Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım Lamyay arkadaşımızın besmelelerini okuduk ama 2055 olmuş. Dil alışkanlığı :18:

günaydınlarrr canlarrrr güzel bir haftamız olsun inşş

Çok geçmiş olsun canım. Bizde pamukkaleye gittik. Eşime bakan doktor pek bişey dememiş Hatta ne var benimde olmayabilir burda bisürü radyasyon alıyorum demiş. Çok basite almış. Herhangi bi tedaviye yönlendirmemiş. Biz kadın doğumuna gitmedik. Genetik teste yönlendiriyorsa gitmemiz iyi olurdu aslında. Neyse biz burdaki arkadaşların yönlendirmesiyle Celalettin Hocaya gidicez bu hafta Nasipse İnşallah. Celalettin bey 2 gün izin alın gelin dedi. Bizde çalışıyoruz ikimizde ama izinlerimizi ayarladık çok şükür. Sizede tavsiyem bir an önce Celalettin beyle irtibata geçin. Allah tez zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

canım benim eşim inmemiş testisden dolayı azosperm olmuş 12 yaşında testisleri indirmişle ama çok geç bir yaş tabiki
2011'de micro tese oldu 3 tüp sperm bulundu 2 olumsuz tüp bebek yakın bir zamanda 3.deneyeceğim Allah nasip ederse
2011 den beri ilk defa sperm testi yaptırdı eşim 1 tane bile çıkış yok malesef
Rabbim büyük diyip sabır ediyorum başka çarem de yok

sağol canım Allah razı olsun inşallah başka testlerde görürüz

sağol canım Allah razı olsun

cnmmm ..üzülme Allah ne büyük ki bu topik ne muzcizeler gördü,daha gerçek yaşamımızda duyduklarımız hariç.burdaki herkesin yüreği çook büyük dualarımız seninle...
sağol canım Allah razı olsun dualarınız yeter

evet canım en azından 1 tüp sperm bizi bekliyor en azından tesellimiz böyle

evet cnm çook yeni.bugün kese için gititik.kalp atımı da başlamış dediler.2 hafta sonra yine gidicez kalp atışı için.
maşallah canım inşallah hayırlısıyla kalp atışlrınıda duyucaksın

sağol cemremcim artık geçti ilk duyunca insan üzülüyor ister istemez ama şimdi daha iyiyim
Arkadaşlar 29 ağustosda sezeryanla kızım selin doğdu. Darısı hepinizin başına inşallah.
tebrikler Allah bizlere de nasip eder inşallah
canım üzüldüm sonuca ama kıyamam sana yıpratma kendini çok şükür dondurulmuşlarınız var
inş bu denemende yüzün gülecek mucizen gelecek canım arkadaşım
bende ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama şimdi daha iyiyim canım arkadaşım inşallah dediğin gibi bu sefer de benim
mucizem de gelir

eynisa yaşadığın şey gerçekten mucize gibi birşey inşallah bir saha ki ay gerçeğini yaşarsın Allah yardımcın olsun
spermler birden çıkış yapabilir inşallah arkadaşım Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

sağol canım üzüldüm ama geçti çok şükür Rabbim sabrını veriyor.
inşallah yakın bir zamanda tüp bebek deneyeceğiz o zaman Rabbim bana da mucizemi yaşatır.

canım inşallah başka sefere yine de güzel bişey bir anlık bile hissetmek, mucizelere her zaman inanmak lazım :) Allah uzun uzun 9 ay hamile kalmanı nasip etsin en kısa zamanda ...

pıtırcık canım doğasandeva arkadadasımızın duasını okudum inşllh Allah kabul eder..

bugunlerde test yaptıran arkadaslarımız varmı guzel haberler duyalım ve kızlar bende sıze bı haber vermek ıstıyorum bende uzun zamandır gıremıordum topığe, bende eyınas arkadasımız gbı kımyasal gebelık gecırmısım yanı doktorumuz öyle soyledı

cnm bu kimyasal gebelik psikolojik galiba nedense benimde adetim bu ay 15 gün kadar geç geldi
test yapmamakla inat ettim ama dayanadım yaptım tabiki bişey yoktu yaptığım gün adetim geldi
kimyasal gebeliği nasıl anladın dr mı gittin kanmı verdin yada kan vermişmiydin gebeli olunca kimyasalı bile güzel sanki :))

evet canım kan verdım 6.24 cıktı sonucum ıkı gun ıcınde tekrar kan vermemı ıstedı verdıgımde 3.20ye dustu derken 0.01 buldu canım

s.a canlar gece apart topar hast.yattım yine kanamam var,kanaman çok artarsa apar topar doguma bile gidebilirsin diyor doktor.

okudum canımm ALLAH kabul etsin

Estagfirullah canim Allah razi olsun ...
Insallah yuzumuz guler rabbim mutlu haberler nasip etsin bizede insallah
Listede adima okunacagini gorunce cok heyecanlandim kalbim pir etti....

Son düzenleme:
Canim lamlay arkadasimizin besmelelerini okudum allah kabul etsin tez vakitte hayirlisiyla kurban oldugum allahim ona meleklerini nasip etsin insallah
amin canim binlerce kez amin...insallah testimizde sperm cikar bu sefer ..Rabbim sifamizi verir insallah

s.a canlar gece apart topar hast.yattım yine kanamam var,kanaman çok artarsa apar topar doguma bile gidebilirsin diyor doktor.

canım geçmiş olsunnnn.
Allah yardımcın olsun...
canım bütün kalbimle dualarım seninleee...
hakkında hayırlısı olur inş.
bebişler direndi inş bundan sonrada direnecek ve sağsalim kucağına alacaksın canım inşşş.
gelişmelerden haberdar et tatlım...

dogadandeva arkadasimizin besmelelerini okudum Rabbim esine sifa versin insallah,bu dertten kurtarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…