herkese ii akşamlar arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar özelmsu33,Artvinli9876,sidar72 hoşgeldiniz inş bol bol paylaşımlarımız olur...nilay74 arkadaşım canını birinin sıkdığını yazmışsın sıkma canını bizler varız yanında zaten yeterince sıkılıcak problemimiz var unut gitsin:teselli:a.s.
merhaba arkadaşlar.ilk denememde ikizlerim oldu.36.haftada doğum yaptım.iki bebeğim şuan cennetteler.onları çok seviyorum.2.denemem olumlu ama oda kimyasal hamilelik oldu.bu ayın 15inde 3.transferim var.dualarınıza ihtiyacım var.
merhaba arkadaşlar.ilk denememde ikizlerim oldu.36.haftada doğum yaptım.iki bebeğim şuan cennetteler.onları çok seviyorum.2.denemem olumlu ama oda kimyasal hamilelik oldu.bu ayın 15inde 3.transferim var.dualarınıza ihtiyacım var.
iyi dileklerin için çok saol arkadaşım.hayatta herşey bizim için canım.ilk tedavimde ah bir hamile kalsam dedim dualarımda ama şimdi hayırlısını istiyorum.bebeğimi kucağıma almadan ve tamamen bana ait olduğunu anlamadan sevinmicem.önemli olan hamile kalabilmek değilmiş onunla yaşayabilmekmiş
arkadaşlar merhaba.. okudum yazdıklarınızın bi kısmını.. bizim sorunumuzda bu yani AZOSPERM malesef bu sıkıntıyla yaşamayı 8 senedir öğrendik artık.. yapacak bişey olmayınca sabır deyip dua etmeye ve allaha sığınmaya başladık... herzamanki gbi.... bizde 2005 de mikrotese yaptırdık eşime özel bi hastanede banada uzun protokolde ilaç verilmeye başlandı tam yumurtalar toplanıcaktı eşimide ameliyata almışlardı. dr beni odasına çağırdı ve "hanımefendi eşinizde herhangi bi hücreye rastlanmamış... benim tavsiyem size ailenizin haberi olmadan bi başkasının spermini kullanabilirsiniz yada evlatlık alabilirsiniz başka yapacak bişey yok dedi" dondum kaldım...... şuanda iyiyim unuttum o günleri hatırlamakta istemiyorum.. zorda olsa çocuksuz yaşamayı öğrenmeye çalışıcaz mecbur..... ama içimde hep bi umut sabret olacak inşallah diyor sabrediyoruz.. a etraftan çevreden seni sana bıraksalar belki daha rahat atlatıcaz ama insanlardaki bu merak olduğu müddetçe zor buna dayanmak.......
birbirimize dua edelim arkadaşlar inşallah bigün bu günleride geride bırakıcağız..kucağımızda bebişlerle............
arkadaşlar merhaba.. okudum yazdıklarınızın bi kısmını.. bizim sorunumuzda bu yani AZOSPERM malesef bu sıkıntıyla yaşamayı 8 senedir öğrendik artık.. yapacak bişey olmayınca sabır deyip dua etmeye ve allaha sığınmaya başladık... herzamanki gbi.... bizde 2005 de mikrotese yaptırdık eşime özel bi hastanede banada uzun protokolde ilaç verilmeye başlandı tam yumurtalar toplanıcaktı eşimide ameliyata almışlardı. dr beni odasına çağırdı ve "hanımefendi eşinizde herhangi bi hücreye rastlanmamış... benim tavsiyem size ailenizin haberi olmadan bi başkasının spermini kullanabilirsiniz yada evlatlık alabilirsiniz başka yapacak bişey yok dedi" dondum kaldım...... şuanda iyiyim unuttum o günleri hatırlamakta istemiyorum.. zorda olsa çocuksuz yaşamayı öğrenmeye çalışıcaz mecbur..... ama içimde hep bi umut sabret olacak inşallah diyor sabrediyoruz.. a etraftan çevreden seni sana bıraksalar belki daha rahat atlatıcaz ama insanlardaki bu merak olduğu müddetçe zor buna dayanmak.......
birbirimize dua edelim arkadaşlar inşallah bigün bu günleride geride bırakıcağız..kucağımızda bebişlerle............
Kızlar ben de artık yatıyorum.
Yarın sabah kalkıp temizlik yapıcam.
Hepinize iyi geceler
Banban ve fatoscum cok sagolun kizlar, gercekten cok hassasiz. Birde olumsuz birsey oldumu asiri üzülüyoruz. Ama kedimizi teselli edecegiz artik, ne yapalim.
Banbancim sonuclar belli oldumu, canim insallah iyi cikarda hemen baslarsiniz tedaviye.
Atesbelgincim msn adresini istedigin kisiye özel mesaj ile verebilirsin.
canım benim inan çok üzüldüm inşallah cennetteki küçük meleklerin sana bu sefer yardım eder ve bu sefer bebeklerini alırsın kucagına dualarım seninle allah hepimizin yardımcısı olsun:ecrin_bebek::Saruboceq:merhaba arkadaşlar.ilk denememde ikizlerim oldu.36.haftada doğum yaptım.iki bebeğim şuan cennetteler.onları çok seviyorum.2.denemem olumlu ama oda kimyasal hamilelik oldu.bu ayın 15inde 3.transferim var.dualarınıza ihtiyacım var.