- 1 Aralık 2020
- 46
- 9
- 24
Her zaman dualarımdasın bundan sonraAllah size yaşatsın teşekkür ederim çok mutlu oldum .
inşAllah bana ettiğin duanın iki katı senin oksunHer zaman dualarımdasın bundan sonra
Hicbir zaman umudunu yitirme rabbim daima bizimle
O doktor iyi diyorlr canimMerhaba kızlar. Eşimin spermiogram testi sıfır çıktı. Hormon, FSH değerleri normal seyirde. Tek testisi var. Değerler normal ama sperm çıkmadı testte. Aynı durumu yaşayıp tedavi olan var mı? Covidden dolayı hastaneye gidip inhibin ve genetik yaptıramadık. Ege Can Şerefoğlu nasıl doktor, tedavi olan var mı?
Biz onda trdavı gördük çok iyi bi doktor şükür bizde sperm bulmuştu 10 numara babacan bı adam vallaKizlar tansel kaplancandan memnunmusunuz?
Harika bi doktor kesinlikle tum detaylari ile anlatiyor sen sormadan herseyi acikliyor haftaya yanindayiz bakalm.Kizlar tansel kaplancandan memnunmusunuz?
İyi günler peki patalojiye gönderebilmek için tese mi olması gerekiyor yoksa kendi verincede oluyor muYani patoloji yapilmasi gerekti cunku patolojide bir tanı koyuyorlar tedaviyi ona gore yapiyorlar patoloji sonucu umutluysa ikinci tese icin bir sans doguyo yani bizde doktorumuz soyle anlatti ogrenci nasil ilk okul ortaokul lise universte oluyorsa sperm gelisimide oyle dedi siz liseye kadar geliyorsunuz universteye gecemiyorsunuz dedi ilerde kendiliginden bile çıkış olabilir dedi
Yani patoloji sonuclari soyle siralaniyo testiste hic uretim yok veya testisde uretim var ama gelisemiyo iste maturasyon duraklamasida boyle birsey uretim var ama gelisemiyor
Merhabalar bana Özel den fiyat ne tuttu yazabilir misinizBiz Tansel Kaplancan da ameliyat olduk Fulya Acıbadem de bugün haber geldi toplam 15 yumurtam iyi kalitedeymiş 6 embriyo oluşmuş ama rosiyle tabi şimdi bölünmeleri takip edecekler ama hala umudum yok benim gebelik olsada doğum oranı çok düşük tamamen Allah’a kalmış durumda inşllh tutunur embriyon Allah’ın iziniyle rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Bende merak ediyorum ne kadar tuttuğunu paylaşır mısınız benimle de ?Merhabalar bana Özel den fiyat ne tuttu yazabilir misiniz
Aynı durumdayım canım geçmiş olsun. Primer spermatosit seviyesi. Tese öncesi tedavi oldu mu şimdi hangi doktordasınız.Merabalar uzun zamandir bende burdaki yorumlari okuyorum ama uye olamadigim icin yorum yapamiyordum bugun uyelik aldim
Ben 3.5 yillik evliyim evliligimizin 1. Yilinda esimin azospermj oldugunu ogrendik ve birsuru ilac tedavi flan olduk internetten ilaclar getirdik ama faydasini goremedik maddi imkansizlik yuzunden tup bebek tedavisi goremedik bu sene agustos ayinda maddi imkanim olunca tup bebek tedavisi icin hastaneye basvurduk esim tese oldu ama sperm cikmadi patoloji sonucuna primier spermatosit asamasinda duraklama cikti yani maturasyon aresti .suan testesteron hormonu dusuk oldugu icin igne kullaniyoruz bu ayin 27 sinde doktora gidecegiz bizim ayni durumda olanlar varmi
Merhabalar benim eşimde maalesef azospermi ameliyatı oldu mikrotesede bişey çjkmadı. Doktor evlatlık alım yada bu konuyu kapatın dedi. Bunları yapıp sonuç alan var mı acabaKizlar bu bahsettigim bahar arkadasin uyguladiklarini favorilere eklemistm zamaninda, size kopyala yapistir yapayim dedim belki kolaylik olur. Gerci cogunluk celalettin peruda ztn bitkisel kullaniyor ama olsun.
SABAH:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Zeytinyağında bekletilmiş incir
• Keçiboynuzu pekmezi
• Hüseyin ermişin macunu
TOK KARNINA:
• Arginmax
• Polenli macun
ÖĞLE:
• Arginmax
AKŞAM:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Keçiboynuzu pekmezi
• Üzüm çekirdeği tozu
TOK KARNINA:
• Çörekotlu karışım
• Arginmax
• Balık yağı hapı
• Evicap
• Çinko
• Isırgan çayı
• Türk kahvesi
GECE YATARKEN:
• Hüseyin ermişin macunu
• Polenli macun
• Keçiboynuzu suyu
Tribulus terteris (demirdikeni): Kanallardaki tıkanıklığı açıyor ve sperm çıkışını sağlıyor...
Testosteronu arttırıyor...
Zeytinyağında bekletilmiş kuru incir: 1 inciri dörde bölüp sabahtan kahvaltılık küçük bi kabın içine koyuyorum...
üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyuyorum...
1 gün bekliyor ertesi gün sabah eşim yiyince yerine yenisini koyuyorum...
10 günde bir zeytinyağını değiştiriyorum...
Keçiboynuzu pekmezi: sabah akşam aç karnına 1 kahve fincanı içilecek...
Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözümü:
Malzemeler :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş arnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.
Böğürtlen suyu:
Bu macunla birlikte, böğürtlen kökü suyunu da içmeniz gerekir.
böğürtlen kökü suyunun hazırlanışı ise; 400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için. Böğürtlen kökü suyunu hem erkek hem bayan kullanabilir.
(macunla böğürtlen suyu beraber kullanılması gerekiyormuş ama ben sadece 1 kere yaptım böğürtlen kürünü başka yapmadım ama macunu bittikçe tekrar yaptım yedirdim)
Arginmax: sperm oluşumu için gerekli olan tüm vitamin ve mineraller var içinde...
GNC - Arginmax Mens bu siteden alabilirsiniz...
proxeed plusta aynı içeriğe sahip o biraz daha pahalı sadece..
biz 4 ay proxeed plus son 4 ay da arginmax kullandık...
bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
( bu karışımın ölüçülerinide istiyorumbebeğimi vermişti... onlar aktar olduğu için biliyorlar...)
Üzüm çekirdeği tozu:pek sık yapamasakta aklıma gedikçe üzümçekirdeği tozunu 1 tatlı kaşığı alıp küçük bi tabakta yoğurtla karıştırıp yediriyorum...
hücre yenileyici olduğu için kullanmakta yarar var...
bal, çörekotu ve tarçın karışımı:
1 yemek kaşığı çörekotu, 1,5 yemek kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı bal karıştırılır.
Her sabah aç karnına ve yatmadan önce birer çay kaşığı yenilecek.
( ben bu ölçüleri arttırarak orta boy bi kavanozu dolduracak kadar yaptım sanırım 4 kat fazlaydı )
Balık yağı-evicap-çinko:bunlarda sperm oluşumu için gerekli...
hergün kullananlarda var ama eşim evicap ve çinkoyu haftada 1-2 kere kullanıyordu...
balık yağını hergün 1 tane alıyordu...
Isırgan çayı-türk kahvesi:ısırgan çayı hazır poşet çay şeklinde var onlardan kullanıyorduk...
türk kahvesi sperm hareketliliğini arttırıyor...
NOT: arkadaşlar biz bu şekilde kullandık aksatmadan düzenli kullandı eşim hepsini...
allaha şükür sperm sayımız her geçen gün artmaya devam etti...
inş işinize yarar allah şifa versin kocişlerinize
MerhabalarKizlar bu bahsettigim bahar arkadasin uyguladiklarini favorilere eklemistm zamaninda, size kopyala yapistir yapayim dedim belki kolaylik olur. Gerci cogunluk celalettin peruda ztn bitkisel kullaniyor ama olsun.
SABAH:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Zeytinyağında bekletilmiş incir
• Keçiboynuzu pekmezi
• Hüseyin ermişin macunu
TOK KARNINA:
• Arginmax
• Polenli macun
ÖĞLE:
• Arginmax
AKŞAM:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Keçiboynuzu pekmezi
• Üzüm çekirdeği tozu
TOK KARNINA:
• Çörekotlu karışım
• Arginmax
• Balık yağı hapı
• Evicap
• Çinko
• Isırgan çayı
• Türk kahvesi
GECE YATARKEN:
• Hüseyin ermişin macunu
• Polenli macun
• Keçiboynuzu suyu
Tribulus terteris (demirdikeni): Kanallardaki tıkanıklığı açıyor ve sperm çıkışını sağlıyor...
Testosteronu arttırıyor...
Zeytinyağında bekletilmiş kuru incir: 1 inciri dörde bölüp sabahtan kahvaltılık küçük bi kabın içine koyuyorum...
üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyuyorum...
1 gün bekliyor ertesi gün sabah eşim yiyince yerine yenisini koyuyorum...
10 günde bir zeytinyağını değiştiriyorum...
Keçiboynuzu pekmezi: sabah akşam aç karnına 1 kahve fincanı içilecek...
Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözümü:
Malzemeler :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş arnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.
Böğürtlen suyu:
Bu macunla birlikte, böğürtlen kökü suyunu da içmeniz gerekir.
böğürtlen kökü suyunun hazırlanışı ise; 400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için. Böğürtlen kökü suyunu hem erkek hem bayan kullanabilir.
(macunla böğürtlen suyu beraber kullanılması gerekiyormuş ama ben sadece 1 kere yaptım böğürtlen kürünü başka yapmadım ama macunu bittikçe tekrar yaptım yedirdim)
Arginmax: sperm oluşumu için gerekli olan tüm vitamin ve mineraller var içinde...
GNC - Arginmax Mens bu siteden alabilirsiniz...
proxeed plusta aynı içeriğe sahip o biraz daha pahalı sadece..
biz 4 ay proxeed plus son 4 ay da arginmax kullandık...
bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
( bu karışımın ölüçülerinide istiyorumbebeğimi vermişti... onlar aktar olduğu için biliyorlar...)
Üzüm çekirdeği tozu:pek sık yapamasakta aklıma gedikçe üzümçekirdeği tozunu 1 tatlı kaşığı alıp küçük bi tabakta yoğurtla karıştırıp yediriyorum...
hücre yenileyici olduğu için kullanmakta yarar var...
bal, çörekotu ve tarçın karışımı:
1 yemek kaşığı çörekotu, 1,5 yemek kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı bal karıştırılır.
Her sabah aç karnına ve yatmadan önce birer çay kaşığı yenilecek.
( ben bu ölçüleri arttırarak orta boy bi kavanozu dolduracak kadar yaptım sanırım 4 kat fazlaydı )
Balık yağı-evicap-çinko:bunlarda sperm oluşumu için gerekli...
hergün kullananlarda var ama eşim evicap ve çinkoyu haftada 1-2 kere kullanıyordu...
balık yağını hergün 1 tane alıyordu...
Isırgan çayı-türk kahvesi:ısırgan çayı hazır poşet çay şeklinde var onlardan kullanıyorduk...
türk kahvesi sperm hareketliliğini arttırıyor...
NOT: arkadaşlar biz bu şekilde kullandık aksatmadan düzenli kullandı eşim hepsini...
allaha şükür sperm sayımız her geçen gün artmaya devam etti...
inş işinize yarar allah şifa versin kocişlerinize
Canım ben bu kürleri kullanmadım. Seneler önce biri, eşinde de sanırım kemodan dolayı azo olmuştu, o bunları uygulamış ve iki tane doğal yoldan bebeği olmuş diye yazmıştı. Ben sadece onun yazdığı kürü sonradan gelenler de görsün diye kopyalayıp yapştırmıştım. Ama biz uygulayamadık.Merhabalar
Benim esimde azospermi tek yumurtalık var 6ay once testis kanseri teşhisi konuldu o yüzden biri alındı simdi tek yumurtalik var kemoterapi almadı çok şükür ameliyat sonrasi degerler düzelince kemoterapi vermediler
Bu karışımların hepsini ayni anda mı kullanması gerekiyor
Bizde kaan aydosta tedavi olduk ama tedavi olurken azo değildik sadece sperm sayısı azdı proxeed plus kullandık hiç faydası olamamıştı şuan azo spermi olarak geciyor esimin durumu
10ay önce tüp bebekle hamile kalmistim 5aylikken kalbi durdu kaybettik o zamanda eşime tese olmuştu ve bulundu şuanda tedaviye baslamadan bitkisel kürleri kullanmak istiyoruz arastirma icerisindeyim yardimci olursaniz sevinirim
Anladım canım sağolCanım ben bu kürleri kullanmadım. Seneler önce biri, eşinde de sanırım kemodan dolayı azo olmuştu, o bunları uygulamış ve iki tane doğal yoldan bebeği olmuş diye yazmıştı. Ben sadece onun yazdığı kürü sonradan gelenler de görsün diye kopyalayıp yapştırmıştım. Ama biz uygulayamadık.