Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tabi canım neden olmasın görüşelim tabi msn de,nohut kürünü bitirdikten bir hafta sonra başladık keçiboynuzuna öğlenden sonra açarım ozaman dosyayı yanıma alır yazarım sonuçları sana........:teselli:

tamam canım herkese günaydın

kızlar kutluk oktayın yazısını eşimle okuduk şu anki birçok tedavi yöntemineolumsuz bakıyor yani yüzde yüz degil diyor ki buda doğru ama kemik iliğinden alınan örnek tessise< enjekte edilmişve yavrulama işlemi başarıyla sonuçlanmış ama bu işlem fareler üzerinde yapılmış bizde soru sorduk acaba bu tedavi yöntemi ile sonuç alabilirmiyiz diye bakalım cavabını beliyoruz Allah yardımcımız olsun

canım merhaba nasılsın sizde sorun neydi yazarmısın biz azoluyuz basarısız 1 tüp bebek var

Canım artık ilaçlardan korkar oldum ben.Çünkü hormonlar inanaılmaz değişiyorlar.
Bu da kötü etkiliyor olabilir.
Su an çaksırıda süpheli kullanıyoruz zaten.
Bu bir ay bitince hormonlara baktırıcaz eğer anormallik olursa onuda kesicek.
Ama nasıl bir ilaçmış o ki 1 ay da etkili oluyor.
Merak ettim doğrusu

biz keci boynuzundan baska bişey kullanmıyoruz dogrusu caksır tablet nası bişey baska ne kullanıyosunuz

canım merhaba nasılsın bişey soracam sizin testis ultrasyondaki rakamlarını yazarmısın

canım bizim testis ultrasonunda 17x24x35mmboyutlarında sag tetis ,18x29x39mm boyutlarında sol testis sonuç diyede sol minimal hidrosel demişler ne anlama geldigini bilmiyorum senin bi bilgin varsa anlat bana sevgiler canım

biz keci boynuzundan baska bişey kullanmıyoruz dogrusu caksır tablet nası bişey baska ne kullanıyosunuz

Canım biz macun , keçi boynuzu ,çaksır,nohut suyu,larginine ve çinko tablet kullanıyoruz.
Çaksır hatay taraflarında cıkan bir bitki.Baska bir forumda etkisi olduğunu söyleyen arkadaslarla konustum.
Sperm cıkısının onun etkisiyle basladığını düşünüyorlar.Ama sanırım hormonlar üzerinde kişiye göre etki yapıyor.

canım merhaba nasılsın sizde sorun neydi yazarmısın biz azoluyuz basarısız 1 tüp bebek var

canım bizimkiside azospermi inmemiş testis 12 yaşında ameliyat oluyor ikiside iniyor fakat sol geri yukarı karın boşluguna çıkıyor sag yerinde ve normal bizimde 1 tüp bebek denememiz var geçen hafta çarşamba yaptık olmadısenağlamasenağlamasenağlama

merak ediyorum bu günlerde gecermi u gün keçi boynuzu aldım bakalım ne olcak

işin kötü yanı kimseye dert acamıyorsun seninle içinde duruyo hiçbiryere gitmiyorum evde oturuyorum hala cocuk yapmadınızmı ne bekliyorsun sorularından bunaldım yda hamıle birini görmek istemiyorum Allah büyüktür diyip dua ediyoruz Hz İbrahimin duasında dediği gibş yarabbi bana senin hayılı ve salih kullarınan bir evlat nasip et AMİN

canım arkadasım moralini bozma bu mübarek günlerde rabbim sıkıntımızı görür inşaallah hepinizin mübarek yılbaşını kutluyorum

günaydın canım kafanı takma diyorsun ama böyle beklemek beni üzüyor sonuçta bizde azoluyuz aynı kaderi paylaşıyoruz ve anne olmak istiyoruz

sizin sonuçlar nasıl tüp bebekte kaç emriyonuz oluştu siz ne kadar bekleyeceksiniz

merhaba arkadaşlar benim eşimde de inmemiş testis problemi yüzünden azosperm sonucu çıktı çok korkuyorum gelecekten

merhaba zaman,
benim eşimde de azosperm çıktı ve iki taraflı inmemiş testis problemi var siz tüp bebek denediğinize göre canlı sperm bulabildiniz bana da yardım edin nolur ne yapmam gerekyo
alman hastanesi emre bey den randevu aldık ama nereden nasıl başlayacağmızı bilmiyorum ne yapmam lazım nasıl yol izlemem lazım lütfen yardımm edinnnn

öncelikle merhaba canım allah yardımcımız olsun endişelenme bende çıkmaz diye korkuyordum ama çıktı sizdede çıkar inşallah merak etme şuanda bence bişey yapma tese nezaman yapılacak eşine dr ne dedi ona göre yine dertleşiriz allahyardımcımız olsun :teselli:

Banbancım,

Sana özelden mesaj attım. Birde bir link yolladım Bu kadar panikleme canım. Nerden başlayacaksın söylim. Önce doktoruna gideceksin gitmeden önce sormak istediğin herşeyi bir kağıda not al çünkü sonra insan unutuyorrr... Doktorun sana herşeyi tedavi yöntemlerini vs herşeyi anlatacak ve sana bir program verecek tedavi programı sende başlayacaksın. Benim eşimde TESA ile canlı sperm bulunmuştu bunu yamayı unuttum. Eğer sana yolladığım linki açıp okursan biraz daha sakinleşirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…