Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Buda sonucumuz kızlar yardim edin ne olur

Eklentiler

• 20201121_103925.jpg
    20201121_103925.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaslar hepinize hayırlı hafta sonları diliyorum ayrica hepimize geçmiş olsun diyorum ve hepimiz için dua ediyorum doktor bey esime impryl diye takviye vermiş bizde sayi ve hiz problemi var bu ilacin içeriği diğer ilaçlardan cok farkli misal 3 vitamini yok arginin yok fruktoz yok l carnitine yok selenyum yok degisik bi takviye impryl içimize hic sinmedi bu ilacı kullanıp sayısı artan kimse oldumu ben 1 haftadır bütün takviyeleri inceledim butun takviyeler arasında en zengini promotil men içeriğinde yok yok acaba direk promotil men mi alsak doktor impryl tavsiye etti ama promotil men daha zengin bu iki tavsiyeyi kullanıp fayda gören oldumu arkadaslar lütfen yardımcı olun
Biz kullammıştık gerçi azospermi bızım sorun ama çıkan spermler kalıtelıydı ımpryl e bağlıyorum bunu bu konu daki herkes azospermi size spermi olupta kalite hız sorunu olan bı konuda yardımcı olabılırler belki

Biz kullammıştık gerçi azospermi bızım sorun ama çıkan spermler kalıtelıydı ımpryl e bağlıyorum bunu bu konu daki herkes azospermi size spermi olupta kalite hız sorunu olan bı konuda yardımcı olabılırler belki
Canin forumun yenisiyim ozur dilerim ama azospermliler daha çok bilgi sahiglbi cunki uğraşları cok yönlü o yuzden burayada attim fikir edinmek icin

Arkadaşlar eşimin fsh
Arkadaşlar eşimin fsh yüksek testosteron seviyesi düşüktü. 1 kez tedavisiz tese olduçıkmadı. Sonra yaklaşık 1 yildir ilaç tedavisinden sonra değerleri normal seviyeye geldi ancak ayrıntılı sperm testinde sperm oluşumu hala gözükmüyor. Bu durumda olup tese olan ve sperm çıkan var mi? Yoksa iğnelere bi süre daha devam etmesi mi gerekiyor. Doktordan cevap bekliyoruz uumudumuzu yitiriyoruz nerdeyse 😥

Ya çok teşekkür ederim yeniden umut oldun bana. Darısı bana ve tüm bekleyenlere olsunn inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin. Peki ilk transferde mi tuttu. Biraz bilgilendirir misin en azından umudm artsın.
Amin canım inşallah umudunu kaybetme benim ilk denemede oldu en önemli faktörlerden biride hastane ve doktor tercihi ben bahçeci umut tüp bebekte tedavi gördüm yumurta toplandıktan sonra bir ay rahim kendini toparlasın diye bekledim yumurta toplamadan sonra çok yoruluyosun çünkü bide hep olumlu düşün olumlu olsun hiç kötüsünü düşünme 😊❤️

Amin canım inşallah umudunu kaybetme benim ilk denemede oldu en önemli faktörlerden biride hastane ve doktor tercihi ben bahçeci umut tüp bebekte tedavi gördüm yumurta toplandıktan sonra bir ay rahim kendini toparlasın diye bekledim yumurta toplamadan sonra çok yoruluyosun çünkü bide hep olumlu düşün olumlu olsun hiç kötüsünü düşünme 😊❤️
Oyle yapıyorum elimden geldiği kadar olumlu düşünüyorum ama iste bazen umut kırılması yaşıyoruz. Bizd e ankarada ahmet hakan haliloglunda tedavudeyiz şuan. Oda cok iyi bi doktor dalında ama nasipten öte yol yok inşallah bize de sizin şansınızdan olur.

Oyle yapıyorum elimden geldiği kadar olumlu düşünüyorum ama iste bazen umut kırılması yaşıyoruz. Bizd e ankarada ahmet hakan haliloglunda tedavudeyiz şuan. Oda cok iyi bi doktor dalında ama nasipten öte yol yok inşallah bize de sizin şansınızdan olur.
Kac yildir tedavi görüyordunz acaba?

İnşallah canım bizler gibi uğraşıp isteyene Allah en iyisini nasip etsin inşallah sizde mutlu haberi alırsınız bi an önce. Sakın umut kırılması yaşama bide sana bi tavsiye daha transferden sonra sürekli yatma ❤️

selam canim bende 3 senelik evliyim ve 2 senedir cocuk istiyoruz biz hemen ögrendik yani hic korunmadan denemedik,bende prolaktin yüksekligi oldugu icin cocuga karar verdigimiz doktora gittik oda benim kanimi aldi hemde esinide urologa yollayayim bise varsada vakit kaybetmeyiz dediler sonuc malaesef azosperm,her ihtimale karsin baska bir urologa daha gittik sonuc ayni,tüp bebek merkezindeyiz simdi ama esimde hepatit b de cikti ve chromoson testide iyi cikmadi,esimede tese yapilcak ama önce hepatit b tedavisi tamamlanmasi lazim önce baslanamiyor,bize doktorlar cok umutlanmayin dogustan olma ihtimali cok yüksek dedi,seni cok iyi anliyorum biz ögrendigimizde sok olduk cünkü hic beklemiyorduk,tese de sonuc alamazsak nasil dayanirim bilmiyorum,rabbim hic kimseye bunlari yasatmasin
Çok geçmiş olsun canım bizde öğrendik tüp bebek merkezine gittik devlete bana dediki ilk sen 6 aya yakın ilaç kullanacaksın sonra eşine bakcaz içinde sperm var mi yok mu diye dedi bende yoksa ne olacak dedim yoksa yok dedi yani Benin anlamadığım ilk eşimi ameliyata alıp içine bakıp sonra benim ilaç kullanmam gerekmiyor mu daha eşime bakmadan bana ilaç kullanacaksın dedi oda yumurta geliştirici bişeymiş saçma geldi bana sizce doğru mu bu

İnşallah canım bizler gibi uğraşıp isteyene Allah en iyisini nasip etsin inşallah sizde mutlu haberi alırsınız bi an önce. Sakın umut kırılması yaşama bide sana bi tavsiye daha transferden sonra sürekli yatma ❤️
Tmm çok teşekkür edrim. Inşallah transfer aşamasına gelebilirsek. 3 ay daha iğneye devam dedi doktor. 😥 beklemek daha da yoruyo insansı tese yapsa aslında belki çıkıcak. 1 yıldır ilaç kullanıyor eşim.

Tmm çok teşekkür edrim. Inşallah transfer aşamasına gelebilirsek. 3 ay daha iğneye devam dedi doktor. 😥 beklemek daha da yoruyo insansı tese yapsa aslında belki çıkıcak. 1 yıldır ilaç kullanıyor eşim.
Bilemiyorum canım banada çıkar gibi geliyor çünkü zaten normal sperm çıkışı olmaz doktor onumu bekliyo acaba doktorunuza güvenmiyosanız lütfen değiştirin yol yakınken sonuçta bi çok para harcıyoruzve manevi olarak yoruluyoruz

Bilemiyorum canım banada çıkar gibi geliyor çünkü zaten normal sperm çıkışı olmaz doktor onumu bekliyo acaba doktorunuza güvenmiyosanız lütfen değiştirin yol yakınken sonuçta bi çok para harcıyoruzve manevi olarak yoruluyoruz
Ya aslında güveniyoruz çünkü baya ün yapmış bi doktor ama beklemek sadece yoruyo insani. Sanırım o tam anlamiyla düzelmeden tese yapmak istemiyor. Neyse geç olsun güç olmasın 3 ay daha bekleyelim bakalım

Ya aslında güveniyoruz çünkü baya ün yapmış bi doktor ama beklemek sadece yoruyo insani. Sanırım o tam anlamiyla düzelmeden tese yapmak istemiyor. Neyse geç olsun güç olmasın 3 ay daha bekleyelim bakalım
Sperm testinde 4 aşama varmış. Bizim ki su an 2. Aşamada 3. Ve 4. Olmasını bekliyo sanırım doktor. Siz de nasıldı acaba o sonuc?

Arkadaşlar eşimin fsh yüksek testosteron seviyesi düşüktü. 1 kez tedavisiz tese olduçıkmadı. Sonra yaklaşık 1 yildir ilaç tedavisinden sonra değerleri normal seviyeye geldi ancak ayrıntılı sperm testinde sperm oluşumu hala gözükmüyor. Bu durumda olup tese olan ve sperm çıkan var mi? Yoksa iğnelere bi süre daha devam etmesi mi gerekiyor. Doktordan cevap bekliyoruz uumudumuzu yitiriyoruz nerdeyse 😥

Çok geçmş olsn biz de o yollardan geçtik eşim azosperm fsh yüksekti testesteron normaldi ama tesd oldu eşim bulundu şükür 9 ay iğne oldu tedavi oldu yani. 3 tüp sperm doldurlmştu ilk denemede 3 embriyo oluştu ama ilerlemedi malesef dondurulamadı 😔tekrar denedik 1 embriyo oluştu onun transferini bekliyorum şu an İnşallah nasip olur 🙏 🤲
9 ay boyunca sperm testinde hiç sperm çıkmadı ama 😔umudunuzu kaybetmeyin sperm çıkmasa da 🙏🤲

Merhaba arkadaşlar bizim durumumuzda gs90 gibi aslında gitmediğimiz doktor kalmadı Kaan aydos Celalettin Peru Emre Bakırcıoğlu Ege Can Şerefoğlu ama en sonunda Tansel Kaplancana karar verdik ve şuna 4. Aydayız son gönderdiğimiz hormon testlerin de LH 0,3 FSH 1.43 testesteron 7,95 e2 64 benim adet tarihimi sordular ve eşimden spermiogram istediler sanırım tese yapılacak ve ben çok tedirginim süreç nasıl arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ? Ben hiç bir test yaptırmadım sadece boğaz agrılarım olduğu İçin crp bakılmıştı ve 22 çıkmıştı sorun olur mu acaba tüp bebek uygulamasında
Geçmiş olsun canım inşallah bulunur eşinde 🙏🤲 senden zaten kan tahlilleri filan alıolar canım dert etme Dr a bırak sen de söylersin zaten ona göre Bi şey varsa bekletir tedavi sürecini filan.
Bizim de 1 embriyomuz var şu an inşallah nasip olur başka yok dondurulan tesede bulundu ama yeterli de olmuo heralde sperm kalitesini arttıran gıdalar yedir inşallah iyi sonuçlar alırsnz 🤲🙏

Çok geçmş olsn biz de o yollardan geçtik eşim azosperm fsh yüksekti testesteron normaldi ama tesd oldu eşim bulundu şükür 9 ay iğne oldu tedavi oldu yani. 3 tüp sperm doldurlmştu ilk denemede 3 embriyo oluştu ama ilerlemedi malesef dondurulamadı 😔tekrar denedik 1 embriyo oluştu onun transferini bekliyorum şu an İnşallah nasip olur 🙏 🤲
9 ay boyunca sperm testinde hiç sperm çıkmadı ama 😔umudunuzu kaybetmeyin sperm çıkmasa da 🙏🤲
Inşallah sizlerin sayesinde yeniden umutlanıyorum.

X