Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız bende epeydir giremiyrumn takip bile edemiyorum artık
akşam eve yorgun argın geliyorumm yatıyorumm
durudenizderye geçmiş olsun canımm bebekler iyidir umarım RABBİM yardımcın olsunn kuzuları sağsalim kucağına alırsın İNŞALLAH
pıtırcığımmm kuzummm eline yüreğine sağlıkk RABBİM emeklerinin kat kat karşılığını sana versinn eksiklerimi tamamlıyacağımm
cemrem okula başlamışsın nasıl gidiyor idealist arkadaşım benimm çokkk sevindimm hayırlı olsun
kadercimm çokkk üzüldüm tedavin iptal olmuşş vardır bundada bir hayır hakkımızda hayırlısı
eynisyaa çok şaşırdımmm bir mucize buu İNŞALLAH bebişin sana sürpriz yapar umut olursun bizlere
kızlar dünden beri sular kesikk koktuk resmen ne saçma iştir buzamana kadar sularmı kesilirmiş bi görseniz ev harabe olduu
rezil rüsva oldukk bi damla suyumuz yokkk

ve aleykümselam kardeşim.elhamdülillah iyiyim.ağrılarım biraz var oda bir tane atılmayı bekleyen kistim var.inşallah atarsam biraz ağrılarım geçer.bende zaten kandaki değeri öğrenince doktor şüpheli gebelik dedğinde hayır mümkün değil demişim.çünkü nasıl olur dedim.eve girer girmez şükür secdesi yaptım.osırada eşim o hafta içinde spermiyogram yaptıracaktı.dedim demek sperm çıkışa geçmiş.o kadar karışık duygular yaşadıkki.çok güzel 2 günlük hamilelik yaşadım.keşke 9 ay sürseydi.eşim meğerse ne kadarda buna hasretmiş anlatamam.beni sever ama bu çok farklı bir şeydi.gözlerinin içinde ışıltı çok güzeldi.en çok o ışıltı bitmesin diye dua ettim.
çok mücadele ediyoruz.ama sanki bazen yoruluyorum ve ağlama krizlerine giriyorum.eskiden böyle değildim.kolay kolay kendimi bırakmazdım.sanırım zaman ilerleyince biraz böyle oluyor.az değil 9 yıl dile kolay.umarım hikeyemin sonu güzel olur.biz azonun en umutsuz vakalarındanız.bu arada eşimin spermiyogram sonucu 1 550 000 immatür germ hücre.ama inanıyorum canım kardeşim aralarda sperm var.yada rabbim benim yaşam azmimi tazelemem için,yada bana kulum ben istersem herşeye rağmen veririm sen bana inan dedi.kpss den çok düşük aldım 65.bakalım gün ola devran döne.allaha emanet olun kardeşim.benimde dualarım sen ve minik ailen için.duaların içinde allah razı olsun canım.hakkını helal et.

canımm geçmiş olsun hastamı oldun sennn
çokk geçmiş olsunn iyimisin bugün

Hoş geldin cnmmmmm.
Aman aman artık zamaanda bulamıyor bizim kızzzzz ..
kıyamam yorgunmu geliyosunnn
ahhh suların kesilmesi fena yaaa ayrı bi yerde varmıydı suyun filan kaplarda.
inşallah gelir bi an önceeee:26:

Hoş geldin cnmmmmm.
Aman aman artık zamaanda bulamıyor bizim kızzzzz ..
kıyamam yorgunmu geliyosunnn
ahhh suların kesilmesi fena yaaa ayrı bi yerde varmıydı suyun filan kaplarda.
inşallah gelir bi an önceeee:26:

Sağol kuzummmmm 2 gündür hastaydım bugün daha iyiyimm

hoşbulduk canımmmmmmm
evet yaa bulamıyorummm çalışmak zormuşş ama güzell
yorgun argın evi buluyorumm hiç bişey yapamıyorumm bugün temizlik yapcaktım sular yokkk oda yattı
yok canımm hiç su yokk elimizi bile yıkayamıyoruz içme sularını kullanıyoruzz koktukk yaa dünden beriii
alt geçit yapıyorlar o yüzden kestiler heralde ama canıma tak dedi artıkk akşam saat 6 dagelecekmiş bekliyorum
İNŞALLAHH gelirr yoksa işler çok kötü olacak

Cnm benim raporum cikti ama biz almadik gidip konustuk saglik memuruyla raporumuzu dondurduk yani esimde sperm cikisi olur dondurulursa raporu alicaz o zamana dek rapor rafa kalkti inslh cikarda hemen denerim raporumu..:26:
hb canımcım
nasılsın?
ay sorma yolda başlamıştım söylenmeye topiği
eve gelince koyuverdim kendimi
canım tedaviniz ne aşamada ?
yeni kür geldimi ersel hocadan ?

Ne llsun cnmiim sende iisin inslh
Cnm tedavi beklemedeyiz ersel bey biraz bekleyin dedi bakalim bu hafta iciaricaz ne dicek ne vercek bilmiyoruz iste ekim basi umutta test vericek cikarsa diye...:26::26::26:

Canımmmm buldum yazını kusura bakma ne olur..
gözümden kaçmışş..
cnmm demek abinle annenin mezarına giddin..
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar..:26::26:
yeni ciclerinide güle güle kullan tatlımmmmmmm

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm ben okudum Allah kabul etsin

evet cnm ya ama sanırım dr.un dediği doğru yaşayan tek biz değiliz,

ya onu bir başarabilsem , heran aklımda bu konu var ama biz daha yeni öğrendik benim daha öncesinden de vardı sıkıntılarım Allahım hepimize şifa versin

oooooo hg iş kadını
nasılsın? özledim valla...
arayacam arada yoğunsun diye rahatsız etmek istemiyorum.
sohbeti özledim haberin olsun
bu arada sular kesikmiş .kıyamam canım yaaa. yorgunluğun üzerine susuzluk çekilmez...
gelmiştir inş ta işlerini halletmişsindir.....

anladım canım.
bizde beklemedeyiz canım. inş hiçbirşeye gerek kalmadan umut umut olur sizede çıkışa geçer süpermenler..
veee dondurur başlarsın tedavine canımcım......

Slmm canımmm benim
biraz daha iyiyim cnmm..düne göre sağol tatlım.
sen nasılsınnnn aman dikkat edin havalar serinledi tam hastalık havasıı..

iyi sayılırım ...sanırım ben de hasta olacam :2:
boğazım berbat yanmaya başladı....
ama sen daha çok dikkat et.
biz ilaç alabiliriz ama senin ilaç alma durumunda olmuyor....

iyi sayılırım ...sanırım ben de hasta olacam :2:
boğazım berbat yanmaya başladı....
ama sen daha çok dikkat et.
biz ilaç alabiliriz ama senin ilaç alma durumunda olmuyor....

ayyyy cnm ya inşallah olmazsın..hemen bişeyler iççç ilerlemesin.
Evt cnm ilaç alamadığım için dün yemediğim şey kalmadı bi an önce geçsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…