- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
herkese günaydın hayırlı pazarlar nasılsın flizciğim düzeldin mi nezle grip geçti mi canım bu bahar havalarına dikkat etmek lazım geçmiş olsun naza ve kendine iyi bak bende aşı vurunmuştum kolumun ağrısından yazmadım kusura bakma kolum taş kesildi şimdi biraz iyi ,benim ikizler beni korkutup duruyorlar teyzesi Allahım hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin .
Bugün biraz daha iyiyim canım çok şükür..Allah razı olsun.
Evt havalardan oldu sanırım ne kadar dikkat etmeye çalışsamda geldi buldu neyse Rabbim beterinden korusun.
Sanada geçmiş olsun cnm bu ilk aşımı senin yoksa ikincimi benim ilkinde sadece ilk gün biraz ağrıdı , haftaya pazartesi
2. dozu vurulucam...Bundan sonra korkutmazlar annnesi inş...
Aminnnn cnmmmmm..sağ sağli alalım inş.
hastahaneye karar vermedisiniz sanırım daha..Rabbim iyi insanlarla karşılatırsın inş cnm bundan sonra..
bende daha bi yere başlamadımm.
canım benim ilk dozdu 23 haftada yapıldı hast.olduğum için geç kaldık bir sorun olmaz dediler inş.olmaz 1 aysonra 2.doz olacakmış .şükür biraz daha iyimişsin atlatmışsın hamileyken herşey dahada zor oluyor çünkü.evte canım hast.henüz karar vermedik bir kaç adres aldık yarın gideceğiz görüşmeye .hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim karşımıza hayırlı eller çıkarsın inş.nazın hareketlerini hissediyorsun değil miBugün biraz daha iyiyim canım çok şükür..Allah razı olsun.
Evt havalardan oldu sanırım ne kadar dikkat etmeye çalışsamda geldi buldu neyse Rabbim beterinden korusun.
Sanada geçmiş olsun cnm bu ilk aşımı senin yoksa ikincimi benim ilkinde sadece ilk gün biraz ağrıdı , haftaya pazartesi
2. dozu vurulucam...Bundan sonra korkutmazlar annnesi inş...
Aminnnn cnmmmmm..sağ sağli alalım inş.
hastahaneye karar vermedisiniz sanırım daha..Rabbim iyi insanlarla karşılatırsın inş cnm bundan sonra..
bende daha bi yere başlamadımm.
cemrem canım nasılsın neler yapıyorsun yakında başlıyacaksınız değil mi ,rapor işlerini hallettin değil mi,şimdi okula başlıyorsun dersler bire bir ha ne güzel maşallah Allah azminin karşılığını versin hamiş hamiş git derslereCnm ben dun sana yazdim gormedin galiba nasilsin diye:44:
Ama olsun sukur iimissin cnm inslh bi daha gelip sizi bulmaz gripcnm bol bol c vitamini ye guzelim
iim cnm sağol asıl seni sormalı minikler seni korkutup duruyo inşlh sağlıkla kucağına gelrlerdecanım benim ilk dozdu 23 haftada yapıldı hast.olduğum için geç kaldık bir sorun olmaz dediler inş.olmaz 1 aysonra 2.doz olacakmış .şükür biraz daha iyimişsin atlatmışsın hamileyken herşey dahada zor oluyor çünkü.evte canım hast.henüz karar vermedik bir kaç adres aldık yarın gideceğiz görüşmeye .hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim karşımıza hayırlı eller çıkarsın inş.nazın hareketlerini hissediyorsun değil mi
cemrem canım nasılsın neler yapıyorsun yakında başlıyacaksınız değil mi ,rapor işlerini hallettin değil mi,şimdi okula başlıyorsun dersler bire bir ha ne güzel maşallah Allah azminin karşılığını versin hamiş hamiş git derslere
hoşgeldin cnm liste gecikse olur ne var tatlımslm arkadaşlar ben geldimm
nasılsınız bakalım?
lamyayın listesini de geciktirdim....kusura bakmayın :26::26::26:
lamyay canım hakkını helal et.
listeni geciktirdim.
acil memlekete gitmemiz gerekti.memlekete gittik geldik.
yeni geldik eşyaları bile yerleştirmeden topiğe attım kendimi.....
listeyi ayarlayayım diye....
eşim gülmekten yıkıldı....çantamı bir atışım ve bilgisayarı bir açışım var kiiiiii
topik olmasa napacaktın diyor .....
iyki varsınız
ayyy tatlım ya insallah .haklısın umudumuzu kesmemek lazım çölde bile bitki yeserten o büyük rabbim deyilmi ben de inanıyorum aslında .vakit bulabilirsem ben de gitmeye calısacam canım muhane için ama bakalım ama zor.canım benim senin yüregin daha büyük cok tsk ederim tamam canım sen ekle listeye birbirimize o kadar ihtiyacımız varki insallah rabbimin yardımıyla asacagız hepimiz bu sorunu veeeeeeeeee bir gün bebeklerimizin yaramazlıklarını anlatacaz insallah buralardan .bazen düşünüyorumda bizim bebekler anne karnındayken internet kuşu olup cıkacaklar:)
cnm gözünden kaçtı sanırım ben okudumAllah razı olsun senden ilgilendiğin için bize rehberlik yaptığın için
selam kızlar celalettin hoca eşime pregenly 5000 verdi bugün başladık hastanede yaptırdık bu iğneyi evde kendimiz öğrenip yapabilirmişiz dedik sağlık memuru bizi azarladı öyle saçmalıkmı olur diye burdan okumuştum ben daha önce iğneyi kendi uygulayanlar vardı evde yapılsada oluyo yani demi onu öğrenmek istedim eşim resmi formayla çalıştığı için sürekli haastaneye gidip iğne yaptırmak istemiyo evde yaptırmak bizim için daha iyi olcak..
Kizlar selam,
Esim 23 ekimde sperm testi yapacak. Oncesinde bir umut sperm cikar belki diye keciboynuzu pekmezi aldim. Bir yandan da korkuyorum fsh i arttirir mi diye. Kullananlar yan etkisini gorenler beni bilgilendirebilir mi? Nasil kullanmak gerekiyor? Simdiden tesekkurler:)
sorma cemrem benim yolcular erken gelecek galiba şimdiye kadar herşey yolundaydı ama süpriz yapmaya başladılar ,bende erken doğumdan falan çok korkuyorum hayrılıs inş.canım dua et lütfen sen ve diğer arkadaşlar benim hep dualrımdasınız ....ay ne güzel olur karnın şiş şiş gidersin okulada sınavada şimdi birşey soracam eşinde çıkış olana kadar raporun zamanı geçerse rapor için çok uğraştın çünkü ayyyyyy canım ya hakkınızda hayırlısı olsun önceden ne güzel çıkmıştı yine çıkacak inş.iim cnm sağol asıl seni sormalı minikler seni korkutup duruyo inşlh sağlıkla kucağına gelrlerde
evet başlıcaz da çıksa spermler bakalım eşim ekim başı veririm test dedi tabi bana gene süpriz yapmaz sa:26:
cnm çıksa ekim kasım hangisi olrsa olsun başlamak isteerim de olmuyo istediğin gibi gitmiyo hayat bekliyorum o günleri de görürüm ...okul 1 ekimde başlıyo hem öğretmenler ders vericez hem evde diğer derslerden çalışıcam anlıcan yoğun olucak ama olsun değsin yeterki idealime kavuşayım bebşim ayyy ne güzel olur ama göbişim şiş sınavı girmek
hoşgeldin cnm liste gecikse olur ne var tatlım
kız bari bu kadar belli etmeseydin bende öle yapıyorum bazen eve gelince
iim cnm sağol asıl seni sormalı minikler seni korkutup duruyo inşlh sağlıkla kucağına gelrlerde
evet başlıcaz da çıksa spermler bakalım eşim ekim başı veririm test dedi tabi bana gene süpriz yapmaz sa:26:
cnm çıksa ekim kasım hangisi olrsa olsun başlamak isteerim de olmuyo istediğin gibi gitmiyo hayat bekliyorum o günleri de görürüm ...okul 1 ekimde başlıyo hem öğretmenler ders vericez hem evde diğer derslerden çalışıcam anlıcan yoğun olucak ama olsun değsin yeterki idealime kavuşayım bebşim ayyy ne güzel olur ama göbişim şiş sınavı girmek
hoşgeldin cnm liste gecikse olur ne var tatlım
kız bari bu kadar belli etmeseydin bende öle yapıyorum bazen eve gelince
canım hoş geldin öyle koşup neti açtın haeşin haklı gülmekte canım benim Allahım emeklerinin karşılığını versin inş.hepimiz için zaman ayırıyorsun Allah razı olsun.canım özelden gerçek ismini gönder gerçek isminle dua etmek istiyorum şu anda pıtırcık ve eşi diye dua ediyorum ama gerçek ismin olursa daha makbul olur inş.
Cnm ben dun sana yazdim gormedin galiba nasilsin diye:44:
Ama olsun sukur iimissin cnm inslh bi daha gelip sizi bulmaz gripcnm bol bol c vitamini ye guzelim
canım benim ilk dozdu 23 haftada yapıldı hast.olduğum için geç kaldık bir sorun olmaz dediler inş.olmaz 1 aysonra 2.doz olacakmış .şükür biraz daha iyimişsin atlatmışsın hamileyken herşey dahada zor oluyor çünkü.evte canım hast.henüz karar vermedik bir kaç adres aldık yarın gideceğiz görüşmeye .hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim karşımıza hayırlı eller çıkarsın inş.nazın hareketlerini hissediyorsun değil mi
cemrem canım nasılsın neler yapıyorsun yakında başlıyacaksınız değil mi ,rapor işlerini hallettin değil mi,şimdi okula başlıyorsun dersler bire bir ha ne güzel maşallah Allah azminin karşılığını versin hamiş hamiş git derslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?