Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar bugün hafta sonuya ondan kimse yok bu arada birsürü sperm arttırıcı ilaç bulduk

Canım aslında sperm arttırıcılar işe yarar ama az da olsa spermi olanlara yarar.
Ama malesef bizde hiç sperm yok ki :çok üzgünüm:

Deryanın transveri dün yapıldı canım.
3 embriyo yerleştirildi.Rabbim yardımcısı olsunda bebişler sıkıca tutunsun lar annelerine insallah :CüvCüv: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım inan çok sevindim inşallah allahım yardım ederde bebişler sağsalim kalırlar annelerinin karnında darısı hepimizin başına.canım sizde kullanacakmısınız deryanın ilacından:uhm::emir_bebek:

evet canım biz sipariş verdik.
Gelirgelmez eşim kullanmaya baslıycak.
Bir de onu deneyelim bakalım.
Nİsana kadar denemediğimiz bir sey kalmıycak sanırım

herkese slm
Derya adına çok sevindim ALLAHhepimize bebk sevinci yaşatır inşanlah o ilacı bizde araştırdık.(derya22 söylediği ilaçı )ama eşim yanlış bir uygulama yaparız diye korkuyor .doktora sormayı düşünüyoruz .

herkese slm
Derya adına çok sevindim ALLAHhepimize bebk sevinci yaşatır inşanlah o ilacı bizde araştırdık.(derya22 söylediği ilaçı )ama eşim yanlış bir uygulama yaparız diye korkuyor .doktora sormayı düşünüyoruz .

Amin canım insallah bir gün bizde yazarız burdan bebiş haberlerimizi.
İlaç bitkisel bir ilaç olduğu için cok tedirgin değilim ben.
Bir de her ay düzenli olarak hormon testi yaptırıyor eşim.
Eğer hormonlarda bozulma olursa hemen bırakır.
Ama tabiki doktorada sormakta fayda var

slm vavelya nasılsınız size konu dışında birşey sormak istiyorum kullanıcı adımın yanına resim eklemek istiyorum siz bunu nasıl yaptınız bayadır uğraşıyorum yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

slm vavelya nasılsınız size konu dışında birşey sormak istiyorum kullanıcı adımın yanına resim eklemek istiyorum siz bunu nasıl yaptınız bayadır uğraşıyorum yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

canım şimdi bilemedim dur bir bakim sana yazim nasıl olduğunu olurmu

Canım kullanıcı paneline gir.
Yan tarafta profilim kısmı var.
Onun altında da profil resmi kısmı var ona tıkla
Orda gözat kısmı varya onada tıkla.
ZAten ordan kendi resim dosyaların cıkıyor.
Ordan birini tıkla.
Zaten otomatik olarak ekleniyor.
Ama resmin boyutu da önemli.Cıkmıyorsa uyarı verir baska resim dene o zaman

vavelya çok teşekürler benim denediğim resimler büyük galiba söylediğin yerleri anladım ilgin için tekrar teşekür.

vavelya çok teşekürler benim denediğim resimler büyük galiba söylediğin yerleri anladım ilgin için tekrar teşekür.

Rica ederim arkadasım yardımcı olabildiysem ne mutlu.
İnsallah profil resmin gibi senin de yüzün hep güler.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahhhhh :roflol:

arkadaslar deryanın bebekleri sıkıca tutunsun diye rabbime dua ediyorum armıza bir hamile daha katılsın arkadaslar degilmi

birkaç tane resim denedim ama hangisini kaydettini şimdi gördüm hayatta umutla bekledigim iki şey var birisi ve en önemlisi bebek ikincisi branşımla ilgili devlet kadrosunda bir iş bu ikisini elde edersem yüzüm gülecek inşanlah.

umutolsun slm derya dışında daha önce hamile kalan arkadaşlarımız varmı ben yeniyimde.inşanlah hepimiz bu sevinci yaşarız.

kızlar trasferim yapılalı 2 gün oluyor test gününü bekliyorum heyecanla ALLAHIMA ŞÜKÜR şimdilik hiç bip problemim yok haberdar ederim sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum :)

kızlar trasferim yapılalı 2 gün oluyor test gününü bekliyorum heyecanla ALLAHIMA ŞÜKÜR şimdilik hiç bip problemim yok haberdar ederim sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum :)

canım benim büyük Rabbim muvaffak edecek inşallah dualarımız seninle taze annemizsin sen bizim inşallah:1hug:

Canım aslında sperm arttırıcılar işe yarar ama az da olsa spermi olanlara yarar.
Ama malesef bizde hiç sperm yok ki :çok üzgünüm:

canım santrifüjlümü yıkamalımı yoksa normal spermiogramlarla mı çıkmadı sperm acaba yıkamalı yaptırsanız bulunur mu biz haftaya falan gidip yaptıralım şu yıkamalıyı diyoruz artık bakalım hayırlısı oradan 1 tane bile çıksa dünyalar benim olacak:Saruboceq:

canım benim allahım yardımcınız olsun test gününü bizde senle beraber merakla bekliyoruz kendine dikkat et canım benim dualarım seninle arkadaşım:Saruboceq::ecrin_bebek::teytey::nazar:

X