- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Opu günü erkekten kanmi alınıyorcanim hiç görmedimGecmiste kalan bi durum bu hanim efendi 2 yildir bahcecideyim cok sukur alinan onlemleri gorseniz sasirirsiniz kac kez kolunuzdaki barkodu okutuyolar bi sorun olmasin diye. Ayrica yumurta toplama gunu DNA icin kan aldilar esimden ona ait oldugu belli olsun diye yani artik herseyin onlemi alinmis bu olay basiniza gelicekse her hastanede gelebilir
Bizden aldilar spermlerin esime ait oldugunu belgelemek icin dna kanı almislar.Opu günü erkekten kanmi alınıyorcanim hiç görmedimne için aldilar
Himm anladım canım sizin durum farklı olunca ondan o zamanBizden aldilar spermlerin esime ait oldugunu belgelemek icin dna kanı almislar.
Herkese yapiyolarmi bilmiyorum biz embriyo ve sperm dondurdugumuz icin alındi
Olabilir canm bize bu sekilde yapildiHimm anladım canım sizin durum farklı olunca ondan o zaman
Inşallah canım ya bugün rüyamda bebeğim oluyo emziriyodum. Altını bezliyodum Inşallah bu rüyalar bi gün gerçeğe döner.Korkma korkma doktorlar birden fazla tese olunabilir diyo simdi isinizi saglama aldiniz ne guzel tedavide oluyo bu sefer şansiniz yuksek hep oyle düsun
Bize de öyle dedi doktor bizde şuan ilaç tedavisindeyiz.ArKadaslar meraba esi azosperm olul rosj deneyeeler warmi suanda esim rosi icin ilac tedavisi oluyor kuyruklu sperm bile cikabilir dedi doktkrumuz cikmasa bile rosi deniycez
Insallah canim insallahInşallah canım ya bugün rüyamda bebeğim oluyo emziriyodum. Altını bezliyodum Inşallah bu rüyalar bi gün gerçeğe döner.
Hangi merkeze gidiyorsunuz doktorunuz kim acabaBize de öyle dedi doktor bizde şuan ilaç tedavisindeyiz.
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömür versin oğlunuza inşallahMerhaba hanımlar;
Burda daha önce başarı hikayemizi paylaşmıştım tekrar özetleyecek olursam yaklaşık 15 sene azosperm ile mücadele ettik Meşhur doktorlarda tedeviler olduk üç kez mikrotese olduk 5kez tüp bebek tedavisi gördük.Son 5yıldır eşim hormon iğne ilaç ne kullanıyorsak bıraktı bu beş yılda doğal beslenme ve S9 macun kullandık çok şükür oğlumuz şuan 4aylık.S9macun sperm öncesi hücrelerini geliştiriyor dna hasarı ve kromozonal yapının gelişimini sağlıyor.S9 macun hakkında özelden soranlar oluyor bilgi almak isteyenler S9 + FORMÜL BİLGİLENDİRME bu linkten ulaşabilir.
Teşekkür ederimRabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömür versin oğlunuza inşallah
S9macunu nu kullanarak normal yollarla mı hamile kaldınız
Geçmişte bizde şöyle bir durum yaşamıştık Eşim ilk tesesini Emre bakırcıoğlunda olmuştu bol miktarda sperm çıktı denildi maalesef başarısız tüp bebek denemelerimiz oldu Sonrasında tekrar tedaviye başladık benim yumurtalar topladı kalan spermler çözdürüldü kalitesiz denildi tekrar tese yapacağını %70 bulunacağını söyledi ama maalesef bulunamadı Bize yaptığı açıklama ise özetle şöyle idi sperm varsa var yoksa yoktur bahar geldi çiçekler açtı gibi bir durum değil dedi.Kendisi ilede çelişti.Çok şükür hemde ejekulattan çıkan spermlerle evlat sahibi olduk ki bizim üç tesemiz varSelam arkadaslar , birsey soracaktım size
Takip edenleriniz bilir tansel kaplancan hoca bir kac zamandır spermaditlerin sperme asla dönüşmediğini savunuyor. Yani testiste sperm varsa vardır eger yoksa asla sperme dönüsmez orada hücreler diyor. Fakat bir kac kez tese olupda sperm cikmayan , daha sonra bir iki sene tedavi gorupde sperm çıkışları olan bir cok insan var. Tansel hoca cok bilgili ve degerli bir insan fakat cevremdede iki üc tese olup daha sonra sperm cikislari olan insanlari gorunce aklim cok karisiyor. Madem spermatidler sperme donusmez o insanlarda nasil sperm çıkışı gozleniyor. Bu konu hakkında ne dusunuyorsunuz ?
amin inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahTeşekkür ederimen kısa zamanda sizlerin başına inşallah azosperm hastalarında normal yolla hamile kalmak mücize.ejakulattan elde edilen spermler ile tüp bebek yöntemi ile oldu
Merhaba, Bence bu konuda henüz bütün doktorlar birbiri ile çelişiyor. Yeterince bilimsel kanıt yok türkiyede bu konu ile alakalı.Selam arkadaslar , birsey soracaktım size
Takip edenleriniz bilir tansel kaplancan hoca bir kac zamandır spermaditlerin sperme asla dönüşmediğini savunuyor. Yani testiste sperm varsa vardır eger yoksa asla sperme dönüsmez orada hücreler diyor. Fakat bir kac kez tese olupda sperm cikmayan , daha sonra bir iki sene tedavi gorupde sperm çıkışları olan bir cok insan var. Tansel hoca cok bilgili ve degerli bir insan fakat cevremdede iki üc tese olup daha sonra sperm cikislari olan insanlari gorunce aklim cok karisiyor. Madem spermatidler sperme donusmez o insanlarda nasil sperm çıkışı gozleniyor. Bu konu hakkında ne dusunuyorsunuz ?
Allah bağışlasın inşallah darısı başımıza inşallahMerhaba hanımlar;
Burda daha önce başarı hikayemizi paylaşmıştım tekrar özetleyecek olursam yaklaşık 15 sene azosperm ile mücadele ettik Meşhur doktorlarda tedeviler olduk üç kez mikrotese olduk 5kez tüp bebek tedavisi gördük.Son 5yıldır eşim hormon iğne ilaç ne kullanıyorsak bıraktı bu beş yılda doğal beslenme ve S9 macun kullandık çok şükür oğlumuz şuan 4aylık.S9macun sperm öncesi hücrelerini geliştiriyor dna hasarı ve kromozonal yapının gelişimini sağlıyor.S9 macun hakkında özelden soranlar oluyor bilgi almak isteyenler S9 + FORMÜL BİLGİLENDİRME bu linkten ulaşabilir.
İnşallah en kısa zamandaAllah bağışlasın inşallah darısı başımıza inşallah