selam kızlar bugün hafta sonuya ondan kimse yok bu arada birsürü sperm arttırıcı ilaç bulduk
bilmiyorum arkadaşlar bende merak ediyorum deryayı ne yaptılar acaba...
Deryanın transveri dün yapıldı canım.
3 embriyo yerleştirildi.Rabbim yardımcısı olsunda bebişler sıkıca tutunsun lar annelerine insallah :CüvCüv:
herkese slm
Derya adına çok sevindim ALLAHhepimize bebk sevinci yaşatır inşanlah o ilacı bizde araştırdık.(derya22 söylediği ilaçı )ama eşim yanlış bir uygulama yaparız diye korkuyor .doktora sormayı düşünüyoruz .
slm vavelya nasılsınız size konu dışında birşey sormak istiyorum kullanıcı adımın yanına resim eklemek istiyorum siz bunu nasıl yaptınız bayadır uğraşıyorum yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
vavelya çok teşekürler benim denediğim resimler büyük galiba söylediğin yerleri anladım ilgin için tekrar teşekür.
kızlar trasferim yapılalı 2 gün oluyor test gününü bekliyorum heyecanla ALLAHIMA ŞÜKÜR şimdilik hiç bip problemim yok haberdar ederim sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Canım aslında sperm arttırıcılar işe yarar ama az da olsa spermi olanlara yarar.
Ama malesef bizde hiç sperm yok ki :çok üzgünüm:
kızlar trasferim yapılalı 2 gün oluyor test gününü bekliyorum heyecanla ALLAHIMA ŞÜKÜR şimdilik hiç bip problemim yok haberdar ederim sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum :)