kızlar geçmişe bir göz attım derya arkadaşımız güzel haberler getirmiş umarım bundan sonraki güzel haberi bebek haberi olur hepimize umut olur kızlar bu arada ben eşimi ikna edemiyorum şimdilik hiç bişey kullanmıyoruz siz nasıl becerdiniz eşinize şu ilaçları içirmeyi...
selam kızlar nasılsınız
ben hala evdyimsırnaşık şey çıkmayada niyetim yok ama sepe natural arıyoruz eczanede ve aktarda bulamadk öyle günlecede kargo beklemek istemiyoruz bakalım bir markettee satılıyormuş belki çıkar alırım çok heyecanlandım akşam eşimin gidip almasını bekliyemicem en az bir haftadır dışarı çıkmayan biri için gayet zor geliyor tabi bakalım inşallah markette vardır yoksa kargo yolu beklicez kızlar bu arada müthiş başım agrıyor:bbo:
Canım bir umut işte.Belki işe yarar.
Yan etkisi olmadığını yazıyor sayfasında .
Ama biz her ilaca baslamadan önce tüm hormon testlerini yaptırıyoruz.
İlacı 1 ay kullandıktan sonra tekrar test yaptırıyoruz.
Eğer değerler kötüye giderse ilacı kesiyoruz.
Hem neyin faydalı olduğuda belli oluyor böylece
arkadaşlar merhaba sperm analiz testleri ne kadar bileniniz varmı?
bizde 1 yıldır denizyoruz yarın artık doktora gideceğiz eşimde sperm analiz testi yaptırmak istiyor fiyat hakkında bilginiz varmı?
Amin canım, azosperminin tedavisi varmı? ben bu konuda bir şey bilmiyorum açıkçası, olayın içine girince öğreniyor insan, evlendiğimde özellikle de ilk aylarda ne kadar umudum vardı halbuki şimdi umudumu kaybetmeye başladım, geçen akşam eşimle otururken eşim bana "ben çocukları çok seviyorum çok zor çocuğum olacak hissediyorum demiştin" dedi. galiba gerçekten de öyle olacak
merhaba canım ama ben korkuyorum kullanmaya dün benim doktor bi tv kanalına çıkmıştı internet sayfasında izledim videosunu umut verici bazı şeylerden bahsetti canım izlemek istersen gürgan clınc yaz gogleye bi izle son videosunu belki sizede yarayan güzel konulardan bahsetmiştir açıkcası anlattıkları bir çok kişiyi sevindirecek canım dinlede bana düşüncelerini yaz:1hug:Masallah kızlar deryanın haberi sayfamıza canlılık getirmiş.
Sayfalar hızlıca ilerlemiş.
Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin.
Hepimizin tedavileri teker teker olumlu sonuclansın.
hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
Ay şimdi ne kadar heycanlısındır tahmin ediyorum.
İnsallah hamiş haberlerini burda halaylarla kutluycaz.
Dediğin ilaçtan bir sürü firmanın var.Ama biz sizin kullandığınızdan alalım dimi delikafadulden
Bir de tedavinizi hangi merkezde yaptırıyorsunuz?
Canım eşim bu habere cok heycanlandı.Kesin kullanmak istiyor ilacı.
Yarın arayıp getirtecek.Denemediği bir sey kalmasın istiyor.
Hem sizde cıkmıs bir kere neden olmasın.
merhaba canım ama ben korkuyorum kullanmaya dün benim doktor bi tv kanalına çıkmıştı internet sayfasında izledim videosunu umut verici bazı şeylerden bahsetti canım izlemek istersen gürgan clınc yaz gogleye bi izle son videosunu belki sizede yarayan güzel konulardan bahsetmiştir açıkcası anlattıkları bir çok kişiyi sevindirecek canım dinlede bana düşüncelerini yaz:1hug:
Canım gecen hafta sipariş ettin hala gelmedimi.
Kac günde gönderiyorlar acaba :uhm:
Bir an önce baslayalım yani :CüvCüv:
hadi bakalım canım inşallah faydalı olur peki ilaçların adı neeeselam kızlar bugün hafta sonuya ondan kimse yok bu arada birsürü sperm arttırıcı ilaç bulduk