Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar hepimiz bişeylerden umut edip neyi görsek onu uygulamaya başlıyoruz.Allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun.Yürekten dua edelim arkadaşlar hep beraber.ALLAHIM HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE.SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM.

vavelyacıgım canım bizdemi kullansak acaba benim eşimde teseyle sperm bulunmuştu ama gelişmemiş baş onomolisi olan spermdi acaba bu ilaç bizlerede yararmı allahım ne olur bizlerinde yüzünü güldür:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba harzem sizde de azosperm var nedeni belli mi?İnşallah tedavileriniz hayırlı bir şekilde sonuçlanır

evet canım tese yapıldı bize sperm bulundu fakat emriyolarım tutmadı canım inşallah hepimiz birgün anne oluruz:Saruboceq:

ya kızlar sizinde başınıza geldimi bilmiyorum ama ilaç raporunda biraz zorlanacam gibi yok rahim filmi yok şu yok bu ben bundan öncede tüp bebek yaptırdım böyle şeyler istenmemişti eşimdeydi sorun gayet kolay olmuştu eşiminde raporu var zaten bende problem yok daha niye zorlaştırırlar bilmem derdimiz belli sorun belli daha niye beni araştırıyolar anlamıyorum eşimin ameliyat olması lazım işte daha ne

canım eşimdeki azonun sebebini doktorlarda kesin söylemedi genelde bir kaç nedenden dolayıda olşmuş olabilirmiş küçükken ateşli hastalık, işi nedeniyle yada sebebsiz ama son gittiğimiz doktorda farklı şeyler söylüyo ama öylede böylede sorun değişmiyo yarın eşim tahlil vercek sonuçlarınıda doktora gönderecez ona göre iğne ilaç vitamin verecek inşlallah iyi çıkar gerçi bazı doktorlar hormonlar pek etkilemiyoe diyor ama hayırlısı

yok canım benimde eşimin raporu var sorun çıkmadı yani bilmiyorum canım siz hiç tese denedinizmi inşallah sonuçlar yarın güzel çıkar allah yardımcımız olsun canım:Saruboceq:

Hayırlısı olsun canım.İnşallah tedaviler iyi sonuçlanır.Hangi hastaneye gidiceksiniz

amin canım amin elbet bizde güleriz birgün ,:CüvCüv:arkadaşın yazdıgı o ilacı bizdemi kullansak acaba düşünüyorum korkuyorum sorun çıkar diye sen nasılsın canım hiçsoramadım

denedik buda zaten ikinci olacak ikinciyi özel hastanede yaptırıyoruz onun içinmi acaba bilemiyorum ank. maya hast.

amin canım amin elbet bizde güleriz birgün ,:CüvCüv:arkadaşın yazdıgı o ilacı bizdemi kullansak acaba düşünüyorum korkuyorum sorun çıkar diye sen nasılsın canım hiçsoramadım

nasıl olabilirim ki atasbelgin.durup durup ağlayasım geliyor ama ağlamamak için hep dua okuyorum içimden iyi geliyor.
İlaç konusunda tam olarak bilmiyorum korkuyorum da bu sefer hormonal dengeleri iyice bozmayalım zaten birsürü bitkisel şeyler uyguluyoruz birde bizim doktorunda verdiği bitkisel bir ilaç var onuda kullanıyoruz.Yan etkisi olursa diye düşünüyorum.

Sen napıyosun bu arada?

selam kızlar ateşbelgin sen nasılsınbir sen varsın şuan

selam kızlar ateşbelgin sen nasılsınbir sen varsın şuan
nasıl oluyum canım aynı arkadaşımızın birisi bi ilaçtan bahsetmiş onu düşünüyorum ama kullanmaya korkuyorum sen nasılsın napıyosun canım nerelerdesinkaydirigubbakcemile

selam verdikten sonra sonra şöyle bi yazılanları okıyım dedim dryaa22 yazdıklarını okuyunca nasıl sevindim bilemezsin inşalah olur şuan çok kötü oldum aglıyorum bu çaresizlik okadar acıki beni br sizler anlarsınız kızlar aişalah olacak dimi

hiçbirşey yaptıgım yok canım bolbol düşünüyor ve allaha dua ediyorum bizlere yardım etsin saglıklı hayırlı bebeklerimiz olsun diye canım:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım bende sevindim ve içim kor gibi yanmaya başladı allahım ne olur bizede ver bebeklerimizi bende aglamamak için zor tutuyorum kendimi canımsenağlama

ben de okudum ama korkmuyorum en kısa sürede alıcam o ilaçtan sana bşey sorcam özel olcak stersen cvp vermeye bilirsin seninde en ufak bişeyden sebebsız yere ağladığın oluyormu napcam bilmiyorum dün bi yabancı film izledim orda kadın dogum yapıyordu otürdüm agladım kızlar sizede oluyormu insanlardan kaçıyorum evden çıkmıyorum bilmiyorum yani bu yaşadıklarım normalmi

bizde okadarumut varmı bilyorum mteseden sonra doktor testis dokusu çok kötü derinlere giremedik bile dedi fsh da 2 katı testestoron düşük ya kızlar bi akıl verin ben ne yapayım çok çaresizim

evet canım bende bazen çok sinirli oluyorum sonrada başlıyorum aglamaya bazende sanki hamileymişim gibi mutluluk yaşıyorum yani canım bigünüm bigünümü tutmuyor tuhaf bir psikolojıye sahip oldum aynıyız yani hepimizde merak etme canım allah yardımcımız olsun sabır versin bizlere canımsenağlama:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…