Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese tekrar selamlar ,
2007 yılında evlendik . bebek istemedik ama korunmadık ta,Allaha şükür içimde biraz olsun kendi geleceğizle ilgili umut var fakat diyer mesele bizi mahvediyor bazen unutuyor hayata dalıp gidiyoruz ama küçüçük bir olay tekrar hatırlatıyor canımız bu sefer daha çok yanıyor.içimde çok büyük bir umut var ilerde anne olaçağıma dayir.bir kaç tane özel hastenenin sadece danışmanlık hizmetleriyle görüştük üçressiz olarak doktorlardan bilgi aldık .bize baya bi umut verici konuştular ama şu anda maddi durumdan dolayı hiçbir tedaviye başlamadık.çünkü düyün borçlarımız falan var onları kapatıyoruz.inşanlah çok geç kalmadan tedaviye başlarız bu işi sadece özel hasteneler mi yapıyor devlet hastaneleride yapıyor mu.bir kaç tane devlet hastanesine sorduk yapmadıklarını söylediler.sizin bildiğiniz devlet hastahaneleri var mı?ayrıca bitkiler hakkındada hiçbir bilgim yok hangi bitkiler bu derde deva gibi görünüyor.siz baya bir şeyler biliyorsunuz benimle başlaşırsanız sevinirim
yardımcı olacağınızdan eminim Hoşşakalına.s.
herkese tekrar selamlar ,
2007 yılında evlendik . bebek istemedik ama korunmadık ta,Allaha şükür içimde biraz olsun kendi geleceğizle ilgili umut var fakat diyer mesele bizi mahvediyor bazen unutuyor hayata dalıp gidiyoruz ama küçüçük bir olay tekrar hatırlatıyor canımız bu sefer daha çok yanıyor.içimde çok büyük bir umut var ilerde anne olaçağıma dayir.bir kaç tane özel hastenenin sadece danışmanlık hizmetleriyle görüştük üçressiz olarak doktorlardan bilgi aldık .bize baya bi umut verici konuştular ama şu anda maddi durumdan dolayı hiçbir tedaviye başlamadık.çünkü düyün borçlarımız falan var onları kapatıyoruz.inşanlah çok geç kalmadan tedaviye başlarız bu işi sadece özel hasteneler mi yapıyor devlet hastaneleride yapıyor mu.bir kaç tane devlet hastanesine sorduk yapmadıklarını söylediler.sizin bildiğiniz devlet hastahaneleri var mı?ayrıca bitkiler hakkındada hiçbir bilgim yok hangi bitkiler bu derde deva gibi görünüyor.siz baya bir şeyler biliyorsunuz benimle başlaşırsanız sevinirim
yardımcı olacağınızdan eminim Hoşşakalına.s.
iyi geceler kızlarrr.
benim eşim de azospermi.Allah yardım etsin bizlereee...
iyi geceler kızlar
geçmişi okuyordum ancak bitti
ama sadece vavelyacığım senvarsın galiba
yaklaşık perşembeden bu yana giremiyordum
hastaydım ve annemdeydim o bana baktı sağolsun
Ama sizleri çok özledim
canım cok gecmiş olsun nasıl üşüttün böyle.
Gerçi havalarda cok soğuk gidiyor bu aralar.
Dikkat et kendine.
Bak sonra sessiz kalıyor buralar kaydirigubbakcemile5
Allah razı olsun tatlım
çok şükür şimdi iyiyim
Sağlık gerçekten çok önemli
Rabbim hepimize sağlıklı ömür versin inş.
evet canım geçmişi okurken fark ettim
psikolojik olarak etkilenen arkadaşlarım var
Hiç kimse üzülmesin Herkes birbirine dua etsin özellikle böyle günlerde içleri gerçekten yanarken hep dua edelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Evet özlemcim hepimizin psikolojisi zaman zaman farklılık gösteriyor.
Ve buna engüzel ilaç ihlasla yapılan dualar oluyor sanırım.
Rabbim halimizi görüyor ve insallah bizim de yüzümüzü güldürecektir :CüvCüv:
bilmiyorum canım bende merak ediyorum demekki yumurtaları toplandı eşinde sperm bulundu yanlışım yoksa öyle yazmıştı neyse inşallah herşey yolunda gider sen nerelerdesin canım konuşamıyoruz..kaydirigubbakcemile5dryya22 ile görüşen yok mu arkadaşlare özelden falan ne yaptılar acaba?Allahım yardımcıları olsun:Saruboceq: