Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınlar....
arkadaşlar eşim bugun urolağa gidiyor umarım hayırlı haberlerle doner...

arkadaşlar merhaba.. okudum yazdıklarınızın bi kısmını.. bizim sorunumuzda bu yani AZOSPERM malesef bu sıkıntıyla yaşamayı 8 senedir öğrendik artık.. yapacak bişey olmayınca sabır deyip dua etmeye ve allaha sığınmaya başladık... herzamanki gbi.... bizde 2005 de mikrotese yaptırdık eşime özel bi hastanede banada uzun protokolde ilaç verilmeye başlandı tam yumurtalar toplanıcaktı eşimide ameliyata almışlardı. dr beni odasına çağırdı ve "hanımefendi eşinizde herhangi bi hücreye rastlanmamış... benim tavsiyem size ailenizin haberi olmadan bi başkasının spermini kullanabilirsiniz yada evlatlık alabilirsiniz başka yapacak bişey yok dedi" dondum kaldım...... şuanda iyiyim unuttum o günleri hatırlamakta istemiyorum.. zorda olsa çocuksuz yaşamayı öğrenmeye çalışıcaz mecbur..... ama içimde hep bi umut sabret olacak inşallah diyor sabrediyoruz.. a etraftan çevreden seni sana bıraksalar belki daha rahat atlatıcaz ama insanlardaki bu merak olduğu müddetçe zor buna dayanmak.......

birbirimize dua edelim arkadaşlar inşallah bigün bu günleride geride bırakıcağız..kucağımızda bebişlerle............
canım benim allah büyük verende o ,o ne isterse o olur bakmışsın hiç aklına gelmeyen bi anda anne olmuşsun rahat tut içini biliyorum çok zor dayanılmıyor ama vardır bi bildigi canım allah hepimize yardım etsin:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın herkese arkadaşlar

nilay74 semen analizi belli olmuşdur da biz korkudan öğrenemiyoruz.birde hormon testlerimizin sonuçları 2 gün sonra çkacak denildi.kısacası biz doktora gidene kadar beklemeyi tercih ediyoruz.çünkü tekrar azosperm denilmesinden ikimizde çok korkuyoruz

naptın canım sonuçları inşallah hayırlısı olur doktora nezaman gideceksiniz

günaydın kızlar inşallah bugün hepimize hayırlı olur dün tokat gibi yüzüme patladı bu ayet artık bırakmaya karar vermiştim çocuksuzluk çok agır bir imtahan ve birçok peygamberde bunla imtahan olmuş diye düşünürken izlediğim bir cd de Allah dildiğine hesapsız verendir diyordu nasıl canım acıdı anlatamam bizim tese raporumuzda kısaca spermin 4 aşamadan gecerek oluştugu ve bizim ilk aşamada yüzde 20 ikinci aşamada yüzde 5 var zaten sonrası yk yani gelişemiyorlar ama ALLAH dilediğine hesapsız verebilir yani bidüşünsenize ne spermin evreleri ne dokunun bozuklugu O oldese oluvericek bu kadar basit zaten bunlarıda yaratan O degilmi belki hz. ibrahimce yada hz. zekeriyya gibi dua etmek lazım Allah büyüktür napalım yazılmışsa kadere bu agır ihtahan saır kuyusundan içip bi ömür yürücez gerci evden dişarı hala çok zorunlu olmadıkca çıkmıyorum insan içine çıkınca yoruluyorm soruları nasıl geciştircem bilmiyorum niy sorarlarki çocuk yapmıyormusun diye sanki fırında makarna yapıyosun bukadar kolay sani gerci bu halimizi bilmedikleri için byle diyorlarya onlar gibi bi sabah uyanınca hamile kalaıyoruz ya bazen korkuyorum bunu cevem ögrenincene olur nasıl davranırlar acıyarak bakacaklar onların cocugu sevrkn yazık olmadıya nasılda içinde birikmiş diyecekler nerden mi biliyoum halamdan onunda çocugu olmadı ve ben bu yaşıma kadar arkasından söylenen sözlerin hepsini duydum yüzüne karşı nasıl davranıldıgınıda biliyorum o yüzn Allaha sıgınmaktan başka yapıcak bir şeyim yok hasılı yanlızım yanlızlıgımda boguuyorum

naptın canım sonuçları inşallah hayırlısı olur doktora nezaman gideceksiniz[/QUO

canım benim semen analizi çıkmıştır ama korkudan şimdi telefon açıpta öğrenemiyorum ya yine azosperm denilirse diye.Nedense içimde bir kıpırtı ve heyecan var 3-5 tane çıkmıştır diye düşünüyorum ama korkuyorum açıpta sonucu öğrenmeye..

ııııyyyy ismi bile kötü azosperm.bu sonucu duymak tekrardan üzülmek te korkutuyor beni inşallah öyle değildir:Saruboceq:
Emre bey yani doktorumuz ilk yaptırdığımız yerdeki semen analizini beğenmemişti.Heralde ondan bir umut var içimde ama hayırlısı ne ise o olsun

günaydın kızlar inşallah bugün hepimize hayırlı olur dün tokat gibi yüzüme patladı bu ayet artık bırakmaya karar vermiştim çocuksuzluk çok agır bir imtahan ve birçok peygamberde bunla imtahan olmuş diye düşünürken izlediğim bir cd de Allah dildiğine hesapsız verendir diyordu nasıl canım acıdı anlatamam bizim tese raporumuzda kısaca spermin 4 aşamadan gecerek oluştugu ve bizim ilk aşamada yüzde 20 ikinci aşamada yüzde 5 var zaten sonrası yk yani gelişemiyorlar ama ALLAH dilediğine hesapsız verebilir yani bidüşünsenize ne spermin evreleri ne dokunun bozuklugu O oldese oluvericek bu kadar basit zaten bunlarıda yaratan O degilmi belki hz. ibrahimce yada hz. zekeriyya gibi dua etmek lazım Allah büyüktür napalım yazılmışsa kadere bu agır ihtahan saır kuyusundan içip bi ömür yürücez gerci evden dişarı hala çok zorunlu olmadıkca çıkmıyorum insan içine çıkınca yoruluyorm soruları nasıl geciştircem bilmiyorum niy sorarlarki çocuk yapmıyormusun diye sanki fırında makarna yapıyosun bukadar kolay sani gerci bu halimizi bilmedikleri için byle diyorlarya onlar gibi bi sabah uyanınca hamile kalaıyoruz ya bazen korkuyorum bunu cevem ögrenincene olur nasıl davranırlar acıyarak bakacaklar onların cocugu sevrkn yazık olmadıya nasılda içinde birikmiş diyecekler nerden mi biliyoum halamdan onunda çocugu olmadı ve ben bu yaşıma kadar arkasından söylenen sözlerin hepsini duydum yüzüne karşı nasıl davranıldıgınıda biliyorum o yüzn Allaha sıgınmaktan başka yapıcak bir şeyim yok hasılı yanlızım yanlızlıgımda boguuyorum

Zaman ne olursun arkadaşım kendini yıpratma.Allahtan ümit kesilmez.Allah hepimizin sesini duyuyor hepimizin hangi fikirde olduğumuzu daha biz düşünmeden biliyor.İnanki bende çok üzülüyorum herkes gibi içim yanıyor ama sabır etmek lazım.

Senin değin gibi benimde teyzemin çocuğu olmamıştı.Teyzemden kaynaklanan problemler yüzünden çok laf söyleniildi çok ağır şeyler duydu çok ağladı ve hırpalandı.En acısı sonunda eşi çocuğu olmuyor diye sırf çocuk için başka bir kadınla birlikte oldu diğer kadından şuanda iki çocuğu var ve teyzem boşandı eşinden.Düşünsene bu daha acı bir gerçek en sevdiğin insan çocuğun olmuyor diye seni terkediyor 3.kişileride geçti en sevdğide bunu yaptı.Şuanda teyzem kendini toparladı ama aradan uzun yıllar geçti.Tam 15 yıl Allaha çok şükür bununda sabrını verdi ona ve atlattı.Belki acısı hala vardır için de ama biz bukadarını biliyoruz.dün teyzemlede konuştuk ona bu durumu anlattım ben.Seni benden başka kimse anlayamaz dedi ne kadar içim acıdı.ama eşinin yanında ol ve ona hep destk ol dedi en önemliside bu zaten.Eşlerimiz bizi seviyor

arkadaslar hayırlı cumalar hayrunnisa armıza hoş geldin canı m üzülme ne olur demekk fayda vermiyo biliyorum ama bu bizim kaderimiz ne yapalım banban cım sende üzülme inşallah sonuc istedigin gibi olur zaman sende umudunu asla yitirme cevreyide ancak boş ver diyebilirsin ne yapalım başına gelmeyenin hoşuna geliyo

arkadaslar hayırlı cumalar hayrunnisa armıza hoş geldin canı m üzülme ne olur demekk fayda vermiyo biliyorum ama bu bizim kaderimiz ne yapalım banban cım sende üzülme inşallah sonuc istedigin gibi olur zaman sende umudunu asla yitirme cevreyide ancak boş ver diyebilirsin ne yapalım başına gelmeyenin hoşuna geliyo

merhabalar arkadaşlar hoşbulduk hepiniz sağolun.a.s..... bizi en iyi yine biz anlarız hepimiz aynı sıkıntıyı yaşadığımız için... :teselli: umarım bigün dileklerimiz kabul olur... umut etmeye devam arkadaşlar...tabi duayada....

canlarım ne oldu bugün az sayıdayız neler yapıyorsunuz kızlar.....

mrb.kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.a.s.
nilaycm buarada listen süper olmuş bayıldım hergün yayınlanması da çok güzel hamılelerin olmasıda bizlere umut oldu Allah bebişlerini sağlıklı sıhatli kucaklarına almalarını güle güle büyütmelerini nasip etsin işllah...

kızlar nediyelim Allah dilrse olur inşallah şu übarek muharrem ayında dualarımız kabul olur sonuçta bu ayda bir çok peygmberin duası kabul olmuş şmdi bir sorum olcak çokca nohut kürünü duyuyorum bunun nasıl yapıldıgını ve faydalarını bilen varmı birde kulandıgınız hap varmı dogal kapsüller falan düşnüyorum napsamda şu sperm üretimini 4. aşamaya kadar çıkarabilirim diye sonuçta 2. aşamaya kadar yüzde 5 bile olsa gelmiş kızlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür bambam bu arada hala aramadınızmı çok merak ediyorum sonuç ne çıkacak inş sperm bulunmuşturda hiç üzülmessin

kızlar nediyelim Allah dilrse olur inşallah şu übarek muharrem ayında dualarımız kabul olur sonuçta bu ayda bir çok peygmberin duası kabul olmuş şmdi bir sorum olcak çokca nohut kürünü duyuyorum bunun nasıl yapıldıgını ve faydalarını bilen varmı birde kulandıgınız hap varmı dogal kapsüller falan düşnüyorum napsamda şu sperm üretimini 4. aşamaya kadar çıkarabilirim diye sonuçta 2. aşamaya kadar yüzde 5 bile olsa gelmiş kızlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür bambam bu arada hala aramadınızmı çok merak ediyorum sonuç ne çıkacak inş sperm bulunmuşturda hiç üzülmessin
amin canım allah hepimizin duasını kabul etsin nohut kürünü ben kullandım 2 buçuk ay kadar şimdide keçiboynuzunu kullanıyoruz kullana bilirsiniz bi zararı olmaz nohut kürünü yarım litre suyu kaynat kaynadıktan sonra 6-7 kaşık notu koyup 5 dk kaynat ve nohutları süz.bi bardagını sabah kahvaltıdan sonra diger bi bardagıda ögle yemeginden önce içir en az 2buçuk ay devam et canım inşallah faydası olur ümit dünyası napalım canım...

sen napıyosun canım kaç gündür denk gelemedik nasıl geçiyo zaman biliyosun ben beklemedeyim canım..kaydirigubbakcemile5

Canım yaa korkuyoruz aramaya cesaretimiz yok yani.Yarın Emre beyin yanına gideceğiz.Ama çok heycanlıyım bakalım ne diyecek sonuçlara göre.Emre bey biz semen analizini santrifürüjlü sistem den geçirip detaylı bir şekilde inceliyoruz demişti 1-2 tane dahi olsa umudumuz daha da yükselir demişti.Bu umutla şuanda beklemem daha iyi diye düşünüyorum şimdi ararsam hiç çıkmadı derlerse bide iş yerindeyim kendimi tutamayıp ağlarım diye korkuyorum.İnsanın umudunun olması ne güzel en azından 1 gün dahi olsa bu şekilde beklemek güzel.Allah herkesin yardımcısı olsun

Canım yaa korkuyoruz aramaya cesaretimiz yok yani.Yarın Emre beyin yanına gideceğiz.Ama çok heycanlıyım bakalım ne diyecek sonuçlara göre.Emre bey biz semen analizini santrifürüjlü sistem den geçirip detaylı bir şekilde inceliyoruz demişti 1-2 tane dahi olsa umudumuz daha da yükselir demişti.Bu umutla şuanda beklemem daha iyi diye düşünüyorum şimdi ararsam hiç çıkmadı derlerse bide iş yerindeyim kendimi tutamayıp ağlarım diye korkuyorum.İnsanın umudunun olması ne güzel en azından 1 gün dahi olsa bu şekilde beklemek güzel.Allah herkesin yardımcısı olsun
korkma canım allah büyük içimde bi kıpırtı var demiştin belkide sonuç istedigin gibidir canım..

Arkadaşlar nohut kürü ile ilgili bir siteden alıntı yaptım.Zaman lütfen bunu incele bence faydalı birşey bende dün uygulamaya başladım.Birde keçi boynuzu kürünü uygulyoruz.

İbrahim saraçoğlu kısırlık ve azosperm için nohut kürü

Bazı erkeklerin testislerinde sperm üretimi yoktur.Buna azosperm denilir.Fakat bu kişilerin kök hücreleri bir miktar sperm üretebilmektedir.

Bu kişiler nohut kürünü uyguladıklarında başarı oranı %35-40 oranında artmaktadır.

Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun azosperme karşı nohut kürü :

Yarım litre su kaynatıldıktan sonra içine 6-7 kaşık nohut atılarak 10 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakılır. elde edilen suyun yarısı sabah kahvaltısından sonra,diğer yarısı da öğlen yemeğinden önce içilmelidir.

Bu küre en az 2 ay devam edilmelidir.Başarı oranı %35-40 olmaktadır.

Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu bu kürün başarı oranını arttırmak için üzerinde çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

umudumnerede, canım bugün nasılsın sesin çıkmıyor

areş belgin iyiyim canım şimdi denk geldik işte napıyosun arkadaşlar moralinizi bozmayın nolur ya biraz olumlu düşünelim

areş belgin iyiyim canım şimdi denk geldik işte napıyosun arkadaşlar moralinizi bozmayın nolur ya biraz olumlu düşünelim

canım napıyım sizleri buldum rahatladım sıkıntılarım azaldı hergün burdayım canım bol bol dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

X