Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim cok sevindik senin adina insallah hersey yolunda gider...arkadaslar bu derya arkadasimizin esiinin aldigi ilac herkezde ayni sonuc verirmi??yani bece farklida olabilir o yuzden bende suphedeyim yani bilmedigimiz birsey almak nekadar dogruki??derya canim esin dr sormusmuydu???

evet canim sorun esimizde ama eger tup bebek yaptiricaksak bizede bakiyorlar cunki bebek icimizde gelisecek ve rahim dahil herseyden emin olmalari gerekiyor..mesela bizde bakti dr cok sagliklisin dedi..simdi eslerimizde sperm bulunsa ama sonra bizde birsey cikarsa zaman kaybi oluyor..

canim benim seni okadar iyi anliyoruzki kimse ifade edemez icimizdeki duygulari firtinalar kopuyor..beni iki ayim var ameliyata ve bu iki ayi iyi kullanmaaya calisicam cok dua ediyorumm derdi veren allahi sifasinida verir insallah..
ibrahim aleyhisselaminda yillarca cocugu olmuyordu ve dua ile dilegi kabul oldu..duanin acamadigi kapi yoktur ölüm haric

evet canım bende sevindim ve içim kor gibi yanmaya başladı allahım ne olur bizede ver bebeklerimizi bende aglamamak için zor tutuyorum kendimi canımsenağlama

biliyormusun bu durumu kabullenmek çok zor yani bizim durumumuz çok kötü yüzde 10 ihtimal olabilir demişti mtese yapan doktor ama yine keçi bonuzu karışım ve şu haptan almayı düşünüyorum YARABBİM ŞUAN OKUNAN EZANLAR HÜRMETİNE BİZLERE BEBEKLERİMİZİ SAĞ SALİM NAİP ET

Zman bende senin gibiyim çok üzülüyorum bu duruma kimseyle görüşmek istemiyorum.Galiba biz bu duyguyu kolay kolay yenemiyeceğiz arkadaşlar.Çünkü genlerimizde doğuştan annelik duygusu var.

nasıl oluyum canım aynı arkadaşımızın birisi bi ilaçtan bahsetmiş onu düşünüyorum ama kullanmaya korkuyorum sen nasılsın napıyosun canım nerelerdesinkaydirigubbakcemile

o ilaci bende bulambilirsem burda kullanmayi dusunuyoz, cunku derya arkadasimizin durumu ayni bizimki gibi ,sonucu guzel oldu ,bakalim bulursam kullanicaz, insallah yan etkisi yoktur,sanirim e vitamini o

zman bende senin gibiyim çok üzülüyorum bu duruma kimseyle görüşmek istemiyorum.galiba biz bu duyguyu kolay kolay yenemiyeceğiz arkadaşlar.çünkü genlerimizde doğuştan annelik duygusu var.

yani bilemiyorum şuan hala aglıyorm çok çaresizim psikologa gitsem mi acaba işten ayrıldım kendimi eve kapattım

o ilaci bende bulambilirsem burda kullanmayi dusunuyoz, cunku derya arkadasimizin durumu ayni bizimki gibi ,sonucu guzel oldu ,bakalim bulursam kullanicaz, insallah yan etkisi yoktur,sanirim e vitamini o

canım madem aynı durumdasınız al bence testis sorunumuydu sizinki belki ikinci soruşumdur ama tese oldumuydu canımkaydirigubbakcemile2

eşimi ve annemi üzmemek içine yanlarında aglayamıyorum zatn bu kou ne zaman acılsa eşim hemen aglıyor ve ben onun aglamasına hiç dayanamıyorum kapana kısıldım kaldım ama sizlere aynı duyguyu yaşıyorsunuz nasıl başa çıkıuorsunuz

yani bilemiyorum şuan hala aglıyorm çok çaresizim psikologa gitsem mi acaba işten ayrıldım kendimi eve kapattım

canım lütfen aglama çok zor yaşadıklarımız am moral çok önemli lütfen üzülme bak bizde aynıyız kenetlenip dertlerimizi paylaşıcaz bak sen moralini bozarsaneşin daha çok üzülür hadi aglama ne olur:teselli:

Bende o kadar kötüyüm ki şuanda iş yerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlarım.bazen gözüm doluyor kimsenin suratına bakmıyorum bakamıyorum.Evli olan arkadaşlar da var.Onlar çocuk düşünelim artık diyorlar banada soruyorlar ama diyecek bişeyler bulamıyorum.Ağlamamaya çalışıyorum sadece.Allahım yardım et diye yalvarıyorum.İşten çıkmayı bende düşünüyorum bu günlerde.Çünkü kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık.Benimde bir psikoloğa ihtiyacım var.

canım madem aynı durumdasınız al bence testis sorunumuydu sizinki belki ikinci soruşumdur ama tese oldumuydu canımkaydirigubbakcemile2

evet canim ikinci sordun ama onemli dgeil ,cunku hatirlamayabilirsin ,bakalim haftaya parise gitcem bizde parsiteyizde burasi biraz kucuk orda bakicam insallah bulurum
hayir canim daha esime bisey yapilmasi marta randovumuz var ozaman belli olcak ,yani ikinci testimizdede 0 cikti ,doktor tese ile sperm buluncak dedi ,derya arkadasimizda ayni benim gibi onlarda ameliyat olmak icin gitmisler ilacdan dolayi sperm yukselmis olamis ,bende oyuzden kullanicam tabi insallah bulabilirsem

canim ya ne guzel esin umursuyo benim esim hic umursami ilk gunleri biraz uzuluyo ondan sonra hep benim zorumla aklina geliyo
hep ben arastiriyorum soruyorum yedirip iciriyorum ,anlatirim gelismeleri sormaz bile
zaten cok alingan oldum kayinnvalideyle tartistim ,kimse benim drdimi anlamiyo ,ayni bende senin gibi oturup agliyorum
amann insallah sonumuz hayirli olur canim ya

kızlar yani aynıyız banban cığın sana işten çıkmanı çokda tavsiya etmem çünki işten çıkınca evde sıkılıyor insan dışarıda çıkmak istemiyor iş olunca e azından mecburiyetten çıkıyorsun ama evdede çok rahat oluyorsun istediğin gibi dinlenip geç saatde kahvaltı yapıyorsun ama çıkmasan daha ii

kayınvalidederdini hiç sorma eşimin bu durumda olmasına sebeb o ve bana ne diyor napim çıksaymış yapmak bişeyim yook onlardan nefret ediyorum ama eşime deliler gibi aşıgım

aynıyız arkadaşım aynı kaderi yaşıyoruz ama biliyorumki bizimde yüzümüz gülecek allahım büyük canım:Saruboceq:

doğrusunu söylüyosun canım da kendimi iş yerinde toparlayamıyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum doktor bize 3 ay mühlet verdi bekleyeceğiz başka çaresi yok Allaha dua ediyorum bu süre içerisinde sabır nasip eylesin diye.Napacağımı çok şaşaırdım.Benim eşimde çok üzülüyor ama bana belli etmemeye çalışıyor buna da içim parçalanıyor dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…