Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar;

Azosperm öğrediğim günden beri uykularım kaçtı çok ağlıyorum...Galiba annemm gibi anne olamayacağım Allahım azosperm ile savaşan herkese bebek nasip eylesin

Bebek sahibi olursun hic üzülme ve öyle bir zaman gelecek burada yazdıklarına bakıp güleceksin. Biraz pozitif ol bence. Derdi veren allah dermanınıda verir.

Bebek sahibi olursun hic üzülme ve öyle bir zaman gelecek burada yazdıklarına bakıp güleceksin. Biraz pozitif ol bence. Derdi veren allah dermanınıda verir.

Elimden geldiği kadarı ile pozitif olmaya çalışıyorum ama inanki içimdeki ağlayan çocuk hiç susmuyor ara ara gözlerim doluyor eşime belli etmiyorum bu yaşadıklarımı ama içim acıyor

valla kızlar sanki hepimiz aynı beden aynı ruhuzz gerçekten yaşadıklarımız gerçekten kolay şeyler değil ama herşey insanlar için değilmi zaten bunu da yaradanım verdi bize ve bu bizim için bir sınavvv Allahım büyüktür inşş hayırlı kapılar açar bizlere...
ealsnas canım senindemi eşinde azo vardı

Banban seni cok iyi anliyorum, ilk yillarda bende cok ama cok üzülüyordum bu duruma. Aman esim farketmesin diyede ayrica kendimi yiprattigim oldu. Zamanla degisti tabi duygularim, simdi daha olgun davranabiliyorum. Diyelimki hic cocuk sahibi olamadim, ne olur diye kendime sordum hep.

Eminim Allah bizi öyle olursa ahirette mükafatlandiracak, yeterki biz isyan etmeyelim. Boynumuz bükük kalacak, ama evlenip ayrilan, cocuklari ortada kalan aileler, yetim cocuklar veya cocugunu kaybeden annelerin acisi. Bütün bunlari düsünelim ve ailemizdeki huzuru bozmamaya calisalim.

Örnegin bu durum esimle bizim birbirimize daha cok kenetlenmemizi sagladi. Bir cok cocuklu ailelerden daha iyi geciniyoruz. Cünkü bütün sevgimizi birbirimize veriyoruz.

Banban seni cok iyi anliyorum, ilk yillarda bende cok ama cok üzülüyordum bu duruma. Aman esim farketmesin diyede ayrica kendimi yiprattigim oldu. Zamanla degisti tabi duygularim, simdi daha olgun davranabiliyorum. Diyelimki hic cocuk sahibi olamadim, ne olur diye kendime sordum hep.

Eminim Allah bizi öyle olursa ahirette mükafatlandiracak, yeterki biz isyan etmeyelim. Boynumuz bükük kalacak, ama evlenip ayrilan, cocuklari ortada kalan aileler, yetim cocuklar veya cocugunu kaybeden annelerin acisi. Bütün bunlari düsünelim ve ailemizdeki huzuru bozmamaya calisalim.

Örnegin bu durum esimle bizim birbirimize daha cok kenetlenmemizi sagladi. Bir cok cocuklu ailelerden daha iyi geciniyoruz. Cünkü bütün sevgimizi birbirimize veriyoruz.

bitanem görüş acın beni cok etkiledi bu şekilde düsündügün için seni tebrik ediyorrum allah yardımcın olsun bizimde aynı zamanda

arkadaslar herseyin hayırlısı olsun ben azospermini ögrendigimde cok umutsuzdum karsıma ne zorluklar cıktı ama yılmadık 2 aylık düsük yaptım yine umudum var sizde umudunuzu yitirmeyin

CANIM İKİ AYLIK BEBEGİNİ KAYBETTİGİNİ BİLMİYORDUM ÇOK ÜZÜLDÜM İNAN İNŞALLAH TEKRAR BEBEGİN OLUR VE HERZAMAN KOYNUNDA YAŞAR ALLAHIM BU ANLATILMAZ SEVİNCİ BU YIL BİZEDE YAŞATSIN:teselli:

hatırlatmak istemiyorum ama banada anlat nasıl oldu tüp bebekti dimi meragımı mazur gör azospermi olup bebegi olanları duyunca içim rahatlıyor enazından olacagını biliyorum canım ve üzüntünü paylaşıyorum sevgiler........

CANIM İKİ AYLIK BEBEGİNİ KAYBETTİGİNİ BİLMİYORDUM ÇOK ÜZÜLDÜM İNAN İNŞALLAH TEKRAR BEBEGİN OLUR VE HERZAMAN KOYNUNDA YAŞAR ALLAHIM BU ANLATILMAZ SEVİNCİ BU YIL BİZEDE YAŞATSIN:teselli:

teşekkür ederim canım sagolasın sizde son durum nasıl aliştınmı biraz daha

allahım bu sevginizi bozmasın ve sizi ve heristeyeni tatlı bi bebekle ödüllendirsin yarabbim:emir_bebek:

teşekkür ederim canım sagolasın sizde son durum nasıl aliştınmı biraz daha

alıştım desemde sende biliyosun alışılmıyo bebek sohbeti olunca o ortamdan kaçmak istiyorum acımı içimde yaşıyor tek dostum sizle paylaşıyorum başka çaremiz varmı canım sadece inan sizlere ve kendime dua ediyorum inan bunu kalbimin enderin yerinden gelerek söylüyorum bu dostluk bambaşka sırdaş ......:ecrin_bebek:

Canlarım hepinizin yeni yılını kutlarım.hihoyyyt
Rabbim bu sene hepimizin yüzünü güldürsün ve kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun.:Saruboceq:
Eşlerimizin tedavilerinde kolaylıklar nasip etsin.:Saruboceq:

Yeni gelen arkadaslarımızada hosgeldiniz diyorum.Keşke baska sebebler nedeniyle konusuyor olsaydık ama bizim de sınavımız bu demekki.
Ben de eşimin azospermi olduğunu haziran ayında öğrendim.
İlk basta cok üzüldük cok ağladık ama elden gelen bir sey yok. :çok üzgünüm:
Simdi güclü olup , eşlerimize destek olmalı ve bol bol dua etmeliyiz.
Benim eşimin neden azo lu olduğu belli değil. :sm_confused:
Nisan ayının basında ameliyat olacak.
Tek dileğimiz hayırlısıyla sperm bulunması
amin canım merak etme inşallah bulunur ve en kısa zamanda bebegimiz olur hepimizin elbet birgün bizde gülerizsenağlamasenağlama

alıştım desemde sende biliyosun alışılmıyo bebek sohbeti olunca o ortamdan kaçmak istiyorum acımı içimde yaşıyor tek dostum sizle paylaşıyorum başka çaremiz varmı canım sadece inan sizlere ve kendime dua ediyorum inan bunu kalbimin enderin yerinden gelerek söylüyorum bu dostluk bambaşka sırdaş ......:ecrin_bebek:

canım sana ne deyim zor ama insan olumluyu görürse herseyi unutuyo olumsuza yaklaşıncada zor oluyo karmaşık şeyler allah yardımcımız olsun bidaha doktora gittinizmi

Lütfen karamsar olmayın arkadaşlar. Aha bana bakın biraz rahatlayın benim eşimde aynı sorun vardı tüp yöntemi ile ilk denemede hamile kaldım. Sizde bebek sahibi olacaksınız üzülmeyin şimdi olayı kabullenip ne yapabiliriz aşamasına gecmeniz lazım.
allahım saglıklı sıhatli kucagına almayı nasıp etsin benim eşimde azolu bizde ilk denemede başarısız olduk sizin adınıza sevindim biraz anlat nasıl oldu tesedemi çıktı sperm biraz anlat:emir_bebek:

canım sana ne deyim zor ama insan olumluyu görürse herseyi unutuyo olumsuza yaklaşıncada zor oluyo karmaşık şeyler allah yardımcımız olsun bidaha doktora gittinizmi

gittik canım ramazan bayramından sonra ama dr şimdi yapsakta olmaz dedi olmayacagını bilebile yapmıyalım dedi6 ay bir sene bekleyin dedieşimde bulunan sper elonge spermmiş nette baktım baş anomalisi tek bildigim bu başka bişey bilmiyorum inan çok zor bilmeden beklemek dua ediyorum neyi bekledigimi bilmeden sence neden bekletiyordur dr sıksık görüşüyormusun bunu benim için ögrenebilirmisin mümkünse sevgiler

Nilay bizde öyleyiz şuan kenetlendik birbirimize ne yapsak boş Allah'a şükür ediyorum daha büyük acılar yaşatmasın diye artık alışmaya çalışıyorum bu duruma.
İş yerinde ,arkadaş çevresinnde ,akrabalarım içerisinde çocuk yok mu daha denmesi beni üzüyor ama alışmamız lazım Allah da bizim sınavımızı bu şekilde vermiş hiç bir zaman isyan etmiyorum.Umarım mutlu son hepimiz için vardır

Bugün bütün test sonuşlarımızı aldık iyi bir doktora gitmeyi karar verdik.Hakkımızdan hayırlısı ne ise onu yaşayalım.Bakalım test sonuçları bize doktorumuz ne diyecek

Bugün bütün test sonuşlarımızı aldık iyi bir doktora gitmeyi karar verdik.Hakkımızdan hayırlısı ne ise onu yaşayalım.Bakalım test sonuçları bize doktorumuz ne diyecek

canım test sonuçların yanındaysa sen bi yaz bakalım neler sonuc ultrasyon falan cekindinizmi

canım test sonuçların yanındaysa sen bi yaz bakalım neler sonuc ultrasyon falan cekindinizmi

sonucumuz ortada canım benim yaa
azoospermi daha ne olsun ki++varikosel
hormon souçları da fhs 35,5
lh 8,7
prolaktin 6,7
testesteron 7,45

durum biraz vahim bizim aslında ama yinede başka bir hastaneye ve iki ayrı doktora görünmekte fayda var diyorum..
ilk gittiğimiz dokator testestorunu yükseltmek için iğne ve ilaç tedavisi verdi ama bugün bir başka doktorada gideceğiz

slm arkadaşlar benimde kaderim sizinkilerle aynı benimde eşim azospermi ve 14 yıllık evliyiz bu bölümü görünce çok sevindim çünkü bunu anca yaşayanlar anlayabilir çok zor allah hepimize yardım etsin 2yıl önce mikroenjeksiyon olayınada girdik maalesef sonuç negatifdi şuanda bizim için yapılacak bişi yok gibi görünüo tıp da ama hala umudumuzu yitirmedik inş rabbim bizi ve bütün isteyenleri bebek sahibi yapar:çok üzgünüm:

slm arkadaşlar benimde kaderim sizinkilerle aynı benimde eşim azospermi ve 14 yıllık evliyiz bu bölümü görünce çok sevindim çünkü bunu anca yaşayanlar anlayabilir çok zor allah hepimize yardım etsin 2yıl önce mikroenjeksiyon olayınada girdik maalesef sonuç negatifdi şuanda bizim için yapılacak bişi yok gibi görünüo tıp da ama hala umudumuzu yitirmedik inş rabbim bizi ve bütün isteyenleri bebek sahibi yapar:çok üzgünüm:

canım merhaba armıza hoş geldin sizin sorun neydi umudunu yitirme allah herseyin hayırlısını versin bizde azoluyuz okumuşundur

X