Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LAMYAY İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
22 eylül pazardan ------------- 24 eylül salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
3-- tülay20 …………………………… 2000
4—cemrem29 …………………………… 2000
5—denizbulutu …………………………… 2000
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000
10—cicek00 ……………………………. 2000
11—balım1905 ……………………………. 2000
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2000
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000
16—hasretim01 ………………………….. 2000
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000
19—ese44 ……………………………... 2000
20—kader60 ……………………………… 2000
21—doğadandeva…………………………. 2000
22—lamyay ……………………………… 2000
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000
25—papatyainci ………………………….. 2000
26—pembe85 …………………………….. 2000
27—yeşil034 ……………………………… 2000
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000
30—derya06……………………………….. 2000
31—edebal………………………………… 2000
32—sağanak ………………………………. 2000
33—esmerimyarim ………………………… 2000
34-- ucubirarada …………………………… 2000
35—papatyayarim …………………………… 2000
BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
inşallah canım ben 28 eşim de 31 yaşında canım bu durumu daha yeni öğrendik.Açıkçası eşime bakan dr ameliyat falan pek bişey demedi bizi kadın doğuma yönlendirdi, benim kontrolüm için ve de zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisini önerdi.Szin de mi probleminiz bizimle aynı ?bebeğiniz oldu mu?
canım benim eşim inmemiş testisden dolayı azosperm olmuş 12 yaşında testisleri indirmişle ama çok geç bir yaş tabikiYeşil canım sperm testimi yaptırmıştınız,listedeki yeşil sensin dimi,3 tüp sperm bulunmuş neoldu tatlım durumunuzdan biraz bahsedermisin,kusura bakma diğer arkadaşlar biliyordur ama ben kaçırmışım,
sağol canım Allah razı olsun inşallah başka testlerde görürüzcanım seni anlıyorum.
ağla tatlım açılırsın. ama kendini de eşini de yıpratma.
zamanı değilmiş...
inş daha sonraki testlerde çokça görülür.
biliyorum ne yazsak boş.biliyorsun ,idrak ediyorsun ,Rabbim ol derse olacak diyorsun amaaa
teselli olmuyor .
Rabbim sabır versin....
sağol canım Allah razı olsuncanım gözün aydın İNŞ o büyümeyen nodül yok olur da eşin tamamen kurtulur.küçük minnakınız babasının uğuru olcak İNŞ.
ALLAH sabır versin canım.herşeyde olduğu gibi vardır bunda da hayır .bu sizi üzen son test olsun.bundan sonraki testlerde bool bol çıksın da yüzünüz gülsün.ALLAHIN izniyle hayırlı evlatlara sahip olursunuz.
sağol canım Allah razı olsun dualarınız yetercnmmm ..üzülme Allah ne büyük ki bu topik ne muzcizeler gördü,daha gerçek yaşamımızda duyduklarımız hariç.burdaki herkesin yüreği çook büyük dualarımız seninle...
evet canım en azından 1 tüp sperm bizi bekliyor en azından tesellimiz böyleMaaşallah prensenlere hep iyi olsunlar inşallah..
tabi cnm 2 bebek taşıyosun hamilelik ilerledikçe böyle sorunlar çıkıcaktır ama dediğin gibi değer onlar için çok şükür bugünümüze
Rabbim diğer arkadaşlarımızda bu aşamalara getirsin inş.sağol cnm dikkat ediyodum ama kaptım şifayı..
Sağol tatlımm.evt ilaç kullanamıyorum sıcak şeyler içiyorum
bakalımm inşallah çabuk geçer.
naz iyi teyzesii onun keyfi yerindee içerdennnn vuruyooooo tekmeleri.
sen nasılsın nasıl gidiyoo okull ..
Canım bende seni merak ettim test sonucunuzu öğrenmek için girdim ama çıkmamışş üzüldüm..
cnm orda 1 tüp sperminiz var en azından..:26:
maşallah canımevet cnm çook yeni.bugün kese için gititik.kalp atımı da başlamış dediler.2 hafta sonra yine gidicez kalp atışı için.
sağol cemremcim artık geçti ilk duyunca insan üzülüyor ister istemez ama şimdi daha iyiyimcnm öncelikle vardır hayır diyorum bizde öel böle olucak derken bak kaldı beklemedeyiz:26:
evet emre bey 19 unda gelicek dedilerdi bi daha görüşmedim ben cnm bildiğim kadarıyla seminerler oluyormuş o yüzden günler uymaya bilir süleyman bey bile bayramdan sonra yok galiba bende tam net bilmiyorum da:44:
deme öle cesaret bulursun meleğine kavuşmak için neler neler cesaret ediyoruz bilsen cnm inşlhh bi daha ki adetinde başlarsın belki o zamana kadar eşin test yapar ameliyata gerek kalmaz sizin spermcikler size merhabaa der.. inşlh eşin ikna olur test yapmaya de cnm sende ameliyat ve tedavi öncesi bi baktırsın belki süprizlerle karşılaşacaksınız blli olmaz
cnm biz bekelmedeyiz eylül sonu ekim başı gibi test yapıcak eşim bakalım çıkarsa dondurulacak çıkmazsa da takdir alalhın biz bekliyoruz zaten ben raporumu almadım dondurdum bekletiyorum eğer sperm çıkarsa alıcam raporu çıkmazsa bari aylarım boşa gitmesin inşlh çıkarda hemen kullanırım şu raporu cnm senin rapor çıkalı ne kadar oldu ki sen rapor yanıcak diye korkuyorsun
yeşilim cnm seni anlıyorum haklısın ama bu kadar üzme kendini genede denemelik dondurulmuşların var bununla meleğine kavusacaksın işnşlhhhh
ayy cnm meleğinin kalp atışları bile başlamış maşalhh
cnm darısı kalp atışını duymaya , cinsiyetini öğrenmeye, doğuma ,hayırlısıyla kucağına almaya olsun güelim sağlıklı ve huzurlu bi gebelik geçirmen dileğiyle tatlım bizeri unutma dua et bize sıra artık inşlh bizlere gelsin
cnm sonuçlar güzel bence de inşlh güzel haberler alır eşin bizde burda seviniriz seninle belki test te veriri eşin gittiğinde inşlhh testte de rakamlar bol bol yazar![]()
tebrikler Allah bizlere de nasip eder inşallahArkadaşlar 29 ağustosda sezeryanla kızım selin doğdu. Darısı hepinizin başına inşallah.
bende ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama şimdi daha iyiyim canım arkadaşım inşallah dediğin gibi bu sefer de benimcanım üzüldüm sonuca ama kıyamam sana yıpratma kendini çok şükür dondurulmuşlarınız var
inş bu denemende yüzün gülecek mucizen gelecek canım arkadaşım![]()
eynisa yaşadığın şey gerçekten mucize gibi birşey inşallah bir saha ki ay gerçeğini yaşarsın Allah yardımcın olsunarkadaşlar iyisinizdir umarım.ben hem sevinip hemde üzülüyorum.bugün kadın doğuma gittim.kimyasal gebelik geçirmişim.doktora eşimin azosperm olduğunu söylemedim.sağlıklı olmayan sperm veya yumurtanın döllenememesinden kaynaklandığını söyledi.yalnız içerden kanama yapan kistim olduğunu söyledi.bunun için ilaca gerek yok dedi.adet ile birlikte atılırmış.ben bunlara rağmen çok ama çok sevinçliyim.azosperme rağmen demek ki kimyasalda olsa hamile kalabilmişim.ya menegon yada eşimin kullandığı macun işe yaramış.ben aslında bebeğin içerde kist olarak kaldığını düşünüyorum.çünkü ben hala adet olmadım ve adetle beraber atılacağını düşünüyorum.
sağol canım üzüldüm ama geçti çok şükür Rabbim sabrını veriyor.canım şimdi okudum sonucu gördüğünde üzülmen ağlaman çok normal ağla içini boşalt rahatla ama lütfen umudunu kesme benim eşimde 7 yıl boyunca normal verdiği testler hep sıfır çıktı saatlerce o kağıda bakardım sanki sonuç değişecekancak amaliyatla bulundu belki tıkanıklık falan vardır .çünkü normal çıkış olmayınca sperm yok anlamına gelmiyor .derinlerde içerde bir yerlerde sıkışıp kalıyormuş onuda basit operasyonla buluyorlar .bu topikte kimlere şahit olduk sizdende hayırlı haberler gelecek her zaman umudumuz var canım benim kendini yıpratma lütfen
![]()
arkadaşlar iyisinizdir umarım.ben hem sevinip hemde üzülüyorum.bugün kadın doğuma gittim.kimyasal gebelik geçirmişim.doktora eşimin azosperm olduğunu söylemedim.sağlıklı olmayan sperm veya yumurtanın döllenememesinden kaynaklandığını söyledi.yalnız içerden kanama yapan kistim olduğunu söyledi.bunun için ilaca gerek yok dedi.adet ile birlikte atılırmış.ben bunlara rağmen çok ama çok sevinçliyim.azosperme rağmen demek ki kimyasalda olsa hamile kalabilmişim.ya menegon yada eşimin kullandığı macun işe yaramış.ben aslında bebeğin içerde kist olarak kaldığını düşünüyorum.çünkü ben hala adet olmadım ve adetle beraber atılacağını düşünüyorum.
pıtırcık canım doğasandeva arkadadasımızın duasını okudum inşllh allah kabul eder..
Bugunlerde test yaptıran arkadaslarımız varmı guzel haberler duyalımVe kızlar bende sıze bı haber vermek ıstıyorum bende uzun zamandır gıremıordum topığe, bende eyınas arkadasımız gbı kımyasal gebelık gecırmısım yanı doktorumuz öyle soyledı
cnm bu kimyasal gebelik psikolojik galiba nedense benimde adetim bu ay 15 gün kadar geç geldi
test yapmamakla inat ettim ama dayanadım yaptım tabiki bişey yoktu yaptığım gün adetim geldi
kimyasal gebeliği nasıl anladın dr mı gittin kanmı verdin yada kan vermişmiydin gebeli olunca kimyasalı bile güzel sanki :))
ESE44 İÇİN besmele okuyoruz
ARUNA -------- ESMA ----- PAPATYAİNCİ------ EDA09------ SAĞANAK TAN HABER BEKLİYORUZ ZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
13 eylül cumadan -------------- 15 eylül Pazar saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2055 .=okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2120 ..=okudu
3-- tülay20 2055 ..=okudu
4cemrem29 2055 ..=okudu
5denizbulutu 2055 ..=okudu
6zambak06 . 2055 .=okudu
7aruna 2055
8alev99 . 2120 ..=okudu
9ecrin23 . .. 2055 ..=okudu
10cicek00 . 2055 ..=okudu
11balım1905 . 2055 ..=okudu
12ervae . 2055 .=okudu
13huzuryolu 2055 .=okudu
14bengusuu . 2055 .=okudu
15esma 2055
16hasretim01 .. 2055 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2055 ..=okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. 2055 .=okudu
19ese44 ... 2055 ..=okudu
20lamyay 2055 .=okudu
21mavimenekşe .. 2055 =okudu
22seval0817 2055 .=okudu
23papatyainci .. 2055
24pembe85 .. 2055 ..=okudu
25yeşil034 2055 ..=okudu
26-- ecrin_bebek .. 2055 ..=okudu
27eda09 2055
28derya06 .. 2055 ..=okudu
29doğadandeva . 2055 .=okudu
30edebal 2055 ..=okudu
31sağanak . 2055
32esmerimyarim 2055 ..=okudu
33-- ucubirarada 2055 ..=okudu
34papatyayarim 2055 =okudu
Estagfirullah canim Allah razi olsun ...slm arkadaşlar ben geldimm
nasılsınız bakalım?
lamyayın listesini de geciktirdim....kusura bakmayın :26::26::26:
lamyay canım hakkını helal et.
listeni geciktirdim.
acil memlekete gitmemiz gerekti.memlekete gittik geldik.
yeni geldik eşyaları bile yerleştirmeden topiğe attım kendimi.....
listeyi ayarlayayım diye....
eşim gülmekten yıkıldı....çantamı bir atışım ve bilgisayarı bir açışım var kiiiiii
topik olmasa napacaktın diyor .....
iyki varsınız![]()
amin canim binlerce kez amin...insallah testimizde sperm cikar bu sefer ..Rabbim sifamizi verir insallahCanim lamlay arkadasimizin besmelelerini okudum allah kabul etsin tez vakitte hayirlisiyla kurban oldugum allahim ona meleklerini nasip etsin insallah
s.a canlar gece apart topar hast.yattım yine kanamam var,kanaman çok artarsa apar topar doguma bile gidebilirsin diyor doktor.