Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz

herkese tekrar selamlar ,
2007 yılında evlendik . bebek istemedik ama korunmadık ta,Allaha şükür içimde biraz olsun kendi geleceğizle ilgili umut var fakat diyer mesele bizi mahvediyor bazen unutuyor hayata dalıp gidiyoruz ama küçüçük bir olay tekrar hatırlatıyor canımız bu sefer daha çok yanıyor.içimde çok büyük bir umut var ilerde anne olaçağıma dayir.bir kaç tane özel hastenenin sadece danışmanlık hizmetleriyle görüştük üçressiz olarak doktorlardan bilgi aldık .bize baya bi umut verici konuştular ama şu anda maddi durumdan dolayı hiçbir tedaviye başlamadık.çünkü düyün borçlarımız falan var onları kapatıyoruz.inşanlah çok geç kalmadan tedaviye başlarız bu işi sadece özel hasteneler mi yapıyor devlet hastaneleride yapıyor mu.bir kaç tane devlet hastanesine sorduk yapmadıklarını söylediler.sizin bildiğiniz devlet hastahaneleri var mı?ayrıca bitkiler hakkındada hiçbir bilgim yok hangi bitkiler bu derde deva gibi görünüyor.siz baya bir şeyler biliyorsunuz benimle başlaşırsanız sevinirim
yardımcı olacağınızdan eminim Hoşşakalına.s.

dryya22 ile görüşen yok mu arkadaşlare özelden falan ne yaptılar acaba?Allahım yardımcıları olsun:Saruboceq:

2007 yılında evlendik . bebek istemedik ama korunmadık ta,Allaha şükür içimde biraz olsun kendi geleceğizle ilgili umut var fakat diyer mesele bizi mahvediyor bazen unutuyor hayata dalıp gidiyoruz ama küçüçük bir olay tekrar hatırlatıyor canımız bu sefer daha çok yanıyor.içimde çok büyük bir umut var ilerde anne olaçağıma dayir.bir kaç tane özel hastenenin sadece danışmanlık hizmetleriyle görüştük üçressiz olarak doktorlardan bilgi aldık .bize baya bi umut verici konuştular ama şu anda maddi durumdan dolayı hiçbir tedaviye başlamadık.çünkü düyün borçlarımız falan var onları kapatıyoruz.inşanlah çok geç kalmadan tedaviye başlarız bu işi sadece özel hasteneler mi yapıyor devlet hastaneleride yapıyor mu.bir kaç tane devlet hastanesine sorduk yapmadıklarını söylediler.sizin bildiğiniz devlet hastahaneleri var mı?ayrıca bitkiler hakkındada hiçbir bilgim yok hangi bitkiler bu derde deva gibi görünüyor.siz baya bir şeyler biliyorsunuz benimle başlaşırsanız sevinirim

canım bırak devlette bişey yaptırma bizim durumumuz hassas öle herkese ulu orta denettirilecek bi durum değil canım yaşınız gençse para biriktirin çocuk istiyorum diye bir dernek var oraya üye olun anlaşmalı yerlere indirim yaptırtıyorlar üyeleri için ve bol bol dua et hepimiz için kaydirigubbakcemile

Canım bence de devlet hastanesinde yaptırmak için riskli bir ameliyat.
Allah korusun cocuk isterken eşine bir zarar gelmesin , neler duyuyoruz.
Bekleyin bence zaten daha yeni evlenmişsiniz.
Bitkisel olarak ta baya bir sey kullanıyoruz.
Nohut kürü ve keçiboynuzu kürü en cok tercih edilenler.
Benim eşim macun ve çaksır tablet te kullanıyor.
Şifayı veren rabbim insallah hepimizin yardımcısı olur.

iyi geceler kızlarrr.
benim eşim de azospermi.Allah yardım etsin bizlereee...

Merhaba butterfly ben senin daha önceki yazılarınıda okuyordum.
Eğer nickleri karıstırmıyorsam.
Sanırım Adana Baskent has.Tüp bebek yaptıracaklara yazıyordun değilmi.
Peki eşinde azosperm varsa mikrotese ameliyatını da adanada mı oldu..
Biraz bahsedermisin nasıl oldu?

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
geçmişi okuyordum ancak bitti
ama sadece vavelyacığım senvarsın galiba
yaklaşık perşembeden bu yana giremiyordum
hastaydım ve annemdeydim o bana baktı sağolsun
Ama sizleri çok özledim

iyi geceler kızlar
geçmişi okuyordum ancak bitti
ama sadece vavelyacığım senvarsın galiba
yaklaşık perşembeden bu yana giremiyordum
hastaydım ve annemdeydim o bana baktı sağolsun
Ama sizleri çok özledim

canım cok gecmiş olsun nasıl üşüttün böyle.
Gerçi havalarda cok soğuk gidiyor bu aralar.
Dikkat et kendine.
Bak sonra sessiz kalıyor buralar kaydirigubbakcemile5

canım cok gecmiş olsun nasıl üşüttün böyle.
Gerçi havalarda cok soğuk gidiyor bu aralar.
Dikkat et kendine.
Bak sonra sessiz kalıyor buralar kaydirigubbakcemile5

Allah razı olsun tatlım
çok şükür şimdi iyiyim
Sağlık gerçekten çok önemli
Rabbim hepimize sağlıklı ömür versin inş.
evet canım geçmişi okurken fark ettim
psikolojik olarak etkilenen arkadaşlarım var
Hiç kimse üzülmesin Herkes birbirine dua etsin özellikle böyle günlerde içleri gerçekten yanarken hep dua edelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah razı olsun tatlım
çok şükür şimdi iyiyim
Sağlık gerçekten çok önemli
Rabbim hepimize sağlıklı ömür versin inş.
evet canım geçmişi okurken fark ettim
psikolojik olarak etkilenen arkadaşlarım var
Hiç kimse üzülmesin Herkes birbirine dua etsin özellikle böyle günlerde içleri gerçekten yanarken hep dua edelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Evet özlemcim hepimizin psikolojisi zaman zaman farklılık gösteriyor.
Ve buna engüzel ilaç ihlasla yapılan dualar oluyor sanırım.
Rabbim halimizi görüyor ve insallah bizim de yüzümüzü güldürecektir :CüvCüv:

Evet özlemcim hepimizin psikolojisi zaman zaman farklılık gösteriyor.
Ve buna engüzel ilaç ihlasla yapılan dualar oluyor sanırım.
Rabbim halimizi görüyor ve insallah bizim de yüzümüzü güldürecektir :CüvCüv:

inşallah canım ben inanıyorum bir gün Rabbim
hayırlıysa eğer o günleri bize gösterecek
ve hepimiz bu günleri düşünüp güleceğiza.s
Rabbime şükredeceğiz:Saruboceq::Saruboceq:

herkese iyi geceler ben kaçar
uykum geldi galiba
hepinizi çok seviyorum
aaa kimse kalmadı galiba
olsun yinede herkese hayırlı geceler

Güncel
Esi azospermi olan hanimlarin listesi

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx
askbocegim.................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
...................................mikroenjektiona baslayacak
atasbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
baharson......................xxx
banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
...................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
...................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu
damlali.........................xxx
dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisinde, xxx
fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
harzem.........................2006da tesa basarisiz, xxx
hayrunisa......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx
melissa78.....................xxx
nevbahar.......................xxx
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
nzmyhn.........................xxx
ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.....................................5 martta mikrotese olacak,
tosbik81.........................tek tarafli testis inmesi, fsh ve lh eksikligi 2,5 yillik evli,
.....................................keciboynuzu kürü,
.....................................6 aylik igne tedavisi sperm cikisi olmazsa mikrotese yapilacak
tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
vili..................................xxx
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................alman hastanesinde tedavi olacak, xxx

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Eklemek veya düzeltmek isterseniz bana bildiriverin.
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu

günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız.ne zaman açsam yoksunuz kızlar kendimi tekrardan yalnız hissetmeye başladım özledim sizleri

dryya22 ile görüşen yok mu arkadaşlare özelden falan ne yaptılar acaba?Allahım yardımcıları olsun:Saruboceq:
bilmiyorum canım bende merak ediyorum demekki yumurtaları toplandı eşinde sperm bulundu yanlışım yoksa öyle yazmıştı neyse inşallah herşey yolunda gider sen nerelerdesin canım konuşamıyoruz..kaydirigubbakcemile5

X