Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşbulduk canım Allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı inş

Ah arkadaşım inan çok üzüldüm :1no2:Allah bir dahayaşatmasın böyle bir şeyi inş
evet tatlım Rabbim her zaman hayırlısını versin:Saruboceq:
Mesala ben bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır diyerek teselli oluyorum:teselli:
Bu bana çok iyi geliyor.
Rabbim in bir ol demesi yeterli
Sonunda hepimizin hakkında hayırlı ne ise o olsun inşallah
Amin:Saruboceq:

Kızlar kocişi uyuttum geldim hemen.mirmirmirmir
Sizden ayrı kalamıyorum vallahi kaydirigubbakcemile5
Gecmişe bir göz atayım da geleyim yerimseniben

Arkadaşlar geri geldiniz çok sevindim:sm_cool: uykunuzmu kaçtı yoksayerimseniben

Canım arkadasım cok zor seyler yasamıssı.Geçmiş olsun.Ama Cok sükür ki Rabbim sabrını veriyor ve umudumuzu tüketmiyor.
Çok şükür ki tüp bebk deniycek spermleriniz var.Oda bir teselli bence.
Allah bu acıyı yasatmasın.Üçüncü denemende her sey yolunda giderde hayırlısıyla kucağına alırsın insallah meleğini

Ben bazen dua ederken korkuyorum.Çok istiyorum ama hadi sonu hayırsızsa da Allah ondan vermiyosa diyorum.
Simdi artık Rabbim hayırlı istek ve arzularımızı kabul et diyorum.
Sonrasında daha cok acı cekeceksem nasip etme diyorum.
Süphesiz Allah herseyin en hayırısını bilir

arkadaşlar merhaba.. okudum yazdıklarınızın bi kısmını.. bizim sorunumuzda bu yani AZOSPERM malesef bu sıkıntıyla yaşamayı 8 senedir öğrendik artık.. yapacak bişey olmayınca sabır deyip dua etmeye ve allaha sığınmaya başladık... herzamanki gbi.... bizde 2005 de mikrotese yaptırdık eşime özel bi hastanede banada uzun protokolde ilaç verilmeye başlandı tam yumurtalar toplanıcaktı eşimide ameliyata almışlardı. dr beni odasına çağırdı ve "hanımefendi eşinizde herhangi bi hücreye rastlanmamış... benim tavsiyem size ailenizin haberi olmadan bi başkasının spermini kullanabilirsiniz yada evlatlık alabilirsiniz başka yapacak bişey yok dedi" dondum kaldım...... şuanda iyiyim unuttum o günleri hatırlamakta istemiyorum.. zorda olsa çocuksuz yaşamayı öğrenmeye çalışıcaz mecbur..... ama içimde hep bi umut sabret olacak inşallah diyor sabrediyoruz.. a etraftan çevreden seni sana bıraksalar belki daha rahat atlatıcaz ama insanlardaki bu merak olduğu müddetçe zor buna dayanmak.......

birbirimize dua edelim arkadaşlar inşallah bigün bu günleride geride bırakıcağız..kucağımızda bebişlerle............

Merhaba hayrunisa.
Rabbim sabır versin gercekten zor bir durum.İnsallah kök hücre calısmaları hızlanırda 2, 3 yıla sizde evladınızı kucağınıza alırsınız

İnsanlar hakkında ki düşüncelerine katılıyorum.Malesef hep aynı baskı.Bizim ailede şimdlik kimse bilmiyor.Ama sürekli e hadi 2 yıl oldu.Yapın artık diyolar.Sanki bizim elimizde.
Vallahi ne bahane uyduracağımı sasırıyorum.Bu sene günlere bile girmedim tek ki bu soruyla muhattap olmim

Acaba azospermin nedeni bellimi.Hormonlarınız nasıldı.Birde ameliyatınızı kim yaptı ?

Kızlar ben de artık yatıyorum.
Yarın sabah kalkıp temizlik yapıcam.
Hepinize iyi geceler

Canım hoşgeldin aramızaa.s. Şu etraftaki insanların sözlerini takma diyecem bende yapıyorum inan ki daha çok üzüyor bu etraftaki insanlar.Ama bu da Rabbimden belkide bunlar sınavın birer aşamalrı yoksa bu sınavı nasıl kazanacağız
Bunlara sabrederek tabiki Rabbim bu sabrı bizlere sonuna kadar nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq:Amin

merhaba vavelya.

canım biz memorial hastanesinde 2005 yılında başladık tedaviye eşimin dr. semih özkan benim drum. banu hanımdı ki şuanda umut tüp bebekde çalışıyo.. ben banu hanımdan dr olarak çok memnun kaldım herne kadar bize teklifi yanlış olsada ilgili bi dr kendisi..
canım eşimin testesteron 6. 06 aslında referans aralığına göre normal bu sonuç. LH11.72 FSH20.22 işte bu iki hormon yüksek çıktı. ama bizim genetik test yapılmıştı eşime buna bağlı değil dedi dr. normal çıkmıştı sonuçları.. bu arada eşime daha önceki yıllarda biyopsi yapılmıştı ve gelişmemiş hücreler var denmişti bize ardından 3yıl sonra yapılan m.tesede hücre mücre yok dedi dr.bilmiyorum ama çok çok zor dönemler geçirdim.. zor atlattım.. özellikle yakın çevremdekiler birer ikişer doğum yapmaya başlayınca ne bileyim dahada zor oluyo... bu kıskançlıkmı deilmi bilmiyorum duygularım karmakarışık oluyo...alışıyoruz napalım

bu arada kök hücreyle ilgili defalarca sorular sordum drlara ama hep araştırma aşamasında deyip duruyolar.. büyük bi ümitle bekliyorum gelişmeleri şnşallah rabbim yüzümüzü güldürücek hayırlısıyla.... bu arada sizin durumunuz nedir canım????

Kızlar ben de artık yatıyorum.
Yarın sabah kalkıp temizlik yapıcam.
Hepinize iyi geceler

Hayırlı geceler tatlım Şeniz yarın içinde sana kolay gelsin a.s
Aslında benimde temizlik geldi ama canım hiç istemiyor yamirmirmirmir
benide biraz teşvik etsene:1hug:

hayrunisa hoşgeldin canım hepimiz de çok zor bir sınav verioruz sabredersek inş mükafatını alıcaz bütün arkadaşlar hepimiz aynı şeyleri yaşıoruz insanların abuk subuk soruları cvp vermek zorunda olmak acımaları bunun gibi birsürü şeyy...neyapalım inş rabbim tez zamanda bizide sevindirir...:teselli::çok üzgünüm:

bende yatıyorum artık herkese hayırlı geceler olsun inş şekerler

inşallah canım rabbim sabrını ve genişliğini veriri...
bu arada bazen filistindeki savaşı insanların uğradığı zulmü görünce benimkide dertmi diyorum buda imtihanmı onlarınkinin yanında.... yani halimizede şükür durumumuzada şükür.. allah beterinden korusun.....dua edelim arkadaşlar birbirimize ve kardeşlerimize ....

Günaydın herkese arkadaşlar

Nilay74 semen analizi belli olmuşdur da biz korkudan öğrenemiyoruz.Birde hormon testlerimizin sonuçları 2 gün sonra çkacak denildi.Kısacası biz doktora gidene kadar beklemeyi tercih ediyoruz.Çünkü tekrar azosperm denilmesinden ikimizde çok korkuyoruz

merhaba arkadaşım.Öncelikle hoşgeldin demek istiyorum sidar arkadaşımızda hoşgelmişşş.

Allah sabır versin çok üzücü bir şey bu.İnşallah çabucak bebeklerine tekrar kavuşursun.

Hayrunisa arkadaşımız sende hoşgeldin.

Keşke arkadaşlar hepimiz farkli şeyler için anışmış olabilseydik ama hayırlısı da bizim için böyleymiş.
İnsanlar ne kadar anlayışsız.Hemen soru yağmuruna tutuveriyorlar.Bizde 7 aylık evliyiz.En az 3 yıl düşünmüoruz demeye başladım herkese.Şimdiden bahaneler uyduraımda diyorum milletin çenesi ile başetmek çok zor.Allahım herkese sabır ihsan eylesin

canım benim inan çok üzüldüm inşallah cennetteki küçük meleklerin sana bu sefer yardım eder ve bu sefer bebeklerini alırsın kucagına dualarım seninle allah hepimizin yardımcısı olsun:ecrin_bebek::Saruboceq:

günaydın arkadaşlarım bugün nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…