Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
a.s.a.s.MERHABA ARKADAŞLAR 2009 YILININ SİZLERE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR,SEVGİ VE BEBİŞ GETİRMESİ DİLEKLERİMLE YENİ YILINIZI KUTLAR , NİCE SENELER DİLERİM...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ealsnas saol arkadaşım çok saolll Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin...
banban canım daha dün öğrendik sebebini henüz bilmiyoruz araştıracaz inş bakalım eşim hele bi şoktan kurtulsun allah büyüktür... herkesin yeni yılı kutlu ve mutlu olsunnn nice senelere...

Canım benım seni çook iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım çok kötü gerçekden çevredeki çocuklar bide ben anaokulu öğr.yim sürekli ortamda çocuk psikolojim çok kötü olmuştu halada tam düzeldi sayılmaz senin şimdi eşine destek olman ve bir üroloğa gitmeniz lazm canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kendini fazl üzme lütfen bu durumda olup hamıle kalan arkadslarda var Allah hayırlsını nasip etsn bitanem

merhaba Sultan yazmadan edemedim iki aydır biliyoruz biz de bu durumu.eşekten düşeni eşekten düşer anlar derler ya ( söz meclisten dışarı tabi) aynen öyle.Benim kafayı üşüttüğümü düşünerek eşim beni acile bile götürmüştü.Başkalarının başına gelenler benim başıma gelmez gibi geliyo insana tabiki öyle olmadığını hepimiz biliyoruz ama yaşamak farklı hayatta herşey başımıza geliyor.Ama bir iki haftaya kadar normal hayatına döneceksin.Şu an inanamıyorsundur ömür boyu depresyonda gezerim sanıyorsundur belki.Öyle olmuyo.Allah da insanın ümitlerini alıp götürmüyor.Ne kadar imkansız görünse de bi durum çare arıyor insan.Nden olmasın diyo.Öyle de zaten neden olmasın?:teselli:
Neden birgün biz de anne olamayalım?Allahtan ümidimi nasıl keseyim?Dua et bol bol kendine bizim durumumuzda olan herkese hayırlısıyla dile.Ancak bu rahatlatıyor insanı.Gerisini yine hayat gösterecek zaten:Allah yardımcımız olsun
Yeni yılda kucaklarımız sağlıklı bebeklerimizle dolsun:ecrin_bebek:

senin bugüzel sözlerini okuyunca amin diyorum allaha amin hepimizin duaları kabul olsun bu yıl bebegimiz olsunMUTLU YILLAR ARKADAŞLAR....

merhaba umudumnerrde

sizin azospermi olmanız neden kaynaklanıyor bize de bu teşhis yeni konuldu bir doktora gittinizmi.

Hiç aklıma gelmiyodu bölye bir ihtimal neye uğradığımı şaşıdım bende.
Eşim ile diyodukki bayramdan sonra bebek düşünlelim artık ama kaderde böyle engebeli yollardan geçmekte varmış.kısmet işte Allah herkesin hakkında ne hayırlı ise onu yaşamayı nasip eylesin.İnşaallah kimsenin kucağı boş kalmaz.Birgün Anne oluruz

kızlar nezaman gelsem kimse yok aramızda daha bilgili olanlar var lütfen saat kaç gibi giriyorsun nete bende o vakit geriyim yoksa dertten çatlıcam çok yanlızım çaresizim

Kizlr hepinize mutlu ve nice güzel seneler diliyorum. Ümidimizi kaybetmeden yola devam edelim. Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz, insallah en kisa zamanda ikizler, ücüzler gelir.

Ealsnascim sen ve diger azospermiye ragmen hamile kalan arkadaslar ara sira, hatta sürekli buraya ugrarsaniz, yeni gelen arkadaslara moral olursunuz. Pes etmeden ümitsizlige kapilamadan tedavileri takip ederler.

Zamancim bana özel mesajdan ulasabilirsin, yardimci olmaya calisirim. :teselli:

Tabi diger akadaslar icinde gecerli.a.s.

Kizlar okumayanlar icin, ilk sayfalardaki sudenazz kardesimizin gönderdigi bu mesaji alinti yapiyorum. Özellikle yeni ögrenen arkadaslara moral olsun insallah.

Amin amin amin :Saruboceq:

Canlarım hepinizin yeni yılını kutlarım.hihoyyyt
Rabbim bu sene hepimizin yüzünü güldürsün ve kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun.:Saruboceq:
Eşlerimizin tedavilerinde kolaylıklar nasip etsin.:Saruboceq:

Yeni gelen arkadaslarımızada hosgeldiniz diyorum.Keşke baska sebebler nedeniyle konusuyor olsaydık ama bizim de sınavımız bu demekki.
Ben de eşimin azospermi olduğunu haziran ayında öğrendim.
İlk basta cok üzüldük cok ağladık ama elden gelen bir sey yok. :çok üzgünüm:
Simdi güclü olup , eşlerimize destek olmalı ve bol bol dua etmeliyiz.
Benim eşimin neden azo lu olduğu belli değil. :sm_confused:
Nisan ayının basında ameliyat olacak.
Tek dileğimiz hayırlısıyla sperm bulunması

kızlar Allah hepinizden razı olsun çok destek oldunuz siz olmasaydınız bu iki günü öle atlatamazdım çok şükür atlatıyorum artık ...

Kizlar hepinize hayirli günler insallah. Sultan49 Allah sendende razi olsun, bizler birbirimize destek olarak kendimizi daha iyi hissediyoruz. Günün birinde, insallah cok yakinda mucize bebeklerimize kavusacagiz.Şeniz:1hug:

Merhaba kızlar;

Azosperm öğrediğim günden beri uykularım kaçtı çok ağlıyorum...Galiba annemm gibi anne olamayacağım Allahım azosperm ile savaşan herkese bebek nasip eylesin

kızlar yaradanımın her işinde bir hayır vardır bizlere verdiğine göre vardır bi hayrı elbettt çok şükür çaresiz bi hastalık değil inşş bebelerimize kavuşacaz zorda olsaaa :)

kızlar yaradanımın her işinde bir hayır vardır bizlere verdiğine göre vardır bi hayrı elbettt çok şükür çaresiz bi hastalık değil inşş bebelerimize kavuşacaz zorda olsaaa :)

İnşş.Sultan49 bebişlerimize kavuşuruz

İnşş.Sultan49 bebişlerimize kavuşuruz

arkadaslar herseyin hayırlısı olsun ben azospermini ögrendigimde cok umutsuzdum karsıma ne zorluklar cıktı ama yılmadık 2 aylık düsük yaptım yine umudum var sizde umudunuzu yitirmeyin

Kizlar bizde 3. denemeden sonra vazgecmistik. Demek bizim icin hayirlisi buymus dedik. Biraktik tedaviyi, ama son zamanlarda tekrar denemeye karar verdik. Cok kücükde olsa bir umut varsa, degerlendirmemiz lazim. kaydirigubbakcemile5

Bir kadin anne olmaktan nasil vazgecebilirki, ömür boyu aklimizdan cikmayacakki. senağlama Yasimiz müsaitken ugrasmadigimiz icin sonra pisman olacagiz. Vakit nekadar cabuk geciyor, önce kendimizi baskalariyla kiyaslamayi birakmamiz gerekiyor. Cünkü her hayat degisik yasaniyor. Bizim icin hangi zaman hayirli ise o zaman gelsin melekler.:teselli:

Evet Nilay74 umut her zaman olmalı.Umutlarımız olmadan çok zor geçer zaman Allah kimseyi umutsuz bırakmasın.
İçimdeki duygular o kadar tarifsiz ki bir an geliyo evet diyorum çaresiz hiç bir şey yok diyorum ama bir an geliyoki anne olamazsam diye düşünüce ağlamaktan duramıyorum.
Anneliğe bu kadar hevesliyken böyle şeyler yaşamak çok acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…