- 11 Mart 2019
- 14
- 5
- 30
Merhaba iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim maalesef tese sonucunda spermatid bulundu rosi uygulanacak ben rosi taraftari değilim tutma ihtimali çok düşük ama eşim çok ısrar ediyor bakalım embriyo durumu yarın belli olacak allah hepimizin yardımcısı olsunGeçmiş olsun canım inşallah bulunur eşindesenden zaten kan tahlilleri filan alıolar canım dert etme Dr a bırak sen de söylersin zaten ona göre Bi şey varsa bekletir tedavi sürecini filan.
Bizim de 1 embriyomuz var şu an inşallah nasip olur başka yok dondurulan tesede bulundu ama yeterli de olmuo heralde sperm kalitesini arttıran gıdalar yedir inşallah iyi sonuçlar alırsnz
Allah büyüktür rosiyle olan da çok sayı da gebe var artık. Tutar insallah burdan bilgi ver bizlere de.Merhaba iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim maalesef tese sonucunda spermatid bulundu rosi uygulanacak ben rosi taraftari değilim tutma ihtimali çok düşük ama eşim çok ısrar ediyor bakalım embriyo durumu yarın belli olacak allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlısı olsun umutsuz olma rosi olup bebeği olan duydum ben Allah büyük,Merhaba iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim maalesef tese sonucunda spermatid bulundu rosi uygulanacak ben rosi taraftari değilim tutma ihtimali çok düşük ama eşim çok ısrar ediyor bakalım embriyo durumu yarın belli olacak allah hepimizin yardımcısı olsun
Biz Tansel Kaplancan da ameliyat olduk Fulya Acıbadem de bugün haber geldi toplam 15 yumurtam iyi kalitedeymiş 6 embriyo oluşmuş ama rosiyle tabi şimdi bölünmeleri takip edecekler ama hala umudum yok benim gebelik olsada doğum oranı çok düşük tamamen Allah’a kalmış durumda inşllh tutunur embriyon Allah’ın iziniyle rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinHayırlısı olsun umutsuz olma rosi olup bebeği olan duydum ben Allah büyük,inşallah nasip olur inşallah tese yi nerde oldunuz peki. Bnm de eşimde bulundu şu an 1 embriyom var inşallah o da bana tutunur transferimi. Bekliyorum hayırlsıyla Allah herkese nasip etsin umutsuz olmayalım,
Allah büyüktür rosiyle olan da çok sayı da gebe var artık. Tutar insallah burdan bilgi ver bizlere de.t
Allah yardımcınız olsun canım inşallah nasip olur Allah büyük umudunuzu kaybetmeyinBiz Tansel Kaplancan da ameliyat olduk Fulya Acıbadem de bugün haber geldi toplam 15 yumurtam iyi kalitedeymiş 6 embriyo oluşmuş ama rosiyle tabi şimdi bölünmeleri takip edecekler ama hala umudum yok benim gebelik olsada doğum oranı çok düşük tamamen Allah’a kalmış durumda inşllh tutunur embriyon Allah’ın iziniyle rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Doğum da çok fazla var recai papucuyu ve ahmet hakan haliloglunu takip edin onlar sürekli paylaşıyor rosi gebeliği ve doğum.Tabi ki bilgi veririm seve seve şuna 6 embriyo oluşmuş bölünmeleri takip edilecek ben bir kaç gebelik okudum internetten fakat doğum duymadım tedirginim de aslında doktorum Erbil Yağmur sanırım embriyoyu dondurup transfer yapılacak ahh net bir bilgiye ulaşabilsem inşallah sizler mutlaka paylaşıcam gelişmeleri
Maturasyon ne oluyor. Bu konuda bi bilgim yok meraktan soruyorum biz de de ilk tese de çıkmadı ama patolojiye göndermedik durumun ne olduğunu bilmiyoruz o yüzden sadece azo olduğunu biliyoruz. Bizde su an testosteron için ilaç tedavisindeyiz.Merabalar uzun zamandir bende burdaki yorumlari okuyorum ama uye olamadigim icin yorum yapamiyordum bugun uyelik aldim
Ben 3.5 yillik evliyim evliligimizin 1. Yilinda esimin azospermj oldugunu ogrendik ve birsuru ilac tedavi flan olduk internetten ilaclar getirdik ama faydasini goremedik maddi imkansizlik yuzunden tup bebek tedavisi goremedik bu sene agustos ayinda maddi imkanim olunca tup bebek tedavisi icin hastaneye basvurduk esim tese oldu ama sperm cikmadi patoloji sonucuna primier spermatosit asamasinda duraklama cikti yani maturasyon aresti .suan testesteron hormonu dusuk oldugu icin igne kullaniyoruz bu ayin 27 sinde doktora gidecegiz bizim ayni durumda olanlar varmi
İnşallah öyle çok dua ediyorum ki isteyen herkese nasip etsin rabbim Şubat yada Mart ayında kısmetse transferim olucak heycanla bekliyoruz tutmazsa bile rosi yeni bir yöntem zamanla mutlaka gelişecek tüp bebekte de ilk uygulamalarda başarı %10 lardayken bugün %80 lerdeDoğum da çok fazla var recai papucuyu ve ahmet hakan haliloglunu takip edin onlar sürekli paylaşıyor rosi gebeliği ve doğum.
Maturasyon ne oluyor. Bu konuda bi bilgim yok meraktan soruyorum biz de de ilk tese de çıkmadı ama patolojiye göndermedik durumun ne olduğunu bilmiyoruz o yüzden sadece azo olduğunu biliyoruz. Bizde su an testosteron için ilaç tedavisindeyiz.
Hmm anladım bize ilk teseyi yapan doktor da öğrenci örneğini vermişti hangi doktor acaba sizin ki. Ama ilaç tedavi bisey uygulamadan tese ye aldı. Patolojiye yollayalım demisti biz o zmaan moral bozukluğuyla gerek yok dedik çıktık.Yani patoloji yapilmasi gerekti cunku patolojide bir tanı koyuyorlar tedaviyi ona gore yapiyorlar patoloji sonucu umutluysa ikinci tese icin bir sans doguyo yani bizde doktorumuz soyle anlatti ogrenci nasil ilk okul ortaokul lise universte oluyorsa sperm gelisimide oyle dedi siz liseye kadar geliyorsunuz universteye gecemiyorsunuz dedi ilerde kendiliginden bile çıkış olabilir dedi
Yani patoloji sonuclari soyle siralaniyo testiste hic uretim yok veya testisde uretim var ama gelisemiyo iste maturasyon duraklamasida boyle birsey uretim var ama gelisemiyor
Bizim ozel isparta hastanesi uroloji doktoru nuri denizHmm anladım bize ilk teseyi yapan doktor da öğrenci örneğini vermişti hangi doktor acaba sizin ki. Ama ilaç tedavi bisey uygulamadan tese ye aldı. Patolojiye yollayalım demisti biz o zmaan moral bozukluğuyla gerek yok dedik çıktık.
Şimdi de tedaviyle round 2 aşamasında yaniyuvarlak hücre var ama kuyruk oluşmamış. Biraz daha tedaviyle kuyruk oluşumu da tamamlanirsa şansımız dahayüksek olacakmış öyle dedi simdi ki doktorumuz.
Ovitrelle kullanıyoruz bizBizim ozel isparta hastanesi uroloji doktoru nuri deniz
Testesteron icin ne kullaniyorsunuz biz sustanon igne kullaniyoruz
Hmm anladimOvitrelle kullanıyoruz biz
Canım Allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın . Senin durumunu anliyorum cunku ayni seyleri bende yasiyorum . Butun cevremle en yakin arkadaslarimla bile görüşmuyorum bu cocuk meselesi yuzunden herkezi sildim Rabbim hepimizin gonlune gore versinArkadaşlar ben çok üzgünüm artık bebek elbisesi görünce bile yüreğim sızlıyor bni en iyi siz anlarsınız . Herkese düşünmüyoruz demekten bıktım uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ama çok daha güçlüyüm çünkü inancım tam lütfen mesajı okuyan arkadaşlar benim için dua eder misiniz sanırım ihtiyacı m olan şey bu .
Allah size yaşatsın teşekkür ederim çok mutlu oldum .Canım Allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın . Senin durumunu anliyorum cunku ayni seyleri bende yasiyorum . Butun cevremle en yakin arkadaslarimla bile görüşmuyorum bu cocuk meselesi yuzunden herkezi sildim Rabbim hepimizin gonlune gore versin