merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi ama ben çalıştığım için siteye çok fazla giremiyorum sadece arada bir bakıyorum hepinize Allah kolaylık versin inşallah en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.:CüvCüv:
Bu arada biz birbuçuk yıldır evliyiz.Evliliğimizden beş altı ay sonra rahatsızlandığı için eşim urolağa gittiğinde tesadüfen öğrendik başta eşim çok umutsuzdu senağlama.Şu anda ankarada tedaviye devam ediyoruz inşallah sonuç iyi olur ve bizimde bir bebişimiz olur. hihoyyyt: ecrin_bebek:
Artvinli9876 ve sidar72 hosgeldiniz.a.s. Insallah bol bol paylasimda bulunur ve bizlerede destek olursunuz.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar.bizdede aynı problem var.3sene önce öğrendik.eşimle çok zor günler geçirdik 1sene önce eşim mikro tesa oldu.sonuç çok güzel,herşey yolunda.bence ertelemeyin insan hergün kafasında birşeyler kuruyor sıkıntı sitres.insanın dayanacak gücü kalmıyor.benden tavsiye güvenilir,işinde uzman bilir kişilere başvurun.sonuçta zor bir ameliyat mikroskopla kaç kat büyülterek aranıyormuş.hakkınızda hayırlısı olsun hepinizin.dualarım sizinle.
canım nasıl oldun birisinin canını sıktıgını yazmışsın boş ver arkadaşım sıkma canını :1hug: