Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kayınvalidederdini hiç sorma eşimin bu durumda olmasına sebeb o ve bana ne diyor napim çıksaymış yapmak bişeyim yook onlardan nefret ediyorum ama eşime deliler gibi aşıgım

canım benim allahım elbet bizede verecek bebeklerimizi ve görecek o zaman herkes dayanalım canlarım birbirimize anlatalım bizebizden başka dost olmaz:teselli:

kayınvalidederdini hiç sorma eşimin bu durumda olmasına sebeb o ve bana ne diyor napim çıksaymış yapmak bişeyim yook onlardan nefret ediyorum ama eşime deliler gibi aşıgım

Sen eşine kenetlen canım kayınvalideni de boşver onlar anlayamaz bu bukadar basit.Yaa ne kadar anlayışsız ve vicdansızlar kendi evlatlarına üzüleceklerine dediklerine bak şunların

tabi ya onlarin ici yanmiyo bizim icimiz yaniyo ,
benimkide bi komsunun gelinin bebegi oldu ve yeni evi ona gitcekler bana dedi gel diye bende gelmek istemiyorum anla ,dedim tabi anlicak kisi nerdeeee, canim bebek gormek istemedi yana yana sonuc ne oldu diye bekliyorum bu hanim ne derdin neyse boyle tartistik bende konusmuyorum
bazilari ne duyarsiz oluyo ,seninkide ebnimki gibiymis

canlarım sıkmayın canınızı benim böyle konuştuguma bakmayın inan çık zor anlar yaşıyorum ama sizede destek olmam lazımki zor günümde sizde bana zor anlarımda yardım edin

Kızlar bişey soracağım hiç evlatlık almayı düşünen oldumu içinizde.Bütün yolları geçip artık en son aşamada kalırsam almak isterim ben.Hep de aklıma herşeyin en kötüsü gelir ama oda bir evlat olur diye düşünüyorum.

ben şimdilik çıkıyorum siz yazın ben 1,2 saat sonra tekrar gelirim aranıza öptüm hepinizi hadi canlarım moraller yüksek eller kenetli

canlarım ben çıkıyorum 1.2 saat içinde gelirim sizler yazışın hadi arkadaşlar moraller yüksek eller kenetli görüşürüz...

ayrıklamıyorumda sayfadan evet canım bazen düşünüyorum ama inşallah allahım bize bizim yavrularımızı verir.senağlama

kayınvalidem varsa para ver başka bişey sormaz nezaman arasam aynı konu bizde enson tartıştık mtesden çıktık ve dedikleri olmazsada dünyanın sonu degil bukadar olmaz hazmedemiyorum

canlarım sıkmayın canınızı benim böyle konuştuguma bakmayın inan çık zor anlar yaşıyorum ama sizede destek olmam lazımki zor günümde sizde bana zor anlarımda yardım edin

canim zaten biz neden burdayizki hep birbirimize destek olalim diye, suan hepimizin durumu ayni ,bebek
insallah allah yuzumuze bakar kucagimiza sonunda aliriz bebegimizi
bu arada canim sen kac yasindasin

ayrıklamıyorumda sayfadan evet canım bazen düşünüyorum ama inşallah allahım bize bizim yavrularımızı verir.senağlama

İnşallah kendi yavrularımızda olur.Ama o da bir evlat bir can olacak sonuçta ama bunun dışında aklıma başka sorularda geliyor bir bebek alıp büyütsem ama o da terk edermi sonra öğrenince iyice terk edilmiş yalınız kalırmıyız eşimle beraber.Ne olur sonu acaba?

bende düşündüm ama eşim bukonuda çok katı olmaz diyor nebilim o ana babaya hasret biz evlada ama bunun için şuan hazır degilim o ayrı ama düşünüyorum CADIARZU

canım benim çok saol iyiki varsın ve yanımızdasın Allah yaşatmasın ama eger seninde böyle düştüğün bir an olursa inşallah yanında olucam

bende düşündüm ama eşim bukonuda çok katı olmaz diyor nebilim o ana babaya hasret biz evlada ama bunun için şuan hazır degilim o ayrı ama düşünüyorum CADIARZU

Anladım hayırlısı olsun.sonuçta nasip olmazsa bize eşimde bende istiyoruz böyle bişeyi.Ne bileyim belkide bunları düşünmek için daha erken de olabilir.Çevre neder nasıl yaparız sonuçları bilemediğim için kestiremiyorum.

gerçekten eşin kabul ediyormu nediyim inşallah olur kendi evladınız ama ben nebilim gelgit yaşıyorum bu konuda yani almayı düşünüyoum ama eşim ona babalık yapmaz başkasının çocuguna bakmam diyor ben tek başıma üstesinden kalkamam

ben çıkıyorum arkadaşlar yarına görüşürüz hepinizi öpüyorummm

arkadaslar sayfalar baya ilerlemiş bende cok zor giriryom hic fırsatım olmuyo derya adına cok sevindim darısı bizlerin basına hayırlısı olsun arkadaslar dua edelim bolbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…