ayy şu anda yazdıklarını okudum inanazmazsınhaline aglamaklı oldummm sanki bu hayat insanlara nasıl yönlerini gösteriyorr senin mücadelene çokk saygı duydummm ilk önce allah izn verirse olur canım
geldimm ama yoksunn
mrb arkadaşlar bizde de azosperm sorunu var henüz bir tedaviye başlamadık ama eylülden sonra düşünüyoruz bakalım hayırlısı olsun artık. benim eşimde sperm üreten kanallardan bir tanesi yok ancak tüp bebekle olur dedi doktor mikro tese olucak.biz o zamana kadar keçiboynuzu pekmezi ve keçiboynuzu kürünü uygulıyoruz bakalım hayırlısı artık.ben hastane olarakta alman hastanesi ve emre bakırcıoğlunu düşünüyorum.kısmette varsa anne baba olmak olur allah hakkımızda hayırlı oalnı versın arkadaşlar.
bizim fsh 18 idi , eşim bitkisel kür falan kullanmadı ve sperm bulundu . buarada ben emre beyden hoşlanmıyorum kendi hastalarının bir kısmını tansel bey ameliyat ediyor onu duydum için ben tansel beyde başladım ve çok memnun kaldım. hatta aynı gün ameliyat olan bi arkadaş vardı emre beyin hastasıyız tansel beyin yapcağını öğrendiğimizde çok ağladım tanımıyoruz bile demişti .
merhaba vavelya... benimde eşim azosperm ve bizde yeni tedaviye başladık en son gittiğimiz hastanede eşimimde sperm bulundu ve şu an önümüzdeki hafta inş yumurta toplama işlemine başlanacak.Allah böyle bir duygudan kimseyi mahrum etmesin .seninde yolun açık olsunn cnm
Merhaba arkadaşlar eşimde doğuştan kısırlık nedeniyle kromozom tahlilleri yaptırdık, kromozom tahlil sonuçlarında 46 kromozom olması gerekirken 47'nci kromozom XXY çıktı, bu yüzden anne tarafından gelen bir kromozom olan XX kromozomu yüzünden AZOSSPERMİK çıkmış bulunmakta. Bu yüzden Mikro TESA yöntemi önerdiler. Biz İzmirde tedavi yaptırıyoruz,,Eğer sizinde buna benzer bir kromozom bozukluğu varsa yazarmısınız tedavi yöntemleri ve gebe kalma olasılığı ne durumda acaba. Saygılarımlaa....