Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi ama ben çalıştığım için siteye çok fazla giremiyorum sadece arada bir bakıyorum hepinize Allah kolaylık versin inşallah en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.:CüvCüv:

Zamanın oldukca gel canım aramıza.Dertleşelim.Dertler paylasıldıkca azalıyor nasılsa dimi.

Bu arada biz birbuçuk yıldır evliyiz.Evliliğimizden beş altı ay sonra rahatsızlandığı için eşim urolağa gittiğinde tesadüfen öğrendik başta eşim çok umutsuzdu senağlama.Şu anda ankarada tedaviye devam ediyoruz inşallah sonuç iyi olur ve bizimde bir bebişimiz olur. hihoyyyt: ecrin_bebek:

Bu arada biz birbuçuk yıldır evliyiz.Evliliğimizden beş altı ay sonra rahatsızlandığı için eşim urolağa gittiğinde tesadüfen öğrendik başta eşim çok umutsuzdu senağlama.Şu anda ankarada tedaviye devam ediyoruz inşallah sonuç iyi olur ve bizimde bir bebişimiz olur. hihoyyyt: ecrin_bebek:

Canım Kaan Aydosa mı gidiyorsunuz.Ankarada en cok onun adını duyuyorum.
İnsallah Cok güzel gelişmeler yasarsın ız.
Sizin değerleriniz nasıl.Hormonlar filan.
Azosperminin nedeni bellimi?

Artvinli9876 ve sidar72 hosgeldiniz.a.s. Insallah bol bol paylasimda bulunur ve bizlerede destek olursunuz.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

artvinli9876 ve sidar72 arkadaşlar hoşgeldiniz

Artvinli9876 ve sidar72 hosgeldiniz.a.s. Insallah bol bol paylasimda bulunur ve bizlerede destek olursunuz.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım nasıl oldun birisinin canını sıktıgını yazmışsın boş ver arkadaşım sıkma canını :1hug:

merhaba arkadaşlar.bizdede aynı problem var.3sene önce öğrendik.eşimle çok zor günler geçirdik 1sene önce eşim mikro tesa oldu.sonuç çok güzel,herşey yolunda.bence ertelemeyin insan hergün kafasında birşeyler kuruyor sıkıntı sitres.insanın dayanacak gücü kalmıyor.benden tavsiye güvenilir,işinde uzman bilir kişilere başvurun.sonuçta zor bir ameliyat mikroskopla kaç kat büyülterek aranıyormuş.hakkınızda hayırlısı olsun hepinizin.dualarım sizinle.

canım ne oldu yoksa hamilemisin biraz paylaş bizle canım sevgiler.........

yeni gelen arkadaşlar artvinli9876 ve sidar72 aramıza hoşgeldiniz.
başka şartlarda karşılaşmak daha güzel olurdu ama ne yapalım bizim sınavımızda bu
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bana müsade..
Biraz cıkta eşimle ilgileneyim dimi ona da yazık.
Adamcağız bilgisayarı kıskanır oldu.
Hepinize iyi geceler

canım nasıl oldun birisinin canını sıktıgını yazmışsın boş ver arkadaşım sıkma canını :1hug:

Sagol canim, cok hassas bir durum olustu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kolay kolay unutamiycam o kesin. Senden ne haber?
Artvinli arkadasimizi benden anlayamadim, su an tedavidemi, yoksa bebegi oldumu anlasilmiyor. Insallah en kisa zamanda bize bildirir.

herkese ii akşamlar arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar özelmsu33,Artvinli9876,sidar72 hoşgeldiniz inş bol bol paylaşımlarımız olur...nilay74 arkadaşım canını birinin sıkdığını yazmışsın sıkma canını bizler varız yanında zaten yeterince sıkılıcak problemimiz var unut gitsin:teselli:a.s.

Tesekkürler senaydacim, haklisin bizim derdimiz kendimize yetiyor zaten. Üzülmemeye calisiyorum, sizlerin hal hatir sormaniz bile yetiyor canim.:1hug:Şeniz

merhaba arkadaşlar.ilk denememde ikizlerim oldu.36.haftada doğum yaptım.iki bebeğim şuan cennetteler.onları çok seviyorum.2.denemem olumlu ama oda kimyasal hamilelik oldu.bu ayın 15inde 3.transferim var.dualarınıza ihtiyacım var.

Artvinli canim, icim titredi mesajina. Paylastigin icin tekrar tesekkürler, Allah sabir versin, cok zor dönemlerden gecmissin.:teselli:

Dualarimiz seninle canim, :Saruboceq: insallah bu defa kavusacaksin melegine.:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Bizimle ayni durumda olan e hamile kalmayi basaran mucizelere öyle ihtiyacimiz varki.
Insallah senide mucizelerimiz arasina aliriz.Şeniz

iyi dileklerin için çok saol arkadaşım.hayatta herşey bizim için canım.ilk tedavimde ah bir hamile kalsam dedim dualarımda ama şimdi hayırlısını istiyorum.bebeğimi kucağıma almadan ve tamamen bana ait olduğunu anlamadan sevinmicem.önemli olan hamile kalabilmek değilmiş onunla yaşayabilmekmiş

artvinli aramıza hoş geldin canım bidahakine allah sonuna erdirsin neden azospermi idi nasıl oldu biraz anlatsana kızlar sayımız cogaltıkca üzülüyorum ama paylaştıkcada seviniyorum

artvinli aramıza tekrardan hoş geldin canım gerçekten çok kötü şeyler yaşamışsın çok üzüldüm inş bundan sonra herşey gönlünce olur bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

arkadaslar nerdesiniz kimse yokmu burda acın şu netleri hadi kızlar görüyüm sizi

X