- 17 Mayıs 2008
- 120
- 1
arkadaşlar merhaba
ben siteye yeni üye oldum. biz 8 yıldır evliyiz ve çocuğumuz olmadı.... eşim azosperm 2 yıllık evliyken öğrendik... ve 2005 yılında özel bi hastanede eşime mikrotese yapıldı sonuç olarak canlı cansız hücre bulunamadı.....:1no2:
biz umutsuz vakayız yani.. fakat kök hücre ile ilgili olarak dr.lara bi takım sorular soruyorum zaman zaman.... ve bize büyük gelişmeler kaydediliyor denildi... bizde ümitle ve sabırla bekliyoruz bakalım ALLAH hayırlı kapılar açar inşallah .. herbirimiz için........... sabırla ve duayla mücadeleye devam...........
canımm allah yardımcın olsun ama tıpta cozum mutlaka vardır ...ALLAH UMITLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN...
:teselli:
kızlllar 19 haziranda yaptırdığımız tesenin sonucunu aldım bugün sonucu vbern hemşireyi atlayıp üstüne dövecektim sonuç negatif şansına küs demezmi iyiki görev başındaydı yoksa bütün sinirimi ondan çıkarcaktım hastaneden çıktım bornava sokaklarında ağlaya ağlaya saatlerce dolaştım bilmiyom eve geldim hiç konuşmadan yattım beynim uyuştu resmen bi akıl verin kızlar
kızlllar 19 haziranda yaptırdığımız tesenin sonucunu aldım bugün sonucu vbern hemşireyi atlayıp üstüne dövecektim sonuç negatif şansına küs demezmi iyiki görev başındaydı yoksa bütün sinirimi ondan çıkarcaktım hastaneden çıktım bornava sokaklarında ağlaya ağlaya saatlerce dolaştım bilmiyom eve geldim hiç konuşmadan yattım beynim uyuştu resmen bi akıl verin kızlar
sanırım bugün bu durumu bi daha kabulendim 6 ay sonra son şansımızı denemeye karar verdik bu arada aklınıza keçi boynuzu hariç ne vitamin geliyosa kullandığınız ilaç varsa benimle paylaşırmısınız
sanırım bugün bu durumu bi daha kabulendim 6 ay sonra son şansımızı denemeye karar verdik bu arada aklınıza keçi boynuzu hariç ne vitamin geliyosa kullandığınız ilaç varsa benimle paylaşırmısınız[/QUOTEbende eşime keçi boynuzu..arı poleni..yediriyorum sabah aç karnına..ceviz..bide adacayı günde 1 tane...
ama televizyonda keçiboynuzunu 2-3 tanesini alıp suda haşlayın için demişlerdi..ben pekmezini yedirmiştim...
umut dünyası işte..
ÇOK ZOR,BİR YAŞAMI PAYLAŞABİLMEK.İYİ-KÖTÜ HER AN BİR BAŞKA VARLIKLA ET-TIRNAK OLABİLMEK..TANRININ KADINA BAHŞETTİĞİ EN BÜYÜK ERDEMDİR ANNE OLABİLMEK...VE BİZ BU YOLDA DİĞER KADINLARIMIZDAN ÇOK FARKLI BİR YOLA SAPIYORUZ...EŞİMİZİN SEVGİSİ VE ANNELİK DUYGUSUNUN ARASINDA SIKIŞIP KALIYORUZ..HANGİSİ AĞIR BASIYORSA O TARAFIMIZLA AVUNUYORUZ..Bİ UMUT PEŞİNDE BELKİ BİR MUCİZE OLUR DİYE HER ŞEYİN TAKDİRİ YÜCE ALLAHTIR DİYEREK ONA SIĞINIYORUZ...AMA BİR ŞEYİ BİLİYORUZ Kİ BİZİ ANCAK BU DURUMDA OLAN BİR KİŞİ ANLAYABİLİR...:enbuyukkk::enbuyukkk:
harikasın! evet bizi bizden başkası anlamıyor. 7 yıllık evliyim ve 5 yıldır da eşimin azosperm olduğunu biliyoruz. Allah'a şükür PESA ile yeterince sperm bulunabiliyor ama nedense, 3 denemedir mikroenjeksiyon yapılıyor, bir türlü hamile kalmayı başaramadım. başaramadım diyorum çünkü tedavi süresince her şey yolunda gidiyor, transfer yapılıyor ve sonuç her defasında negatif!!!!
sevgili vavelya, umarım her şey istediğiniz dilediğiniz gibi olur. benim eşim 15 yaşında kabakulak geçirmiş. bir hayli ağır geçirmiş ama ailesi pek önemsememiş. altı üstü bir kabakulak geçer demişler. eskişehir osmangazi üniversitesinde kanallar tıkalı deyip bir operasyonla açmaya çalıştılar ama olmadı. sonra ist. memorial hastanesine gittik. ürolog semih özkana kanallarını açtırmak için gittik ama doktor bey sadece elle muayene ettiği halde sende kanal manal yok deyip kestirip attı ve hemen sizi alt kattaki tüp bebek bölümüne götüreyim doktorlarımızla görüşün dedi. ne olup bittiğini anlayamadan tedaviye başlamıştık bile. şimdi yine başka bir ürolog senin kanalların var, açılabilir ama normal sayıdaki spermi sağlamak yıllar alır daha genç yaşta olsaydın şimdi normal sayıya ulaşırdı diyor(eşim 34 yaşında) senin eşin hiçbir rahatsızlık geçirmediyse genetiktir genetiğine baktırdılar mı(kanından) ? bizim bakıldı normal çıktı, normal çıkmayınca devlet rapor vermiyor zaten.
denemeyi nerde yapacaksınız? bol şans!
harikasın! evet bizi bizden başkası anlamıyor. 7 yıllık evliyim ve 5 yıldır da eşimin azosperm olduğunu biliyoruz. Allah'a şükür PESA ile yeterince sperm bulunabiliyor ama nedense, 3 denemedir mikroenjeksiyon yapılıyor, bir türlü hamile kalmayı başaramadım. başaramadım diyorum çünkü tedavi süresince her şey yolunda gidiyor, transfer yapılıyor ve sonuç her defasında negatif!!!!
canım merhaba bu durumda doktorun bilgi ve tecrübesi çok önemli 3 denemeyide aynı yerdemi yaptırdın?