• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız bende epeydir giremiyrumn takip bile edemiyorum artık :50:
akşam eve yorgun argın geliyorumm yatıyorumm :37:
durudenizderye geçmiş olsun canımm bebekler iyidir umarım RABBİM yardımcın olsunn kuzuları sağsalim kucağına alırsın İNŞALLAH:emir_bebek::emir_bebek:
pıtırcığımmm kuzummm eline yüreğine sağlıkk RABBİM emeklerinin kat kat karşılığını sana versinn eksiklerimi tamamlıyacağımm:70:
cemrem okula başlamışsın nasıl gidiyor idealist arkadaşım benimm çokkk sevindimm hayırlı olsun :29:
kadercimm çokkk üzüldüm tedavin iptal olmuşş vardır bundada bir hayır hakkımızda hayırlısı
eynisyaa çok şaşırdımmm bir mucize buu İNŞALLAH bebişin sana sürpriz yapar umut olursun bizlere:52:
kızlar dünden beri sular kesikk koktuk resmen ne saçma iştir buzamana kadar sularmı kesilirmiş bi görseniz ev harabe olduu
rezil rüsva oldukk bi damla suyumuz yokkk:47:

canım s.a nasılsın yaşadıklarını okudum hem sevinç hem üzüntü bir anda çok haklısın .ama bana çok ilginç geldi ya işte binbir türlü şeyler oluyor banada yeni evliyken doktor buna benzer birşeyler söylemişti çok umutlanmıştım sonrada bu doktor birşeyden anlamıyor eşimde sperm bile yok diye doktora bir sürü söylenmiştim demek ki olabiliyormuş.inş.sizinde sonunuz biz gibi olur bir sürü spermcikler gelir hep dualarımdasın eşine ve sana özellikle tekrar tekrar dua ediyorum .ayrıca karmaşık duygular gel gitler yaşaman çok doğal sakın endişe etme bu zor bir imtihan ben kafayı yeme noktasına çok geldim Allah korudu artık çevremdekiler bile bi psikoloğa gitsen diyorlardı.gittim tabi anlattım boşaldım ama daha çok ibadetle Allaha teslimiyetle yendim inş.hepiniz bu zor günleri atlatacaksınız ...ikinci üniv.mi okusam diyorsun istersen olur tabiki ilim gibisi varmı birde kpss ye hazırlan bence çalışmak çok iyi geliyor unutursun başka telaşlar başlıyor.inş.herşey güzel gönlünce sağlam imanınca olur Allah azmini ve sabrınızı bol eylesin canım kardeşim.:16:
ve aleykümselam kardeşim.elhamdülillah iyiyim.ağrılarım biraz var oda bir tane atılmayı bekleyen kistim var.inşallah atarsam biraz ağrılarım geçer.bende zaten kandaki değeri öğrenince doktor şüpheli gebelik dedğinde hayır mümkün değil demişim.çünkü nasıl olur dedim.eve girer girmez şükür secdesi yaptım.osırada eşim o hafta içinde spermiyogram yaptıracaktı.dedim demek sperm çıkışa geçmiş.o kadar karışık duygular yaşadıkki.çok güzel 2 günlük hamilelik yaşadım.keşke 9 ay sürseydi.eşim meğerse ne kadarda buna hasretmiş anlatamam.beni sever ama bu çok farklı bir şeydi.gözlerinin içinde ışıltı çok güzeldi.en çok o ışıltı bitmesin diye dua ettim.
çok mücadele ediyoruz.ama sanki bazen yoruluyorum ve ağlama krizlerine giriyorum.eskiden böyle değildim.kolay kolay kendimi bırakmazdım.sanırım zaman ilerleyince biraz böyle oluyor.az değil 9 yıl dile kolay.umarım hikeyemin sonu güzel olur.biz azonun en umutsuz vakalarındanız.bu arada eşimin spermiyogram sonucu 1 550 000 immatür germ hücre.ama inanıyorum canım kardeşim aralarda sperm var.yada rabbim benim yaşam azmimi tazelemem için,yada bana kulum ben istersem herşeye rağmen veririm sen bana inan dedi.kpss den çok düşük aldım 65.bakalım gün ola devran döne.allaha emanet olun kardeşim.benimde dualarım sen ve minik ailen için.duaların içinde allah razı olsun canım.hakkını helal et.

canımm benimmm görmemişimdirrrr yoksa yazardımm..:16::16::16:
çok şükür cnm bugün biraz daha iyiyim..böyleyken atlatmak daha zormuş gerçekten.
aminnn cnmmmmm gelmesin bi daha ..yiyiorum cnm eşi dün almış hep bende onlar tükettim o yüzden daha iyi oldum
bugün.:31::31::16::16:

Bi sorun olmaz sanırım cnm öyle olsa söylerlerdi geç kaldınız diye..
Et cnm ya ilaç alamıyosunn mecbur yediklerinle geçirmeye çalışıyosun.
ama dün iyi baktım kendime bi an önce düzelmek için..:1:
Hissediyorum teyzesiiii.onun keyfi yerindeeeeee valla maaşşalah yavruma.:nazar::nazar:.
ahh seninkiler ne yapıyo :emir_bebek::emir_bebek:

canımm geçmiş olsun hastamı oldun sennn :50:
çokk geçmiş olsunn iyimisin bugün

durudenizderye geçmiş olsun canımm bebekler iyidir umarım RABBİM yardımcın olsunn kuzuları sağsalim kucağına alırsın İNŞALLAH:emir_bebek::emir_bebek:
pıtırcığımmm kuzummm eline yüreğine sağlıkk RABBİM emeklerinin kat kat karşılığını sana versinn eksiklerimi tamamlıyacağımm:70:
cemrem okula başlamışsın nasıl gidiyor idealist arkadaşım benimm çokkk sevindimm hayırlı olsun :29:
kadercimm çokkk üzüldüm tedavin iptal olmuşş vardır bundada bir hayır hakkımızda hayırlısı
eynisyaa çok şaşırdımmm bir mucize buu İNŞALLAH bebişin sana sürpriz yapar umut olursun bizlere:52:
kızlar dünden beri sular kesikk koktuk resmen ne saçma iştir buzamana kadar sularmı kesilirmiş bi görseniz ev harabe olduu

Hoş geldin cnmmmmm.
Aman aman artık zamaanda bulamıyor bizim kızzzzz ..:1::1:
kıyamam yorgunmu geliyosunnn :70:
ahhh suların kesilmesi fena yaaa ayrı bi yerde varmıydı suyun filan kaplarda.
inşallah gelir bi an önceeee:26:

Hoş geldin cnmmmmm.
Aman aman artık zamaanda bulamıyor bizim kızzzzz ..:1::1:
kıyamam yorgunmu geliyosunnn :70:
ahhh suların kesilmesi fena yaaa ayrı bi yerde varmıydı suyun filan kaplarda.
inşallah gelir bi an önceeee:26:

Sağol kuzummmmm 2 gündür hastaydım bugün daha iyiyimm :16::16:

hoşbulduk canımmmmmmm:70::70:
evet yaa bulamıyorummm çalışmak zormuşş ama güzell
yorgun argın evi buluyorumm hiç bişey yapamıyorumm bugün temizlik yapcaktım sular yokkk oda yattı
yok canımm hiç su yokk elimizi bile yıkayamıyoruz içme sularını kullanıyoruzz koktukk yaa dünden beriii
alt geçit yapıyorlar o yüzden kestiler heralde ama canıma tak dedi artıkk akşam saat 6 dagelecekmiş bekliyorum
İNŞALLAHH gelirr:9: yoksa işler çok kötü olacak:47:

sorma cemrem benim yolcular erken gelecek galiba şimdiye kadar herşey yolundaydı ama süpriz yapmaya başladılar ,bende erken doğumdan falan çok korkuyorum hayrılıs inş.canım dua et lütfen sen ve diğer arkadaşlar benim hep dualrımdasınız ....ay ne güzel olur karnın şiş şiş gidersin okulada sınavada şimdi birşey soracam eşinde çıkış olana kadar raporun zamanı geçerse rapor için çok uğraştın çünkü ayyyyyy canım ya hakkınızda hayırlısı olsun önceden ne güzel çıkmıştı yine çıkacak inş.:16:
Cnm benim raporum cikti ama biz almadik gidip konustuk saglik memuruyla raporumuzu dondurduk yani esimde sperm cikisi olur dondurulursa raporu alicaz o zamana dek rapor rafa kalkti inslh cikarda hemen denerim raporumu..:26:
hb canımcım :16:
nasılsın?
ay sorma yolda başlamıştım söylenmeye topiği
eve gelince koyuverdim kendimi :1:
canım tedaviniz ne aşamada ?
yeni kür geldimi ersel hocadan ?

Ne llsun cnmiim sende iisin inslh
Cnm tedavi beklemedeyiz ersel bey biraz bekleyin dedi bakalim bu hafta iciaricaz ne dicek ne vercek bilmiyoruz iste ekim basi umutta test vericek cikarsa diye...:26::26::26:

güzelim nasıl oldun seni arayamadım bugün ablama gittim ordan anneciğimin ve abimin mezarına gittim bayramda nasip olmamıştı :14::14:çok özlemişim gittim dertleştim ablamla ağlaştık geldik
sonra eşimle bana kışlık ayakkabı aldım çanta aldım ( o kadar ısrar ettim ki adam al aman sus dedi):9::9:kendine ayakkabı alamadı:1: sonra babama uğrradım anca geldim seni arayamadım inşlhh sen iileşmişsindir güzelim:54:

Canımmmm buldum yazını kusura bakma ne olur..
gözümden kaçmışş..:17:
cnmm demek abinle annenin mezarına giddin..:5:
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar..:26::26:
yeni ciclerinide güle güle kullan tatlımmmmmmm:70:

ESE44 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

13 eylül cumadan -------------- 15 eylül Pazar saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055 ….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2120
3-- tülay20 …………………………… 2055 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2055 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2055 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2055 ….=okudu
7—aruna …………………………… 2055
8—alev99 ……………………………. 2120 …..=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055 …..=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2055 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2055 …..=okudu
12—ervae ……………………………. 2055 ….=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2055 ….=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2055 ….=okudu
15—esma ……………………………… 2055
16—hasretim01 ………………………….. 2055 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2055 …..=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2055 ….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2055 …..=okudu
20—lamyay ……………………………… 2055 ….=okudu
21—mavimenekşe ……………………….. 2055
22—seval0817 …………………………… 2055 …….=okudu
23—papatyainci ………………………….. 2055
24—pembe85 …………………………….. 2055 …..=okudu
25—yeşil034 ……………………………… 2055 …..=okudu
26-- ecrin_bebek ………………………….. 2055
27—eda09 ………………………………… 2055
28—derya06……………………………….. 2055 …..=okudu
29—doğadandeva…………………………. 2055 ….=okudu
30—edebal………………………………… 2055 …..=okudu
31—sağanak ………………………………. 2055
32—esmerimyarim ………………………… 2055 …..=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2055 …..=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2055 ……=okudu

cnm ben okudum Allah kabul etsin

DOĞADANDEVA İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

19 eylül perşembeden -------------- 21 eylül cumartesi saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2120
3-- tülay20 …………………………… 2055
4—cemrem29 …………………………… 2055
5—denizbulutu …………………………… 2055
6—zambak06 ……………………………. 2055
7—aruna …………………………… 2055
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055
10—cicek00 ……………………………. 2055
11—balım1905 ……………………………. 2055
12—ervae ……………………………. 2055
13—huzuryolu …………………………… 2055
14—bengusuu ……………………………. 2055
15—esma ……………………………… 2055
16—hasretim01 ………………………….. 2055
17—her şeygüzelolcak …………………… 2055
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2055
19—ese44 ……………………………... 2055
20—doğadandeva…………………………. 2055
21—lamyay ……………………………… 2055
22—mavimenekşe ……………………….. 2055
23—seval0817 …………………………… 2055
24—papatyainci ………………………….. 2055
25—pembe85 …………………………….. 2055
26—yeşil034 ……………………………… 2055
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2055
28—eda09 ………………………………… 2055
29—derya06……………………………….. 2055
30—edebal………………………………… 2055
31—sağanak ………………………………. 2055
32—esmerimyarim ………………………… 2055 ….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2055 …..=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2055

cnm ben okudum Allah kabul etsin

canım ya aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ama bende kahverengi oluyo adetimin 10 gün öncesinde başlıyo bnde hastaneye gtmeyi düşünüyorum çok sıkıntılı bir durum oluyo gerçekten ramazan ayında :(
evet cnm ya ama sanırım dr.un dediği doğru yaşayan tek biz değiliz,
canım kafanı takma biz normalde benim adetlerim düzgündü bu olaylar basımıza geldiginden beri hep oluyordu hatta ara kanamalarım bile oluyordu bende senin gibi doktora gittim smear testi bende verdim bir problem cıkmadı sükür gecti nasılmı? canım bu 3 ay hiç kendimi sıkmadım eskisi gibi bunaltmadım sükür 3 aydır hiç olmuyor.bir de unutmadan söyleyim bal ile poleni karıştırıp yemiştim ama hatırlıyamadım adetten öncemi sonramı yemiştim hatırlıyamadım yanlış bilgi vermek istemem canım

ya onu bir başarabilsem , heran aklımda bu konu var:( ama biz daha yeni öğrendik benim daha öncesinden de vardı sıkıntılarım Allahım hepimize şifa versin

oooooo hg iş kadını :42::42::42:
nasılsın? özledim valla...
arayacam arada yoğunsun diye rahatsız etmek istemiyorum.
sohbeti özledim haberin olsun :16:
bu arada sular kesikmiş .kıyamam canım yaaa. yorgunluğun üzerine susuzluk çekilmez...
gelmiştir inş ta işlerini halletmişsindir.....

Cnm benim raporum cikti ama biz almadik gidip konustuk saglik memuruyla raporumuzu dondurduk yani esimde sperm cikisi olur dondurulursa raporu alicaz o zamana dek rapor rafa kalkti inslh cikarda hemen denerim raporumu..:26:

Ne llsun cnmiim sende iisin inslh
Cnm tedavi beklemedeyiz ersel bey biraz bekleyin dedi bakalim bu hafta iciaricaz ne dicek ne vercek bilmiyoruz iste ekim basi umutta test vericek cikarsa diye...:26::26::26:

anladım canım.
bizde beklemedeyiz canım. inş hiçbirşeye gerek kalmadan umut umut olur sizede çıkışa geçer süpermenler..:16:
veee dondurur başlarsın tedavine canımcım......

Slmm canımmm benim :16:
biraz daha iyiyim cnmm..düne göre sağol tatlım.
sen nasılsınnnn aman dikkat edin havalar serinledi tam hastalık havasıı..:31:

iyi sayılırım ...sanırım ben de hasta olacam :2:
boğazım berbat yanmaya başladı....
ama sen daha çok dikkat et.
biz ilaç alabiliriz ama senin ilaç alma durumunda olmuyor....

iyi sayılırım ...sanırım ben de hasta olacam :2:
boğazım berbat yanmaya başladı....
ama sen daha çok dikkat et.
biz ilaç alabiliriz ama senin ilaç alma durumunda olmuyor....

ayyyy cnm ya inşallah olmazsın..hemen bişeyler iççç ilerlemesin.:31:
Evt cnm ilaç alamadığım için dün yemediğim şey kalmadı bi an önce geçsin diye.:1:

Back
X