Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Buda sonucumuz kızlar yardim edin ne olur

Eklentiler

• 20201121_103925.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 77
Biz kullammıştık gerçi azospermi bızım sorun ama çıkan spermler kalıtelıydı ımpryl e bağlıyorum bunu bu konu daki herkes azospermi size spermi olupta kalite hız sorunu olan bı konuda yardımcı olabılırler belki

Canin forumun yenisiyim ozur dilerim ama azospermliler daha çok bilgi sahiglbi cunki uğraşları cok yönlü o yuzden burayada attim fikir edinmek icin

Arkadaşlar eşimin fsh
Amin canım inşallah umudunu kaybetme benim ilk denemede oldu en önemli faktörlerden biride hastane ve doktor tercihi ben bahçeci umut tüp bebekte tedavi gördüm yumurta toplandıktan sonra bir ay rahim kendini toparlasın diye bekledim yumurta toplamadan sonra çok yoruluyosun çünkü bide hep olumlu düşün olumlu olsun hiç kötüsünü düşünme

Oyle yapıyorum elimden geldiği kadar olumlu düşünüyorum ama iste bazen umut kırılması yaşıyoruz. Bizd e ankarada ahmet hakan haliloglunda tedavudeyiz şuan. Oda cok iyi bi doktor dalında ama nasipten öte yol yok inşallah bize de sizin şansınızdan olur.

Kac yildir tedavi görüyordunz acaba?

İnşallah canım bizler gibi uğraşıp isteyene Allah en iyisini nasip etsin inşallah sizde mutlu haberi alırsınız bi an önce. Sakın umut kırılması yaşama bide sana bi tavsiye daha transferden sonra sürekli yatma

Çok geçmiş olsun canım bizde öğrendik tüp bebek merkezine gittik devlete bana dediki ilk sen 6 aya yakın ilaç kullanacaksın sonra eşine bakcaz içinde sperm var mi yok mu diye dedi bende yoksa ne olacak dedim yoksa yok dedi yani Benin anlamadığım ilk eşimi ameliyata alıp içine bakıp sonra benim ilaç kullanmam gerekmiyor mu daha eşime bakmadan bana ilaç kullanacaksın dedi oda yumurta geliştirici bişeymiş saçma geldi bana sizce doğru mu bu

Tmm çok teşekkür edrim. Inşallah transfer aşamasına gelebilirsek. 3 ay daha iğneye devam dedi doktor. beklemek daha da yoruyo insansı tese yapsa aslında belki çıkıcak. 1 yıldır ilaç kullanıyor eşim.

Tmm çok teşekkür edrim. Inşallah transfer aşamasına gelebilirsek. 3 ay daha iğneye devam dedi doktor. beklemek daha da yoruyo insansı tese yapsa aslında belki çıkıcak. 1 yıldır ilaç kullanıyor eşim.
Bilemiyorum canım banada çıkar gibi geliyor çünkü zaten normal sperm çıkışı olmaz doktor onumu bekliyo acaba doktorunuza güvenmiyosanız lütfen değiştirin yol yakınken sonuçta bi çok para harcıyoruzve manevi olarak yoruluyoruz

Ya aslında güveniyoruz çünkü baya ün yapmış bi doktor ama beklemek sadece yoruyo insani. Sanırım o tam anlamiyla düzelmeden tese yapmak istemiyor. Neyse geç olsun güç olmasın 3 ay daha bekleyelim bakalım

Sperm testinde 4 aşama varmış. Bizim ki su an 2. Aşamada 3. Ve 4. Olmasını bekliyo sanırım doktor. Siz de nasıldı acaba o sonuc?

Çok geçmş olsn biz de o yollardan geçtik eşim azosperm fsh yüksekti testesteron normaldi ama tesd oldu eşim bulundu şükür 9 ay iğne oldu tedavi oldu yani. 3 tüp sperm doldurlmştu ilk denemede 3 embriyo oluştu ama ilerlemedi malesef dondurulamadı tekrar denedik 1 embriyo oluştu onun transferini bekliyorum şu an İnşallah nasip olur
9 ay boyunca sperm testinde hiç sperm çıkmadı ama umudunuzu kaybetmeyin sperm çıkmasa da

Geçmiş olsun canım inşallah bulunur eşinde senden zaten kan tahlilleri filan alıolar canım dert etme Dr a bırak sen de söylersin zaten ona göre Bi şey varsa bekletir tedavi sürecini filan.
Bizim de 1 embriyomuz var şu an inşallah nasip olur başka yok dondurulan tesede bulundu ama yeterli de olmuo heralde sperm kalitesini arttıran gıdalar yedir inşallah iyi sonuçlar alırsnz

Inşallah sizlerin sayesinde yeniden umutlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…