Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde ikinci testimizi yaptirdik sonuc malesef yine 0 di martta tupbebk merkezinde randovumuz var , sanirim esim ameliatla sperm buluncak dua ediyorum insallah bulunsun diye,
tabi randovumuze iki ay var ozamana kadar cok seyler kullancam insallah ameliyata gerek kalmadan yukselmis olur sperm sayisi

nerde yaptırdınız sperm testini ve hangi yönteml aradılar?yıkama falan diyolar hani onun için sordum

nerde yaptırdınız sperm testini ve hangi yönteml aradılar?yıkama falan diyolar hani onun için sordum

canim biz labaratuarda yaptirdik yani nerde derken ulke olakmi dedin parsite yaptirdik , hayir canim normal ellekaydirigubbakcemile5 yikama falan nasil oluyo bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

selam canım iyi olmaya çalışıyorum bu siteyi keşvedince ve arkadaşlarla konuşunca biraz dertlerimi unutuyorum ben cevap veririm canım...hihoyyyt

demekki yazdiklarin görünüyormus bende süpheye düsmüstüm aceba sadece benmi görüyorum diyesenağlamasagol canim benim..
ya bugun bir acaib canim sikiliyor sizlere birsey sormak istiyorum cok kararsiz kaldigim bir konu var..
ben türbanli bir kizim ve en yakin arkadasimda türbanli ve oda evli tabiki biz cok samimiyiz ailecekte gidip geliyoruz esimde esini cok seviyor amaaa...esi cok tohaf bakislarini felan hic sevmiyorum kardesim bile fark etmis dikkat et diyor..ya gecen arkadasimla kamerada konusuyorum esarbim yoktu aciktim gelmis görünmeyen bir yere dikilmis bana bakiyor sonradan fark ettim ve arkadasim bunu bana söylemedi..cok kizdim ve suan napicami bilmiyorum bana bir fikir verebilirmisiniz...ya bilmiyorum en kötü gunumde yanimdaydi ve simdi esi yuzunden ben bozucammi arkadasligimizi sinir oluyorum bu erkeklere yaaaa

canım kıyamam görmedim mi acaba , kafadaki tilkilerin kuyrukları birbirine değimiyo bile herşeyi unutur oldum çok şey düşünmekten kusuruma bakma cevap vermediysem ay ben burdaki kimseye kıyamam siz benim kader arkadaşlarım gizli dostlarımsınız bigün bebeğimiz olursa sağlıklı sıhhatli eminim en çok buradakiler sevinecektir kendimiz ve ailelerimiz dışında tabi.iyi geceler

galiba okunuyor ama unutuluyor önemli degil canim sadece kendimi hatirlatim dedim bu sayede artik beni unutmaniz imkansizlülülülülülübuarada cok tatlisin canim sende...
benim sorum suydu senin kromozon rahatsizligi olan bir sayfaya yazdigini gördüm bizde ondan süpheleniyoruz sonuclar gelicek diye yazdigini okudum onu merak ettim ne cikti diye

demekki yazdiklarin görünüyormus bende süpheye düsmüstüm aceba sadece benmi görüyorum diyesenağlamasagol canim benim..
ya bugun bir acaib canim sikiliyor sizlere birsey sormak istiyorum cok kararsiz kaldigim bir konu var..
ben türbanli bir kizim ve en yakin arkadasimda türbanli ve oda evli tabiki biz cok samimiyiz ailecekte gidip geliyoruz esimde esini cok seviyor amaaa...esi cok tohaf bakislarini felan hic sevmiyorum kardesim bile fark etmis dikkat et diyor..ya gecen arkadasimla kamerada konusuyorum esarbim yoktu aciktim gelmis görünmeyen bir yere dikilmis bana bakiyor sonradan fark ettim ve arkadasim bunu bana söylemedi..cok kizdim ve suan napicami bilmiyorum bana bir fikir verebilirmisiniz...ya bilmiyorum en kötü gunumde yanimdaydi ve simdi esi yuzunden ben bozucammi arkadasligimizi sinir oluyorum bu erkeklere yaaaa

galiba okunuyor ama unutuluyor önemli degil canim sadece kendimi hatirlatim dedim bu sayede artik beni unutmaniz imkansizlülülülülülübuarada cok tatlisin canim sende...
benim sorum suydu senin kromozon rahatsizligi olan bir sayfaya yazdigini gördüm bizde ondan süpheleniyoruz sonuclar gelicek diye yazdigini okudum onu merak ettim ne cikti diye

o temzi çıktı canım ama sperm için garanti değil :KK43:((((

canim biz labaratuarda yaptirdik yani nerde derken ulke olakmi dedin parsite yaptirdik , hayir canim normal ellekaydirigubbakcemile5 yikama falan nasil oluyo bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

benim bir tanıdıklarımda normal yolla test yapıldığında sperm çıkmıyor fakat yıkamalı diyolarmış bu yöntemle yapıldığında biraz sperm çıkıyor.biz de denemedik ondan da çıkmazsa moralimiz bozulur diye ama aslında denemek gerek en kısa zamanda

vavelya'cım ümitsiz olma hiç bir zaman... ben nice kimseler biliyorum ne yüksek hormonlarla girdiler ameliyata m.tese için. sonuç bize benzemedi bulundu hücre... inşallah sizinde yüzünüz güler.. bilirim hastanede eşini ameliyattan çıkmasının zorluğunu..ben yaşadım ve koskoca hastanede kendimi tutamayıp ağlamaya başladım etraf kalabalıkmış deilmş hiç umrumdamıydı.....ama sonuçta rabbiminde inayetiyle atlattım geçti gitti.. sen olumlu düşün herzaman. ben çok olumsuz düşünerek başladım tedaviye baştan beri bulanamıycak hücre dedim durdum.... ama pozitif olmak gerektiğini sonradan anladım....herşeyin hayırlısı canım...bizim için ne takdir edildi bilemiyoruz.... başaracaksın inşallah dualarımız seninle canım

bu arada eşinin hormon testlerini söylermisin merak ettim.. ve tabii yapıldıysa biyopsi sonucunuda.. sevgiyle kal canım

peki ya fsh 60-70 lerde gezenlerde hiç duydun mu iyi haber ben daha bir tane bulamadım böyle biri arıyorum bulamıyorum yok sanırım :sm_confused:
emre bey bazen buluyoruz dedi ama o bazen %kaç acaba?Umarım bir-iki tane bile olsa bulunur da en azından umutlarımız devam eder:emir_bebek:
canım siz de umudunuzu yitirmeyin mikrotese bir kez tavsiye ediliyo ama bildiğim kadarıyla ikinci mikrotesede bulunan oluyo Allahım hepimize kolaylığını versin:Saruboceq:

benim bir tanıdıklarımda normal yolla test yapıldığında sperm çıkmıyor fakat yıkamalı diyolarmış bu yöntemle yapıldığında biraz sperm çıkıyor.biz de denemedik ondan da çıkmazsa moralimiz bozulur diye ama aslında denemek gerek en kısa zamanda

canim ya yikamali nasil oluyomus valla hic duymadim nasil yapiliyosada bilmiyorum ,bizimki normal

o temzi çıktı canım ama sperm için garanti değil :KK43:((((

fsh nin normal degeri 1.27-19.26 bizimkisi 49.08
testesterom 1.75 - 7.81 bizimki 2.28
yani bizim fsh de bayagi yuksek ve anlatmistim biliyorsun 2006 da birkere normal yolla bulunmustu tese degildi..fsh yi duzeltemiyorlar ama cok önemli olan testesteron canim bizim dr onu görünce cok rahat konustu buluruz diye..temiz ciktigina sevindim canim en azindan o sorundan kurtuldun

Canım bizim fsh daha önce 20 idi testesteronda 2.7 idi.
Doktor testesteronu yükseltmek için klomen ve testojel verdi.' ay sonra tekrar test yaptırdık.
Fsh 20 , testesteron 9 oldu.İlaçlar ikisinide yükseltti.

Olumlu düşünme konusunda sana katılıyorum.Ama içimde tuaf bir kaygı var.
Sanırım kendimi alıstırıp sonra bulunamamasından korkuyorum

Senin yasın kac canım.Ben 27 yasındayım.Eğer Rabbim bana evlat nasip etmezse evlatlık almayı düşünüyorum.Çok zor bir karar ama ,ane olamamak cok daha zor .Siz düşünmüyormusunuz?

Rabbim yinede hepimize kendi canımızdan kanımızdan evlatlar nasip etsin.

Yarattığı mucizeyi taşımayı ve dünyaya getirmeyi bizede nasip etsin. :CüvCüv:

merhaba canım
dr.unuz kim buarada. ben emre beyin çok iyi olduğunu duydum bu konuda...ilaç tedavisine devam ediyomusunuz.. inşallah herşey güzel olyr sizin için... benim yaşım 24 canım erken evililik...... biz pek evlatlık konusunu düşünmüyoruz.. bilmiyorum bana ters geliyor ama tercih meselesi tabii.... herşeyin hayırlısı inşallah.... duanada amin diyorum canım aminnn:Saruboceq:

ben türbanli bir kizim ve en yakin arkadasimda türbanli ve oda evli tabiki biz cok samimiyiz ailecekte gidip geliyoruz esimde esini cok seviyor amaaa...esi cok tohaf bakislarini felan hic sevmiyorum kardesim bile fark etmis dikkat et diyor..ya gecen arkadasimla kamerada konusuyorum esarbim yoktu aciktim gelmis görünmeyen bir yere dikilmis bana bakiyor sonradan fark ettim ve arkadasim bunu bana söylemedi..cok kizdim ve suan napicami bilmiyorum bana bir fikir verebilirmisiniz...ya bilmiyorum en kötü gunumde yanimdaydi ve simdi esi yuzunden ben bozucammi arkadasligimizi sinir oluyorum bu erkeklere y

canım bence arkadaşınla görüş ama kocasının olmadıgı ortamlarda araya mesafe koy uzak dur ben olsam öyle yapardım.

merhaba canım
dr.unuz kim buarada. ben emre beyin çok iyi olduğunu duydum bu konuda...ilaç tedavisine devam ediyomusunuz.. inşallah herşey güzel olyr sizin için... benim yaşım 24 canım erken evililik...... biz pek evlatlık konusunu düşünmüyoruz.. bilmiyorum bana ters geliyor ama tercih meselesi tabii.... herşeyin hayırlısı inşallah.... duanada amin diyorum canım aminnn:Saruboceq:

evlatlik konusu gercetkten cok zor bir secim yani ben yapabilirmiydim bilmiyorum ama kendi evladindan daha buyuk bir sorumluluk aliyorsun aslinda cunki onu aldiktan sonra kizarken yada yannlislikla elini bile kaldirsan kendi vicdanin rahat etmez aceba kendi cocum olsa yaparmiydim diye..biz birkere annemle sakalasiyorduk dedikki anne eger olurda cocugumuz olmazsa sen yap ben kardesimin sorumlulugunu ustlenim..tabiki bu mumkun degil cunki onun yasi almis basini gidiyor ama evlatlik almaktan daha mantikliydi bence

bu arada canım anlattığın olaya şaşırdım erkekler işte güven olmuyo bunlara... dikkat etmeliyiz biz kendi adımıza... benimde böyle bir durum vardı aslında böyle derken laubali konuşma şeklinde birazda belki fazla rahat olmalarından mı kaynaklanıyodu nedir anlamadım.. fakat uzaklaştım.. yani dikkat etmek lazım gerçi bende kapalıyım ama karşıdaki temiz kalpli olmadıkça fark etmiyor
sıkma canını ve bence mesafe koy eşi evde oladğı saatlerde görüşün derim ben nacizane fikrim bu...

nıılaycım canım...lıstenız cok guzel olmus...ellerıne saglık..
ınsallah o lıstede kımse kalmayacak..tum burda bulunan arkadaslar bırgun hamıs oluup bebıslerıne kavusacak..ben ınanıyorum..
hamıs lıstenızdede ne guzel orneklerınız var...
sarı cıvcımız,acelyamız,ealsnas sızlerın umut kaynagı olsun...
ınsallah sızlerde hamıs arkadaslarımız gıbı mujdelı haberlerı vereceksınız..
dualarım sızlerlee...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye üye olmama rağmen bu ilk mesajım sizlerin yazdıklarını okuyordum hep
benim eşimde azolu.temmuz ayında mtese oldu ve sperm bulundu şimdi bu ay tüp bebeğe başlayacağız.tüm dualarım sizlerle hepiniz bu problemden kurtulursunuz inşallah.2009 yılında herkes bebişlerine kavuşsun.

merhaba canım benım eşimde aynı durumda bizdede sperm bulundu kısmetse bende tüpe baslıcam nerde yaptırdınız m.teseyi ve tüpü canım umarm enkısa zamnda hamıle haberlerini alırız...

Esi azospermi olan hanimlarin listesi

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx
atesbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
baharson......................xxx
banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
...................................keciboynuzu kürü, 8 ocak alman hastanesinde
...................................yeniden test yapilacak,
damlali.........................xxx
dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisinde, xxx
fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da tese ile sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
harzem.........................2006da tesa basarisiz, xxx
melissa78.....................xxx
nevbahar.......................xxx
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
nzmyhn.........................xxx
ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
sympatique....................7 ocak randevusu var, xxx
tosbik81.........................tek tarafli testis inmesi, fsh ve lh eksikligi 2,5 yillik evli,
.....................................keciboynuzu kürü,
.....................................6 aylık iğne tedavisi sperm çıkışı olmazsa mikrotese yapılacak
tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
vili..................................xxx
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................alman hastanesinde tedavi olacak, xxx

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Eklemek veya düzeltmek isterseniz bana bildiriverin.
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu
Simdiki tedavi süreci

arkadaşlar bu durumda olupda hamile olanlar varsa bilgilerinizi verirseniz herkese bir umut oluyor beklıyoruz

kızlar varikosel amaliyatını merak eden ve daha önce bu ameliyatı eşi olmuş olan varsa varikoselden sonra hamile kalanlar diye bir konu açtım bi bakın isterseniz..

selam kızlar
inşallah olacak ümidinizi kaybetmeyim şüphesiz Allah hesapsızca verendir bazen banada oluyor ümitsizliğe düşüyorum ve durduk yere duygusallaşıyorum acaba psikologa mı gitsem neyse biz hala keçi boynuzu suyuna devam edioruz Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün anneliği tatdırsın

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye üye olmama rağmen bu ilk mesajım sizlerin yazdıklarını okuyordum hep
benim eşimde azolu.temmuz ayında mtese oldu ve sperm bulundu şimdi bu ay tüp bebeğe başlayacağız.tüm dualarım sizlerle hepiniz bu problemden kurtulursunuz inşallah.2009 yılında herkes bebişlerine kavuşsun.

Askböceğim çok güzel bir haber bu.Rabbim hayırlısıyla tüp bebekte de olumlu sonuclar almayı nasip etsin.
Peki neden temmuzdan bu zamana kadar beklediniz.
Hangi hastanede ameliyat oldu acaba eşin ?

merhaba canım

Bizim doktorumuz Emre Bakırcıoğlu.Ya Alman yada umut tüp bebekte olacak ameliyat.
İlaç tedavisine devam etmiyoruz.Sadece bitksel seyler kullanıyoruz.
Tabiki evlatlık konusu cok hassas bir konu.
Allah kimseyi bu ikilemde bırakmasın.

selam kızlar
inşallah olacak ümidinizi kaybetmeyim şüphesiz Allah hesapsızca verendir bazen banada oluyor ümitsizliğe düşüyorum ve durduk yere duygusallaşıyorum acaba psikologa mı gitsem neyse biz hala keçi boynuzu suyuna devam edioruz Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün anneliği tatdırsın

Canım inanki aynı sey bende de oluyor.
Durduk yere ağlamaya baslıyorum.
Yüreğim daralıyor.İki gündür cok kötüydüm bugün daha iyiyim cok sükür.
Canın sıkıldığı zaman bol bol dua et bana cok iyi geliyor.

X