kayınvalidederdini hiç sorma eşimin bu durumda olmasına sebeb o ve bana ne diyor napim çıksaymış yapmak bişeyim yook onlardan nefret ediyorum ama eşime deliler gibi aşıgım
kayınvalidederdini hiç sorma eşimin bu durumda olmasına sebeb o ve bana ne diyor napim çıksaymış yapmak bişeyim yook onlardan nefret ediyorum ama eşime deliler gibi aşıgım
aynıyız arkadaşım aynı kaderi yaşıyoruz ama biliyorumki bizimde yüzümüz gülecek allahım büyük canım:Saruboceq:
tabi ya onlarin ici yanmiyo bizim icimiz yaniyo ,
benimkide bi komsunun gelinin bebegi oldu ve yeni evi ona gitcekler bana dedi gel diye bende gelmek istemiyorum anla ,dedim tabi anlicak kisi nerdeeee, canim bebek gormek istemedi yana yana sonuc ne oldu diye bekliyorum bu hanim ne derdin neyse boyle tartistik bende konusmuyorum
bazilari ne duyarsiz oluyo ,seninkide ebnimki gibiymis
üzülme üzülme birbirimize kenetlenelim canım benim:1hug:inaşllah arkadaşım Allah herkesin dualarını kabul eyler şu günleri kolay atlatırız
Kızlar bişey soracağım hiç evlatlık almayı düşünen oldumu içinizde.Bütün yolları geçip artık en son aşamada kalırsam almak isterim ben.Hep de aklıma herşeyin en kötüsü gelir ama oda bir evlat olur diye düşünüyorum.
tabi ya onlarin ici yanmiyo bizim icimiz yaniyo ,
benimkide bi komsunun gelinin bebegi oldu ve yeni evi ona gitcekler bana dedi gel diye bende gelmek istemiyorum anla ,dedim tabi anlicak kisi nerdeeee, canim bebek gormek istemedi yana yana sonuc ne oldu diye bekliyorum bu hanim ne derdin neyse boyle tartistik bende konusmuyorum
bazilari ne duyarsiz oluyo ,seninkide ebnimki gibiymis
canlarım sıkmayın canınızı benim böyle konuştuguma bakmayın inan çık zor anlar yaşıyorum ama sizede destek olmam lazımki zor günümde sizde bana zor anlarımda yardım edin
ayrıklamıyorumda sayfadan evet canım bazen düşünüyorum ama inşallah allahım bize bizim yavrularımızı verir.senağlama
Kızlar bişey soracağım hiç evlatlık almayı düşünen oldumu içinizde.Bütün yolları geçip artık en son aşamada kalırsam almak isterim ben.Hep de aklıma herşeyin en kötüsü gelir ama oda bir evlat olur diye düşünüyorum.
canlarım sıkmayın canınızı benim böyle konuştuguma bakmayın inan çık zor anlar yaşıyorum ama sizede destek olmam lazımki zor günümde sizde bana zor anlarımda yardım edin
bende düşündüm ama eşim bukonuda çok katı olmaz diyor nebilim o ana babaya hasret biz evlada ama bunun için şuan hazır degilim o ayrı ama düşünüyorum CADIARZU
Anladım hayırlısı olsun.sonuçta nasip olmazsa bize eşimde bende istiyoruz böyle bişeyi.Ne bileyim belkide bunları düşünmek için daha erken de olabilir.Çevre neder nasıl yaparız sonuçları bilemediğim için kestiremiyorum.
gerçekten eşin kabul ediyormu nediyim inşallah olur kendi evladınız ama ben nebilim gelgit yaşıyorum bu konuda yani almayı düşünüyoum ama eşim ona babalık yapmaz başkasının çocuguna bakmam diyor ben tek başıma üstesinden kalkamam