Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar. Eşimin spermiogram testi sıfır çıktı. Hormon, FSH değerleri normal seyirde. Tek testisi var. Değerler normal ama sperm çıkmadı testte. Aynı durumu yaşayıp tedavi olan var mı? Covidden dolayı hastaneye gidip inhibin ve genetik yaptıramadık. Ege Can Şerefoğlu nasıl doktor, tedavi olan var mı?

O doktor iyi diyorlr canim
Bir gidip kan vericek genetik icin yani covidin ne zmn bitecegi belli degil ki. Randevu alsn gitsn versn

Evet haklısınız, bitecek gibi değil . Mavi laboratuvarı önerdi birisi. Oradan randevu alıp genetik için gidicez.

İyi günler peki patalojiye gönderebilmek için tese mi olması gerekiyor yoksa kendi verincede oluyor mu

Merhabalar bana Özel den fiyat ne tuttu yazabilir misiniz

Bayanlar merhabalar biz de bugun test verdik fakat ben hiçbirşey anlamadım inanın. yorumlayabilen olursa çok çok sevinirim

Eklentiler

• sp.png
    30,3 KB · Görüntüleme: 77
Aynı durumdayım canım geçmiş olsun. Primer spermatosit seviyesi. Tese öncesi tedavi oldu mu şimdi hangi doktordasınız.

Arkadaşlar mrb kardesim için yazıyorum.2009 yılında silahlı ateş yaralanması sonucu sperm kanalları kopmuş ve doktor o dönem çocuğunun olmayacağını söyledi aradan geçen on bir yilin sonunda tese yöntemiyle doktor çocuğu olabileceğini söyledi.Simdi bizim nasıl bir yol izlememiz gerekiyor karısı çocuk olmazsa ayrılırım dediği için resmi nikah yok aralarında bu sebeple Kıbrıs'ta tedavi için çalışacağız

Merhabalar benim eşimde maalesef azospermi ameliyatı oldu mikrotesede bişey çjkmadı. Doktor evlatlık alım yada bu konuyu kapatın dedi. Bunları yapıp sonuç alan var mı acaba

Merhabalar
Benim esimde azospermi tek yumurtalık var 6ay once testis kanseri teşhisi konuldu o yüzden biri alındı simdi tek yumurtalik var kemoterapi almadı çok şükür ameliyat sonrasi degerler düzelince kemoterapi vermediler
Bu karışımların hepsini ayni anda mı kullanması gerekiyor
Bizde kaan aydosta tedavi olduk ama tedavi olurken azo değildik sadece sperm sayısı azdı proxeed plus kullandık hiç faydası olamamıştı şuan azo spermi olarak geciyor esimin durumu
10ay önce tüp bebekle hamile kalmistim 5aylikken kalbi durdu kaybettik o zamanda eşime tese olmuştu ve bulundu şuanda tedaviye baslamadan bitkisel kürleri kullanmak istiyoruz arastirma icerisindeyim yardimci olursaniz sevinirim

Canım ben bu kürleri kullanmadım. Seneler önce biri, eşinde de sanırım kemodan dolayı azo olmuştu, o bunları uygulamış ve iki tane doğal yoldan bebeği olmuş diye yazmıştı. Ben sadece onun yazdığı kürü sonradan gelenler de görsün diye kopyalayıp yapştırmıştım. Ama biz uygulayamadık.

Anladım canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…