canım ben geldim bu sitede gerçekten umut ederek aşabileğimi anladım arkadaşlarımızın dayanışması çok güzel bende sizlere biraz da olsa moral olursam ne mutlu biliyorsunuzdur benim eşimde azoluydu ve ALLAHIMIN BİR MUCİZESİ hiç kimsenin tavsiyesi önerisi olmadan eşim gitti eliyle koymuş gibi bir ilaç aldı ve sadece onu kullandı keçi boynuzunu denedik ama işe yaramadı ve o ilaç eşimi ameliyattan kurtardı yüce rabbime hergün dua ettim biliyorumki gönülden yapılan herduaya Allahımın kapıları sonsuza kadar açılıyor bende binevi bu mucizeyi yaşadım ve doktorların ameliyat olmadan imkansız dedikleri durum tersine döndü umudunuzu asla kaybetmeyin bol bol dua edin dette ALLAHTAN ŞİFASIDA ALLAHTAN İNŞALLAH İSTEYEN HERKES SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINA TEZ ZAMANDA KAVUŞUR.bu arada eşim azolu olmasının yanında birde şiddetli varikoseldi hala inannamıyorum hastaneye eşimin eşefmanlarını falan götürdüm giderken belki hemen ameliyata alırlar diye okadardı yani neyse ben anlatmaktan bıkmıycam kızlar 12tane yumurtam döllenmiş durumda cuma yada cumartesi transferim var allahım hepimizin yardımcısı olsun.umudu bırakmak yoka.s.:ecrin_bebek:
ya kızlar sizinde başınıza geldimi bilmiyorum ama ilaç raporunda biraz zorlanacam gibi yok rahim filmi yok şu yok bu ben bundan öncede tüp bebek yaptırdım böyle şeyler istenmemişti eşimdeydi sorun gayet kolay olmuştu eşiminde raporu var zaten bende problem yok daha niye zorlaştırırlar bilmem derdimiz belli sorun belli daha niye beni araştırıyolar anlamıyorum eşimin ameliyat olması lazım işte daha ne
selam verdikten sonra sonra şöyle bi yazılanları okıyım dedim dryaa22 yazdıklarını okuyunca nasıl sevindim bilemezsin inşalah olur şuan çok kötü oldum aglıyorum bu çaresizlik okadar acıki beni br sizler anlarsınız kızlar aişalah olacak dimi
evet canım tese yapıldı bize sperm bulundu fakat emriyolarım tutmadı canım inşallah hepimiz birgün anne oluruz:Saruboceq:[/QUOTinsallah canim bunda tutar ,suan hangi durumdasiniz peki siz
evet canım bende sevindim ve içim kor gibi yanmaya başladı allahım ne olur bizede ver bebeklerimizi bende aglamamak için zor tutuyorum kendimi canımsenağlama
ben de okudum ama korkmuyorum en kısa sürede alıcam o ilaçtan sana bşey sorcam özel olcak stersen cvp vermeye bilirsin seninde en ufak bişeyden sebebsız yere ağladığın oluyormu napcam bilmiyorum dün bi yabancı film izledim orda kadın dogum yapıyordu otürdüm agladım kızlar sizede oluyormu insanlardan kaçıyorum evden çıkmıyorum bilmiyorum yani bu yaşadıklarım normalmi
nasıl oluyum canım aynı arkadaşımızın birisi bi ilaçtan bahsetmiş onu düşünüyorum ama kullanmaya korkuyorum sen nasılsın napıyosun canım nerelerdesinkaydirigubbakcemile
canım eşimde bulunan sperm gelişmemiş spermiş ikinciyi yapmaya gittigimizde doktor biraz bekliyelim dedi bizde bekliyoruz nisanda bi arayacagım bakalım ne diyecek:CüvCüv:evet canım tese yapıldı bize sperm bulundu fakat emriyolarım tutmadı canım inşallah hepimiz birgün anne oluruz:Saruboceq:[/QUOTinsallah canim bunda tutar ,suan hangi durumdasiniz peki siz
zman bende senin gibiyim çok üzülüyorum bu duruma kimseyle görüşmek istemiyorum.galiba biz bu duyguyu kolay kolay yenemiyeceğiz arkadaşlar.çünkü genlerimizde doğuştan annelik duygusu var.
o ilaci bende bulambilirsem burda kullanmayi dusunuyoz, cunku derya arkadasimizin durumu ayni bizimki gibi ,sonucu guzel oldu ,bakalim bulursam kullanicaz, insallah yan etkisi yoktur,sanirim e vitamini o
canım eşimde bulunan sperm gelişmemiş spermiş ikinciyi yapmaya gittigimizde doktor biraz bekliyelim dedi bizde bekliyoruz nisanda bi arayacagım bakalım ne diyecek:CüvCüv:
yani bide o durum var oylemi
bulunsa bile gelismemis olabiliyosizinde daha 3 ayiniz var ,bizimde 2 ay var ,bakalim ne olcak
yani bilemiyorum şuan hala aglıyorm çok çaresizim psikologa gitsem mi acaba işten ayrıldım kendimi eve kapattım
yani bilemiyorum şuan hala aglıyorm çok çaresizim psikologa gitsem mi acaba işten ayrıldım kendimi eve kapattım
canım madem aynı durumdasınız al bence testis sorunumuydu sizinki belki ikinci soruşumdur ama tese oldumuydu canımkaydirigubbakcemile2
belki herkesinki aynı olmaz canım bizimki öyle oldu yani doktor öyle dedi allah hepimize yardım etsin:Saruboceq::Saruboceq:yani bide o durum var oylemi
bulunsa bile gelismemis olabiliyosizinde daha 3 ayiniz var ,bizimde 2 ay var ,bakalim ne olcak
eşimi ve annemi üzmemek içine yanlarında aglayamıyorum zatn bu kou ne zaman acılsa eşim hemen aglıyor ve ben onun aglamasına hiç dayanamıyorum kapana kısıldım kaldım ama sizlere aynı duyguyu yaşıyorsunuz nasıl başa çıkıuorsunuz
belki herkesinki aynı olmaz canım bizimki öyle oldu yani doktor öyle dedi allah hepimize yardım etsin:Saruboceq::Saruboceq:
bilmiyoruz iste canim
insallah hepimiz icin hayirlisi olur
allahim herkesin dileklerini kabul eder insallah
canim ya ne guzel esin umursuyo benim esim hic umursami ilk gunleri biraz uzuluyo ondan sonra hep benim zorumla aklina geliyo
hep ben arastiriyorum soruyorum yedirip iciriyorum ,anlatirim gelismeleri sormaz bile
zaten cok alingan oldum kayinnvalideyle tartistim ,kimse benim drdimi anlamiyo ,ayni bende senin gibi oturup agliyorum
amann insallah sonumuz hayirli olur canim ya
Bende o kadar kötüyüm ki şuanda iş yerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlarım.bazen gözüm doluyor kimsenin suratına bakmıyorum bakamıyorum.Evli olan arkadaşlar da var.Onlar çocuk düşünelim artık diyorlar banada soruyorlar ama diyecek bişeyler bulamıyorum.Ağlamamaya çalışıyorum sadece.Allahım yardım et diye yalvarıyorum.İşten çıkmayı bende düşünüyorum bu günlerde.Çünkü kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık.Benimde bir psikoloğa ihtiyacım var.
kızlar yani aynıyız banban cığın sana işten çıkmanı çokda tavsiya etmem çünki işten çıkınca evde sıkılıyor insan dışarıda çıkmak istemiyor iş olunca e azından mecburiyetten çıkıyorsun ama evdede çok rahat oluyorsun istediğin gibi dinlenip geç saatde kahvaltı yapıyorsun ama çıkmasan daha ii