Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öncelikle merhaba canım allah yardımcımız olsun endişelenme bende çıkmaz diye korkuyordum ama çıktı sizdede çıkar inşallah merak etme şuanda bence bişey yapma tese nezaman yapılacak eşine dr ne dedi ona göre yine dertleşiriz allahyardımcımız olsun :teselli:

merhaba,
sizde de inemiş testis problemi mi vardı?birde biz daha 4 gün oldu bu konuyu öğreneli emre bey'in ismini çok duydum internetten ilk görüşmemizi cumartesi yapacağız eşin ne gibi bir ameliyat oldu

merhaba,
sizde de inemiş testis problemi mi vardı?birde biz daha 4 gün oldu bu konuyu öğreneli emre bey'in ismini çok duydum internetten ilk görüşmemizi cumartesi yapacağız eşin ne gibi bir ameliyat oldu

bize aslında dr bu konuda bişey söylemedi ama doguştan galiba eşim microtese ameliyatı oldu ve bulundu iki emriyoyla tüp bebek yapıldı fakat tutmadı şuanda bekliyoruz dr bekleyin dedi yani böyle canım dr ne derse onu yapıyoruz allah yardımcımız olsun sevgiler.........sormak istediklerini sorabilirsin arkadaşım seni anlıyorum o aşamalardan bende geçtimsenağlamasenağlamasenağlama

Banbancım,

çok teşekkür ederim ealsnas inceledim.ama kalbim yerinde durmuor ayaklarım tam olarak yere basmıyor elim tutmuyor sanki...

çok şaşkınız eşimde bende..

hangi hastaneye nereye başvurmalıyım?

canim benimya seni cok iyi anliyorum
esime test istedi ben sonuclari iyidir diye dusunuyodum ,bi dediki 0 yani hic yok ,bir tane olsaydi hemen tup bebek yapardik hic yok dedi ben orda dondum kaldim ,okadar kotu oldum bukadarinda beklemiyodum
,bize dedi sigarayibiraksin belki bi ihtimal yukselir diye, iste bir ay gecti yarin ikinci testimiz var simdi dua ediyorum insallah yukselmistir , deilse bizede sanirim tese ameliyati olvak tam bilmiyorum
insallah her sey yolunda gider canim
hepimizin derdi ayni

Banbancım,

çok teşekkür ederim ealsnas inceledim.ama kalbim yerinde durmuor ayaklarım tam olarak yere basmıyor elim tutmuyor sanki...

çok şaşkınız eşimde bende..

hangi hastaneye nereye başvurmalıyım?

Mesela benim tedavi olduğum Kliniğin üroloğuda vardı eşim onada gözüktü. Bu kadar panik yaparak kendini üzersin. Senin şimdi sakin olup herşeyi yavaş yavaş planlaman lazım. Eşinin sorunu belli dolayısı ile hangi yöntemler kullanılacağıda bellidir. Önce doktorunla konuş.

canim benimya seni cok iyi anliyorum
esime test istedi ben sonuclari iyidir diye dusunuyodum ,bi dediki 0 yani hic yok ,bir tane olsaydi hemen tup bebek yapardik hic yok dedi ben orda dondum kaldim ,okadar kotu oldum bukadarinda beklemiyodum
,bize dedi sigarayibiraksin belki bi ihtimal yukselir diye, iste bir ay gecti yarin ikinci testimiz var simdi dua ediyorum insallah yukselmistir , deilse bizede sanirim tese ameliyati olvak tam bilmiyorum
insallah her sey yolunda gider canim
hepimizin derdi ayni

Azosperminin bir sürü nedenleri var mesela kanal tıkanıklığı, kanal yokluğu, genetik nedenler, Hormonal nedenler vs. Azospermide genelde MESA,PESA,TESA ve TESE işlemleri yapılıyor. Benim Eşime doktor TESA ile başlayacağız eger sperm bulunamaz ise TESE ye gececeğiz demişti. TESA ile bulundu. Önemli 2-3 tane canlı sağlıklı sperm bulunması bununla döllenmeyi gercekleştiriyorlar.

bilmiyorum canim ya aslinda bu konularda cok bilgim yok ,sadece dokdorumuz hic sperm yok dedi
iste yarinda yukselmisse sanirim tup bbek uygulucak degilde tesa ile sperm buluncak ,ocak 7 de randovumuz var, doktorum ne dicekse artik ona gore baslicaz bizde

merhaba banban öncelikle Allahtan hepimize olduğu gibi sabır diliyorum sana da.Bol bol oku siteyi kurcala okudukça bilinçlendikçe biraz alışıyo ve rahatlıyo insan.eşinin testisleri hiç indirilmemiş mi?Yani bi opersayon geçirmiş mi şuan testisler nerde?bu çok önemli operasyon geçirdiyse kaç yaşında geçirdi? fsh,testesteron hormonları hangi seviyede ve testis boyutları ne?Bunları öğren ve araştırmaya başla
kaydirigubbakcemile

umudumnerede nerdesin bikaç gündür neler yapıyorsun son durum ne.......

merhaba banban öncelikle Allahtan hepimize olduğu gibi sabır diliyorum sana da.Bol bol oku siteyi kurcala okudukça bilinçlendikçe biraz alışıyo ve rahatlıyo insan.eşinin testisleri hiç indirilmemiş mi?Yani bi opersayon geçirmiş mi şuan testisler nerde?bu çok önemli operasyon geçirdiyse kaç yaşında geçirdi? fsh,testesteron hormonları hangi seviyede ve testis boyutları ne?Bunları öğren ve araştırmaya başla
kaydirigubbakcemile

eşim bu testis indirme operasyonunu 12 yaşında geçirmiş ama sonuç azospermi çıktı.Biz normal bir hastanede sperm testi yaptırdık.Cumartesi de Alman hastanesi için randevu aldık Emre bey ile ilk randevumuz olacak başka bir test yaptırmadık.Allaha dua ediyorum hakımdan hayırlısını nasip eylesin ama korkuyorum ne oldu ne bitti anlamadım sanki bu 4 günde hayatın anlamı bitmiş gibi geliyor

arkadaslar rabbim su mübarek günlerin hatrına isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

arkadaslar hepinizin yeni yili kutlu olsun , simdiden nice yillara, insallah dilediginiz hersey kabul olur,saglikli ve mutlu yillara
yeniyil010uf3.gif

insallah yeni yilda hepimiz hamile kaliriz

arkadaslar hepinizin yeni yili kutlu olsun , simdiden nice yillara, insallah dilediginiz hersey kabul olur,saglikli ve mutlu yillara
yeniyil010uf3.gif

insallah yeni yilda hepimiz hamile kaliriz

amin canım amin allahım hepimizin dualarını kabul etsin....HERKESE MUTLU YILLAR....:emir_bebek:

arkadaşlar mrb ben dün eşimde azospermi olduğunu öğrendikten sonra hayatım karardı sanki bebeğim için kurduğum bütün hayallerim gitti dünden beri eşime belli etmemek için gizli gizli ağlıyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı inanın hiç bilmiyorum çok kötü durumdayımmm... ben bebeğimi istiyrum ona kavuşmak için bu kadar mucadele verirken çok kötüyüm arkadaşlarrr...

arkadaşlar mrb ben dün eşimde azospermi olduğunu öğrendikten sonra hayatım karardı sanki bebeğim için kurduğum bütün hayallerim gitti dünden beri eşime belli etmemek için gizli gizli ağlıyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı inanın hiç bilmiyorum çok kötü durumdayımmm... ben bebeğimi istiyrum ona kavuşmak için bu kadar mucadele verirken çok kötüyüm arkadaşlarrr...

merhaba ,
bende senin gibi düşünüyorum 5 gün oldu eşimin azospermi olduğunu öğreneli çok ağlıyorum.eşimede belli etmek istemiyorum.çok üzgün ve çaresiz hissediyrum kendimi

aynen canımmm bu düşünce beni kahrediyorrr yaradanıma sığındım ne gelirse ondan gelirrr her işte bir hayır vardır vardır bundada bir hayır ama göz yaşlarıma mani olamıyorum çok zor çok

Lütfen karamsar olmayın arkadaşlar. Aha bana bakın biraz rahatlayın benim eşimde aynı sorun vardı tüp yöntemi ile ilk denemede hamile kaldım. Sizde bebek sahibi olacaksınız üzülmeyin şimdi olayı kabullenip ne yapabiliriz aşamasına gecmeniz lazım.

aynen canımmm bu düşünce beni kahrediyorrr yaradanıma sığındım ne gelirse ondan gelirrr her işte bir hayır vardır vardır bundada bir hayır ama göz yaşlarıma mani olamıyorum çok zor çok

sultancım sizdeki problem nedir.Benim eşimde 12 yaşında inmemiş testis problemi yüzünden böyle bir sonuçla karşılaştık.Ve hayatım da ilk defa duyduğum şey azosperm nedemek olduğunu bile tam bilmiyoduk.Doktor canlı cansız hiç sperm yok deyince bütün dünya yıkıldı.Cumartesi iyi bir hastane ile görüşmemiz var Allah yardımcımız olsun hepimizin

X