Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım eşin olayın ciddiyetini anlayınca kendi kendine içmeye baslıycaktır.
Benim eşimde ilk haftalarda hadi canım bunlar ne işe yarar diyordu.
Bende forumlarda ki haberleri okuttum ona.
Mesela deryanın kini okut.
Tek bir ilaçla nasıl mucizeye ulastıklarını görsün.O zaman kendi ilacı aramaya cıkar.

Zamancım cok gecmiş olsun.Aslında sürekli evde zaman gecirmekte bas ağrısı yapar.
Biraz cık dolas istersen bence iyi gelir.Temiz hava alırsın.
Biz de bugün sipariş verdik ilaçtan.
Bakalım ne zamana gelecek.Biz mecburen kargo bekliycez.Çünkü Mersinde satılmıyor ilaç.

Merhaba kızlar napıyosunuz?
Bu ilacı herkes kullanmaya başlıyacak galiba hadi hayırlısı ama ben halen korkuyorum yan etkisi olur diye

Canım bir umut işte.Belki işe yarar.
Yan etkisi olmadığını yazıyor sayfasında .
Ama biz her ilaca baslamadan önce tüm hormon testlerini yaptırıyoruz.
İlacı 1 ay kullandıktan sonra tekrar test yaptırıyoruz.
Eğer değerler kötüye giderse ilacı kesiyoruz.
Hem neyin faydalı olduğuda belli oluyor böylece

İnşallah işe yarar.ALLAHIM ŞU MÜBAREK GÜNDE HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba sperm analiz testleri ne kadar bileniniz varmı?
bizde 1 yıldır denizyoruz yarın artık doktora gideceğiz eşimde sperm analiz testi yaptırmak istiyor fiyat hakkında bilginiz varmı?

arkadaşlar merhaba sperm analiz testleri ne kadar bileniniz varmı?
bizde 1 yıldır denizyoruz yarın artık doktora gideceğiz eşimde sperm analiz testi yaptırmak istiyor fiyat hakkında bilginiz varmı?

Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor.Eğer doktora muayne olup doktor isterse testi daha ucuz oluyor.
Biz burda özel hastanede 7 tl veriyoruz.
Ama dısardan yaptırırsan sanırım 20 tl.

Bir yıldır hiç korunmadan mı deniyorsunuz.
İnsallah bir sorun cıkmaz.Sen muayene oldunmu peki ?

evet canım evlendiğimizde sadece 2 ay d.kontr. hapı kullandım sonra bıraktım geçen sene mart ta çok sancım olmuştu kist vardı çok büyüktü ama ilaç tedavisi ile geçti sonra kontrole gittim doktor herşey normal hatta yumurtlama tarihin, yumurtalama gününde gitmişim hemen tekrar başlayın çalışmalara dedi deniyoruz ama olmadı bi türlü 7 ocakda adet olmam gerekirdi adetlerim 1-5 gün arasında sarkıyor geçen salı kan tahlili yaptırdım hamile değilmişim ama hala adet olmadım bende yarına dr randevu aldım, eşimde bende sperm analiz testi yaptırayım en azından endişemiz ortadan kalksın diyor, geçen ay dr adetin 2.günü gel dedi ama ben zaten 10 gün geciktim yarın gitsemmi acaba yoksa beklesem mi bilemiyorum

Bence git doktora hem gecikmenin neden kaynaklandığını kontrol eder hem de senin kafan rahat eder.
Aslında insan hastalanmayı bekledikce gecikiyor.Psikolojik yani.
Benim gecen sene aralık ayında 6 gün gecikti.Çünkü o ay hamile olmayı umut ediyordum.Sanrım beynim gelmemesi gerektiğine ikna etti.Test yaptırdım tabi ki negatif.Sonucu aldım hastalandım.Yani beynimiz yaptırıyor herseyi.

Ama eşinin sperm testi cok önemli.Biz de eşim aradan cıksın onun kontrolu daha kolay diye ilk ondan basladık.Malesef alabileceğimiz en kötü sonuclardan birini aldık.Meğer tüm calısmaları bosuna yapıyormusuz.

Rabbim kimseye böyle sonuclar aldırmasın.Tüm azolulara en kolay yoldan sifa nasip etsin.

Amin canım, azosperminin tedavisi varmı? ben bu konuda bir şey bilmiyorum açıkçası, olayın içine girince öğreniyor insan, evlendiğimde özellikle de ilk aylarda ne kadar umudum vardı halbuki şimdi umudumu kaybetmeye başladım, geçen akşam eşimle otururken eşim bana "ben çocukları çok seviyorum çok zor çocuğum olacak hissediyorum demiştin" dedi. galiba gerçekten de öyle olacak

Canım insallah hiç bu olayın içine girmezsinde öğrenmezsin azonun ne olduğunu.
Tedavisi varmı inanki bende bilmiyorum.Kişiden kişiye değişiyor.Ameliyatla sperm bulabilirlerse tüp bebek deneme sansımız oluyor.
Artık gerisi Allaha kalmıs.Kiminde cıkıyor kiminde cıkmıyor.
Bende cocukları cok severim hepte korkardım hadi cocuğum olmazsa diye.
Neden cok korkarsan o basına geliyor.Oyüzden sen aklına böyle seyler getirme pozitif olmaya calıs.
Hem sizde daha bir sorun yok bak biz belli bir sorunumuz olduğu halde iyi düşünmeye calısıyoruz

merhaba canım ama ben korkuyorum kullanmaya dün benim doktor bi tv kanalına çıkmıştı internet sayfasında izledim videosunu umut verici bazı şeylerden bahsetti canım izlemek istersen gürgan clınc yaz gogleye bi izle son videosunu belki sizede yarayan güzel konulardan bahsetmiştir açıkcası anlattıkları bir çok kişiyi sevindirecek canım dinlede bana düşüncelerini yaz:1hug:

Tabi canım hemen izleyeyim.
İyi seyler duymaya cok ihtiyacımız var .
Sonra yorumlarını yaparız

selam kızlar bugün hafta sonuya ondan kimse yok bu arada birsürü sperm arttırıcı ilaç bulduk

bilmiyorum arkadaşlar bende merak ediyorum deryayı ne yaptılar acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…