimin azosperm hastası olduğunu tabi maddi imkandan dolayı hemen tedavi olamadık malesef 1,5 yıl sonra tedavilere başladık 1 yıl murat mermerkaya da tedavi gördük tese oldu fakat sperm bulunmadı patalog sonucu hormona bağlı azosperm olduğunu öğrendik ve sonunda Kaan aydosta benim ısrarlarımla tedaviye başladık 1 aydır tedavi görüyoruz onla beraber hakan Özkul da tedavi görüyoruz 2 doktorun ilaclarini beraber kullanıyor eşim tabi doktorlarin birbirlerinden haberleri var Şubat'ın sonunda tekrar test yapicaz eğer testte sperm artışı olmazsa mart a kadar bekliycem sonra da rosi yapicaz

Merhaba, benim esim de azospermi. Hipogonadizm( sekonder) hastasi. 9 aydir tedavi oluyor bugün kontrollere gitti sonuclari bekliyoruz hayirlisi allahtan

Arkadaşlar whatsap hattında tedavi aşamasında olup hamile kalan güzel sonuçlar elde edenler var mi acaba ? Gerek rosi gerek normal tüp bebek ile?
Evet hemde çok, biz genelde sperm haberleri bekliyoruz önce. Ameliyat olacakları, olmuş olanlar vs var. Olumlu sonuçlanıp yola devam edenler var. Roside de grubta ilk Rosi annesi var.
Rosi biliyosunuz cok başarılı bi yöntem değil henüz yaptırıp olumsuz sonuc alanlar cogunlukta.
Rosi tutup düşüren var aramızda maalesef

Arkadaşlar merhaba gecen hafta yazmistim.bugunkü microtesemiz basarili sonuçlandı. 3 tüp bulunduğu bilgisi verildi.donduruldu. detaylari kisa zamanda paylasmaya çalışacağım.
Yaa Maşallah gözünüz aydın
Yolun zor kısmını atlattınız şükürki
Rabbim yar yardımcınız olsum

Arkadaşlar merhaba gecen hafta yazmistim.bugunkü microtesemiz basarili sonuçlandı. 3 tüp bulunduğu bilgisi verildi.donduruldu. detaylari kisa zamanda paylasmaya çalışacağım

Arkadaşlar merhaba gecen hafta yazmistim.bugunkü microtesemiz basarili sonuçlandı. 3 tüp bulunduğu bilgisi verildi.donduruldu. detaylari kisa zamanda paylasmaya çalışacağım.
Geçmiş olsun zoru gitmiş kolayı kalmış darısı bizim başımıza
Amaliyatı Murat Mermerkaya mı yaptı

Hmm anladım. evet rosi biraz zor bi ihtimal ama normal tüp bebeklerin olumlu sonuçlanması da çok güzel haberler.
Kelebek isimli arkadaşın sperm bulunmuş, onlara demiştim

Evet rosi şansı çok düşük, ama bi süre tedaviyle dokuların geliştirilip kuyruk çıkarmaya başladıgı evrese yapılan tekniğin şansı cok daha yüksek. Elsi diyorlar onada. O baya iyi bi oranda gebelik veriyor.

Herkese merhaba arkadaslar.1 yıllık sürecin sonunda Allahin izni ile gelen ilk basarili süreci anltmaya calisayim. Tam 1 yıl önce malesef ufak bir ozel hastanede yapilan sperm testi ile azosperm hastasi olduğumuzu ogrendik. Tabi herkes gibi inanamadik ne oldugunu bilemedik. Hemen daha gelişmiş bir hastaneye basvurduk.( universite hastanesi) kan testleri,hormon ,dna testleri vs. Butun degerler normaldi.Tikaniklik,varikasl yoktu.gecmis hastalik hikayesi yoktu. Kisacaci nedeni belli olmayan bir surecti.oradaki dr.tavsiyesi ile klomen kullanmaya basladik. Yine cikis yoktu. Sigara alkol kullanimi yoktu..Antep ,adana,istanbul en unlu dr lara ,tup bebek merkezlerine gittik .Ünlu aktarlardan ilaclar , bitkisel kürler denenmedik sey kalmadi. Cikis yoktu. 1 yilda hap,igne ,dr görüşmesi , testler yol masraflari,kürler vs derken 15 bini buldu harcamala ama sonuc hep husrandi. Bebek icerikli reklamlar bile aci verir oldu. En sonunda Emre Bakircioglu ile son tedaviye baslamaya karar verdik. . Isin kitabinidan anlatip gercekler neyse onlardn bahsetti. Bir umut yine 3 4 aylik yapilan tedavide sonuc vermeyince kendisine olan guvenimizle birlikte operasyon gerceklesti. Ve Allahin izni ile basarili gecti. Kendisi iletisimde hic sorun yaşatmadi gercekten ilgili idi.operasyon dönüşü bile eve varmadan vardiniz mi nasilsiniz diye arayip sordu. Daha oncede yazmistim Allah ol derse oluyor.henuz surecin ilk asamasini atlatttik. Simdi diger asamalara gecip umarim bu huznlu gunlerimiz hepimiz icin mutlu sekilde biter.

Biz sanırım o surecteyiz doktor eşime yuvarlak hücre var ama kuyruk kısmı tam anlamıyla oluşmamış onun oluşumunu tamamlayalim demisti. Su an ovitrelle iğne ve klomen gap kullanıyor. Sanırım o dediginiz teknik için uğraşıyor. Tese de sperm bulunmaz ise en azından rosi deneriz demisti. Bu arada bizim bir başarısız tazemiz var tedavisiz bodoslama tese yaptı başka bi doktor.

Kullandığınız ilaçlar neydi acaba bizimde tedavisiz bir başarısız tesemiz var Su an tedavideyiz acaba ıkincisi bizim de olumlu olur mu sperm çıkar mi çok endişeleniyorum artık

ben yaşadıklarımız paylaştım, kimsenin moralini bozmak istemem yıpratıcı bir süreç umarım herkesin isteğince sonuçlanır. çok hekim var, bazıları tese nin basit olduğunu söylüyor, bazıları çok profesyonellik gerektirdiğini

Anladim, tedavisiz tese talihsizlik olmus.
Hic moralinizi bozmayin, bu tekniklere güvenin gelecekte çok iyi yerde olucak hepsi
allahın izniyle bizde yetişeceğiz o sürece.

Sizin şuanki doktorunuz kim?
Bodoslama teseyi kim yaptı?
Azo sebebiniz nedir acab

Suan ki ahmet hakan haliloğlu
Ilk tese özel ankara tüp bebek merkezinde oldu kubilay vicdan dr.
Azo sebebini bilmiyoruz hiç bisey söylemediler sadece sebepsiz azo olduğunu düşünüyoruz demisti.
Eşimin fsh yüksek total testosteron düşüktü şimdi fsh normale döndü testosteron da yükselişte. Bakalım ne olacak ne zmaan teseye alçak doktor bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…