Estagfirullah canim Allah razi olsun ...
Insallah yuzumuz guler rabbim mutlu haberler nasip etsin bizede insallah
Listede adima okunacagini gorunce cok heyecanlandim kalbim pir etti....
s.a canlar gece apart topar hast.yattım yine kanamam var,kanaman çok artarsa apar topar doguma bile gidebilirsin diyor doktor.
s.a canlar gece apart topar hast.yattım yine kanamam var,kanaman çok artarsa apar topar doguma bile gidebilirsin diyor doktor.
canlarrrrrrrr biz geldikkkkkkk
bugün kontorlümüz vardı 16+2 olduk
cinsiyette belli olacaktı heyecanla gittik dr ne diyecek diye...
hep içimizden kız geçiyordu ama bebişimizzzzz erkekkkkkkkkk
inş prensimi üzmemişizdirrrrrrrr eşim hep "kızım" diye sevmeye çalışıyordu da kızıyordum "erkekse üzülür bebişim öyle sevme" diye...
çok şükür gelişimi çok iyi dedi dr 153 gr olmuş miniğim
bidahaki kontrolümüz bayramdan sonra...
küçük yiğeninizle dua ediyoruz hepinizeeeeeee rabbim hepinize sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin en kısa zamanda inş
Cnm cok cok uzuldum insallah bebislere ve sana hic bi sey olmicak gunu gelince meleklerini kucagina alcaksin insallah.dualarim hep seninle hayirli haberlerini bekliyorum.s.a canlar gece apart topar hast.yattım yine kanamam var,kanaman çok artarsa apar topar doguma bile gidebilirsin diyor doktor.
Oy oy oyyyy prensmis he biz yanildikMasallah cnm buyumus minnakin.oo artik minnakta denmez pasaya simdi Cnm sonuna kadar boyle gitsin darisi bizlere olsncanlarrrrrrrr biz geldikkkkkkkbugün kontorlümüz vardı 16+2 olduk cinsiyette belli olacaktı heyecanla gittik dr ne diyecek diye...hep içimizden kız geçiyordu ama bebişimizzzzz erkekkkkkkkkk inş prensimi üzmemişizdirrrrrrrr eşim hep "kızım" diye sevmeye çalışıyordu da kızıyordum "erkekse üzülür bebişim öyle sevme" diye...çok şükür gelişimi çok iyi dedi dr 153 gr olmuş miniğim bidahaki kontrolümüz bayramdan sonra...küçük yiğeninizle dua ediyoruz hepinizeeeeeee rabbim hepinize sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin en kısa zamanda inş
Benimmmm minik damadımm sonunda belli etti kendini
Tekrar gözünüz aydın cnm hayırlı olsun..hepp iyi haberlerini alın inşallahhhhh:26:
aynı bizim hesaba döndü sizinkide koçişte hep "oğlum" diye seviyodu bende ya kızsa üzülür diyodum öylede oldu.
sağlıklı olsunlardaaa yeterki..
Rabbimmmm diğer arkadaşlarımızdaaa hayırlısyla nasip etsin inşallahhh:26::26:
Oy oy oyyyy prensmis he biz yanildikMasallah cnm buyumus minnakin.oo artik minnakta denmez pasaya simdi Cnm sonuna kadar boyle gitsin darisi bizlere olsn
canlarrrrrrrr biz geldikkkkkkk
inş prensimi üzmemişizdirrrrrrrr eşim hep "kızım" diye sevmeye çalışıyordu da kızıyordum "erkekse üzülür bebişim öyle sevme" diye...
küçük yiğeninizle dua ediyoruz hepinizeeeeeee rabbim hepinize sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin en kısa zamanda inş
gözünüzaydın canım demek oğluşun olacak ne güzel allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah..canlarrrrrrrr biz geldikkkkkkk
maşallah maşallah paşa geliyorrr sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin rabbim.
gözünüzaydın canım demek oğluşun olacak ne güzel allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah..
DOĞADANDEVA İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
19 eylül perşembeden -------------- 21 eylül cumartesi saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055 ….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1925
3-- tülay20 …………………………… 2055
4—cemrem29 …………………………… 2250 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2055
6—zambak06 ……………………………. 2055
7—aruna …………………………… 2055 ….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055 …..=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2055 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2055
12—ervae ……………………………. 2055
13—huzuryolu …………………………… 2055
14—bengusuu ……………………………. 2055
15—esma ……………………………… 2055
16—hasretim01 ………………………….. 2055 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2055
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2055 …..=okudu
19—ese44 ……………………………... 2055
20—doğadandeva…………………………. 2055
21—lamyay ……………………………… 2055 ….=okudu
22—mavimenekşe ……………………….. 2055
23—seval0817 …………………………… 2055
24—papatyainci ………………………….. 2055
25—pembe85 …………………………….. 2055 …..=okudu
26—yeşil034 ……………………………… 2055
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2055
28—eda09 ………………………………… 2055
29—derya06……………………………….. 2055
30—edebal………………………………… 2055 …..=okudu
31—sağanak ………………………………. 2055
32—esmerimyarim ………………………… 2055 ….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2055 …..=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2055 ….=okudu
merhaba kızlar...
nasılsınız uzunnn zamandır giremedim... kendimi toparlamayla meşguldüm... 2 ay oldu neredeyse m.tese ameliyatı olalı...
o dönemde yanımda oldunuz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
şimdi neler yapıyorum diye merak ederseniz...
nefes almaya çalışıyorum, hayata tununmaya çabalıyorum... ve insanlardan neftet etmemeye...
bir sürü yakın (!) arkadaşım vardı çok sık görüştüğüm şimdi kapımı bile çalmıyorlar...
bizler sadece çocukla imtihan olmuyoruz. kul kulla imtihan oluyor... düşene bir tekmede sevdiklerinden geliyor, sen tutunacak bir dal
ararken herkes sana yüz çeviriyor... gerçi en yakınlara bile artık bişey diyemiyorum.. bu süreçte kayınvaldem bir kere bile ne
hissettiğimi sormadı, ben 25 yaşında hiçbir zaman anne olamayacağımı öğredim bunun altında ezilirken üzülürken oğluyla haber
gönderiyor ki ;her anne oğlunun çocuğunun olmasını ister... geline söyle bişey demesin.
benim annemde ağlayarak diyor ki 'kızımmm bu senin kaderinse hep yanında olacağım, hep sana destek olacağım,...'
biliyorum belki canınızı sıkıyorum ama yemin ediyorum ki sizden başka beni anlayan yok...
neyse birazda iyi şeylerden bahsedeyim....
celalettin hocaya gidebildik sonunda bir sürü test yapıldı karyotip bile yoktu... sonuçları bekliyoruz şimdi . sperm testi çıktı gerçi ama
farklıydı biz şimdiye kadar bu kadar geniş kapsamlı test yaptırmadık raund cell sayımı 500.000 cc diyor ne demekse artık, testin
üst tarafında ise sperm- raund cell 7-8 diyor.. bilen varmı bunlar ne demek..????
bahar canım hayırlı olsun... bir prens doğacak desene..
cnm bu kimyasal gebelik psikolojik galiba nedense benimde adetim bu ay 15 gün kadar geç geldi
test yapmamakla inat ettim ama dayanadım yaptım tabiki bişey yoktu yaptığım gün adetim geldi
kimyasal gebeliği nasıl anladın dr mı gittin kanmı verdin yada kan vermişmiydin gebeli olunca kimyasalı bile güzel sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?