canım hepimizin neyi olduğu malümmirmirmirmir
bigün içimize umutlar doluyo ertesi gün bambaşka biriyiz ve sanki bütün dünya başımıza yıkıldı hayattan zevk almıyoruz.Hemen kucağımızda görmek istiyoruz bebişelrimizi kime benziyo bakmak istiyoruz yüzüne sonra içinden bi ses sana saçmalama hayal kurup durma sonuçta senin çocuğunun olmama ihtimal olma ihtimalndan daha çok diyo ve hayallerimizi durduruyo sonra birden aklımıza burada okuduğumuz mucizeler geliyo ve evet ya
neden bu mucize bizi de bulmasın diyor ve biraz kendimize gelip iyi düşünmeye çalışıyoruz fakat hiçbirimizin sabah uyandığımızda içimiz umut dolu huzurlu uyanacağımızın garantisi yok hergün karmakarışık duygularala kimi zaman aniden gelen ağlama krizlerine giriyoruz kimi zaman sanki o büyük güne az kalmış gibi hissediyoruz.kaydirigubbakcemile3
bilmem duygularına tercüman olabildim mi.Ama yapmamız gereken bişey6 var o da inanmak ve dua etmek rabbim büyük bugün başımı kaldırıp dağa taşa göklere baktım 'Rabbim dedim senin herşeye gücün yeter bizi duyuyorsun rabbim bizlere yardımcı ol' dedim dua ettim.Birbirimize dua edelim canım :Saruboceq: