Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese selam ve bol sabır
arkadaşlar biz çevremizdekilere bebek düşünmediğimizi söylüyoruz benim merak ettiğim şu onlar bize inanıyor mu acaba yoksa dışarıdan büyük bir yalancı gibi mi görünüyoruzdur.inşanlah insan olan halimizden anlarda çok üzerimize gelmez.ayrıca burada genç bir bayanla tanıştım 5 yıldır evlilermiş bebek düşünmüyoruz diyor ama ben hemen onun içini okudum anladım ki o da benim kaderdaşım fakat ona şu konuda çok imrendim aşırı derecede kendisine öz güveni vardı ve bulunduğu toplumda bebek meselesini hiç açtırmıyor sürekli farlı konular açarak sohbetin seyrini değiştiriyor bu konuda onu çok taktirettim öz güvenine hayran kaldım .bizler de inşanlah onun gibi güçlü görünürüz ve bu gücü içimizden bir yerlerden ediniriz.Tabiki üzülüyordur ama kimseyede kendisini ezdirmiyor hayran kaldım işte benim acım çok yeni olduğu için ben o kadar çesur ve güçlü olamıyorum toplumda belkide Allah o insanı karşıma öğüt almam için çıkardı .tek sorunum topluma bunu belli etmemek için güçlü görünmeye çalışmak ama yapamamak.

Arkadaşlar günün hangi saatlerinde giriyorsunuz.ben açtıgımda genellikle kimse olmuyor.

İyi ki varsın can’ım

Sen benim umudumsun herşeyim

Nefes alman yeter bana

Yanımda olmasanda

Avunurum dualarımın

kabul edileceği güne kadar

O gün mahşer günü bile olsa.

Arkadaşlar günün hangi saatlerinde giriyorsunuz.ben açtıgımda genellikle kimse olmuyor.

canım bende her fırsatta giriyorum sen buruya istedigin herseyi yaz ben yada diger bütün arkadaşlarım yanıtsız bırakmayız anlat dertleşelim:teselli:

damlalı merhaba napıyosun canım herkes farklı zamanlarda acıyo o yüzden dek gelmiyoruz bizim durumumuzda olan kişi yalan söyledigimizi anlar senin anladıgın gibi ama bazen gercekten cok zor durumda kalıyoruz haklısın rabbim yardımcımız olsun

NAPIYON CANIM BUGÜN VE DÜN HİÇ KARŞILAŞAMADIK İYİMİSİN DRYAA22 ARKADAŞIMIZI OKUDUNMU TESE OLMADAN TEST SONUÇLARINDA SPERM BULUNMUŞ DARISI BİZLERE CANIM:Saruboceq:

üff nerdesiniz kızlar niye karşılaşamıyoruz neyse inşallah allah hepimizin yardımcımız olur ve dualarımızı kabul eder

Masallah kızlar deryanın haberi sayfamıza canlılık getirmiş.
Sayfalar hızlıca ilerlemiş.
Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin.
Hepimizin tedavileri teker teker olumlu sonuclansın.
hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

Ay şimdi ne kadar heycanlısındır tahmin ediyorum.
İnsallah hamiş haberlerini burda halaylarla kutluycaz.

Dediğin ilaçtan bir sürü firmanın var.Ama biz sizin kullandığınızdan alalım dimi delikafadulden
Bir de tedavinizi hangi merkezde yaptırıyorsunuz?

Canım eşim bu habere cok heycanlandı.Kesin kullanmak istiyor ilacı.
Yarın arayıp getirtecek.Denemediği bir sey kalmasın istiyor.
Hem sizde cıkmıs bir kere neden olmasın.

slm hangi ilactan bahsediyorsunuz bizde alalım yardım lütfen:çok üzgünüm:

Canım deryanın eşinin kullandığı ilaç.
Belki doğal yoldan cıkar diye.
sepa naturalin ilacı.Adı tribulus yani demirdikeniymiş.
Sifa Rabbimden deniycez biz bakalım

canım senin yazdıkların bana tekrar bi umut oldu geçen hafta ilacın siparişini verdim inşallah bizede derman olur bu ilaç tez zamanda hamile haberlerini bekliyoz

canım senin yazdıkların bana tekrar bi umut oldu geçen hafta ilacın siparişini verdim inşallah bizede derman olur bu ilaç tez zamanda hamile haberlerini bekliyoz

Canım gecen hafta sipariş ettin hala gelmedimi.
Kac günde gönderiyorlar acaba :uhm:
Bir an önce baslayalım yani :CüvCüv:

arkadaşlar günaydın deryanın guzel haberi hepimizi heyecanlandırdı allah hepimize boyle guzel haberler vermeyi nasip etsin ...
arkadaşlar birde rahim filmi çektiren var mı nasıl oluyor acı var mı acı:)
merak ettim zamanı gelince yapılması gerekenler listesin de o da var herkes çok zor olduğunu soyluyor bir de sizden duymak istedim...

tosbikcim gerçekten abartılacak kadar kötü bir acı yok sadece saniyelik bir acı hemen bitiyor zaten hiç korkmana gerek bile yok..

kızlar geçmişe bir göz attım derya arkadaşımız güzel haberler getirmiş umarım bundan sonraki güzel haberi bebek haberi olur hepimize umut olur kızlar bu arada ben eşimi ikna edemiyorum şimdilik hiç bişey kullanmıyoruz siz nasıl becerdiniz eşinize şu ilaçları içirmeyi...

Günaydın kızlar,

Tosbik rahim filmi nasıl birşey bende tam olarak bilmiyorum ama umarım acılı değildir.Zamanı gelince bizde yaptırırız belki.
Sultancım eşinin şuanda kabul etmemesi normal çünkü daha yeni öğrenildi ve inanki bunu hazmetmek çok zr.Benim eşimde ilk başlarda hiçbirşey kullanmam dedi ama şimdi kullanmaya başladı.Biraz zaman vermen iyi olur

tesekkur ederim arkadaslar geçenlerde simir (rahim ağzı kanseri için) yaptırdım biraz acımıstı parça alındığı için kanama yapmıstı herhalde onun gibi birsey
bebek için herseye katlanırım yeter ki bebişime kavusayım

sultancım eşinin bu sekilde tepki vermesi çok normal ama zamanla buna alışacak çozum için elinden geleni yapacaktır ona biraz zaman ver ve olumlu ornekleri onunla paylaş. her durumda yanında olduğunu hissettirmen de onu cesaretlendirecektir.

kızlar gerçekten burdaki desteğiniz beni kendime getiriyor daha yaşımızın genç olması en büyük avantajımız işte bakalım zaman ne gösterecek bizlere... allah yardımcımız olsunnn...

selam kızlar nasılsınız
ben hala evdyimsırnaşık şey çıkmayada niyetim yok ama sepe natural arıyoruz eczanede ve aktarda bulamadk öyle günlecede kargo beklemek istemiyoruz bakalım bir markettee satılıyormuş belki çıkar alırım çok heyecanlandım akşam eşimin gidip almasını bekliyemicem en az bir haftadır dışarı çıkmayan biri için gayet zor geliyor tabi bakalım inşallah markette vardır yoksa kargo yolu beklicez kızlar bu arada müthiş başım agrıyor:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…